2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
tuvaletm varmış gibi bi his var tuvalete çıksam rahatlayacakmşm gibi
doğum sncısı böle mi olur daha önce adet sancısı da çekmedm hiç bilmiom doğum başlıo mu noluo

canım aynı ağrıyı dün bende çektim. bende aynı senin gibi 39+4.
bnim ikinci doğumum ama 4 sene öncesiydi pek hatırlayamıyorum ne yazıkki.
ama bele sancı galiba hemen girmiyordu sancı şiddetlenince bele vuruyordu.
ben dün gece sabaha kadar kıvrandım karnımın altı çok ağrıyordu ve o bölgemde çok ağrıyordu ama olmadı bişey

Son düzenleme:
sanırım ayakta fazla kalınca yada çok hareket edince bebek baya bi aşağıya düşüyo ve baskı yapıyo.
ama zaten son günlerimiz her an başlayabilir de doğum.
benim dün kontrolüm vardı dr pazartesi sabahtan hastaneye hazırlıklı gel dedi ne olur ne olmaz diye.
çünkü pazatesi tam 40 haftamız doluyo.

Son düzenleme:

bugünün nasıl geçti peki
ben göğüs altımdan ve karnımın altından ellerimle tutmasam sanki karnım düşcek gibi oluo rahme bi sancı girmio
karnım ağrıo sadece bazen daha şiddetli bazen daha az
iki saat oldu başlayalı
ilk başta bebek hareketleri de vardı ve güçlüydü ama şu an bebek hareketleri yok varsa da ben hisssetmiorm
alttan mnuayeneden çekndgm için erkenden hastaneye gitmk de istemiorm

daha çok ayakta kaldıgım günlerm de oldu bugn azıck iş yaptım sadece ondan değildir herhalde
pzt bizim de 40. haftamız doluo ve bizim de kontrol var dr hazırlıklı gel demedi ama

bugün yine dışarıdaydım şimdilik bişey yok ama genelde geceleri çok rahatsız oluyorum.
özellikle bebek hareket ettikçe çok ağrıyo karnım ve altı.
benide alttan müayene etmedi dr bende çekinirim yaaa
ben rahimden çok sancı çekiyorum çok yürürsem yada geceleri tuvalete kalkınca acısından zor kalkıyorum yataktan..
ağrılarını takip edebilirsin doğum sancısı düzenli olur giderek hızlanır.

Son düzenleme:
daha çok ayakta kaldıgım günlerm de oldu bugn azıck iş yaptım sadece ondan değildir herhalde
pzt bizim de 40. haftamız doluo ve bizim de kontrol var dr hazırlıklı gel demedi ama

bende az işten bile artık sancı olmaya başladı..
ya bende anlamadım niye hazırlıklı gel dedi.
sancım başlamadan neden geleyim dedim ama o yinede gel olmazsa bi müayene ederim dedi.
sanırım suni sancı vermek istiyo yani çevremdekiler öyle diyo ve gitme diyorlar sancın başlamadan, suyunu patlatırlar suni sancı verip doğum yaptırırlar vs
ne yapacağımı şaşırdım

canım telaş etme ama dr ara durumu soyle her kezin farklı olur kimi 3 santim acılma vardır ama sancısı yoktur kimi 1 santimde baslar sancısı ihmal etme dr ara durumunu anlat yada hastaneye gıt bır baksınlar

suyun azalır bebek riske gire doktor ne diyorsa onu yapmak lazım bence. ben de pazartesi günü gidecem. doktor muayeneye göre karar verecekmiş. iki kez alttan muayene oldum. hiç açılma yoktu. bakalım nasip.

tuvaletm varmış gibi bi his var tuvalete çıksam rahatlayacakmşm gibi
doğum sncısı böle mi olur daha önce adet sancısı da çekmedm hiç bilmiom doğum başlıo mu noluo

telaş etme derim korkmada ama her kezin sancı durumu farklıdır zaten gününde gelmiş.dr ara derim ihmal etme wc cıkma isteyi suyun gelmeside az az sen fark etmeden olabilir.agrılar dediyim giibi her kezde farklıdır .sol tarafına yat bebek için ve hareketlerini takip et ve sancı aralıgını allah yardımcın olsun

suyun azalır bebek riske gire doktor ne diyorsa onu yapmak lazım bence. ben de pazartesi günü gidecem. doktor muayeneye göre karar verecekmiş. iki kez alttan muayene oldum. hiç açılma yoktu. bakalım nasip.

evet, gidecem yoksa içim rahat etmez.
ben hiç alttan müayene olmadım.
bikere normal doğum yaşadım ama ilkmiş gibi çok korkuyorum her an olabilir diye özellikle gece.

benimde pazartesi belli olacak durumum doktorum 16 nisan en uygun tarih dedi ama 2nisanda gittigimde bebegin suyunda azalma var dedi 9 nisanda gidicem son kez eger suyu azalmaya devam etmisse bebegimin hemen alacak sanirim. 38 haftam dolmus oluyo bu yuzden rahat olmam lazim ama bebegimin cok kucuk oldugunu soyledi minyon bi bebek dedi haftasina gore kucukmus bende endiseye kapildim tabi heran dua ediyorum saglikla gelsin diye zayifligi korkutmuyo beeni allah korusun zamanla kiloda alir buyurde beni korkutan sagliginda bi sorun olurmu acaba dusuncesi . allah hepimizin yavrusunu s\aglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin....

doktorumun numarası yok doğum servisi var ya orayı araym bari erkenden hastaneye gitmek istemiorm canm
doğum başlamışsa bile bu süreci evde geçirmek daha kolay hastanede vakt geçmez dr um da yok kimbilir kim muayene edecek
bazen dayanılmaz oluo bazen rahat. şu an rahatım mesela duşa girdim doğum başlıosa kolaylaştırırmş ya
dayanamayacak kadar olursa gideym diorm umarm yanlş yapmıormdur

seni anlıyorum.aslında evde agrıyı cekip doguma yakın gitmek iyi olabilir ama ben ne olursa olsun bebeyi tehlikeye atma taraf tarı degilim ya ben olsam görünür sonra eve gelirdim daha faktim var diye ama sen kedini daha iyi tanırsın.

benim gibi bekleyen annelere iyi geceler dilerim:)
yarın kararı verecek doktorum, inşalah hayırlısı olsun normal ya da sezaryen

ağrıdan kıvranmalarım geçti sanırım duş işe yaradı
teyzelerm annem ve kayınvalidem tarafından onaylandı doğumum başlamış
sancım artınca hastaneye gitme kararı aldık
erkek çocugunun agrısı ara ara olurmuş bu gece doğurabilirm hayırlısı dua edin

canim lahanayi bende duydum.ama tr yede degil.yurtdisindayim.burda bir arkadas soledi lahanayi.gercekten ise yariyomus.lahanayi parcalayp buzluga koyuyosun.kullanmak istedign zaman gogsune buzlu buzlu koyuyosun.cook faydasi oluyomus.demek turkiyedede biliniyo bu yontem.denemekte fayda var.....

Hadi bakalim bir avazda kurtarsin rabbim

allah ağrısız sancısız kolay doğum nasip etsin canım

haha bende yurtdisindayim burda duydum bugün.. buzluk isini bilmiyordum onuda senden ögrendim..

hangi ülkedesin özel olmazsa??

kkelebek hadi hayırlısı canım inşallah kolayca kurtulursun...Allah yardımcın olsun.
Bende de sancı değil ama inanılmaz kasılmalar oluyo ara ara böyle taş kesiliyo karnım hareket edemiyorum.
Bu arada sanırım 2.prensesi gelecek anneler oldukça çok nisan annelerinde...Durumlar nasıl kızlar kıskançlık var mı?Bizim ki alıyo ağzına emziği bebeğin beşiğine falan yatıyo :)) daha gelmeden böle düşünün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…