- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
kızlar merhaba bebeklerinizi oturtmaya başladınız mı bizimki oturmak istiyor ama daha erken gibi geliyo bana
aaaaaa tam bir gün boyunca kimse uğramamış topiğeee
canım tarhanayı nasıl yapıyorsun şimdi degil ama kışın yedirmek için çok azda olsa yapmak istiyorum kuzuma tarif vere bilirmisin
Canım bildigimiz tarhana.istenirse yogurtlu yerine sutlu de yapılabilir.sadece baharatsız olarak hazırlıyosun.
günaydın kızlar yarın tahlile gidecez inşallah mikroplar gitmiştir bidaha antibiyotik kulanmayız
inş gitmiştirde bi daha gelmezler canım. hiç antibiyotik kullanmayalım derken mecburen kullanıyoruz napalım bebişler iyi olsunda
siz böyle ek gıdadan bahsedince ben korkmaya başladm valla normal mamayı bile hazırlarken sabırsızlıktan ağlamaya kadar gidiyoz mamayı nasıl hazırlamasını beklicez bilmem gözümde büyüyo şimdiden
bi arkadaşın bebeği 4 buçuk aylık dr. kendi oturmak istiyosa oturtabilirsin demiş bizimkide istiyo ama oturtmamak için elimden geleni yapıyorum her kucağına alanada bakıyorum oturtursa söylüyorum ama bizim küçük hanım oturuyo kendisi zor oluyo ondan kucakta yatar şekilde durmuyo kafa önden gidiyor
valla biz dikkat etikce daha üstüste geliyo galiba ek gıdaya gelince daha dogru düzgün bişey verdigim yok şeftaali veriyorum birkerede yogurt denedim resmen midesi ayaga kalktıbidahada denemedim ama 1 2 ay sonra başlıyacaz düzenli dolaba birşeyler atsam iyi olacak kışın pek sebze altarnatifi yok tarhanada yapayım dedi pişirmesi çok rahat diyolar hemde vitamin bakalım tarif bulabilirsem deniyecem
acaba yazlık meyveleri komposto olarak versem sadece yeterli olmazmı
mesela neleri atıcaksın dolaba
canım domates biber kabak cigden dograyıp kücük kücük bir pişirimlik poşetleyeyim dedim vişne bende koydum koposto için başka birşey aklıma gelmedi sizin varsa paylaşın bende yapayım meyvada olmaz gibime geldi deneyeniniz varmı kışında muz kivi portakal veririm diye düşündüm
canım domates biber kabak cigden dograyıp kücük kücük bir pişirimlik poşetleyeyim dedim vişne bende koydum koposto için başka birşey aklıma gelmedi sizin varsa paylaşın bende yapayım meyvada olmaz gibime geldi deneyeniniz varmı kışında muz kivi portakal veririm diye düşündüm
sebzeleri 1 yaşından önce nasıl vereceksin ben hiç bilmiyorum verilirmiki
ben 1 yaşından önce şeker verme taraftarıda değilim pek kompostosınıda ayrı yapmak gerek
hala pazarda ne var ne yok bilmiyorum ama şeftali,erik olabilir
canım haşlayıp püre haline getirerek zamanla pirinç irmik katarak görümcemin 8 aylık oglu var nerdeyse herşeyi veriyo erişte çorbası şehriye yogurt çorbaları bende çorbaları lezetlensi diye domates biber katarım diye düşündüm
çorbaları biliyorumda bu püreler kısmını biraz öğrenmem gerek sanırım ahh ahh çok öğreneceğim şeyler var şimdiden hepsini öğrenip bi kağıda yazmalıki ilerde napıcam diye düşünmeyeyim
kızlar neler yapıyorsunuz yada yapacaksınız tariflere açığım :)
siz henüz başlamadınızmı hiç birşeye tariflerde internette bebegin ayını yaz ayına göre ve kaç aylıken ne vermelisin tarifler çıkıyo canım bizde şeftaliden öteye gecemedik yeni tatlara açık degil bizimkız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?