aslında şiddetli değil geçirmek için her şeyi yapıyorumŞiddetli grip olduğunda genel anestezi yapmıyorlar diye biliyorum. Seninki genel mi olacak?
günaydın annişler,bugün 40+1 olduk,hala bir gelişme yok.Bnim oğluş yerinbi sevdi galiba,ne ağrım var ne sızım...artık gelsin istiyorum umarım gecikmez daha....
canım benımde senınkı gıbıydı,hıc bır belırtı yoktu,gece saat 2 de hafıf sancılarım basladı oyle sevınıyordum kı sancım gelıo dıye sabh 6da kalktım ve kanamam old hafıf bır sekılde 1 cm acılma olmus ve ogun saat 16 da dogdu askım.. hepınıze hayırlı dogumlarrr..bı avazda dogurursuuz ınsallahhhh...
ben varımm :) ne var ne yokk
kızlarr gece oğlum hareket etmiyo diye tedirgin oldum, uykum kaçtı, sonra sıpa bi hareketlendi ki ben burdayım diye... bu son günler çok zor geçiyo yaa...
kızlarrrr nasılsınız??ben ii değilim.dualarınıza ihtiyacım var.bebeğin suyu çok azalmış.suni verip normali deneyecekler olmazsa sezaryen olacak.off çok kararsızım.suni almasammı yarın saat 11de belli olacak.off.ben normal istiyorum ama su çok azaldığı için alınması gerekiyor bebeğimin.38+4 olduk.allahım m sen yardımet
slm kızlar ben ocak annesıyım ve sizin yasadıklarını bende yasadım yazdıklarınızı okudukca o günlere döndüm tekrardansıra sizlerde hayırlısıyla bir avazda kurtulursunuz inşallah rabbım yardımcınız olsun
Allah yardımcın olsun canım yaa... bebeğin sağlığı için en iyisi neyse o olur inşallah sen üzme kendini...
Allah yardımcın olsun canım yaa... bebeğin sağlığı için en iyisi neyse o olur inşallah sen üzme kendini...
forumda okumuştum galiba, biri dondurmanın iyi geldiğini söylemişti, ben de geçen denedim iyi geldi gerçekten, hayret ettim... ama benimki çok şiddetli değildi... sen de bi dene istersen...
çok sağol canım.tabi hayırlısı neyse o olur inşallah.ne bilim.herşeyin normali iidir die.bide devlete gittim aciline bana dediki yook sen norma yapabilirsin suni sancuıyla die.özeldeki doktorumda ben riske atamam diyor kesin sezaryen olacaksın die.şaşırdım yani.yarın sezaryen tarihim ve benim uğraştığım şeylere bak((
gribi yeni atlattım sayılır bi burun tıkanıklığım kaldı bide dondurma yersem tekrar hasta olursam bebekte gelmek üzre. böle dayanıyorum işte. mideme:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?