normalde 8 damla 1 kerede veriyordum ama şimdi 10 sabah 5 akşam veriçekmişim
bayanlar 6.hastalık hakkında bilgisi olan varmı??
canım mart annelerinde duymuştum sadece yüksek ateş ve ateşin bitiminde kırmızı döküntüler oluyormuş tedavisi yok sadece ateş düşürücü veriliyormuş korkulacak bir hastalık degil diyorlardı siz gene doktorunuza danışın 4 5 gün sürüyormuş
sanırım bizdede oldu.3 gün ateşlendi dişdendir dedi doktor.bugunde kırmızı istilik gibi doküntüler var.dr bekleyelim artarsa bakalım dedi.6.hastalık diye bi şey dedmedi.ben bi hemşire arkadaşdan duydum.bizede uyuyor belirtiler.acaba gıda alerjisimi yoksa 6.hastalıkmı.inş kırmızılıklar artnmazda((
sizede geçmiş olsun kansızlık vardı sanırım.pekmez veriyormusunuz bebeğinize?
kızlar ahsenin kahvaltısını bugün yarım mandalina suyuna 1 bebe bisküvisi 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşıgı lableyle yaptım sevdiyemiyen bebeklerin annneleri sizlerde birdeneyin cenet hurmasıylada denedim ama sevmemişti internete araştırdım bazı bebeklerde alerji yapabiliyormuş ama ben kaç gündür suyunu veriyordum bir kaç kaşık sizlerde önce azar azar deneyin
İyi geceler anneler... Ada huzursuz gene son günlerde. 2'den aşağı uyumuyor gene düzeni bozuldu neden bilmiyorum. Hafta sonu mama sandalyesi aldık kızıma, bugün geldi ve kurduk hemen. E-bebek'in sitesinden aldık, indirimdeydi. Fiyat ve özellik olarak çok çok iyi diyebilirim şimdiden. Kullanmaya başladık bile. 249'dan 149'a düşmüş fiyatı. Mama sandalyesi almayı düşünenlere öneririm.
çok güzelmiş canım mama sandalyeniz güle güle kullanın uyku saati çok geç biraz öne çekmeye çalış yarım saat yarım saat gündüz çokmu uyuyyor acaba adayı nasıl uyutuyorsun canım ayagındamı yoksa kendimi uyuyyor yatagında
Le Bebe Mama Sandalyesi - e-bebek.com
canım benim bebeğim kaç gündür kahhvaltı yapmıyordu çok şükür bugün senin tarifini yedi. ben karışık meyve suyu ve pekmezle yapıyordum bir defa yedi sonra yememişti ama bugün senin tarifi yediği içiin çok mutlu oldum. Bugün bebeğimin iştahı iyiydi sanırım üç tarif de benden
bugün kahvaltının moraliyle bebeğime dolma yaptım. bir küçük dolma biber içine et, domates, pirinç, biber, arpacık soğan kıydım, nane serpip doldurdum, bir küçük cezveye koyup 40 dk. pişirdim. pişince dolma biberin kabuğunu soyup hafif blendırdan geçirdim, yoğurt eşliğinde yedi. Bu arada ben artık bebeğimin kıymasını kendim yapıyorum. Marketten iyi yerinden parça et aldım. ceviz büyüklüğünde parçaladım dondurucuya koydum her yemek yapışta bir tane çıkarıp aşırı minik doğruyorum böylece kıyma boğazına takılmıyor, veya kıymada sinir çıkma olasılığı ortadan kalkıyor.
Akşam söylemesi ayıp olmasın bizim yemeğimizde fırında patatesli tavuk vardı. tavuğu susuz haşlamıştım bir iki dilim sossuz yerinden patates, tavuk biraz tavuk suyuyla blendırdan geçirdim sevdi.
Son olarak biliyorum doktorlar 9. ay diyor ama bir kaç tavuk ciğerini önce elekden kaşıkla geçirip sonra nohut büyüklüğünde toplar halinde yoğurt eşliğinde bebeğe verdim,sevdi
sevdi dediysem en azından ağızcığını açtı, Allah yemeyen bebeciklerin annelerine sabır kolaylık versin.
İyi geceler anneler... Ada huzursuz gene son günlerde. 2'den aşağı uyumuyor gene düzeni bozuldu neden bilmiyorum. Hafta sonu mama sandalyesi aldık kızıma, bugün geldi ve kurduk hemen. E-bebek'in sitesinden aldık, indirimdeydi. Fiyat ve özellik olarak çok çok iyi diyebilirim şimdiden. Kullanmaya başladık bile. 249'dan 149'a düşmüş fiyatı. Mama sandalyesi almayı düşünenlere öneririm.
günaydın kızlar..herkes iyidir umarım,
demos canım geçmiş olsun,
bende zombi gibi oldum, kızım yine gece uyumadı, sabahta 6da tamamen uyandı, ya niye bu çocuklar böyle, okuduğum kadarıyla hep gece uyku sorunu varAllah hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar yaa ben sebze çorbası yapmaktan çık sıkıldım, kızımda yemekten tabi..zaten zorla tıkıyorum, acaba başka hangi çorbaları yapıyorsunuz siz?dün tarhana yaptım verdim bakıcıya, bakalım yiyecekmi..artık kahvaltısınıda sen yaptır dedim ocağa kadar, ocakta ben süt iznimi sabaha aldırcam..hem birazda büyümüş olur belki yer :) uykusuda düzene girerde ana kız yatarız babayı yollayıp :) ne güzel hayal, şimdi bile öyle keyif veriyorki bunu düşünmek :) inşAllah gerçek olur..en çok istediğim bir gün elanın 10-11 gibi uyanması, hasret kaldım valla sabah yatmalarına, şimdi ise sabahı bırak gece doğru dürüst uyuyamıyoruz(
Hayırlı olsun canım .
Haklısın canım ama ne yapayım emzik kullanmaz beyfendi, kucağımda sallamaya çalışsam daha da bir uyanık hale geliyor acaba yatağında öyle bıraksam kendi kendine sakinleşir mi? Çok mu nazlandırdım bilmiyorum aman üzülmesin kendini yalnız hissetmesin diye hemen müdahale edince bu duruma geldi, geceleri bir yeri mi acıyor anlamıyorum kucağımda ağlıyor, şöyle sarıyorum pışpışlıyorum hiç işe yaramıyor halbuki 2-3 aylıkken o şekilde sakinleşir ve uyurdu. Bu çorbalarla biz de bir türlü barışamadık ama dediğin gibi benim bile midem bulanıyor nasıl içecek onlar, acaba kaç aylıktan itibaren bizimkileri yiyebilirler, püreyi doğru düzgün yutmuyor ki. Keşke iştahlı bebek olsa da günde 2-3 defa ona yemek yapsam diyecem ama...
Kolay gelsin canım, çınar doktora gidince çok cool takılıyor kimselere ne gülücük ne de pas vermez bildiğin robot, doktor ona ağır abi diyor ama eve gelince mutlu oluyor enteresan demekki orada güvenli hissetmiyor kendini. Bakalım ahsen kilo almış mı, doktorunuz ne gibi tavsiyelerde bulunacak
biz geldik kızlar 69 cm 7500 kilo olmuş doktorumuz kandamlamızı 15 çıkardı rengi solmuş dedi vitamin kulanıyorduk onuda tam ölcü yaptı ultrasyona girdi kızım yeni dogdugunda kara cigerinde büyüme vardı çok şükür gecmiş kansılıktanmış bide kilonuz çok degil pirinç ununa devam mamalarından katki biraz kilo alsın dedi şimdilik bizden bu kadar kan tahlili yapalım dedim yok zaten renginden beli oluyor dedi ona üzüldüm iştahsızlıgı huzursuzluguda kansızlıktan dır dedi
gercekten hiç hoş olmuyor gecen gün biraz salca katım ev yapımı ayıptır söylemesi bu sene kendim yaptım salcamıtabi tuz var içinde çorba gercekten lezetli olmuştu ahsen yarım kase yedi tatsız olunca yemiyo doktorda kesinlikle tuz yok dedi canım ben pirinçunu verdigim günde vermedigim günde aynı kalkıyor bence huy yaptı artık kalkmayı acıkmayla alakası yok
Merhaba bayanlar, her zamankinden daha berbat bir gece geçirdim, çınar yarım saatte bir uyandı, uyku nedir bilmez oldum sürekli ayaktaydım, emzir koy yeniden ağlıyor, en son 5 te uyanık kaldı sabah 8 de kalktı yine huysuz çok yoruyor beni, saat 10 gibi biraz uykuya daldı tırnaklarını keseyim dedim hemen uyandı, sebze püresi yaptım zorla 2 tatlı kaşığı yedi yarısını ağzından çıkardı. Çok enteresan demir ve d vitamini damlalarını verirken ne kadar istekli ağzına açıyor ve daha istiyor yemeğe gelince ağzı kapanıyor. Bu gece uyanmalarını ne yapacam şaşırdım kaldım. Yani tamama acıkıyor olabilir ama açlıktan da her 20 dk da bir uyanır mı? Yoksa alışkanlık mı oldu, biraz kendi haline mi bıraksam, her uyanıp mızmızlandığında açtır diye emziriyorum çünkü ek gıda yok denecek kadar az alıyor
slm canlar çok uzun zamandır girmiyorum geçmişi okuma fırsatım olmadı herkes iiyidir inşalalah tabi bebişlerde... bu arada benim oğlan hala diş çıkarmadı hiç bi kabarıklık yada kızarıklık ta yok damaklarında .......
günaydın kızlar..herkes iyidir umarım,
demos canım geçmiş olsun,
bende zombi gibi oldum, kızım yine gece uyumadı, sabahta 6da tamamen uyandı, ya niye bu çocuklar böyle, okuduğum kadarıyla hep gece uyku sorunu varAllah hepimizin yardımcısı olsun..
kızlar yaa ben sebze çorbası yapmaktan çık sıkıldım, kızımda yemekten tabi..zaten zorla tıkıyorum, acaba başka hangi çorbaları yapıyorsunuz siz?dün tarhana yaptım verdim bakıcıya, bakalım yiyecekmi..artık kahvaltısınıda sen yaptır dedim ocağa kadar, ocakta ben süt iznimi sabaha aldırcam..hem birazda büyümüş olur belki yer :) uykusuda düzene girerde ana kız yatarız babayı yollayıp :) ne güzel hayal, şimdi bile öyle keyif veriyorki bunu düşünmek :) inşAllah gerçek olur..en çok istediğim bir gün elanın 10-11 gibi uyanması, hasret kaldım valla sabah yatmalarına, şimdi ise sabahı bırak gece doğru dürüst uyuyamıyoruz(
kızlar bebekleriniz emekliyormu ahsen yerde hiç yatmıyor buyüzden dönmeyide unuttu ben yüz üstü koydugumdada çıngar cıkarıyor anında oturmak istiyor birazda oturnca zaten ondanda sıkılıp kucagıma geliyor
Geçmiş olsun canım, inşallah çabuk atlatırsınız, biz bile grip nezle olduğumuzda uyuyamıyoruz, bebeklerimiz daha da rahatsız oluyordur. Burnu tıkalı mı öksürüyor mu? Sinomarin monodoz tek kullanımlık okyanus suyu kullanıyordum hem bebeğime hem de kendime hem burnu açıyor hem de boğazı temizliyor.Günaydın kızlar dün çook kötü bir gece geçirdik duru grip oldu saat başıı ağlıyarak uyandı ama nasıl bir ağlama anlatamam umarım uzun sürmez ıhlamur iyi gelirmi sizce. Petditus konusunda tereddüteyim arkadaşın biri bişeyler yazmıştı içirsemmi bilemiyorum sadece ağrı kesici verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?