2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Herkese selam ve geçmiş bayramınız mübarek olsun..Biz helak olduk valla 2 il değiştirdik, kızım hasta oldu, küçük bebekle il dışına gitmek hiç iyi bir fikir değilmiş

kızlar merhaba bebeklerinizi oturtmaya başladınız mı bizimki oturmak istiyor ama daha erken gibi geliyo bana

Canım valla benim kızı kucağına alan oturttu bayramda, bende kucağımda oturtmaya başladım ama öyle tek başına değil, sanırım bişi olmaz artık kucakta oturtmakla..

Canım bildigimiz tarhana.istenirse yogurtlu yerine sutlu de yapılabilir.sadece baharatsız olarak hazırlıyosun.

benim bildigim bi tarhana yok canım çünkü daha önce hiç yapmadım kızım için denemek istedim hazır bişey tüketmek istemiyorum dolabada az az domates koyayım diyorum kışın çorbalarına koyayım internete tarhana tarifi var sizin yaptıgınızda aynımı un tarhanası

günaydın kızlar yarın tahlile gidecez inşallah mikroplar gitmiştir bidaha antibiyotik kulanmayız

günaydın kızlar yarın tahlile gidecez inşallah mikroplar gitmiştir bidaha antibiyotik kulanmayız

inş gitmiştirde bi daha gelmezler canım. hiç antibiyotik kullanmayalım derken mecburen kullanıyoruz napalım bebişler iyi olsunda

siz böyle ek gıdadan bahsedince ben korkmaya başladm valla normal mamayı bile hazırlarken sabırsızlıktan ağlamaya kadar gidiyoz mamayı nasıl hazırlamasını beklicez bilmem gözümde büyüyo şimdiden
bi arkadaşın bebeği 4 buçuk aylık dr. kendi oturmak istiyosa oturtabilirsin demiş bizimkide istiyo ama oturtmamak için elimden geleni yapıyorum her kucağına alanada bakıyorum oturtursa söylüyorum ama bizim küçük hanım oturuyo kendisi zor oluyo ondan kucakta yatar şekilde durmuyo kafa önden gidiyor

valla biz dikkat etikce daha üstüste geliyo galiba ek gıdaya gelince daha dogru düzgün bişey verdigim yok şeftaali veriyorum birkerede yogurt denedim resmen midesi ayaga kalktı bidahada denemedim ama 1 2 ay sonra başlıyacaz düzenli dolaba birşeyler atsam iyi olacak kışın pek sebze altarnatifi yok tarhanada yapayım dedi pişirmesi çok rahat diyolar hemde vitamin bakalım tarif bulabilirsem deniyecem

acaba yazlık meyveleri komposto olarak versem sadece yeterli olmazmı
mesela neleri atıcaksın dolaba

acaba yazlık meyveleri komposto olarak versem sadece yeterli olmazmı
mesela neleri atıcaksın dolaba

canım domates biber kabak cigden dograyıp kücük kücük bir pişirimlik poşetleyeyim dedim vişne bende koydum koposto için başka birşey aklıma gelmedi sizin varsa paylaşın bende yapayım meyvada olmaz gibime geldi deneyeniniz varmı kışında muz kivi portakal veririm diye düşündüm

sebzeleri 1 yaşından önce nasıl vereceksin ben hiç bilmiyorum verilirmiki
ben 1 yaşından önce şeker verme taraftarıda değilim pek kompostosınıda ayrı yapmak gerek

sebzeleri 1 yaşından önce nasıl vereceksin ben hiç bilmiyorum verilirmiki
ben 1 yaşından önce şeker verme taraftarıda değilim pek kompostosınıda ayrı yapmak gerek
hala pazarda ne var ne yok bilmiyorum ama şeftali,erik olabilir

canım haşlayıp püre haline getirerek zamanla pirinç irmik katarak görümcemin 8 aylık oglu var nerdeyse herşeyi veriyo erişte çorbası şehriye yogurt çorbaları bende çorbaları lezetlensi diye domates biber katarım diye düşündüm

çorbaları biliyorumda bu püreler kısmını biraz öğrenmem gerek sanırım ahh ahh çok öğreneceğim şeyler var şimdiden hepsini öğrenip bi kağıda yazmalıki ilerde napıcam diye düşünmeyeyim
kızlar neler yapıyorsunuz yada yapacaksınız tariflere açığım :)

siz henüz başlamadınızmı hiç birşeye tariflerde internette bebegin ayını yaz ayına göre ve kaç aylıken ne vermelisin tarifler çıkıyo canım bizde şeftaliden öteye gecemedik yeni tatlara açık degil bizimkız

bi konuyu çok merak ettım şimdi sebzeyi haşladık tmmda bu irmiği nasıl pişircez ben hiç irmik pişirmedim çiğdende olmaz ay nolur bılen bırı açıklasın

kızlar ben regl oldum bu hafta,5 ay anca idare etti benihormonlarım bakalım bi daha ne zaman olcam?Ben oğluşuma 3-4 gündür her gün bir iki kaşık yoğurt veriyorum,akşamları 1-2 tane üzümün suyunu sıkıyorum çay kaşığına,bayıla bayıla içiyo,elma suyu verdim dün akşam 2 çay kaşığı içti,şeftali,karpuz,kavun falan yalattım,ne versem hiç itiraz etmiyo,umarım öğün şeklinede verince de yer,tattırmaya başladım ben,6. aya kadar hiç bi şey vermeyince sonrasında yemiyo,yemek ayırıyo diyen çok kişi duyunca,tatırmaya başladım ben.Geçen hafta eşimin abisie gittik,6. ayını bitirmiş oğulları var,annesi şehriye çorbası verdi,arpa şehriyeleri bile yedi yuttu valla,şaştım kaldım.sanırım çok kasmamak gerek

benim oğlanda ne verirsen yutuyo önce yüzünü ekşitiyo sonra alışınca şapur şupur götürüyo hergün yarım kahve fincanı meyve püresi ve bir büyük çaybardaklarıyla yoğurt yiyo :)

Selam kizlar bende oglum icin menemen yaptim, visne koydum dut koydum, ayrica domates koydum. Hafta pazardan kabak alip az buharda haslayip dolaba koyacagim. Bende tarhana yapmayi dusunuyorum.

Bide mama tarifi vereyim gecen esimin kuzeni gelmisti ona yaptim tadi guzel olmustu cocukta hepsini yedi. Kabak havuc elma hasladim catalla ezdim yedirdim. Pure oldu mis gibi.
Vitamini icinde kalsin diye buharda haslama yapin. Corba yaplacaksa suda haslaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…