2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Merhaba arkadaşlar.Kavanoz mamaları hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmek istiyorum.Kullanan var mı?En azından milupa'nın organik olanlarından denesem mi diyorum..

Merhaba arkadaşlar.Kavanoz mamaları hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmek istiyorum.Kullanan var mı?En azından milupa'nın organik olanlarından denesem mi diyorum..

kızım 3-4 gündür çok huzursuz.gündüz uykuları bitti gibi.uyanık olduğu zamanlar hep kucakta.
akşam yürüteç aldım.bugün kızım yürüteçle tanışdı ama çok sevmedi.durmak istemiyor.
dün kendim için doktora gittim.ria için erken,iç dikişlerin skar yapmış onlar iyileşmeden takamam rahmi delebilir dedi.
aşırı şaç dökülmesi için kan tahlili yaptı bu akşam sonuçları alacağim.

büyümüş maşallah traş olmaya bile başlamış galiba

yok canım ne traşı biz biraz keldik de yeni çıktı saçları ondan öyle
canım ben yediriyorum meyvelilerdeen çok seviyor efe dun de sütlacı denedim bir oturuşta bir kavanoz bitiriyoruz o kadar seviyoruz yani

canım geçmiş olsun benim de çok döküldü ama durdu sonunda şimdi iyiyiz saçlarımızla biraz zamana ihtiyaç var saç dökülmesinin durması için.

kızlarrr efe emekliyor dersem yeridir tam olarak emekleme pozisyonunda duruyor öne doğru atıyor kendini geri aynı hareketleri yapıyor yatağı baştan sona geziyor artık

Yok canım ya eltim bakıyor ve ben getirip götürüyorum kışın ne yapacağım uykularım kaçıyor. şimdide grip olmuş gece boyunca uyumadık.

anne sütü alıyor ama uyurken emdiriyorum 3 dk 5 dk ne emerse.uyanınca emmiyor.ek gıda da çok açıkınca yarım çay bardağı yoğurt veya muhallebi ya da 8 10 mama kaşığı sebze çorba çorbası.

kizlar muhallebiyi inek sütü pirinç unuylamı yapıyorsunuz.yoksa devam sutuylemi.bıde seker koyuyormusunuz.

kızlar kızımda rotavirüsü çıktı (( o kadar kötüyümki anlatamam..dün gece 10dan 5e kadar ağladı, ishal..çok şükür kusması yoktu fazla, doktor olursa hemen getir takip etmeliyiz dedi..ateş ile başladı, ishalle devam etti..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, dua ediyorum çabuk iyileşsin, zayıfladı..bugün tüm gün hastanedeydik, serum takıldı, birde şurup verdi doktor, umarım çabuk toparlanır..aman dikkat edin, doktor suyunu 10 dk kaynatcan dedi, elleri yıkanacak, oyuncakları arada yıkanacak..böyle kızlar ama 2 gündür bittim resmen

Çok gecmiş olsun canım çok üzüldüm gercekten kıyamam valla tüylerim diken diken oldu allah acil şifalar versin yavrunuza

Canım cok uzuldum.hemen iyileşir inşallah kuzun.allah yardım etsin bıran once toparlansın

iyi geceler canım ensık ikimiz karsılaşıyoruz fazla takip eden yok topigi.mart anneleri çok aktif neguzel.bu gidişle bende o tarafa takılcam ya bu arada ahsen nasıl?daha sakindir umarım.

çok geçmiş olsun... zamanında müdehale edildiği zaman tehlikeli olmuyor merak etme... ben de aşı yaptıradım dr um ishal olursa hemen getirirsin dedi. zaten yaptırmış olsam da hemen götürürdüm herhalde... serumla toparlıycak hemen inşallah yavrucak...

kızlar benim doğumdan sonra müthiş tırnak batması sorunum oldu. ellerim dahil hemen hemen tüm tırnaklarım iltihap attı. ayak başparmaklarım 2.-3. seferdir oluyo artık. şuanda da sol baş parmağım iltihaplı davul gibi gece anestol sürdüm de uyudum. dr a gitsem antibiyotik vericek, zaten sütüm az zar zor emzirmeye uğraşıyorum şimdi ilaç kullanırsam emziremiycem, pompa var ama onu da kullanmayı hiç sevmiyorum diye dr a gitmedim. sizlerde de bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu???

bir de benim yavrum grip oldu(( havalar çok sıcak yaptı ya dışarıda terliyor kapalı mekanların hepsi de cayır cayır klimalı üşüttüm çocuğu sanırım. gözü akıyor burnu tıkalı ve aksırıp tıksırıyo. dr ilaç vermedi ateşi yok çok şükür nefes alması da temiz yani ciğerlerde hırıltı falan yok diye. şu fizyolojik sıvılardan burnuna sıkıyorum açılsın diye o kadar. dünden beri iyiyidi maşallah ama bu sabah ben bir uyandım bademciklerim davul gibi olmuş yutkunamıyorum. hemen ıhlamur kaynattım şimdi onu içiyorum. hani birine satmadan geçmez derler ya bizim kız bana sattı galiba:))) ahhh o yeter ki iyi olsun ben sürünmeye razıyım da şimdi emzirirken falan maske takmam gerek herhalde onu korumak için. ilaç kullanmadan nasıl iyileşicem bakalım....

çocuğa tek baktığımdan pek sık giremiyorum malesef benim kızın gündüz uykusu yok denecek kadar oluna girmişken hepsini sorayım dedim. geçmişi takibe çalışıyoru hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum...

ek gıdalarda alerji problemi yaşayan oldu mu? dün benim kızın dudakları şişti aniden çok korktum dr a nasıl gittiğimi bilmiyorum ama dr a gdene kadar da indi. yani dr o halini göremedi ama şiş yerleri belli oluyodu cildi büzüşmüştü tam toparlanamıştı daha. alerji dedi ama ne alerjisi anşayamadık çünkü ona sabah elma vermiştim ama elmeyı daha önce de defalarca verdim hiç sıkıntı olmadı. dr sadece dudakları değil dili ve genzi de şişebilir nefes almasını engelleyebilir dedi. allah korudu yavrumu ama çoook korktom.

çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin rotavirüsü aşısı yaptrımışmıydınız
sizede geçmiş olun bu mevsimde benimde en buyuk korkum grip inşallah olursada kolayından atlatırız ben bburnundaki mukozalar aksın diye bu sabah damlattım pek tıkanık gibi değil ama yinede tam damlattım ne varsa çıksın dıye malum eskisi gibi hergün banyo yapamıyor ozaman çıkıyordu şimdi pekçıkaramıyo burun temi,zlemek kabusumuz oldu bizim kulak pamuğuyla temizliyorum bazen ben kolay bi yöntem bilen varmı:44::44:

Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatır kızın. Aşı vurulmamış mıydı

ben de kulak temizleme çubuğu kullanıyorum mecburen. burun aspiratörü aldım ama hiç işe yaramıyor. evet burun temizliği bizim de kabusumuz. sıvıyı damlatıyorum burnu açılıyor sümükler şırıl şırıl akıyo ama mümkün değil sildirmiyor. ben hamileyken "çocuğa çok titizlenmiycem okakta sümüğünü yiye yiye büyüyen çocuklar çok daha sağlıklı oluyor" derdim. sağolsun kızım silmeme izin vermediği için cebelleşirken arada yalıyo sümüklerini:)))) umarım bünyesi de öyle sağlam olur....

iyi geceler canım ensık ikimiz karsılaşıyoruz fazla takip eden yok topigi.mart anneleri çok aktif neguzel.bu gidişle bende o tarafa takılcam ya bu arada ahsen nasıl?daha sakindir umarım.

sanada minik kuzunada gecmiş olsun canım tırnak batması dogumdan sonra bazı annelerde olurmuş bu koşturma içinde allah yardımcın olsun annem olurmuş çok zor demişti maske kulan canım tekrar almasın kızın mikrop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…