amann geçmiş olsun nefrazen cim..tikkat et bebem..
ne demek kuzum ya..bende tam yazdıydım bende verecek akıl kalmadı die..
o zmn sonuç..idrarda yanma, akıntı, koku vs. olmasada kasıkda özellikle wc ye oturunca böle sökülür gibi bi ağrı hissediosak bi durup düşünelim...bi tahlil yaptırıverelim
teşekkür ederim...
rutinn kontrele gitiiğim doktorum bana kızıyo internette yazanlar insanı yanlış yönlendiriyo, çok sakıncalı girmeyin okumayın filan diye ama sonuç ortada çoğumuz ilk kez anne oluyor bilinçli olsak da tecrübeli değiliz hatalarımızı paylaşıp birlikte ders çıkarıyoruz, annem de dr öle dedi diye kızıyodu durma şu pc'nin başında diye ama artık çıtı çıkmıyo
günaydın kızlar biz bugün mutsuz uyandık çünkü kocişim izindeydi gitti bidaha taaaaa doğuma gelecek nasipse ama biz onu çok özlüyoruz
günaydın kızlar biz bugün mutsuz uyandık çünkü kocişim izindeydi gitti bidaha taaaaa doğuma gelecek nasipse ama biz onu çok özlüyoruz
allah kavuştursun cnm
ayyy bitanem yaaa,Allah kavuştursun..bende bekledim asker yolu evliyken çook zor
herkeslere günaydınlar olsun, 4 gündür giremiyordum geçmişi anca okuduk geldik.
cuma günü balık yemek için anneanneye gittik akşam biraz sancım vardı, zati petuş'un idrar yolları ile ilgili söylediklerinden tedirgin hale gelmiştim çünkü 10-15 gündür idrarda yanma değil ama tuvaletimi yaparken karnımın içi sancıyodu.
akşam annemde kaldık, "yarın bi gidip tahlil yaptıralım, bi arkadaşa dr neden geç geldin demiş" dedim.
karşıda göztepe eğitim ve araştırma hastanesi'nin aciline gittik. gerizakalı dr karnım ağrıyo deyince hemen "geç içeri altındakileri çıkar" dedi, hem sevmiyorum hem de zırt pırt vajinal muayene gereksiz geliyo.
"9 haftalık düşük tehlikesi geçirdim dr'um vajinal muyene önermiyo" dedim, karnım ağrıdığı için bakmak zorundaymış, içime kurt düştü zati 10-15 gün beklemişim, yattım o iğrenç şeye geldi cart diye bişi soktu içeri fitil gibi sonra karnımdan usg yaptı. idrar tahlili istedi tek kelime konuşmadan ortadan kayboldu. pc başında kayıt tutan kız anlattı tahlili nasıl verceğimi. sonrasında 40 dk sonuç bekledik. sonucu almaya gittiğimde nöbet değişimi sonucu daha insancıl bi dr gelmişti. fakat eski salak nst diye not düşmüş benle ilgili, hemşire ne alaka daha 21 haftalık dedi, dr ama not var diyip beni kocaman göbekli teyzelerin arasına götürdü nst için karnımdaki ağrı erken doğum sancısı olabilirmiş, ben tabi o 3-4 adımlık yolda 3-4 kalp krizi atlattım gittim gittim geldim, aynı odada 14 hafta önce düşük tehlikesiyle saatlerce yatmıştım :18::18::18:
tam o sırada kurtarıcı hemşire geldi tahlil sonucuna bakma gereği duymadan beni nst'ye götüren dr'a idrar yollarında 3+ var dedi. dr birden durdu, hımm tmm o zaman bu enfeksiyon ağrısı dedi, ben o kadar tırstığımla kaldım
duocid 375 gr verdi kendisi antibiotik olur. 5 gün kullancam, sonra kendi dr'uma görüncem.
işin en kötü yanı da acile gitiiğim akşam tuvalete gittiğimde koyu renk akıntım olduğunu gördüm ağlayacaktım neredeyse bana o sıkıntılı günleri hatırlattı, kimseye bişi demedim görümcesi kadın doğumcu ve kendisi de yeni doğum yapan arkadaşımı arayıp sordum, geçer 1-2 güne ben de alttan muayene olduğumda olurdu o koyu renk akıntı dedi, dr görümce de onaylayınca ancak rahatladım ama bunun için 2 gün stresle bekledim :18::18:
şimdi 3. günümdeyim akıntı normale döndü, kasık sancılarım arada da olsa devam ediyo.
uzun sözün kısası, burada sizlerin huzurunda petuş'a teşekkür ediyorum ve idrar da yanma ya da karın/kasık ağrısı gibi sıkıntısı olanları üşenmeyip tedbir amaçlı idrar tahlili yapmasını öneriyorum
hepimizin adına yaz o dilekçeyiallah cezalarını versin o gerizekalıların.. ben de geçen hafta benzer bişey yaşadım ve şikayette bulunacağım.. hoş şu dilekçeyi bi yazabilirsem tabi.. çok geçmiş olsun canım benim.. devletin acilleri rezil kesinlikle.. psikopatlar duruyo orada..
ben tuvalete su şişesi koydum ilk önce ona sıcak su dolduruyorum, bi de bu iltihaplanma deil enfeksiyon,üşütmekle pek alakası yok kapmışım bi yerden...nefrazen çook geçmiş olsun canım,okurken ben bile heyecan yaptım erken doğummu die...neyse Allaha şükür tedavi olunur bişi bu dikkat et ayağını sıkı giy üşütmee...bu aradaaa tuvalete gittiğinizde soğuk suyla taharetlenmeyin..iş yerinde ıslak mendille evde de kesinlikle ılık suyla ok
durduk yere insanın psikolojisini bozuyo lüzumsuzlargeçmiş olsun canım
aynı işte bende geçtiğimiz hafta devlete gittim banada hemen alttan muayene yaptı bende de idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı..
devlette hemen çatala yatırıyolar tahlil bişi yapmadan.
ben evim dışında hiçbiyerde tuvaletimi yapamam, yatıya kalmışsam zar zor gider 2 gıdım yaparım çıkarım, bebike zararı olur korkusuna kendimi zorladım yaptım her sıkıştığım yerde, bu sefer de pis bi yerden mikrop kapmışım. aah ahhmm..:44:
hiç dikkat etmemiştiim bunaa,hee bi de idrarımızı tutup sıkışmayalım..o da yapıyomuş
ben başlarda hep diodum yani belki hayatımda bi kere yaşıyacağım bi duygu.
hiç zaman bi an önce geçsin istemicem...
tadına vara vara yaşıcam bu hamilelik dönemini diodum
kendimi böle çok soğukkanlı, kısmen daha geniş bi insan bilirdim.
yok anam heççç bana göre değilmiş bu hamilelik olayı.
paranoya oldum ya..akıl vermeye bayılırım verecek akıl kalmadı bende..
kendime faydam yok gari..
herkeslere günaydınlar olsun, 4 gündür giremiyordum geçmişi anca okuduk geldik.
cuma günü balık yemek için anneanneye gittik akşam biraz sancım vardı, zati petuş'un idrar yolları ile ilgili söylediklerinden tedirgin hale gelmiştim çünkü 10-15 gündür idrarda yanma değil ama tuvaletimi yaparken karnımın içi sancıyodu.
akşam annemde kaldık, "yarın bi gidip tahlil yaptıralım, bi arkadaşa dr neden geç geldin demiş" dedim.
karşıda göztepe eğitim ve araştırma hastanesi'nin aciline gittik. gerizakalı dr karnım ağrıyo deyince hemen "geç içeri altındakileri çıkar" dedi, hem sevmiyorum hem de zırt pırt vajinal muayene gereksiz geliyo.
"9 haftalık düşük tehlikesi geçirdim dr'um vajinal muyene önermiyo" dedim, karnım ağrıdığı için bakmak zorundaymış, içime kurt düştü zati 10-15 gün beklemişim, yattım o iğrenç şeye geldi cart diye bişi soktu içeri fitil gibi sonra karnımdan usg yaptı. idrar tahlili istedi tek kelime konuşmadan ortadan kayboldu. pc başında kayıt tutan kız anlattı tahlili nasıl verceğimi. sonrasında 40 dk sonuç bekledik. sonucu almaya gittiğimde nöbet değişimi sonucu daha insancıl bi dr gelmişti. fakat eski salak nst diye not düşmüş benle ilgili, hemşire ne alaka daha 21 haftalık dedi, dr ama not var diyip beni kocaman göbekli teyzelerin arasına götürdü nst için karnımdaki ağrı erken doğum sancısı olabilirmiş, ben tabi o 3-4 adımlık yolda 3-4 kalp krizi atlattım gittim gittim geldim, aynı odada 14 hafta önce düşük tehlikesiyle saatlerce yatmıştım :18::18::18:
tam o sırada kurtarıcı hemşire geldi tahlil sonucuna bakma gereği duymadan beni nst'ye götüren dr'a idrar yollarında 3+ var dedi. dr birden durdu, hımm tmm o zaman bu enfeksiyon ağrısı dedi, ben o kadar tırstığımla kaldım
duocid 375 gr verdi kendisi antibiotik olur. 5 gün kullancam, sonra kendi dr'uma görüncem.
işin en kötü yanı da acile gitiiğim akşam tuvalete gittiğimde koyu renk akıntım olduğunu gördüm ağlayacaktım neredeyse bana o sıkıntılı günleri hatırlattı, kimseye bişi demedim görümcesi kadın doğumcu ve kendisi de yeni doğum yapan arkadaşımı arayıp sordum, geçer 1-2 güne ben de alttan muayene olduğumda olurdu o koyu renk akıntı dedi, dr görümce de onaylayınca ancak rahatladım ama bunun için 2 gün stresle bekledim :18::18:
şimdi 3. günümdeyim akıntı normale döndü, kasık sancılarım arada da olsa devam ediyo.
uzun sözün kısası, burada sizlerin huzurunda petuş'a teşekkür ediyorum ve idrar da yanma ya da karın/kasık ağrısı gibi sıkıntısı olanları üşenmeyip tedbir amaçlı idrar tahlili yapmasını öneriyorum
allah kavuştursun canım yaa.. çok zor.. sabahtan akşama kadar zor dayanıyorum valla.. sayılı gün ama geçer çabucak..günaydın kızlar biz bugün mutsuz uyandık çünkü kocişim izindeydi gitti bidaha taaaaa doğuma gelecek nasipse ama biz onu çok özlüyoruz
evet canım bebeğimin varlığını bilmek bile çok büyük destek oluyor bana inşallah tayin vaktimizde hemen gelircanım Allah kavuştursun, ama üzülme çünkü yalnız değilsin, karnında bebişin var...inşallah göz açıp kapamadan geçer zaman kavuşursun eşine........
allah kavuştursun canım yaa.. çok zor.. sabahtan akşama kadar zor dayanıyorum valla.. sayılı gün ama geçer çabucak..
seni çok iyi anlıyorum çünkü 3 yıllık evliliğimde sadece son 4 aydır aralıksız aynı evde yaşıyoruz.. hep ayrı kaldık bizde.. görevleri oluyordu falan.. delirtir insanı ama sabır tatlım.. 2 yıl sonra ben yine başlayacağım o yolları gözlemeye.. hayırlısı artık..
petuş senin kasığındaki ağrı geçti mi ?
allahım yaa.. sen bırak kocayı evde.. git memlekete anneciğinin şefkatli kollarına at kendini..
oğluşunu güneşli havalarda gezdir keyif yap..
sonra da ay ben seni çok iyi anlıyorum ben de kocişimden ayrıyım de.. töbe töbe..
üstüne almak isteyen alsın gari..
allahım yaa.. sen bırak kocayı evde.. git memlekete anneciğinin şefkatli kollarına at kendini..
oğluşunu güneşli havalarda gezdir keyif yap..
sonra da ay ben seni çok iyi anlıyorum ben de kocişimden ayrıyım de.. töbe töbe..
üstüne almak isteyen alsın gari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?