tuvaletm varmış gibi bi his var tuvalete çıksam rahatlayacakmşm gibi
doğum sncısı böle mi olur daha önce adet sancısı da çekmedm hiç bilmiom doğum başlıo mu noluo
canım aynı ağrıyı dün bende çektim. bende aynı senin gibi 39+4.
bnim ikinci doğumum ama 4 sene öncesiydi pek hatırlayamıyorum ne yazıkki.
ama bele sancı galiba hemen girmiyordu sancı şiddetlenince bele vuruyordu.
ben dün gece sabaha kadar kıvrandım karnımın altı çok ağrıyordu ve o bölgemde çok ağrıyordu ama olmadı bişey
sanırım ayakta fazla kalınca yada çok hareket edince bebek baya bi aşağıya düşüyo ve baskı yapıyo.
ama zaten son günlerimiz her an başlayabilir de doğum.
benim dün kontrolüm vardı dr pazartesi sabahtan hastaneye hazırlıklı gel dedi ne olur ne olmaz diye.
çünkü pazatesi tam 40 haftamız doluyo.
bugünün nasıl geçti peki
ben göğüs altımdan ve karnımın altından ellerimle tutmasam sanki karnım düşcek gibi oluo rahme bi sancı girmio
karnım ağrıo sadece bazen daha şiddetli bazen daha az
iki saat oldu başlayalı
ilk başta bebek hareketleri de vardı ve güçlüydü ama şu an bebek hareketleri yok varsa da ben hisssetmiorm
alttan mnuayeneden çekndgm için erkenden hastaneye gitmk de istemiorm
daha çok ayakta kaldıgım günlerm de oldu bugn azıck iş yaptım sadece ondan değildir herhalde
pzt bizim de 40. haftamız doluo ve bizim de kontrol var dr hazırlıklı gel demedi ama
kızlar acil
doğum sancısı nasıl olur
internetten okudum kasıklara ve bele agrı girer adet sancısı gibi diyo
kasık ve belde agrı yok ama karnım düşecek gibi oluo sancı değil agrı var
bazen öyle bi zorluo ki kıvranıoum bazen rahat bırakıo bu arada bebegmz de hareketli
doğum mu başlıo cevap lütfen acil
bende az işten bile artık sancı olmaya başladı..
ya bende anlamadım niye hazırlıklı gel dedi.
sancım başlamadan neden geleyim dedim ama o yinede gel olmazsa bi müayene ederim dedi.
sanırım suni sancı vermek istiyo yani çevremdekiler öyle diyo ve gitme diyorlar sancın başlamadan, suyunu patlatırlar suni sancı verip doğum yaptırırlar vs
ne yapacağımı şaşırdım
daha çok ayakta kaldıgım günlerm de oldu bugn azıck iş yaptım sadece ondan değildir herhalde
pzt bizim de 40. haftamız doluo ve bizim de kontrol var dr hazırlıklı gel demedi ama
bugünün nasıl geçti peki
ben göğüs altımdan ve karnımın altından ellerimle tutmasam sanki karnım düşcek gibi oluo rahme bi sancı girmio
karnım ağrıo sadece bazen daha şiddetli bazen daha az
iki saat oldu başlayalı
ilk başta bebek hareketleri de vardı ve güçlüydü ama şu an bebek hareketleri yok varsa da ben hisssetmiorm
alttan mnuayeneden çekndgm için erkenden hastaneye gitmk de istemiorm
tuvaletm varmış gibi bi his var tuvalete çıksam rahatlayacakmşm gibi
doğum sncısı böle mi olur daha önce adet sancısı da çekmedm hiç bilmiom doğum başlıo mu noluo
kızlar acil
doğum sancısı nasıl olur
internetten okudum kasıklara ve bele agrı girer adet sancısı gibi diyo
kasık ve belde agrı yok ama karnım düşecek gibi oluo sancı değil agrı var
bazen öyle bi zorluo ki kıvranıoum bazen rahat bırakıo bu arada bebegmz de hareketli
doğum mu başlıo cevap lütfen acil
suyun azalır bebek riske gire doktor ne diyorsa onu yapmak lazım bence. ben de pazartesi günü gidecem. doktor muayeneye göre karar verecekmiş. iki kez alttan muayene oldum. hiç açılma yoktu. bakalım nasip.
telaş etme derim korkmada ama her kezin sancı durumu farklıdır zaten gününde gelmiş.dr ara derim ihmal etme wc cıkma isteyi suyun gelmeside az az sen fark etmeden olabilir.agrılar dediyim giibi her kezde farklıdır .sol tarafına yat bebek için ve hareketlerini takip et ve sancı aralıgını allah yardımcın olsun
doktorumun numarası yok doğum servisi var ya orayı araym bari erkenden hastaneye gitmek istemiorm canm
doğum başlamışsa bile bu süreci evde geçirmek daha kolay hastanede vakt geçmez dr um da yok kimbilir kim muayene edecek
bazen dayanılmaz oluo bazen rahat. şu an rahatım mesela duşa girdim doğum başlıosa kolaylaştırırmş ya
dayanamayacak kadar olursa gideym diorm umarm yanlş yapmıormdur
Biraz evvel 3 hafta once dogum yapan arkadasimla konustum. Meme ucu catlagini sordum, vardi gecti dedi. Tavsiye uzerine beyaz Lahana koymus Meme ucuna. 3 gunde gecti cok rahatim dedi. Sizde boyle bisey duydunuzmu Lahana ne yapiyorki die dusunmedim degil
Buna benzer bildiginiz bisey varmi kizlar ??
ağrıdan kıvranmalarım geçti sanırım duş işe yaradı
teyzelerm annem ve kayınvalidem tarafından onaylandı doğumum başlamış
sancım artınca hastaneye gitme kararı aldık
erkek çocugunun agrısı ara ara olurmuş bu gece doğurabilirm hayırlısı dua edin
ağrıdan kıvranmalarım geçti sanırım duş işe yaradı
teyzelerm annem ve kayınvalidem tarafından onaylandı doğumum başlamış
sancım artınca hastaneye gitme kararı aldık
erkek çocugunun agrısı ara ara olurmuş bu gece doğurabilirm hayırlısı dua edin
canim lahanayi bende duydum.ama tr yede degil.yurtdisindayim.burda bir arkadas soledi lahanayi.gercekten ise yariyomus.lahanayi parcalayp buzluga koyuyosun.kullanmak istedign zaman gogsune buzlu buzlu koyuyosun.cook faydasi oluyomus.demek turkiyedede biliniyo bu yontem.denemekte fayda var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?