iyi geceler canım ensık ikimiz karsılaşıyoruz fazla takip eden yok topigi.mart anneleri çok aktif neguzel.bu gidişle bende o tarafa takılcam yabu arada ahsen nasıl?daha sakindir umarım.
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin rotavirüsü aşısı yaptrımışmıydınız
sizede geçmiş olun bu mevsimde benimde en buyuk korkum grip inşallah olursada kolayından atlatırız ben bburnundaki mukozalar aksın diye bu sabah damlattım pek tıkanık gibi değil ama yinede tam damlattım ne varsa çıksın dıye malum eskisi gibi hergün banyo yapamıyor ozaman çıkıyordu şimdi pekçıkaramıyo burun temi,zlemek kabusumuz oldu bizim kulak pamuğuyla temizliyorum bazen benkolay bi yöntem bilen varmı:44::44:
Merhaba arkadaşlar.Kavanoz mamaları hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmek istiyorum.Kullanan var mı?En azından milupa'nın organik olanlarından denesem mi diyorum..
ek gıdaya geçen ve emziren anneler dr.verdiği listelerde sabah kahvaltı 11.00 meyve püresi öğlen çorba ikindi yoğurt akşam muhallbi bunları verebiliyo musunuz ya?bi kere benim oğlan bu kadr çok yemz zaten emriyorumda yani bütün bunları verirsem hiç emmezki
bana liste falan verilmedi. ya zahmet olacak ama yazabilir misin listeni, ben kafama göre uyguluyorm bişeyler. sabah meyve, öğlen sebze akşam da yourt veriyorum ama birkaç kaşık yiyor ancak öyle doyacak kadar değil yani...
canım ya geçmiş olsun valla tüylerim diken diken oldu şimdi daha da iyidir umarımkızlar kızımda rotavirüsü çıktı(( o kadar kötüyümki anlatamam..dün gece 10dan 5e kadar ağladı, ishal..çok şükür kusması yoktu fazla, doktor olursa hemen getir takip etmeliyiz dedi..ateş ile başladı, ishalle devam etti..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, dua ediyorum çabuk iyileşsin, zayıfladı..bugün tüm gün hastanedeydik, serum takıldı, birde şurup verdi doktor, umarım çabuk toparlanır..aman dikkat edin, doktor suyunu 10 dk kaynatcan dedi, elleri yıkanacak, oyuncakları arada yıkanacak..böyle kızlar ama 2 gündür bittim resmen
aynı dertten ben de muzdaribim gribim ve oğlumda benden kaptı heralde elinde ve yüzünde kırmızı 1 2 nokta var en son böyle olduğunda efe nin kanında enfeksşyın çıkmıştı.hayırlısı artık.bir de benim yavrum grip oldu(( havalar çok sıcak yaptı ya dışarıda terliyor kapalı mekanların hepsi de cayır cayır klimalı üşüttüm çocuğu sanırım. gözü akıyor burnu tıkalı ve aksırıp tıksırıyo. dr ilaç vermedi ateşi yok çok şükür nefes alması da temiz yani ciğerlerde hırıltı falan yok diye. şu fizyolojik sıvılardan burnuna sıkıyorum açılsın diye o kadar. dünden beri iyiyidi maşallah ama bu sabah ben bir uyandım bademciklerim davul gibi olmuş yutkunamıyorum. hemen ıhlamur kaynattım şimdi onu içiyorum. hani birine satmadan geçmez derler ya bizim kız bana sattı galiba:))) ahhh o yeter ki iyi olsun ben sürünmeye razıyım da şimdi emzirirken falan maske takmam gerek herhalde onu korumak için. ilaç kullanmadan nasıl iyileşicem bakalım....
canım ben burun spreyi kullanıyorum deniz suyu olandan önce sıkıyorum sonra yüzüstü yatırıyorum yavrum oyalanırken çıkıyor tavsiye ederimçok geçmiş olsun allah acil şifalar versin rotavirüsü aşısı yaptrımışmıydınız
sizede geçmiş olun bu mevsimde benimde en buyuk korkum grip inşallah olursada kolayından atlatırız ben bburnundaki mukozalar aksın diye bu sabah damlattım pek tıkanık gibi değil ama yinede tam damlattım ne varsa çıksın dıye malum eskisi gibi hergün banyo yapamıyor ozaman çıkıyordu şimdi pekçıkaramıyo burun temi,zlemek kabusumuz oldu bizim kulak pamuğuyla temizliyorum bazen benkolay bi yöntem bilen varmı:44::44:
ek gıdaya geçen ve emziren anneler dr.verdiği listelerde sabah kahvaltı 11.00 meyve püresi öğlen çorba ikindi yoğurt akşam muhallbi bunları verebiliyo musunuz ya?bi kere benim oğlan bu kadr çok yemz zaten emriyorumda yani bütün bunları verirsem hiç emmezki
çocuğa tek baktığımdan pek sık giremiyorum malesef benim kızın gündüz uykusu yok denecek kadar oluna girmişken hepsini sorayım dedim. geçmişi takibe çalışıyoru hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum...
ek gıdalarda alerji problemi yaşayan oldu mu? dün benim kızın dudakları şişti aniden çok korktum dr a nasıl gittiğimi bilmiyorum ama dr a gdene kadar da indi. yani dr o halini göremedi ama şiş yerleri belli oluyodu cildi büzüşmüştü tam toparlanamıştı daha. alerji dedi ama ne alerjisi anşayamadık çünkü ona sabah elma vermiştim ama elmeyı daha önce de defalarca verdim hiç sıkıntı olmadı. dr sadece dudakları değil dili ve genzi de şişebilir nefes almasını engelleyebilir dedi. allah korudu yavrumu ama çoook korktom.
kizlar muhallebiyi inek sütü pirinç unuylamı yapıyorsunuz.yoksa devam sutuylemi.bıde seker koyuyormusunuz.
kızlar kızımda rotavirüsü çıktı(( o kadar kötüyümki anlatamam..dün gece 10dan 5e kadar ağladı, ishal..çok şükür kusması yoktu fazla, doktor olursa hemen getir takip etmeliyiz dedi..ateş ile başladı, ishalle devam etti..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, dua ediyorum çabuk iyileşsin, zayıfladı..bugün tüm gün hastanedeydik, serum takıldı, birde şurup verdi doktor, umarım çabuk toparlanır..aman dikkat edin, doktor suyunu 10 dk kaynatcan dedi, elleri yıkanacak, oyuncakları arada yıkanacak..böyle kızlar ama 2 gündür bittim resmen
kızım 3-4 gündür çok huzursuz.gündüz uykuları bitti gibi.uyanık olduğu zamanlar hep kucakta.
akşam yürüteç aldım.bugün kızım yürüteçle tanışdı ama çok sevmedi.durmak istemiyor.
dün kendim için doktora gittim.ria için erken,iç dikişlerin skar yapmış onlar iyileşmeden takamam rahmi delebilir dedi.
aşırı şaç dökülmesi için kan tahlili yaptı bu akşam sonuçları alacağim.
Aynı durumları yaşıyoruz canım, geceleri çok sık uyanıyor sabah çok erken kalkıyor gündüz az yatar yalnız kalmayı hiç sevmiyor, zaten sürekli elleri ağzıda salyalar akıtıyor, 2 gün sonra kontrolümüz var bakalım doktorumu ne diyecek bu durumlarakızım 4-5 gündür huysuz.ateş,kusma.. yok
ama sürekli kucak istiyor.gündüz çokçok az uyuyor.gece geç yatıyor ve gece sık kalkmaya başladı.
ben dişleri kaşınıyodur diye düşünüyorum.
sizce doktora götürmelimiyim.
resmen huy değişti.başka bir rahatsızlık olabilirmi
kızım 4-5 gündür huysuz.ateş,kusma.. yok
ama sürekli kucak istiyor.gündüz çokçok az uyuyor.gece geç yatıyor ve gece sık kalkmaya başladı.
ben dişleri kaşınıyodur diye düşünüyorum.
sizce doktora götürmelimiyim.
resmen huy değişti.başka bir rahatsızlık olabilirmi
kan ve vitamin değerlerim normal fakat tsh ım(tiroid) yüksek çıktı
hamileliktede çıkmıştı ilaç kullanmıştım.aynı ilacı kullanacağım.bizim ailedede var umarım kalıcı bir çıkma değildir bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?