2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hmm..:44:
hiç dikkat etmemiştiim bunaa,hee bi de idrarımızı tutup sıkışmayalım..o da yapıyomuş

günaydın kızlar biz bugün mutsuz uyandık çünkü kocişim izindeydi gitti bidaha taaaaa doğuma gelecek nasipse ama biz onu çok özlüyoruz

önceden internetle ilgili bende öle düşünyodum..işi gücü olmayan bi sürü insan yazıo, başka birileride ona kanıo die düşünyodum..ama bu grup farklı gelio..sonuçta biz birbirimizi yönlendirmiyoruz..yaşadığımızı anlatıoruz..senin dr un onu dedi benimki bunu dedi die dedikodu yapıoruz:))

günaydın kızlar biz bugün mutsuz uyandık çünkü kocişim izindeydi gitti bidaha taaaaa doğuma gelecek nasipse ama biz onu çok özlüyoruz

ayyy bitanem yaaa,Allah kavuştursun..bende bekledim asker yolu evliyken çook zor

kızlarrrr,benim canım 3 gündür dondurma çekiyor..dondurma yiyorum kesmiyor bnde oğlumun daninolarını buzlukta dondurup yiyiyorum

canım geçmiş olsın, bende burda okuduklarımdan etkilendim ve az önce hastaneye gidip idrar tahlili ve troid için kan tahlili verdim, bi şikayetim yok ama olsun bi kontrol olsun, ara sıra böyle tetkikler yaptırmak gerekiyo demek ki ..........

hepimizin adına yaz o dilekçeyi

ben tuvalete su şişesi koydum ilk önce ona sıcak su dolduruyorum, bi de bu iltihaplanma deil enfeksiyon,üşütmekle pek alakası yok kapmışım bi yerden...

durduk yere insanın psikolojisini bozuyo lüzumsuzlar

hmm..:44:
hiç dikkat etmemiştiim bunaa,hee bi de idrarımızı tutup sıkışmayalım..o da yapıyomuş
ben evim dışında hiçbiyerde tuvaletimi yapamam, yatıya kalmışsam zar zor gider 2 gıdım yaparım çıkarım, bebike zararı olur korkusuna kendimi zorladım yaptım her sıkıştığım yerde, bu sefer de pis bi yerden mikrop kapmışım. aah ah

eşime şu sıkıntılarımı kameraya al ben de acıklı bi montaj yapayım bebike doğumdan itibaren günde 1 izletelim de anne kıymeti bilsin diyorum

canım Allah kavuştursun, ama üzülme çünkü yalnız değilsin, karnında bebişin var...inşallah göz açıp kapamadan geçer zaman kavuşursun eşine........

hamilelik insanın aklını başından alıyo ciddi anlamda bu böyle..ben bunu bilir bunu sölerim..
valla benim herifim 5 tane çocuk istediği içünn benim bu duruma alışmam lazım
şaka bi yana doya doya geçirmek istiyorum hamileliğimi dediğin gibi ama korkudan endişeden aman bişey olcakmı olmuşmudur nedendir acaba diye düşünmekten kafa rahat olmuyo benim malesef..he bide astımım var benim başımı ağrıtan..genede Allahıma şükür..şebnemdende çok etkilendim Allahı var 1 haftadır evham yapıyorum herşeye..o yüzden hemen geçiversin istiyorum valla ben
hayırlısı gari

kuzum çoook geçmiş olsun cidden petuşun acildeki doktorun dediği gibi en ufak bi ağrıda bile kendimizi doktorun önüne atmamız lazım artık 2 canlıyız biz..tabi bi pok bilmeyen doktorlara denk gelmekte insanın canını daha bi sıkıyor anlamıyorumki hastayı başından bi an önce savmakmı niyetleri anlamadım..dikkat et canım benim kendine ..

canımmmm Allah kavuştrsun inş. çok iyi anlıyorum seni bizde oğluşumla uzağız kocişimden

allah kavuştursun canım yaa.. çok zor.. sabahtan akşama kadar zor dayanıyorum valla.. sayılı gün ama geçer çabucak..
seni çok iyi anlıyorum çünkü 3 yıllık evliliğimde sadece son 4 aydır aralıksız aynı evde yaşıyoruz.. hep ayrı kaldık bizde.. görevleri oluyordu falan.. delirtir insanı ama sabır tatlım.. 2 yıl sonra ben yine başlayacağım o yolları gözlemeye.. hayırlısı artık..

ALAKASIZ OLCAK AMA..
forumda sanki bi kişi daha vardı benim gibi bebe confort dan bebik arabası almayı düşünen.
creatis oto koltuğu+loola puset ikisini birlikte alırsan %25 indirim var joker in internet sitesinde..
900 liraya falan gelio...şimdi kimdi bilemedim ama belki okur bu yazıyı...bilgine bilemediğim şahıs:))

canımmmm Allah kavuştrsun inş. çok iyi anlıyorum seni bizde oğluşumla uzağız kocişimden [/QUOTE]
sağol canım inşallah sende kavuşursun eşine tez zamanda

canım Allah kavuştursun, ama üzülme çünkü yalnız değilsin, karnında bebişin var...inşallah göz açıp kapamadan geçer zaman kavuşursun eşine........
evet canım bebeğimin varlığını bilmek bile çok büyük destek oluyor bana inşallah tayin vaktimizde hemen gelir

eski görev yerindede göreve filan gidiyordu ama en çok 15 gün ayrıydık o zaman bile çok zor geliyordu şimdi 4-5 ayda bir görüyorum eşimi bugünlerde geçicek inşalallah napalım

allahım yaa.. sen bırak kocayı evde.. git memlekete anneciğinin şefkatli kollarına at kendini..
oğluşunu güneşli havalarda gezdir keyif yap..
sonra da ay ben seni çok iyi anlıyorum ben de kocişimden ayrıyım de.. töbe töbe..
üstüne almak isteyen alsın gari..

petuş senin kasığındaki ağrı geçti mi ?

geçti diyebilirim cnm çok şükür..
dr um antibiyotiği 5 gün kullan, bırak dedi..devam ederse gel detaylı bi idrar yolu ultrasonu yapcam dedi...geçersede ok enfeksiyonmuş ve tedavi oldu deriz dedi..tekrar edersede gel dedi..geçti sayılır..bugün son antibiyotikte.. sonrasında bakcez bakem
sen ne durumdasın?

listayi şu şekilde kısalttım kendime göre...benim alıcaklarım bunlarr

A- Bakımla ilgili
Bebeğin genel bakımı için gerekenler
• Bebek bezleri
• Alt değiştirme ve bakım yatağı
• Tırnak makasları
• Fırça tarak seti
• Vücut termometresi
• Islak mendil
• Kulak çubuğu
• Pişik kremi
• Bebeğin çamaşırlarının yıkanması için hacışakir sabun tozu

Bebeğin banyosu için gerekenler
• Bebek banyo süngeri
• Bornoz
• Şampuan, sabun, bebek kremi

B- Gezinti ve taşıma ile ilgili
• Ana kucağı

C- Giyim ile ilgili
Pijama
pamuklu zıbın
Tulumlar(%100 pmklu)
body
önlük
hırka yelek
patik ve çorap
şapka ve bere
mendil

ANNE İHTİYAÇ LİSTESİ :

A- Genel Bakımla ilgili gerekenler
• iç çamaşırları
• Hijyenik pedler
• Havlu

B- Emzirme ile ilgili gerekenler
• Emzirme sütyenleri ( 2 adet)
• Göğüs pedleri
. Karbonat

Doğum Çantanızda Neler Olmalı?
Sizin İçin,
. Hamilelik ve doğum çizelgeniz ve doktor kontrollerinin bulunduğu dosya
. sabahlık , hırka ya da şal
. 1 adet terlik
. 2 adet pijama
. 3 adet kilot – atlet, 1 adet sütyen
. 1 çift çorap
. 2 adet el-yüz havlusu
. lohusa tacı / toka , . saç fırçası / tarak
. vücut spreyi(alkolsüz)
. ruj
. yüz kremi
. diş fırçası / diş macunu
. sabun / sıvı sabun
. hijyenik ped / Hasta Bezi
. göğüs pedi
. kutu mendil , . ıslak mendil
. fotoğraf makinesi
. telefon / şarj cihazı
. kolonya
Kirli Torbası
Pike Takımı

Bebek için
2 tane bady (Mevsime göre kisa veya uzun kollu)
2 tane tulum
2 tane çorap
2 tane agiz mendili
2 tane pijama alti
2 tane sapka ve eldiven
2 takim kiyafet (zibin takimi, pijama takimi, patigi, basligi vs)
Battaniye
10 tane bebek bezi-alt açma yatağı
ıslak mendil
bebek çantası
Havlu
Çarşaf
biberon

kız valla ben hiçmi hiççç gelmek istemedim ağladım hemide çok ama kocişim getirdi koydu beni buralarda
hasta olcak gene serum yicem diye korktu yawrucum anca en fazla 1 ay dayanabilirim zati 1 ay sonra detaylı randevum var konyada
kıyamam dün evi silmiş süpürmüş çamaşır yıkamış yemek yapmış ay çok güldüm yaa kıyamadımda bi yandan

evet savunmayı dinleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…