2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
iyi geceler canım ensık ikimiz karsılaşıyoruz fazla takip eden yok topigi.mart anneleri çok aktif neguzel.bu gidişle bende o tarafa takılcam ya bu arada ahsen nasıl?daha sakindir umarım.

evet canım bi ikimiz mart annelerini ben hamileykende takip etmeye calışırdım şimdide fırsat buldukca bakıyorum ama orda aktif degilim bazen tecrubelerinden yararlanmak için soru soruyorum okadar

Kızlar otribebenin burun aspiratöru tamamiyle temizliyor.bebedorun aspıratoru falan gıbi degil.cokda hijyenık.aparatını degıstırıyosunuz atıp dıger ucu takabiliyosunuz.yedek uclarıda ayrı satılıyor.15 lira.cok pahalıda degil.bu mevsimde şart artık.deneyin bence

selam kızlar, herkese teşekkür ediyorum..Aşısını yaptırmamıştı saolsun eşim..aklıma gelen başıma geldi, çok şükür bugün daha iyi ama yemiyor malesef, geceden beri daha 180 ml mama içti, ama suyu içiyor Allahtan, bende bol su veriyorum, şimdide patates ve havuç haşlıyorum, püresini vercem umarım yer..nasip ya, ne kadar dikkat etsende olacaksa oluyor, Rabbim başka dert vermesin bunada şükür..

Merhaba arkadaşlar.Kavanoz mamaları hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmek istiyorum.Kullanan var mı?En azından milupa'nın organik olanlarından denesem mi diyorum..

cnm ben milupanın sütlacını verdim çok sevdi kavanozun hepsini yedi doktorum pek önermedi benim ama kızım hastalandı bişey yemedi bende değişik yer belki diye aldık yedi ama meyveleri kendim rendeleyip veriyorum

ek gıdaya geçen ve emziren anneler dr.verdiği listelerde sabah kahvaltı 11.00 meyve püresi öğlen çorba ikindi yoğurt akşam muhallbi bunları verebiliyo musunuz ya?bi kere benim oğlan bu kadr çok yemz zaten emriyorumda yani bütün bunları verirsem hiç emmezki

bana liste falan verilmedi. ya zahmet olacak ama yazabilir misin listeni, ben kafama göre uyguluyorm bişeyler. sabah meyve, öğlen sebze akşam da yourt veriyorum ama birkaç kaşık yiyor ancak öyle doyacak kadar değil yani...

2-3 sayfadan oluşan bi fotokopi bu boludaki en ii çocuk uzmanından aldım

sabah 7-8 sabah kahvaltısı
11 meyve püresi
öğlen saaat 14 sebze çorbası
ikindi yoğurt
akşam kaşık maması
bu aralarda emzirme var tabi emerse yoğurt günlük mayalanıcak,6 aydan sonra ek gıdaya geçişte sırasıyla yoğurt,sebze çorbası ve sebze verliecek işte azar azar başlanarak yavaş yavaş artırılacak vs...

canım ya geçmiş olsun valla tüylerim diken diken oldu şimdi daha da iyidir umarım

aynı dertten ben de muzdaribim gribim ve oğlumda benden kaptı heralde elinde ve yüzünde kırmızı 1 2 nokta var en son böyle olduğunda efe nin kanında enfeksşyın çıkmıştı.hayırlısı artık.

canım ben burun spreyi kullanıyorum deniz suyu olandan önce sıkıyorum sonra yüzüstü yatırıyorum yavrum oyalanırken çıkıyor tavsiye ederim

Canım zaten başlangıçta 2 3 kaşık veriyorsun yavaş yavaş arttırıyorsun doyumluk değil yanii..

kızlar merhaba benım kızım 5 ay emdı 1 aydır emmıyor dr.un tavsıyesı uzerıne sabah 9 hıpp tahıllısının ıcıne kayısı pure halınde pekmezlı ve tam bugday ekmegı doğrayarak kahvaltı ogle sebze corbası ıcınde patates havuc kabak ıspanak kerevız semızotu mercımek ınce bulgur pırınclı olacak aksamustu meyve puresı cam rendede aksam aynı sebze corbasından aksam da su ve pırınc unlu muhallebı 6 olcek devam sutunu ocaktan aldıım muhallebıye hızlı hızlı karıstırıyorum

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz anne kız hastayız önce kızım grip oldu sonra ben salgın sanırım allah yardımcımız olsun..

Canım benim çok geçmiş olsun okurken bile kalbim sıkıştı allah bebişlerimizi korusun..

kizlar muhallebiyi inek sütü pirinç unuylamı yapıyorsunuz.yoksa devam sutuylemi.bıde seker koyuyormusunuz.

Ben şimdilik sütlü pirinçli mamadan yapıyorum ..

Canım çok geçmiş olsun sen aşısını yaptırmışsın ve böyle bizim salak doktor gününü kaçırdı bende süreli olduğunu bilmiyordum allah bebişlerimizi korusun.. Benim kızda grip 3 gündür doğru dürüst birşey yemiyor..

kan ve vitamin değerlerim normal fakat tsh ım(tiroid) yüksek çıktı
hamileliktede çıkmıştı ilaç kullanmıştım.aynı ilacı kullanacağım.bizim ailedede var umarım kalıcı bir çıkma değildir bu.

kızım 4-5 gündür huysuz.ateş,kusma.. yok
ama sürekli kucak istiyor.gündüz çokçok az uyuyor.gece geç yatıyor ve gece sık kalkmaya başladı.
ben dişleri kaşınıyodur diye düşünüyorum.
sizce doktora götürmelimiyim.
resmen huy değişti.başka bir rahatsızlık olabilirmi

günaydın kızlar;bir süredir giremiyordum siteye vakit buldukça okumaya çalıştım öncelikle hasta bebeklere Allah şifalar versin annelerinin kuzuları bir an önce iyileşsin.bu sabah yaşadığımız olayı anlatacağım ki dikkatli olun aman bebeklerinizi yalnız bırakmayın...

sabah oğlumu emzirdim yatağımızda oynadık derken oğlum sakinleşti kendi kendine konuşuyordu (yatağımızın yanına her zaman yastık durur düşmesin diye!)ben o arada nasıl olduysa dalmışım ve oğlum yastıktan tırmanmış yatağın yanındaki küçük komidine geçmiş ve ordan düştü sese uyandım yaşadığım korkuyu anlatamam hala ellerim titriyor Allah tan çok yüksek değildi ve halıya ellerinin üstine düşmüş tabi alnını çarpmış hafif kızardı uyutmadım sürekli kontrol ettim şükür bir şeyi yok ama olabilirdi de sakın benim yaptığımı yapmayın...

Aynı durumları yaşıyoruz canım, geceleri çok sık uyanıyor sabah çok erken kalkıyor gündüz az yatar yalnız kalmayı hiç sevmiyor, zaten sürekli elleri ağzıda salyalar akıtıyor, 2 gün sonra kontrolümüz var bakalım doktorumu ne diyecek bu durumlara

canım nerdeyse 3 aydır benim kızım aynen senin anlatıgın gibi ama ne diş nede bişey huysuz dün dayanamayıp ülkerin piriç ununu aldım yaptım zorla 50 cc yedirdim dedim acaba acından mı uyumuyo ama malesef gene gece kırk kere uyandı saladım yeni benimkinin huyu artık bacaklarımda kolarım da derman kalmıyo ama genede uyumuyo

gecmiş olsun canım inşallah bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…