kızlar okduğuma göre sağlık bakanlığı nmdemir damlası ile ilgili haberi yalanlamış,güvenle kullanabilirsiniz demiş,bilmiyorum neye inanalım
kızlar suan emirhanın baya bi ateşi var.baygın vaziyette ıh ıh diyerek güya uyuyor.yavrum ya.valla dayanamadım calpol verdim ama faydası yok.niye böyle olduki.2.aydaki aşıda bişey olmamıştı.galiba bayramda da biraz üşüttü.şimdi ikiside birbirıne karıstı.acaba bogazlarındamı bisey var.yoksa aşıdanmı?buarada asıların bırı karma aşı,biride zatürre aşısıymış.
Bence de bayramın etkisindendir, farklı yerler, ortamlar, farklı insanlar görmek bebekleri etkiliyor, benim burada ziyarete gidecek akrabam olmadığı halde alışveriş merkezine ya da dışarı gezmeye çıktığımızda bile oğlumun düzeni bozuluyor ya uyuyamıyor mızmızlanır.geçmiş olsun kızlar,bebişleriniz iyidir şimdi umarım...
dilekcan06 canım bayramın etkisiye böyle olmuştur belki üşütmüşsündür efe de bayramda bu yana pek mızmız gece hiç ama hiç uyumuyor normalde düzene sokmuştuk her şey alt üst oldu sennkide öyledirbelki
kızlar suan emirhanın baya bi ateşi var.baygın vaziyette ıh ıh diyerek güya uyuyor.yavrum ya.valla dayanamadım calpol verdim ama faydası yok.niye böyle olduki.2.aydaki aşıda bişey olmamıştı.galiba bayramda da biraz üşüttü.şimdi ikiside birbirıne karıstı.acaba bogazlarındamı bisey var.yoksa aşıdanmı?buarada asıların bırı karma aşı,biride zatürre aşısıymış.
kızlar son bir haftadır resmen zeynebim huy değiştirdi.zaten çok uslu bi bebek değildi iyice çıldırdı:)sanki o gazlı dönemlere geri döndük..acaba bu ayda gaz olabilir mi ya da diş mi çıkarıyo.emmek istemio açlığa yenilip alınca 4-5 kez çekip ağlıyo..ne yapacağımı bilemiyorum.18 nisan doğumlu.şu ana kadar sadece anne sütü aldı.biberon almıyo onun için kaşık maması aldım hippin yulaflı ve elmalı..daha önce de yazmıştım kızım sadece 300gr aldı bir ayda..çok istemesem de artık mama da vercem.dün yulaflı olanı denedim galiba kızım beğendi yedi biraz. iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama aç olmasından iyidir heralde..bu aralar çok ağlıyor neden çözemiyorum..ankarada şöle iyi bi doktor bulsammm(( hep aynı şeyleri diyen doktorlardan bıktım...
gecmiş olsun canım bizede hemşire 2 ci ayda ateş olmadıysa bundada olmaz aynısı dedi ama bizim kızdada ateş de huzursuzlukta çok oldu bende 2 kere caopol verdim yazık resmen inliyo huzursuzdu
geçmiş olsun kızlar,bebişleriniz iyidir şimdi umarım...
dilekcan06 canım bayramın etkisiye böyle olmuştur belki üşütmüşsündür efe de bayramda bu yana pek mızmız gece hiç ama hiç uyumuyor normalde düzene sokmuştuk her şey alt üst oldu sennkide öyledirbelki
ve bayram şekerim benim Eki Görüntüle 495372 Eki Görüntüle 495373
nasılız?eee sizinkileride bekliyoruz
Canım profil ayarlarında profil düzenleye giriyorsun orada sayfada kişisel bilgiler bölümünde çizelge var, oraya kopyalıyorsunkızlar lilypie de çizelgemi oluşturdum ama bu sayfaya nasıl taşıycam anlayamadım..yardımcı olunnnnnnnnn:)))))
Maşallah delikanlı olmuş,çok tatlı. benim oğlum sanki daha yeni doğmuş gibi gözümde küçük görünüyor sizinkilere bakınca kocaman bir bebek görüyor gibi oluyorum.ve bayram şekerim benim Eki Görüntüle 495372 Eki Görüntüle 495373
Kızlar merabalar nasılsınız? Hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum...
Bebişler nasıl aranızda ek gıdaya geçeninz oldu mu hiç? Benim oğlum 4.5 aylık oldu yavaş yavaş başlamak istiyorum etrafımdan araştırdığım öğrendiğim kadarıyla herkes 6 aydan önce başlama taraftarı.6 aydan sonra başlandığında güçlük çekliliyomuş.Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?