kızlar ya bişi sölicem. yanlız kalıyorum bn ewde eşim 10da geliyo akşam. yanlız kalma diye korkuttular beni bişi olur falan. hamilesin düşersin kendi kendine doğurrsun dediler.bnm gbi yanlız olan vrmı ewde ?yada korkan :)
kızlar ya bişi sölicem. yanlız kalıyorum bn ewde eşim 10da geliyo akşam. yanlız kalma diye korkuttular beni bişi olur falan. hamilesin düşersin kendi kendine doğurrsun dediler.bnm gbi yanlız olan vrmı ewde ?yada korkan :)
tesekkurler cheerfulsky sana ozelden msj atmayi denedim ama 100 tane cevap yamadigim icin ozel msj atamiyormusum ..
Günaydıııın oğluma kavuşmak için son 24 saate giriyoruz çooook mutluyum beklenen zamanın geldiğine çünkü artık çok sıkılmıştım. Uykusuz geceler yorgun günler başlıyor ama inşallah sağlıkla olacak herşey.... Bizim için dua edin...
Günaydıııın oğluma kavuşmak için son 24 saate giriyoruz çooook mutluyum beklenen zamanın geldiğine çünkü artık çok sıkılmıştım. Uykusuz geceler yorgun günler başlıyor ama inşallah sağlıkla olacak herşey.... Bizim için dua edin...
kızlar bişey soracam ben elazığda oturuyorum kendi arabamızla malatyaya gitsem bişey olurmu acaba 45 dakika 1 saat filan sürüyo eşim pek gitme taraftarı degil ama bende çok sıkıldım degişiklik olur :18:son 12 gün kaldı sezeryana
Günaydın canım. Bence gitme biliyorsun ben Malatyalıyım o yolu da az çok biliyorum. Artık son zamanların olduğu için bence riske girmemelisin. Biz Ankarada merkezden 30 km uzakta oturuyoruz ve ben doktor hariç merkeze gitmedim uzun zamandır. Çünkü o kadar kötü araba kullanan insanlar var ki o 30 km bana çok stresli geliyor.
sevi bebenin magzası varmış dün bi arkadaş tavsiye etti çok güzel şeyler varmışsırf onun için gitmek istiyorum gezemiyecegimide biliyorum ama üf bende kararsız kaldım
kızlar bişey soracam ben elazığda oturuyorum kendi arabamızla malatyaya gitsem bişey olurmu acaba 45 dakika 1 saat filan sürüyo eşim pek gitme taraftarı degil ama bende çok sıkıldım degişiklik olur :18:son 12 gün kaldı sezeryana
kızlar yarın bebeğim geliyo inşallah ama hasta gibiyim boğazım kaşınıyo burnum akıyo sezaryene alınmazsın diyolar doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?