Annem yanıma gelince havalar da güzel olunca her gün dışarı çıkıp çınarı gezdiriyoruz bu gün de evde oturalım dedik. Ama çınar evde rahat bırakmıyor aynı ahsen gibi ilgi istiyor ve huzursuzluk yapıyor ne sorunu var anlamıyorum dün akşam emerken birden bırakıp ağlama krizine tutuldu 1 saate yakın ağladı, hani gazlı olduğu dönemlerde alışkındım bu haline ama gece aniden yapmasına anlam veremedim. Annemin bile gelmesiyle huyu değişti halbuki kadıncağız hiç karışmıyor düzenini bozma diyor ama çınar sanırım diş çıkarma belirtilerinden huzursuz. Önce aylarca gaz sıkıntısı şimdide diş çıkarma sıkıntısı Allah beterinden korusun ama ben de çok yorgunum sırtım, belim, boynum başım sürekli ağrıyor kendimi hep yorgun, halsiz bezgin hissediyorum, bazen sıkıntımdan oğluma sinirlendiğim oluyor. Umuyorum ki şu uyku durumumuz düzene girer daha çok uyumaya başlar ve kendi kendini oyalar. Dışarıda maşallah bir akıllı süt dökmüş kedi gibi saatlerce dışarıda kalsak hareket bile etmiyor pusetinde ama eve gelince değişiyor, keşke yaz yeni başlıyor olsa da her gün dışarıda gezdirsem, yaz boyu pek çıkaramadım gaz sıkıntısı yüzünden. Bütün bebekler mi böyle acaba bu dönemde yoksa ben mi beceremiyorum anlamadım
Oğlumun henüz dışı çıkmadı ama belirtileri başladı çok huysuzlanıyor sürekli uyanıyor sürekli ağzını damaklarına omzuma bastırıyor, ağzından salyalar akıyor, iştahı azaldı gibi çok yoruluyorum uykusuzluk çok kötü, zaten ilk 3 ay gaz sancıları çok kötüydü tam rahatlarız inşallah derken diş çıkarma huzursuzluğu başladı. Maşallah senin oğlun çok erken çıkarmış. İkinci diş birinciden hemen sonra mı çıkyor
iştah şurubu işe yaradımı peki.bide neydi ilacın ismi?benm oğlumda iştahsız da.
canım supravit bizde kulanıyoruz 1 aydır o iştah şurubu degil vitaminyanlış hatırlamıyorsam supravitti, vitamin desteği gibi bişey galiba, çok işe yaradığını söyleyemem ama az az da olsa yiyordu birşeyler, senin oğlun anne sütü mü alıyor? benim yeğenim mama ve ek besin ağırlıklı besleniyor, bilgin olsun...
ne yemek yaptım ne de yiyebildim, bu çocuğa süt nasıl gelecek bilmiyorum, emiyo şimdi artık ne kadar süt geliyosauyusa da yesem bişeyler...
canım supravit bizde kulanıyoruz 1 aydır o iştah şurubu degil vitamin
allah yardımcın olsun canım bende sabah kahvaltı bide demin ekmege salca sürdüm yedim ayıptır söylemesine süt olsun koşturmaktan yemege fırsat bulamıyorumki şimdi gene akşam oldu allahtan eşim geç geliyo ama benim bir tane daha kızım var mecburum yemek yapmaya yoksa valla gücümde zamanımda yetmiyor valla
canım supravit bizde kulanıyoruz 1 aydır o iştah şurubu degil vitamin
allah yardımcın olsun canım bende sabah kahvaltı bide demin ekmege salca sürdüm yedim ayıptır söylemesine süt olsun koşturmaktan yemege fırsat bulamıyorumki şimdi gene akşam oldu allahtan eşim geç geliyo ama benim bir tane daha kızım var mecburum yemek yapmaya yoksa valla gücümde zamanımda yetmiyor valla
Mrb canım,ben çok sık giremiyorum evde tekim bende ve zorlanıyorum açıkçası burdaki diğer anneler gibi.Aynen benim oğlumda h.sonu eşimle dışarı çıkınca beni yormuyor hiç gayet hayatından memnun bi şekilde geziyo.herkes nekadar güleryüzlü,sakin bi bebek diyo dışarda.ya ya diyom bende evde tam bi yaramaz oluyo.kimse inanmıyo banaAnnem yanıma gelince havalar da güzel olunca her gün dışarı çıkıp çınarı gezdiriyoruz bu gün de evde oturalım dedik. Ama çınar evde rahat bırakmıyor aynı ahsen gibi ilgi istiyor ve huzursuzluk yapıyor ne sorunu var anlamıyorum dün akşam emerken birden bırakıp ağlama krizine tutuldu 1 saate yakın ağladı, hani gazlı olduğu dönemlerde alışkındım bu haline ama gece aniden yapmasına anlam veremedim. Annemin bile gelmesiyle huyu değişti halbuki kadıncağız hiç karışmıyor düzenini bozma diyor ama çınar sanırım diş çıkarma belirtilerinden huzursuz. Önce aylarca gaz sıkıntısı şimdide diş çıkarma sıkıntısı Allah beterinden korusun ama ben de çok yorgunum sırtım, belim, boynum başım sürekli ağrıyor kendimi hep yorgun, halsiz bezgin hissediyorum, bazen sıkıntımdan oğluma sinirlendiğim oluyor. Umuyorum ki şu uyku durumumuz düzene girer daha çok uyumaya başlar ve kendi kendini oyalar. Dışarıda maşallah bir akıllı süt dökmüş kedi gibi saatlerce dışarıda kalsak hareket bile etmiyor pusetinde ama eve gelince değişiyor, keşke yaz yeni başlıyor olsa da her gün dışarıda gezdirsem, yaz boyu pek çıkaramadım gaz sıkıntısı yüzünden. Bütün bebekler mi böyle acaba bu dönemde yoksa ben mi beceremiyorum anlamadım
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl çalışan anne olmak ne kadar zor birşey yaa kendimi çok yorgun hissediyorum kızım sabaha karşı çok huzursuz oldu uyandı ayağımda sallıyorum uyumuyor evde tekim allah yardımcımız olsunn. Siteyede doğru dürüst giremiyorum. Kendinize iyi bakın.
Bir ay öncesine kadar bende ayakta sallayarak uyutuyordum üstüne bide ayağımda tutuyordum bi saat falan ayaklarım kopuyodu artık sürekli uzatmaktan.hep aç susuz kalıyodum yanıma herşeyi taşıyamıyordum.ne zaman 6.aya girdi ayağı unuttu diyebilirim memede uyuyup kalıyo hemen yatağına atgıyom orda 15,20 dk uyuyo gün içerisinde ik üç kez falan.uyumadı diye hiç ayağıma almıyom artık ne zaman uyursadiyorum.ama bazen gerçekten huzursuzluk yapıyo..bugün ev gezmesine gittik otrda bi türlü uyumadı.sürekli emmwk istiyo buda beni yordu açıkçası.çünkü artık evde okadar sık emmek istemiyo.farklı ev olunca ses falan uyumadı benide huzursuz ertti.hiç bişey anlamadım valla ben ayrı odada uytcam diye uğraşırjkrn miilet içerde çoksıkıcıydı gerçekten.dışarda gezerken öyle değil ama.o da haftada 1 kere anca oluyo...gaz sancılarının geçmilş olması gerekmiyomu?bizimde ilk üç ay kabus gibiydi kolik sancıları yoğundu.sonragiderek azldı.şimdide ayakları çok üşürse falan oluyo karın ağrısı falan.ona çok dikkat ediyomsürekli çorapları vardır ayağında..kahvaltıyı geç yapıyorum da beni idare ediyo ama bu çocuğa nasıl süt gidiyo bilmiyorum... bi de hala gaz sancımız var yaa... üstüne üstlük oğlumu ayağımda sallayarak uyutamıyorum kızlaar, benim durumumda olan başkası var mıı...
Maşallah gülen yüzü hep güler inşallahEki Görüntüle 519383 Eki Görüntüle 519384 veeee merakla beklenen efeee büyümüş mü kızlar?
Eki Görüntüle 519383 Eki Görüntüle 519384 veeee merakla beklenen efeee büyümüş mü kızlar?
Eki Görüntüle 519383 Eki Görüntüle 519384 veeee merakla beklenen efeee büyümüş mü kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?