bu durumda ne denir ki, allah kavuştursun bi daha da ayırmasıngünaydın kızlar biz bugün mutsuz uyandık çünkü kocişim izindeydi gitti bidaha taaaaa doğuma gelecek nasipse ama biz onu çok özlüyoruz
canım geçmiş olsın, bende burda okuduklarımdan etkilendim ve az önce hastaneye gidip idrar tahlili ve troid için kan tahlili verdim, bi şikayetim yok ama olsun bi kontrol olsun, ara sıra böyle tetkikler yaptırmak gerekiyo demek ki ..........
geçti diyebilirim cnm çok şükür..
dr um antibiyotiği 5 gün kullan, bırak dedi..devam ederse gel detaylı bi idrar yolu ultrasonu yapcam dedi...geçersede ok enfeksiyonmuş ve tedavi oldu deriz dedi..tekrar edersede gel dedi..geçti sayılır..bugün son antibiyotikte.. sonrasında bakcez bakem
sen ne durumdasın?
kız valla ben hiçmi hiççç gelmek istemedim ağladım hemide çokama kocişim getirdi koydu beni buralarda
hasta olcak gene serum yicem diye korktu yawrucum anca en fazla 1 ay dayanabilirim zati 1 ay sonra detaylı randevum var konyada
kıyamam dün evi silmiş süpürmüş çamaşır yıkamış yemek yapmış ay çok güldüm yaa kıyamadımda bi yandan
kız valla ben hiçmi hiççç gelmek istemedim ağladım hemide çokama kocişim getirdi koydu beni buralarda
hasta olcak gene serum yicem diye korktu yawrucum anca en fazla 1 ay dayanabilirim zati 1 ay sonra detaylı randevum var konyada
kıyamam dün evi silmiş süpürmüş çamaşır yıkamış yemek yapmış ay çok güldüm yaa kıyamadımda bi yandan
çok olmasa kanıyo aradakızlar burnu kanayan varmı aranızda
benim 2dir kanıyo biri dün gece oldu
uyandım hemen aktı aktı kötü hissettim kendimi
sonra durdu ama gece pek rahat uyuyamadımm
ah canım sen sanırım ilk hamileliğinde gögüs ağrısı çekmedingünaydınlarrr
liste eyiymiş kızlar,fikir oldu bana da..ama içinden eklenip çıkarılabilecekler var..çook kalabalık bi liste hepsine gerek yok..mesela göğüs ucu kremini boşuna almayın doktorunuz hastaneden çıkmadan yazıyor onları..yani doğurur doğurmaz kremmi sürces töbee yaaaa
canım benim geçmiş olsunuzun sözün kısası, burada sizlerin huzurunda petuş'a teşekkür ediyorum ve idrar da yanma ya da karın/kasık ağrısı gibi sıkıntısı olanları üşenmeyip tedbir amaçlı idrar tahlili yapmasını öneriyorum
ben doğurduktan sonra oğlumun karnımda ki vuruşlarını çok özlemiştim yaklaşık 1 sene sürdüben başlarda hep diodum yani belki hayatımda bi kere yaşıyacağım bi duygu.
hiç zaman bi an önce geçsin istemicem...
tadına vara vara yaşıcam bu hamilelik dönemini diodum
kendimi böle çok soğukkanlı, kısmen daha geniş bi insan bilirdim.
yok anam heççç bana göre değilmiş bu hamilelik olayı.
paranoya oldum ya..akıl vermeye bayılırım verecek akıl kalmadı bende..
kendime faydam yok gari..
evet savunmayı dinleyelim
savunma beni pek tatmiin etmedi petuşcum ya seni..
gülmüş gülmüş sonra da gıyamadım diyoo..
yani çalışmıyo olsam aydına giderdim kesin... öyle bi kıyardım kii
ah canım sen sanırım ilk hamileliğinde gögüs ağrısı çekmedin
bilsen ki ne kadar berbat bişey olduğunu bunu yazmazdın
mahvoldum sezeryanın ağrısını unuttum
gögsümden kan aktı
emzirmek işkence kan içti bebem
ucu düşecek sandım
krem mutlaka bulndrun hatta doğumdan 1 hafta önce sürmeye başlayın bu çok önemli
nassı kocalar warr yaaa
bende takılma peşime 1 gün kalayım anamda diom,olmass ben sensiz uyuyamam anca beraber kanca beraber dio..
askerden geldiğinden beri böyle peşimdee
dayanamıcan...ama 1 ay kalcan ..hııı
savunma beni pek tatmiin etmedi petuşcum ya seni..
gülmüş gülmüş sonra da gıyamadım diyoo..
yani çalışmıyo olsam aydına giderdim kesin... öyle bi kıyardım kii
kızlarrr
evlilik yıldönümüze son 4 gün kaldı,yani bu cumartesi...
bi akıl verin yaaa,siz napıosunuz evlilik yıldönümlerinizde..dışarımı çıkarız acaba bilmiom kii:26:
ahhhaa bizim mayısda ilk evlilik yıldönümüzüdü...
evi yeni almıştık..2 aydır tadilattan canımız çıkmıştı...
kocam o gün akşama kadar kapı boyadı..bende cam sil ev sil..
kan ter içindeydik..
zabahdan hazırlan akşama dışarı çıkartcam didi, sölemedi tabi süpriz die.
didim kaçta rezervasyon , işte şu saatte..peki ne kadar sürede gideriz ona göre süslenim..didi yarım saate gideriz..
hıı didim kızkulesine yimeğe gidioz sanırım..hemmen yandı bende ampüller
özet..ilk evlilik yıldönümümüzdü kızkulesine yimeğe gittik..2. e yağmur olcak inş. kısmetse:))
ayyyy ne romantikkkk
ama bizimki 5. olucakk..ufff bilmiom ki cumartesi onun bi planı omazsa bende kılımı kıpırdatmam valla
sebamed ürünlerine işndirim demişlerde, normal piyasa fiyatı zaten burdaki indirimli fiyatı kadar...limango bunu hep yapıokızlar limango da bebek shop diye bi yer var çok güzel şeyler var, sebamed ürünleri de indirimde
bişi kullanıomusun şu an...yani ben olsam giderdim cnm öle diim..bunu yaşamamış olsam gitmezdim ama açıkcası korktum...yani ilerleyebilir..belki şimdi 2 antibiyotikle geççeck bişi ama biz ötelediğimiz için daha büyük sorunlara neden olabilir..bende de akıntı falan kalmadı ama
otururken ayağa kalktığımda yine bir batma oluyor
dik duramıyorum
sanki düşecekmiş gibi elim ister istemez karnıma gidiyo sanki tutabilcekmişim gibi...
gitsem mi bilemedim doktora benim doktor yok ya 5inde gelicekmiş yurtdışından
bekliyim onu diyorum...
hata mı yapıyorum acaba?
ayyyy ne romantikkkk
ama bizimki 5. olucakk..ufff bilmiom ki cumartesi onun bi planı omazsa bende kılımı kıpırdatmam valla
bizim nisanda
doğuma gelme ihtimali çok yüksek
sebamed ürünlerine işndirim demişlerde, normal piyasa fiyatı zaten burdaki indirimli fiyatı kadar...limango bunu hep yapıo
bişi kullanıomusun şu an...yani ben olsam giderdim cnm öle diim..bunu yaşamamış olsam gitmezdim ama açıkcası korktum...yani ilerleyebilir..belki şimdi 2 antibiyotikle geççeck bişi ama biz ötelediğimiz için daha büyük sorunlara neden olabilir..
evet yaaa gideyim ben nolur nolmaz dimi ....
en güzel evlilik yıldönümü olur sizin için...
evet yaaaa.....
eşimde şöyle güzel bir doğum hediyesi alırsa olur :123:
ufff ya ben onun önünü kapadım
neden böle anadolu gadınlığı yapıom anlamıom.
ne alim sana didi, bende didim "aşkım kenarda hanımda doğurunca tria alırım die koyduğumuz bi para yok, ev taksit, bebik gelio..yani bütçeyi delmeye yırtmaya gerek yok..baban derseki al şu parayı geline bi tria al o zmn ok al..ama onuda demicek o nedenle gerenk yok"..gerçekmi didi, ciddimisin dedi..söz para olunca alcam sonra dedi...o mevzudaa bölece kapandı..
inek nerde..
dağa kaçtı..
dağ nerde, yandı bitti kül oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?