2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet bugün istanbuldada hamilelere tatil....
ama her zamanki gibi özelde çalışan hamileler de camız gücü olduğu için özele değil kamudaki hamilelere tatil....

evet ya...herkes sbh neden geldin dio...
akşama doğruda sen nasıl gidicen die başlıo..

sizinkiler yine düşünceliymiş niye geldin deme zahmetini gösteriyorlarmış..bizimkiler adını bile anmıyorlar.ben otursam sabaha kadar sende evine git diyen olmaz burda

ama her zamanki gibi özelde çalışan hamileler de camız gücü olduğu için özele değil kamudaki hamilelere tatil....

ben buna karşıyım.kamuda çalışanın canı canda özeldeki ne allah aşkına.aslında böyle durumlarda bari bir istisna yapılıp özelde çalışanlarda dahil edilebilir.allah korusun bu karda kışda düşsek kalsak ne olacak.

gerizekalılar işte ya...
daha 2 gün önce memurların eşlerine babalık izni 10 günken işçi eşlerinikininde 10 güne çıkarılması tartışıldı ve reddeildi bu ülkede...
ne farkı varki yani..
ya insan ayrımcılığı yapıolar die gidcen avr. insan hakları mahkemesine..
akla mantığa insanlığa dayanan hiç bi tarafı yok bu özelle kamudaki çalışanı birbirinden ayırmanın...
offf şiştim yine sbh sbh yaaaaaaaaa, deli oluom böyle uygulamalara ya..
sonra 3 çocuk diolar....daha birinin hakkına sahip çıkamıyomki ben...
ben oğlum olsaydı hayatta askere göndermezdim...değmez yani..
kızımıda mümkünse varımı yoğumu satıp yollucam yurt dışına insan gibi yaşasın..
anası yapamadı o yapsın...harcanmasın ya...pofffffffffffffff

Günaydınlarr
Yeni gelebildim işim başına otobüsler gecikince kusura bakmasınlar bi zahmet
kızlar bende sabahları özellikle karlı çok soğuk havalarda kasık ağrısı oluyor çok canımı yakıyor benim sıpa otobüste gelecek diye korkuyorum başı zaten aşağıdaydı :18:

cümle ankara halkı olaraktan -5 i yedik ve kendimize geldik sabah sabah oh miss ciğerlerim açıldı vallaha

günaydın kısslaaar

kimin umrunda allah aşkına şimdi gördüm haberi bu ne adeletsizlik ya sinirlendim bende ayağım kaç kez kaydı ya anca düşsek bişey olsa sadece 3.sayfa haberi oluruz işe gidebilmek için falan filan diyerek......

günaydın kızlarrr

niye geldin bugün diyene kadar
yarın hava kötü gelmeyin deselermiş
daha makbule geçermişş

Öyle cnm özel sektör suyun çıkana kadar çalıştırmaya pek hevesliler.
Ben bekledim açıkçası derler diye ama yokkk.
Neyse çok şükür en azından servisim var kapıdan alıp kapıya bırakıyor.
Ama risk yani sonuçta merdivende kayıp düşsek Allah korusun.
Çok şükür servisteki arkadaşlarım hepsi biyanımda tutuyorlar beni çıkarıyorlar. :)
Allah razı oldun.

Aynen öyle. Devlet kendi çalışanına kendi elemanı olarak bakıyor. Ama özel sektör ben vergi veriyorıum çalışanıma karıştırmam istediğim gibi sömürürüm diyoooo...

Aynen öyle cnm

günaydın kızlarrrr
dün akşam çok zor gittim
sabahta epey zor geldim

bu yıl zaten bi hamile bolluğu bide kar bolluğu var, kaç yıldır böle kar kış olmamıştı bu yıl bizim şansımızdan maşallahı var yani, bide arkadşlarım kuzenlerim herkes hamile, dışarıya çıkıyorum herkes hamile onunda maşallahı var

cümle ankara halkı olaraktan -5 i yedik ve kendimize geldik sabah sabah oh miss ciğerlerim açıldı vallaha

günaydın kısslaaar

havanın -5 olduğunu şimdi senden öğrendim ama o soğuğa -5 az değilmi? çok soğuktu ya..

kimin umrunda allah aşkına şimdi gördüm haberi bu ne adeletsizlik ya sinirlendim bende ayağım kaç kez kaydı ya anca düşsek bişey olsa sadece 3.sayfa haberi oluruz işe gidebilmek için falan filan diyerek......

bende karda kaymayayım diye kendimi çok kasıyorum sanırım akşama kadar belim ağrıyor sonra..

günaydın kısslaaar

Ya vallahi 1,5 aydır havalar bir düzelemedi ve ayarlayıpta buluşamadık Ankaralılar olarak. Artık bundan sonrada ağırlaştık diye buluşamayız. Neyse inşallah yaz sonu bebeklerimizle birlikte buluşuruz.

evet diyodum ben bu sene fazla kar olmadan atlatsak nisana gelsek hemen dedim ama
tam tersi maşallahı var karın

Son düzenleme:

günaydın kısslaaar
-15 olacak diyolar:18::18:b,de perşembe gününe kar geliyomuş:18:
bazen düşünüyorum 32. haftadamı ayrılsam izine bu soğuk hava kar kış yerlerin buzlu olması bezdiriyor valla

Ya vallahi 1,5 aydır havalar bir düzelemedi ve ayarlayıpta buluşamadık Ankaralılar olarak. Artık bundan sonrada ağırlaştık diye buluşamayız. Neyse inşallah yaz sonu bebeklerimizle birlikte buluşuruz.

inşallahhhh
ne güzel olurrrrrrrrrrr

-15 olacak diyolar:18::18:b,de perşembe gününe kar geliyomuş:18:
bazen düşünüyorum 32. haftadamı ayrılsam izine bu soğuk hava kar kış yerlerin buzlu olması bezdiriyor valla

dün akşam eve vardığımdaki halime bakıyorum da bi beş hafta daha işe gelip gidebileceğim çok ütopik duruyor valla... geliriz inş ama zor gibi duruyor bacım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…