Kızlar Ada'ya şeftali yaptım cam rendede az önce, uyanınca yedireceğim. Bir de çorba pişiriyorum şuanda, ilk defa yiyecek bakalım beğenecek mi ? İçinde kabak, patates, bezelye, yarım avuç pirinç ve kırmızı mercimek var. 2 tatlı kaşığı da zeytin yağı koydum.
Buzluğa sadece bezelye atıyorum ben. Geçen sene meyve, domates, fasulye, barbunya, soğan gibi şeyler atmıştım ama tatları değiştiği ve tazesi gibi güzel olmadığı için artık atmıyorum.
o zaman sütü pişirip dolaba koyup hergün mayalıcaz öyle mi?
Oğlum henüz 4 aylık olmadığından ek gıda vermiyorum ama öylesine bir denedim günlük sütten yoğurt yapmayı, çok sulu oldu ayran gibi, sen kıvamını tutturabiliyor musun canımhepinize katılıyorum keşke bizde bulsak köy sütü mecburen pastörize süt bende sütaşı tercih ediyorum bu arada
selam kızlar ne zamandır nete telden giriyorum forumu takip ediyorum ama yazamıyordum, oğlum bi süredir mızmızlanıyordu iki gün önce dişinin çıktığını farkettim, oğlum 5. ayında dişini çıkardı bugün sağlık ocağındaydık hemşire diğerinin de çıkacağını söyledi alt dişleri bu arada
selam kızlar ne zamandır nete telden giriyorum forumu takip ediyorum ama yazamıyordum, oğlum bi süredir mızmızlanıyordu iki gün önce dişinin çıktığını farkettim, oğlum 5. ayında dişini çıkardı bugün sağlık ocağındaydık hemşire diğerinin de çıkacağını söyledi alt dişleri bu arada
ben de dün şeftaliyi cam rendede yaptım sen suyunu mu verdin yoksa pütürlü yerini de mi
az önce de elma suyu vereyim dedim son kaşık genzine sıçradı hepsini ağız ve burnundan fışkırtarak kustu çok korktum elimde hareketsiz kaldı öyle, çook kötü bişey kimse yaşamasın bu duyguyu
selam arkadaşlar,
ben işe başladım bu hafta.
benim dr işe başladığım için 1 öğün ek gıda verdi. Tahıllı muhallebi.
bi de sabahları anne sütü ile bi cici bebe bisküvisi veriyoruz :)
Oğlum henüz 4 aylık olmadığından ek gıda vermiyorum ama öylesine bir denedim günlük sütten yoğurt yapmayı, çok sulu oldu ayran gibi, sen kıvamını tutturabiliyor musun canım
kızlar meyve pürelerini nasıl hazırlıyosnuz cam rendede yaptığım zaman pütürlü oluyo tam olarak ezilmiyor bu şekilde boğazına takılabilir?..blenderden mı geçiriyosunuz??
ben de dün şeftaliyi cam rendede yaptım sen suyunu mu verdin yoksa pütürlü yerini de mi
az önce de elma suyu vereyim dedim son kaşık genzine sıçradı hepsini ağız ve burnundan fışkırtarak kustu çok korktum elimde hareketsiz kaldı öyle, çook kötü bişey kimse yaşamasın bu duyguyu
canım bence ilk etapta bu kadar karıştırmasaydın bakliyat için daha erken bezelye iyi fikir bulabilirsem bende atayım biraz fikrin için sagol
Dişi ilk kim görürse hediye alır onu biliyorum canım, diş buğdayını da komşulardan görmüştüm.Kızlar bebişlerinize diş buğdayı yapacak mısınız ? Bizde bebeğin ilk dişi çıkınca eş dost davet edilir, buğdaydı sanırım bir yemek yapılır içine de işaret olarak bozuk para falan koyulur. İşaretli yemeği kim yerse o bebeğe hediye alır. Bebeğin ilk çıkan dişini kim görürse anne baba hariç o da hediye alır. Sizde de var mı böyle adetler ?
Kızlar bebişlerinize diş buğdayı yapacak mısınız ? Bizde bebeğin ilk dişi çıkınca eş dost davet edilir, buğdaydı sanırım bir yemek yapılır içine de işaret olarak bozuk para falan koyulur. İşaretli yemeği kim yerse o bebeğe hediye alır. Bebeğin ilk çıkan dişini kim görürse anne baba hariç o da hediye alır. Sizde de var mı böyle adetler ?
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim?benum biraz morakim bozuldy okullar aciliyor ve ben son gunlerde kilo aldim kilo slmama ragmen sutum de azaldi acilen diyete baslamam lazim yaaaaa
Selam,
benimde sütüm azaldı bu ara... bi artıyo bi azalıyor.. genelde hamur işi yediğimin ertesi günü çok azalıyo...
doğumdan sonra 1 kilom kaldı ama vermem gereken 5 kilom var... yeni kıyafette almak istemiyorum bu kiloyu kabullenmek istemiyorum..
Hamurisi durumu bende de var
Normalde sebze meyve kofte salata vb cesit vesit besinler aliyorum sutum iyi oluyor
Hamurisiyle ogunum gecince hemen azaliyor
Ben 2gundur dereotu tuketiyorum ve cok farketti
Esim bile gozumun onunde buyudu resmen gogsun diyor
Ama sulandirdi sanki biraz ya da benim kuruntum
Bir de ben azicik uzuleyim azalmayi gectim kesiliveriyor bayramda 1hafta susuz inek olarak gezdimdereotu ve tahin normal zamanda isimize baya yaradi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?