bayanlar merhaba,oğlumun kakasını temizlerken bezinde bugün siyah iplik gibi küçük küçük parçalar vardı.Çok korktum netten araştırdım,muzdan oluyormuş;öğlende bakıcımız da muz vermiş acaba ondan mıdır gerçekten?başına gelen var mı?
ek gıdaya geçen ve emziren anneler dr.verdiği listelerde sabah kahvaltı 11.00 meyve püresi öğlen çorba ikindi yoğurt akşam muhallbi bunları verebiliyo musunuz ya?bi kere benim oğlan bu kadr çok yemz zaten emriyorumda yani bütün bunları verirsem hiç emmezki
Tum annelerın korktugu sey.ama yasamayan da dusmeden buyuyen bebek de yoktur.gecmıs olsun dikkat edelım.günaydın kızlar;bir süredir giremiyordum siteye vakit buldukça okumaya çalıştım öncelikle hasta bebeklere Allah şifalar versin annelerinin kuzuları bir an önce iyileşsin.bu sabah yaşadığımız olayı anlatacağım ki dikkatli olun aman bebeklerinizi yalnız bırakmayın...
sabah oğlumu emzirdim yatağımızda oynadık derken oğlum sakinleşti kendi kendine konuşuyordu (yatağımızın yanına her zaman yastık durur düşmesin diye!)ben o arada nasıl olduysa dalmışım ve oğlum yastıktan tırmanmış yatağın yanındaki küçük komidine geçmiş ve ordan düştü sese uyandım yaşadığım korkuyu anlatamam hala ellerim titriyor Allah tan çok yüksek değildi ve halıya ellerinin üstine düşmüş tabi alnını çarpmış hafif kızardı uyutmadım sürekli kontrol ettim şükür bir şeyi yok ama olabilirdi de sakın benim yaptığımı yapmayın...
bayanlar merhaba,oğlumun kakasını temizlerken bezinde bugün siyah iplik gibi küçük küçük parçalar vardı.Çok korktum netten araştırdım,muzdan oluyormuş;öğlende bakıcımız da muz vermiş acaba ondan mıdır gerçekten?başına gelen var mı?
slm kızlaaarrr biz bugün 6 aylık olduk ama ek gıda hiç yemek istemiyoruz ne çorba ne meyve püresi ne cicibebe hiç bişey yemiyo sadece devam sütü ve kaşık maması başka tat olduğu zaman ağzını kapatıyo asla açmıyo zorla soktuğumdada öğürüyo şar diye çıkarıyo hepsini ne yapıcam bilmiyorum:26::26:
selam kızlar nasılsınız bakalım?bugün doktora gideceğiz 6. ay aşılarımız var efe grip oldu benden kaptı pek morali yok bu günlerde.
kızlar bugün 6. ay aşımızı olduk,3 tane bacaktanbir de ağızdan çocuk felcini damlattılar,uyuyoz bakalım,yaşına kadar başka aşısı yokmuş sevindim
Geçmiş olsun canım, rota aşılarınız bitti mikızlar bugün 6. ay aşımızı olduk,3 tane bacaktanbir de ağızdan çocuk felcini damlattılar,uyuyoz bakalım,yaşına kadar başka aşısı yokmuş sevindim
kızlar bugün 6. ay aşımızı olduk,3 tane bacaktanbir de ağızdan çocuk felcini damlattılar,uyuyoz bakalım,yaşına kadar başka aşısı yokmuş sevindim
kızlar ya bebeğimin kakası bu aralar yeşil renkli. ama ishal değil bebeğim rahat. enfeksiyon olabilir mi acaba bu durumu yaşayan var mı her yeşil kaka enfeksiyon belirtisimi
slm kızlaaarrr biz bugün 6 aylık olduk ama ek gıda hiç yemek istemiyoruz ne çorba ne meyve püresi ne cicibebe hiç bişey yemiyo sadece devam sütü ve kaşık maması başka tat olduğu zaman ağzını kapatıyo asla açmıyo zorla soktuğumdada öğürüyo şar diye çıkarıyo hepsini ne yapıcam bilmiyorum:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?