günaydın herkese
bugün yine hamilelere tatil ama ben yine işe geldim, kimse demiyo sen niye geliyon diye, bende diyemiyorum ben hamileyim bana tatil diye,amannnnnnn ben zaten şimdi geliyim de doğumdan sonra çıkarcam acısını alcam raporları yıllık izinleri gelmiycem eylüle kadar
amanın ben onu unuttum gitti cnm ya...akşam misafirlerim vardı ya...öyle bi sohbet edemedim eşimle...dur cnm sorim maılden bi baksın, döncem sana datlım
günaydın herkese
bugün yine hamilelere tatil ama ben yine işe geldim, kimse demiyo sen niye geliyon diye, bende diyemiyorum ben hamileyim bana tatil diye,amannnnnnn ben zaten şimdi geliyim de doğumdan sonra çıkarcam acısını alcam raporları yıllık izinleri gelmiycem eylüle kadar
evet ya...herkes sbh neden geldin dio...
akşama doğruda sen nasıl gidicen die başlıo..
evet bugün istanbuldada hamilelere tatil....
ama her zamanki gibi özelde çalışan hamileler de camız gücü olduğu için özele değil kamudaki hamilelere tatil....
ben buna karşıyım.kamuda çalışanın canı canda özeldeki ne allah aşkına.aslında böyle durumlarda bari bir istisna yapılıp özelde çalışanlarda dahil edilebilir.allah korusun bu karda kışda düşsek kalsak ne olacak.
slm kızlar biz geldik bebişimin boynundaki 2 tane kordon hala duruyomuş ama gayet gevşek dedi doktor hiçbir sorun olmaz dedi
veeee 30+0dayız bebeğim 1600 gr olmuşçok iyi dedi doktor sevindim valla
ben buna karşıyım.kamuda çalışanın canı canda özeldeki ne allah aşkına.aslında böyle durumlarda bari bir istisna yapılıp özelde çalışanlarda dahil edilebilir.allah korusun bu karda kışda düşsek kalsak ne olacak.
günaydın kızlarrr
niye geldin bugün diyene kadar
yarın hava kötü gelmeyin deselermiş
daha makbule geçermişş
evet bugün istanbuldada hamilelere tatil....
ama her zamanki gibi özelde çalışan hamileler de camız gücü olduğu için özele değil kamudaki hamilelere tatil....
günaydın kızlarrrr
dün akşam çok zor gittim
sabahta epey zor geldim
cümle ankara halkı olaraktan -5 i yedik ve kendimize geldik sabah sabah oh miss ciğerlerim açıldı vallaha
günaydın kısslaaar
kimin umrunda allah aşkına şimdi gördüm haberi bu ne adeletsizlik ya sinirlendim bende ayağım kaç kez kaydı ya anca düşsek bişey olsa sadece 3.sayfa haberi oluruz işe gidebilmek için falan filan diyerek......
günaydın kızlarrr
niye geldin bugün diyene kadar
yarın hava kötü gelmeyin deselermiş
daha makbule geçermişş
cümle ankara halkı olaraktan -5 i yedik ve kendimize geldik sabah sabah oh miss ciğerlerim açıldı vallaha
günaydın kısslaaar
bu yıl zaten bi hamile bolluğu bide kar bolluğu var, kaç yıldır böle kar kış olmamıştı bu yıl bizim şansımızdan maşallahı var yani, bide arkadşlarım kuzenlerim herkes hamile, dışarıya çıkıyorum herkes hamile onunda maşallahı var
-15 olacak diyolar:18::18:b,de perşembe gününe kar geliyomuş:18:cümle ankara halkı olaraktan -5 i yedik ve kendimize geldik sabah sabah oh miss ciğerlerim açıldı vallaha
günaydın kısslaaar
Ya vallahi 1,5 aydır havalar bir düzelemedi ve ayarlayıpta buluşamadık Ankaralılar olarak. Artık bundan sonrada ağırlaştık diye buluşamayız. Neyse inşallah yaz sonu bebeklerimizle birlikte buluşuruz.
havanın -5 olduğunu şimdi senden öğrendim ama o soğuğa -5 az değilmi? çok soğuktu ya..
bende karda kaymayayım diye kendimi çok kasıyorum sanırım akşama kadar belim ağrıyor sonra..
-15 olacak diyolar:18::18:b,de perşembe gününe kar geliyomuş:18:
bazen düşünüyorum 32. haftadamı ayrılsam izine bu soğuk hava kar kış yerlerin buzlu olması bezdiriyor valla
Ya vallahi 1,5 aydır havalar bir düzelemedi ve ayarlayıpta buluşamadık Ankaralılar olarak. Artık bundan sonrada ağırlaştık diye buluşamayız. Neyse inşallah yaz sonu bebeklerimizle birlikte buluşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?