Hayirlisi partiden siklirsa erken gelir belki
Bana musade bi Ara yine ugrarim havada yavas yavas aydinlik oluyo gidem biseyler yiyem aciktik
arkadaşlar sütümün böle damla damla gelmesi nomal mi ? sıkınca geliyo artık sağmakta göğüslerim ağrıdı. doğal olarakta kızım almıyo alsa bile hemen pes ediyo süt olmadığı için ne yapmalıyım fikri olan var mı ?
pazartesi tekrar görmek istedi beni. ama ameliyathaneye bile yazdırdı beni. sabah 7 de hazır bulun 8 de başlıcaz dedi. hiç stres yapma güle oynaya müzik dinleyerek doğum yapıcaz bebeğini hemen kucağına alacaksın dedi.
bugünden kan tahlilleri yapıldı.
çok heyecanlı ve stres doluyum.
rabbim seninde yardımcın olsun canım bebeğini sağ salim kucagına al inşallah.
arkadaşlar sütümün böle damla damla gelmesi nomal mi ? sıkınca geliyo artık sağmakta göğüslerim ağrıdı. doğal olarakta kızım almıyo alsa bile hemen pes ediyo süt olmadığı için ne yapmalıyım fikri olan var mı ?
bilmiyorum ki hep normal diyodum artık korkmaya başladım. sezeryana mı dönsem diye düşünüyorum. pazartesi doktra gtcem bakalım. konşcam tekrar iyice. her gittimde konşuyorum normal karar veriyoruz snraki gittimde bn yne korkuyla sezeryanmı olsa diye gidiyorum :)
kızlar 11 nisan çarşamba günü sabah 8 de epidural sezeryan olucam. çok heyecanlıyım. normal olmasını çok istedim ama malesef plasentamız aşağıda kalma konusunda diretti. mecburen sezeryan
pazartesi tekrar görmek istedi beni. ama ameliyathaneye bile yazdırdı beni. sabah 7 de hazır bulun 8 de başlıcaz dedi. hiç stres yapma güle oynaya müzik dinleyerek doğum yapıcaz bebeğini hemen kucağına alacaksın dedi.
bugünden kan tahlilleri yapıldı.
çok heyecanlı ve stres doluyum.
rabbim seninde yardımcın olsun canım bebeğini sağ salim kucagına al inşallah.
Sellam kızlar geçmişi okuyamadım kkelebek doğum yaptı mı?
Bir de benim ilk kızımda hiç süt sorunum olmamıştı ama hastanede VİTAMALT içmeye başlamıştım.10gün boyunca komposto ve vitamalt içtim sadece.
Pazartesi doğuma girecek arkadaşlara kolay sağlıklı hayırlı doğumlar.Ne güzel sırayla kavuşuyoruss meleklerimize.
Biz de 39 olduk salı günü sabah giricez bakalım.
Bir de arkadaşlar sabah 7 de hastanede olun diyor ya dr lar.Bi anlatır mısınız bebek doğana kadar kaç saat geçiyor ve o süreçte neler yapılıyor sırayla??
Lavman filan yapılıyor mu? Bazı kişiler sonda taktırmıyormuş bu konularda bilgin var mı cnmCanım sen ne zaman doğuma gidiyorsun? Bana da doktor sabah 7de hastanede ol dedi 8de alırız doğuma dedi. Kuzenim yeni doğum yaptı ona sordum ne yapılıyor bu süreçte diye. Onun da genel anestezi oldu benimki de öyle olacak. Kayıt işlemleri, odaya yerleşme, ameliyat kıyafetlerini giyme, tansiyon ölçümü falan derken o süre geçiyormuş. Ama epidurallerde sanırım 1 şişe serum veriyorlar sonra ameliyata alıyorlar. Ameliyata girince ilk 10 dk içinde bebeği çıkartıyorlar, maksimum 15 dkda senin dikişlerin sürüyor. 20-25 dkda olay tamam.
Benim genel anestezi olacağı için bebeğimi en son ben görücem çünkü bebeği hemen giydirip yukarı odaya çıkarıyorlarmış.
Lavman filan yapılıyor mu? Bazı kişiler sonda taktırmıyormuş bu konularda bilgin var mı cnm
Normal canım kesinlikle normal inşş bi sıkıntı olursa zaten sezeryana anında alınabiliyoseninle günümüz aynıydı bak bende sezeryanmı olsaki acaba derken çatı muayenesi bile olmamışken meleğim geldi bile :)) Allah tüm bekleyenlere yardım etsin, acısız kolaylıkla bi doğum nasip etsin inşşş...
Lavman filan yapılıyor mu? Bazı kişiler sonda taktırmıyormuş bu konularda bilgin var mı cnm
selamlar kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim özledim hepinizi temennilerini sunan herkese çok çok teşekkür ediyorum bitaneciklerim. uzun zamandır abo uygunsuzluğundan kaynaklı sarılıkla uğraşıyorum bebeğimde 8. gnün de fototerapi için hastaneye yattı hepi uyuyordu sarılıktan dolayı süütümde geç gelince meme ucumda içinde olunca beslenemedi ve öyle bi talihsizlik yaşadık şimdilik iyiyiz şükür bir aya anca geçecekmiş ama. allahım kuzucuklarımızı bize sağ sağlim bağışlasın dünyanın en güzel şeyiymiş. allahistyen herkese nasib etsin doğum yapanlarada gözleri aydın olsun inşallah allah bağışlasın yavrularını.benim oğlanın emzirme saati geliyor öpüyorum hepinizi girip bilgilerimi paylaşcam tekrardan detaylı kızlar. doğum yapmamışlaraa bol şans.
Normal canım kesinlikle normal inşş bi sıkıntı olursa zaten sezeryana anında alınabiliyoseninle günümüz aynıydı bak bende sezeryanmı olsaki acaba derken çatı muayenesi bile olmamışken meleğim geldi bile :)) Allah tüm bekleyenlere yardım etsin, acısız kolaylıkla bi doğum nasip etsin inşşş...
arkadaslar size bisey sormak istiyorum ben face de nisan anneleri grubundayim ama subat ayindan beri hic bisey yok acaba baska bir sayfami acildi bilgisi olan varmi... eger acildiysa yeni bir grup nasil dahil olabilirim
Mart ve Nisan anneleri grubun adı ama gizli grup olduğu için görünmüyor. Normalde Petunyapet ekleyebiliyor ama biz de ekleyebiliyorsak eklemeyi deneyeyim seni. Bana ismini özelden yaz istersen bir deniyeyim.
gözün aydın canım, ne güzel kolay doğum yapmışsın galiba... inşAllah biz bekleyenler de öyle kolay doğum yaparız...
merhaba bende mart annesı olmayı beklerken nısan annesı oldum pztsı sezeranla benımde sutum ılk ıkı gun yoktu canım daha dun gelmeye başladı damla damla.hemen gelmıyo demekki sut ben pompayla sagıyorum şimdilik ama bebegıde memeye dayıyorum sürekli alışsın dıye.sende pompayla yapkı damarlar acılsın.bıde tatlı şeyler ye helva falan süt yapıcı şeyler.bızde aptamil aldık ondan verıyoruz gecelerı doymuyo cunku henuz bıde az şekerli su bazen bıde emzırmeye calışıyorum işte sütü sağıp verıyorum tabı şimdilik emmeyle doymuyo.ama meraklanma bende yenıyım ama yavas yavas olucak sanırım az sabır.bende gunluk kaç ml emmelerı gerekıyo acaba onu araştırcam şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?