2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

evet bizde evde vakit geçirmeyi çook seven bir çiftiz...heleki arabamızda olmayınca en yakın gezme yeri bize 1 saat uzaklıkta..k.pederim arabayı verirse çıkma ihtimalimiz var hava soğuk çünkü ama eşimle birlikte güzel bi sofrada hazırlayabiliriz..bilemiyorum dışarıda çıkasım var aslında...kız kulesine gitmeye kalksak git gel 5 saat sırf yolumuzz

ben küççük altına bile razıyım
bakalım bişi almassada canı sağolsun napim. bizimkide söz para olunca evin taksidi bitince alacam diyo ama bakalım kim öle kim kala

aferin yaa,sana gönülden bi teprik koyuyorum
nazlayın herifleri sanki 9 ay onlar taşıdı bebeiii

Son düzenleme:
bakalım bişi almassada canı sağolsun napim. bizimkide söz para olunca evin taksidi bitince alacam diyo ama bakalım kim öle kim kala

sana bi küçük altın takıyomuşş
çüçük diyipte geçmeyin altının küçüğü büyüğü olmaz...
bu arada eşimin bankadan arkadaşları oğlumun sünnetinde bana uğurböceği kolye almışlardı,doğumda da bi hedayee bekliom...
bankada evlenen, bebesi olan çook para yetiştiremiom onlara,alcaklar tabeee

Son düzenleme:
kızlarrr
evlilik yıldönümüze son 4 gün kaldı,yani bu cumartesi...
bi akıl verin yaaa,siz napıosunuz evlilik yıldönümlerinizde..dışarımı çıkarız acaba bilmiom kii:26:

ayyyy bizim evlilik yıldönümümüz 7 ağustostaydı ve eşim beni yemeğe götürdü orda rahatsızlandım acile gittik ve hamile olduğumu öğrendik :)))) 5 yıllık evliyim en güzel evlilik yıldönümümüzdü :))))

bu süperr olmuş işteee
zeynep sizde yemeğe çıkın akşamında da doğurursun belki...

Ay Allahım yaaaa
olmuş artık napıcan...
Bende şu felsefeyi çıkarlarım açısından çok seviyorum
erkeğin iki kaşığı varsa birini kırıcan
isteyenin bi yüzü.....

Yok ben açık açık dedim hem babasına hem kendine ilk torunları , eşime 5 i bir yerde dedim.
Babasınada ilk torunu doğuruyorum ben anlamam hastaneye bileziğimi yapmadan gelme dedim :)
Cidden bizim orada adettir kayın peder ve valide geline bilezik gibi bişi takar.
Hoş gariplerimde para olsa neler yaparlar eminim de :) Sigara içiyorlar içmesinler yatırım yapalım kardişimm :)

Aslında ilk zamanlar araba demiştim. Ama o zaman maddi olarak başka planlarımız vardı. Şimdi olmadı o kaldı.
Neyse dedim o sonraya kalsın. 5 1 yerde isterim :) Kırmızı kurdelede :)

qızım şakamı yapıyon lenn,napıcan 5i1 yerdeyi...
şöyle tek taş isteseydin,yada pırlanta kolye misler gibiii

qızım şakamı yapıyon lenn,napıcan 5i1 yerdeyi...
şöyle tek taş isteseydin,yada pırlanta kolye misler gibiii

Asıl onları napıcam, takmam ben alyansıma zor alıştım :)
Araba alıcam kendime :) Birikim yapmam lazım...

Hem şaka bi yan hevesim var benim kırmızı kurdelede 5'i 1 yerdeye :)
Düğünde istemiştim ama nasip olmadı o zaman şimdi isterim...

Son düzenleme:
Kızlar ne konulara dalmışsınız öyle bugün de pek bakamadım Doğum hediyese heyecanlandırdı beni. Kocişime bir tıklatam. Sonra ben ne biliyim diyip kaçmasın bir kenara.

heee,seninki takı deil yatırım amaçlı
bebeimiz için 20g altın atmıştık bi köşeye,bugün bozdurayım dedim gr'mı 97'den bozuyor kuyumcular bende vazgeçtim...didimki değeri kaybolmasın die külçe altın aldık biz...ee şimdi altının gramı 102tl nasıl 97 ye bozuyolar anlamadım...sinirlendim bozdurmadım işte

Kızlar ne konulara dalmışsınız öyle bugün de pek bakamadım Doğum hediyese heyecanlandırdı beni. Kocişime bir tıklatam. Sonra ben ne biliyim diyip kaçmasın bir kenara.

işin içinde hediye olunca bende çok heyecanlanırım
aslında bunun reklamı fln olsa atasay'ın mesela...birlikte izlerken denk gelsek
sonra bir sessizlik olsa oda da ve kocişin aklından acayip süprizler geçsee.....
yanee çiçeğim gelicek hastaneye kesin ama başkaaa başkaa

evet cnm ist. da böle oluo malesef..
bende geçen bi tane kolyemi bozdurdum yerine böle ucu para gibi olan kolyelerden aldım..
babamızada söledim bunun sütüne yağmur-ozan-solmaz yazdır, ben başka bişi istemem...aldım kendi hediyemi bi yerde yani:))
işte bu çok güzelll

kocama bunları hemmen copy+paste yapim
şu gadına bi daha aşık olsun..ne kaa tamahkar

kızlar çok fena oldum ben.. öğle yemeğindeydik ama beğenmedim yemekleri.. azar azar yedim yine de..
zaten yemekhaneye ilk çıktığımda bi acayip oldum.. midem bulandı gibi hissettim..
neyse yemekten sonra arkadaşla sohbet ediyorduk.. dedim ki ben kendimi iyi hissetmiyorum.. tansiyonumu ölçtük hemen 8-4 çıktı yaa.. doktor odası var bizim kurumda.. henüz doktor yok ama odası var.. sedyeye uzandım.. 1 buçuk saat uzandım ama 9-5 oldu sadcece.. doktorumu aradım... artık tansiyon düşmesi felan olabilirmiş.. ama çok korktum.. hamilelikte ilk defa midem bulandı..
bi de beynimin uyuşan yeri çok ağrıyo şu anda..

Çiçeğimiz gelecek elbette. ama biz bayanlar sürprizlere bayılırız. Doğum yapmışız kendimizi yormuşuz moral olur bize demi ama.

bence hemen doktora git canım hiç vakit kaybetme...tansiyonun çook düşük ve ilk defa bulantının olması normal değil

Çiçeğimiz gelecek elbette. ama biz bayanlar sürprizlere bayılırız. Doğum yapmışız kendimizi yormuşuz moral olur bize demi ama.

tabisiiii canım,o kadaranı düşünebilirlerse babalığın ilk aşamasını başarıyla atlatabilirler

tabisiiii canım,o kadaranı düşünebilirlerse babalığın ilk aşamasını başarıyla atlatabilirler

Ondan dedim yi kocişime bir tıklatayım diye .Ben bile bilmiyordum doğumda hediye alındığını yani bir çiçek yeter diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…