2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim oğlanda ne verirsen yutuyo önce yüzünü ekşitiyo sonra alışınca şapur şupur götürüyo hergün yarım kahve fincanı meyve püresi ve bir büyük çaybardaklarıyla yoğurt yiyo :)

afiyet olsun canım yogurt yemesi güzel benimki hiç sevmedi bir kaç gün sonra gene deneyeyim bakalım ne yapacak daha küçük oyüzden zorlamak istemiyorum sıkmadan yavaş yavaş alışacaklar inşallah

Kızlar ''aramızda bebek war'' filmini mutlaka izleyin.tam bizim durumuzu anlatıo.dün başka bi forumda okumuştum bugün izledim öneririm.bebeğiniz uyuyunca kahvenizide yapın.aslında film gibi gelmedi sanki kamerayı ewe koysam aynısı çıkacak.(emzirmek we filmin sonu dışında)ben doğru düzgün emziremedimde :-((

acaba markaları mı farklı biz 3. ayda rotarix yaptırmıştık 5. ayda ikinci dozunu yaptıracapız ve bitecek,

Ben de Rotarix yaptırdım canım. Bak prospektüste şöyle yazıyor :

ROTARIX nasıl kullanılır?
Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar:
Çocuğunuza iki doz aşı uygulanacaktır.
Her doz ayrı olmak üzere iki doz arasında en az 4 hafta ara verilmelidir. İlk doz çocuğunuz 6
haftalıktan itibaren uygulanabilir. Aşının iki dozu, 16. haftanın öncesinde verilmesi tercih
edilmekle birlikte, 24. hafta itibarıyla verilmiş olmalıdır.

afiyet olsun canım yogurt yemesi güzel benimki hiç sevmedi bir kaç gün sonra gene deneyeyim bakalım ne yapacak daha küçük oyüzden zorlamak istemiyorum sıkmadan yavaş yavaş alışacaklar inşallah

zamanla alışır tatlım benimkide önce sevmemişti şimdi yiyyo birde ben hergün taze mayalıyorum bu çok hafif te oluyo hem ekşide olmuyo o yüzden seviyo belki sende dene canım

Kızlar Ada'ya şeftali yaptım cam rendede az önce, uyanınca yedireceğim. Bir de çorba pişiriyorum şuanda, ilk defa yiyecek bakalım beğenecek mi ? İçinde kabak, patates, bezelye, yarım avuç pirinç ve kırmızı mercimek var. 2 tatlı kaşığı da zeytin yağı koydum.
Buzluğa sadece bezelye atıyorum ben. Geçen sene meyve, domates, fasulye, barbunya, soğan gibi şeyler atmıştım ama tatları değiştiği ve tazesi gibi güzel olmadığı için artık atmıyorum.

ben prospektusu görmedim canım doktoru ayarlamıştı tarihi. en az 4 hafta demiş demekki 4 hafta geçtikten sonra herhangi bir zaman olabilir.ikinci dozda 5. ay da yapılacak yani 20 haftalık olunca 24 haftayı geçmemiş oluyor. doktorumuz yenidoğan uzmanı bugüne kadar bir çok doktorun halledemediği sorunlarımızı tek tavsiye ile halletti, güveniyorum ona ayrıca yaptırmama yı düşünüyordum tez konusuymuş rota aşısı doktor ikna etti beni, tarihleri de doğru ayarlamıştır bence..

Kizlar ek gidaya baslama dedi doktorumuz
Emme konusunda cok sukur iyi gidiyoruz
Ama ara ara birseyler tattirayim diyorum

Buharda pisirmek icin nasil bir yontem kullaniyorsunuz? Buharli pisirici falan mi kullaniyorsunuz?

arkadaşlar pastorize sütten hangi markadan ve nasıl mayalıyosunuz yoğurdu ben hep 5 kilo ve köy sütündden yaptığım için bilmiyorum..

kızlar ya gecenin bu vakti oldu hala ayaktayım çok yoruyo bizim yaramaz bide bunun üzerine gelen misafirler feelan oluyo tek başıma yetişemiyom ya tabanlarım şişiyo çok yoruldduuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm

arkadaşlar pastorize sütten hangi markadan ve nasıl mayalıyosunuz yoğurdu ben hep 5 kilo ve köy sütündden yaptığım için bilmiyorum..

aynı sütten mayalamaya devam et,boşver pastörüze sütü,ben de mandıra sütünden mayalıyorum,küçük çay bardağına 1 tatlı kaşığı mayalık yoğurt etıp dene bakalım,duruma göre mayayı artırıp azaltırsın,zaten küçük kaplara yapınca süt gibi oluyo yoğurdun kıvamı,yani tenceredeki gibi olcak diye bekleme

canım mis gibi köy sütü varken pastörize sütü de ne yapcan boşver sen bildiğin sütten mayala :26:

Ben guvenilir bir yer bulamadim alacak
Gunluk sutle mayaliyorum
Sutasinki hosuma gidiyor digerlerinin raf omru daha uzun sutasinki 3gun

hepinize katılıyorum keşke bizde bulsak köy sütü mecburen pastörize süt bende sütaşı tercih ediyorum bu arada

ben de dün şeftaliyi cam rendede yaptım sen suyunu mu verdin yoksa pütürlü yerini de mi
az önce de elma suyu vereyim dedim son kaşık genzine sıçradı hepsini ağız ve burnundan fışkırtarak kustu çok korktum elimde hareketsiz kaldı öyle, çook kötü bişey kimse yaşamasın bu duyguyu

bende şaşırdım bu konuya neyse aşımız yapıldı gitti ama bana ilk aşıda ozaman 3 aylıktı 5. ayda gelceksın dedı doktor bende öle yaptım kım yalnış anlamadım

kızlar meyve pürelerini nasıl hazırlıyosnuz cam rendede yaptığım zaman pütürlü oluyo tam olarak ezilmiyor bu şekilde boğazına takılabilir?..blenderden mı geçiriyosunuz??

kızlar meyve pürelerini nasıl hazırlıyosnuz cam rendede yaptığım zaman pütürlü oluyo tam olarak ezilmiyor bu şekilde boğazına takılabilir?..blenderden mı geçiriyosunuz??

ben sadece şeftaliyi cam rendede rendeledim çok pütür kalmuyo canım elimde kalan büyük parçaları içine atmıyorum bi kaç parçada kaçırdıysamda onları vermiyorum geriside püre haline geliyor zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…