sebamed ürünlerine işndirim demişlerde, normal piyasa fiyatı zaten burdaki indirimli fiyatı kadar...limango bunu hep yapıo
bişi kullanıomusun şu an...yani ben olsam giderdim cnm öle diim..bunu yaşamamış olsam gitmezdim ama açıkcası korktum...yani ilerleyebilir..belki şimdi 2 antibiyotikle geççeck bişi ama biz ötelediğimiz için daha büyük sorunlara neden olabilir..
benim romantik pandam:))
sen hak ediosun bu seneye ilgili kuzum..yoksa dicem evde romantik bi yemek hazırla..bence en güzeli ama..bu sene değil yani:))
ufff ya ben onun önünü kapadım
neden böle anadolu gadınlığı yapıom anlamıom.
ne alim sana didi, bende didim "aşkım kenarda hanımda doğurunca tria alırım die koyduğumuz bi para yok, ev taksit, bebik gelio..yani bütçeyi delmeye yırtmaya gerek yok..baban derseki al şu parayı geline bi tria al o zmn ok al..ama onuda demicek o nedenle gerenk yok"..gerçekmi didi, ciddimisin dedi..söz para olunca alcam sonra dedi...o mevzudaa bölece kapandı..
inek nerde..
dağa kaçtı..
dağ nerde, yandı bitti kül oldu..
evet yaaaa.....
eşimde şöyle güzel bir doğum hediyesi alırsa olur :123:
ne alim sana didi, bende didim "aşkım kenarda hanımda doğurunca tria alırım die koyduğumuz bi para yok, ev taksit, bebik gelio..yani bütçeyi delmeye yırtmaya gerek yok..baban derseki al şu parayı geline bi tria al o zmn ok al..ama onuda demicek o nedenle gerenk yok"..gerçekmi didi, ciddimisin dedi..söz para olunca alcam sonra dedi...o mevzudaa bölece kapandı..
inek nerde..
dağa kaçtı..
ben küççük altına bile razıyım
bakalım bişi almassada canı sağolsun napim. bizimkide söz para olunca evin taksidi bitince alacam diyo ama bakalım kim öle kim kala
kızlarrr
evlilik yıldönümüze son 4 gün kaldı,yani bu cumartesi...
bi akıl verin yaaa,siz napıosunuz evlilik yıldönümlerinizde..dışarımı çıkarız acaba bilmiom kii:26:
ayyyy bizim evlilik yıldönümümüz 7 ağustostaydı ve eşim beni yemeğe götürdü orda rahatsızlandım acile gittik ve hamile olduğumu öğrendik :)))) 5 yıllık evliyim en güzel evlilik yıldönümümüzdü :))))
inek nerde..
dağa kaçtı..
Ay Allahım yaaaa
olmuş artık napıcan...
Bende şu felsefeyi çıkarlarım açısından çok seviyorum
erkeğin iki kaşığı varsa birini kırıcan
isteyenin bi yüzü.....
Yok ben açık açık dedim hem babasına hem kendine ilk torunları , eşime 5 i bir yerde dedim.
Babasınada ilk torunu doğuruyorum ben anlamam hastaneye bileziğimi yapmadan gelme dedim :)
Cidden bizim orada adettir kayın peder ve valide geline bilezik gibi bişi takar.
Hoş gariplerimde para olsa neler yaparlar eminim de :) Sigara içiyorlar içmesinler yatırım yapalım kardişimm :)
Aslında ilk zamanlar araba demiştim. Ama o zaman maddi olarak başka planlarımız vardı. Şimdi olmadı o kaldı.
Neyse dedim o sonraya kalsın. 5 1 yerde isterim :) Kırmızı kurdelede :)
qızım şakamı yapıyon lenn,napıcan 5i1 yerdeyi...
şöyle tek taş isteseydin,yada pırlanta kolye misler gibiii
Asıl onları napıcam, takmam ben alyansıma zor alıştım :)
Araba alıcam kendime :) Birikim yapmam lazım...
Hem şaka bi yan hevesim var benim kırmızı kurdelede 5'i 1 yerdeye :)
Düğünde istemiştim ama nasip olmadı o zaman şimdi isterim...
Kızlar ne konulara dalmışsınız öyle bugün de pek bakamadımDoğum hediyese heyecanlandırdı beni. Kocişime bir tıklatam. Sonra ben ne biliyim diyip kaçmasın bir kenara.
evet cnm ist. da böle oluo malesef..evet bizde evde vakit geçirmeyi çook seven bir çiftiz...heleki arabamızda olmayınca en yakın gezme yeri bize 1 saat uzaklıkta..k.pederim arabayı verirse çıkma ihtimalimiz var hava soğuk çünkü ama eşimle birlikte güzel bi sofrada hazırlayabiliriz..bilemiyorum dışarıda çıkasım var aslında...kız kulesine gitmeye kalksak git gel 5 saat sırf yolumuzz
bende geçen bi tane kolyemi bozdurdum yerine böle ucu para gibi olan kolyelerden aldım..ben küççük altına bile razıyım
bakalım bişi almassada canı sağolsun napim. bizimkide söz para olunca evin taksidi bitince alacam diyo ama bakalım kim öle kim kala
işte bu çok güzelllayyyy bizim evlilik yıldönümümüz 7 ağustostaydı ve eşim beni yemeğe götürdü orda rahatsızlandım acile gittik ve hamile olduğumu öğrendik :)))) 5 yıllık evliyim en güzel evlilik yıldönümümüzdü :))))
Yok ben açık açık dedim hem babasına hem kendine ilk torunları , eşime 5 i bir yerde dedim.
Babasınada ilk torunu doğuruyorum ben anlamam hastaneye bileziğimi yapmadan gelme dedim :)
Cidden bizim orada adettir kayın peder ve valide geline bilezik gibi bişi takar.
Hoş gariplerimde para olsa neler yaparlar eminim de :) Sigara içiyorlar içmesinler yatırım yapalım kardişimm :)
Aslında ilk zamanlar araba demiştim. Ama o zaman maddi olarak başka planlarımız vardı. Şimdi olmadı o kaldı.
Neyse dedim o sonraya kalsın. 5 1 yerde isterim :) Kırmızı kurdelede :)
işin içinde hediye olunca bende çok heyecanlanırım
aslında bunun reklamı fln olsa atasay'ın mesela...birlikte izlerken denk gelsek
sonra bir sessizlik olsa oda da ve kocişin aklından acayip süprizler geçsee.....
yanee çiçeğim gelicek hastaneye kesin ama başkaaa başkaa
kızlar çok fena oldum ben.. öğle yemeğindeydik ama beğenmedim yemekleri.. azar azar yedim yine de..
zaten yemekhaneye ilk çıktığımda bi acayip oldum.. midem bulandı gibi hissettim..
neyse yemekten sonra arkadaşla sohbet ediyorduk.. dedim ki ben kendimi iyi hissetmiyorum.. tansiyonumu ölçtük hemen 8-4 çıktı yaa.. doktor odası var bizim kurumda.. henüz doktor yok ama odası var.. sedyeye uzandım.. 1 buçuk saat uzandım ama 9-5 oldu sadcece.. doktorumu aradım... artık tansiyon düşmesi felan olabilirmiş.. ama çok korktum.. hamilelikte ilk defa midem bulandı..
bi de beynimin uyuşan yeri çok ağrıyo şu anda..
Çiçeğimiz gelecek elbette. ama biz bayanlar sürprizlere bayılırız. Doğum yapmışız kendimizi yormuşuz moral olur bize demi ama.
tabisiiii canım,o kadaranı düşünebilirlerse babalığın ilk aşamasını başarıyla atlatabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?