doğuran gitmiş doğuran gitmiş topik ıssız ıssız kalmış
eskiden böyle miydi bu topik geçmişi okumaktan bugüne gelemezdik bi türlü ahh ahh
fark etmemişimdikkat etmedin heralde canım 3 tane nisan annemiz var
fark etmemişim
hem de 1 nisan 2 nisan 3 nisan
ben hep mart sonunda doğuracam die düşünüordum nisanı gördük
beklemek çok zor herkesin kulağı sende
Herkese günaydıııın....
yeni doğum haberleri getirdim sizlere...
Asliyan arkadaşımız 4 nisanda sezeryanla kızı adayı dünyaya getrdi.. 3580gr..
srrbkl arkadaşımz da 4 nisanda 3500gr kızını dünyaya getrdi...
darrısı başımıza
ben de dün kontrole gttm kızım kanala grmek üzere çok inmş bakalım beklemedeym
bana dr m demisti canim sancilarin baslayinca sicak dus yap demisti rahatlatiyormus.. burda (yurtdisi) dogum yaklasirken 30-45 dk felan sicak suya yatiriyorlar.. bakalim yasayip görcez nasil birseymis..
kizlar dün kontrolumuz vardi iki hafta önce bebegim 2700gr di dün dr 2850 gr dediiii cok sasirdim bende 3 kiloyu bulmustur diyordum son haftalar baya kilo almaya baslamisti.. kilosu iyimi sizce bebegim erkek 38. haftadayiz.. yada ultrasonmu yaniliyo
bide dün ilk defa hastaneye gittim kontrole dr tatildeydi, dogum yapip cikan kadinlari gördüm tirstim valla nasil korktum agliycaktim biseyde görmedim ama cok korkttuuummmmm
Kızlar,
Benim kaburgalarımda sürekli bir ağrı var, ne yapsam nasıl yatsak geçmiyor artık
Bebeğim içerde hareket edip gerindikçe daha da beter artıyor. Var mı böyle ağrısı olan aranızda ?
aaaaaaaa nasıl anlayamadım ben elimi koyduğumda 3 parmak araya giriyor küçük parmak dışarda kalıyor. doğrumu ölçüyorum acaba? buna gmre 1 haftam mı var?
eee benim hic parmak disarda kalmadi o zaman gunumdemi kalmadi.bide sabaha doguruyomus
canim bende o yaziyi okuyunca dr larin ne sahtekar olduklarini anladim kusura bakmasinlarda.surekli bahane uretip insanlari sezeryana yonlendiriyolar.bende cok karsiyim eger gercekten ciddi bir problem yoksa sezeryana.ama simdi en ufak bi sorunda hemen szeryan deyip isin icinden cikiyolar.gorumcem bizzat isin icinde.dogumevinde sezeryan sonrasi bolumde hemsirelik yapiyo.o kadar cok hasta varki diyo artik yatiracak yerimiz kalmiyo.dr bey bole bole diyoruz hiccc umurlarinda bile degil kesip kesip atiyolar diyo.
bana dr m demisti canim sancilarin baslayinca sicak dus yap demisti rahatlatiyormus.. burda (yurtdisi) dogum yaklasirken 30-45 dk felan sicak suya yatiriyorlar.. bakalim yasayip görcez nasil birseymis..
kizlar dün kontrolumuz vardi iki hafta önce bebegim 2700gr di dün dr 2850 gr dediiii cok sasirdim bende 3 kiloyu bulmustur diyordum son haftalar baya kilo almaya baslamisti.. kilosu iyimi sizce bebegim erkek 38. haftadayiz.. yada ultrasonmu yaniliyo
bide dün ilk defa hastaneye gittim kontrole dr tatildeydi, dogum yapip cikan kadinlari gördüm tirstim valla nasil korktum agliycaktim biseyde görmedim ama cok korkttuuummmmm
kızlar dogumdan sonra misafirler için hazırlık yaptınızmı pasta kek gibi ben bişeyler dolaba koyayım diyorum annem gelir yaparız diyo siz ne yaptınız fikri olan varmı 1.2 çeşit koysam kolaylık olur gibi geliyo ama çokta gözüm kesmiyo
Herkese günaydıııın....
yeni doğum haberleri getirdim sizlere...
Asliyan arkadaşımız 4 nisanda sezeryanla kızı adayı dünyaya getrdi.. 3580gr..
srrbkl arkadaşımz da 4 nisanda 3500gr kızını dünyaya getrdi...
darrısı başımıza
ben de dün kontrole gttm kızım kanala grmek üzere çok inmş bakalım beklemedeym
Ben de çok duydum sancın başlayınca sıcak duş al diyolar, iyi geliyomuş...
Ben de 38. haftamdayım salı günü kontrole gittim, iki haftada üçyüz gram almış, 2980 gr olmuş,üç kiloya yaklaşmış ama önceki aylarda daha çok almıştı son ayda daha az alıyolar galiba...
evet cnm son haftalarda 100 er g alırsa diye hesapladı benim doktorum geçen gittiğimizde.son ay çok az alıyorlar
Doğum Kendi Başlamalıdır.
Kizlar bu yaziyi mutlaka okumanizi oneriyorm cook guzel bir yazi
selamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim hepinizi temennilerini sunan herkese çok çok teşekkür ediyorum bitaneciklerim. uzun zamandır abo uygunsuzluğundan kaynaklı sarılıkla uğraşıyorum bebeğimde 8. gnün de fototerapi için hastaneye yattı hepi uyuyordu sarılıktan dolayı süütümde geç gelince meme ucumda içinde olunca beslenemedi ve öyle bi talihsizlik yaşadık şimdilik iyiyiz şükür bir aya anca geçecekmiş ama. allahım kuzucuklarımızı bize sağ sağlim bağışlasın dünyanın en güzel şeyiymiş. allahistyen herkese nasib etsin doğum yapanlarada gözleri aydın olsun inşallah allah bağışlasın yavrularını.benim oğlanın emzirme saati geliyor öpüyorum hepinizi girip bilgilerimi paylaşcam tekrardan detaylı kızlar. doğum yapmamışlaraa bol şans.
evet cnm son haftalarda 100 er g alırsa diye hesapladı benim doktorum geçen gittiğimizde.son ay çok az alıyorlar
selamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim hepinizi temennilerini sunan herkese çok çok teşekkür ediyorum bitaneciklerim. uzun zamandır abo uygunsuzluğundan kaynaklı sarılıkla uğraşıyorum bebeğimde 8. gnün de fototerapi için hastaneye yattı hepi uyuyordu sarılıktan dolayı süütümde geç gelince meme ucumda içinde olunca beslenemedi ve öyle bi talihsizlik yaşadık şimdilik iyiyiz şükür bir aya anca geçecekmiş ama. allahım kuzucuklarımızı bize sağ sağlim bağışlasın dünyanın en güzel şeyiymiş. allahistyen herkese nasib etsin doğum yapanlarada gözleri aydın olsun inşallah allah bağışlasın yavrularını.benim oğlanın emzirme saati geliyor öpüyorum hepinizi girip bilgilerimi paylaşcam tekrardan detaylı kızlar. doğum yapmamışlaraa bol şans.
evt, hatun 4 dene doğurmuş hemde evde,bravo walla
bizim nenelerimizde öyleydi işte,şimdi bakma hapşırsan sezeryana alıyolar..yok eşi yaşlanmış,yok suyu azalmış,yok bebe kiloluymuş yalancı doktorlar..hiç birine güvenim yok çünkü listade 20küsür sezeryan var yani
sağol canımcım..doğum yapan arkadaşları tebrik ediyoruz
sezeryan mı normalmi bilmediğim için yazmadım..
bu arada dilşahhcım bugün yarın sende gazi olursun haber kaynağım benim
canım asliyan sezeryan srrbkl normal doğum yaptı..
bu arada sen benden önce doğur arkandan gelirim ben
38 haftayı bitirmek istiyorum mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?