2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam kizlar nasilsnz...hic halim yok bugn.bir kirilganlik var uzerimde...psikolojikmende hic iyi hissetmiyorm nedensebirazdan disari cikip hava alicam belki iyi gelir...
Dogum yapan arkadaslarada hayirli ugurlu olsun..allAh anali babali buyutsun ins..

cumartesi sabah 8 de hastanede olup sipinal sezeryanla bebeğimle buluşacağım...heyecan panik stres heyecan herşey var yanii..:126:

merhaba hatunlar :) herkes iyidir inşAllah..off bende çok sıkılmaya başladım, artık günler geçmiyor ya hayırlısı ile doğursaydık..

Ahsen canım senle aramızda 1 gün var, bakalım kim önce doğuracak :)

Ben birkaç gündür yürüyüş yapıyorum günde 1 saat..Annem geldiğinden iş yaptırmıyor bana :) Bebeğin aşağıya inmesi için tavsiye ediyorlar.Kegel egzersizini aklıma geldikçe yapıyorum..Bir de perine masajı denilen birşey var,bu da epizyotomi (kesi) uygulamasını minimuma indiriyor ama yapması zahmetli gibi geldi bana :44: En iyisi yürüyüş ve nefes egzersizi sanırım.

:) melisela benim de senle aramda 1 gün var..Hayırlısıyla sağ salim alalım bebelerimizi kucağımıza.

herkes günlük yürüyüşlere başlamış, bari ben de çıkıp yürüyeyim biraz....

sabah saat 7 bçkta eşimi işe gönderdikten sonra bende yürüyüşe gdiyorum. ama yarm saat geri geliyorum. çatı kemiğim çok ağrımış oluyooo. şuanda bile ayağımağrıyo. adım atarken çok komik oluyorum çarli çaplin gbi artk gitmicem yürüyüş yapmaya dinlenicem sürekli ağrılarım oluyoo

canım benim sezeryan olacak 20 sinde alalım dedi ben birazdaha durmasından yanayım ama kısmet önce 23 demişti tatil olur diye öne attı bakalım

Bir sürü anne adayı heyecanla bekliyor ne güzelmiş. Bende nisan annesi oluuyorum artık. ''artık'' diyorum cunku basından beri hep mart ortasından sonra doğum olur diye bekledik doktorumla. Rahimde eğiklik oldugu icin. Ama bebeğim sağolsun serkenci davranmamaya karar verdi :) Biraz gecte olsa herkese merhabalar :)

merhaba güzel annaler, çok oldu buraya yazmayalı umarım herkesler iyidir bebeğim doğdu haberı gelmiş size ıkı haftalık olduk
emip uyuyoruz usluyuz şimdlik azıcık sarılık azıcıkda ga sorunumuz var
benim dikişler bıraz daha ıyı çok şukur so kl tarafta yanma oluyor bazen okadar herşeyım çok guzeldi
hepinize kolay doğmlar dılıyorum
kk bayansu mavilim mavilef, ismni sayamadıklarım hepınızi çok optum sizi takıp edıyorum bundan sonra:)

Gözün aydın canım, Allah ailenize uzun ömürler versin, sezeryan doğum mu yapmıştın, kaçıncı haftada doğum yaptın

Merhaba canım, doğum tarihleri belli olmuyor, sende normal doğum bekliyorsun sanırım, hayırlısı olsun, ben de 37+6 dayım, yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek

Merhaba canım, doğum tarihleri belli olmuyor, sende normal doğum bekliyorsun sanırım, hayırlısı olsun, ben de 37+6 dayım, yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek

Normal doğum bekliyorduk ama bebek biraz iri 3850gr cıktı ve 37+5 iz daha onun icin sezeryana yöneliyoruz gibi. Hayırlısı olur inşallah yarın iyi haberlerle dönersin umarım.

Merhabalar,
Göğüsleri emzirmeye hazırlamak için bişi yapıyor musunuz ? Ben arkadaş tavsiyesi üzerine 2-3 haftadır evicap E vitamini tabletini delip içindeki jelimsi sıvıyı sürüyorum. Bir de arada kolonya sıkıyorum, Ayşe Öner seminerinde söylemişti meme uçlarını kuvvetlendiriyormuş.
Lansinosh da aldım bu hafta onu da sürmeye başladım.
Biraz takıntı yaptım sanırsam bu konuyu :)

Biraz evvel 3 hafta once dogum yapan arkadasimla konustum. Meme ucu catlagini sordum, vardi gecti dedi. Tavsiye uzerine beyaz Lahana koymus Meme ucuna. 3 gunde gecti cok rahatim dedi. Sizde boyle bisey duydunuzmu Lahana ne yapiyorki die dusunmedim degil
Buna benzer bildiginiz bisey varmi kizlar ??

Ben de lansinoh kullanmaya başladım,geceleri yatmadan sürüyorum.Lahananın işe yaradığını duymuştum ama kim uğraşacak onunla krem varken Ayşe Öner seminerine ben de katılmıştım ama kolonya konusunu hiç hatırlamıyorum. :44: o kadar çok biliyor ki konudan konuya atlıyor zaten :) bence tek bir uygulamada karar ver ve ona devam et,biraz takıntı yapmışsın gibi zararı olmasın sonra??

kızlar acil
doğum sancısı nasıl olur
internetten okudum kasıklara ve bele agrı girer adet sancısı gibi diyo
kasık ve belde agrı yok ama karnım düşecek gibi oluo sancı değil agrı var
bazen öyle bi zorluo ki kıvranıoum bazen rahat bırakıo bu arada bebegmz de hareketli
doğum mu başlıo cevap lütfen acil

tuvaletm varmış gibi bi his var tuvalete çıksam rahatlayacakmşm gibi
doğum sncısı böle mi olur daha önce adet sancısı da çekmedm hiç bilmiom doğum başlıo mu noluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…