2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petuş yabişey sorcam ben bu hfta sebamed baby bakım ürülerini almaya başlıcam.şampuan,sbun,pişik kremi dışında neler almam gerek?bu hafta bunları bitireyim diyorum.
canım bende çok bilmiyorum...duygularıma güvenerek aldım..biraz gereksiz şeylerde aldım sanki..
sabun, şampuan, pişik kremi, sebamed krem, losyon,, banyo köpüğü ve bebe yağı şeklinde aldım
banyo köpüğünü napcan die sor..bilmom:)))
krem ve losyon arasındaki fark ne tam bilmom..ama anladığım şöyle..
kremi her altını açtıktan sonra altına sürebilirsin pişik olmasını önlüo..pişik kremini pişik olunca süryosun..losyonuda eline ayağına süryosun, ben öyle anladım, umarım öyledir:))
ipekkelebek bide ben netten almıştım ama ist. da isen ve üsküdara yakınsan üsküdarda bi böyle şeyler satan yer buldum..benim 19+ liraya aldığım şampuanı amcam 11 liraya satıodu
erken değil bence cnm..18-24 arası yapılyomuş yani..
herkese tunaydınnn hala kahvaltıdayızzz biz :)
hay maşallahhhhhh
işte 65tim en basta en son 75tim haftada 2şer kilo almaya baslamıştım :) son 20 gundur baskul gormedim gormek istemiyorum :)
sen ne alemdesin? başa baş gidiyoduk senle gectin mi geride mi kaldın haci :)

yea bende en son ayın 1 inde tartılmıştım..dün tartıldım bide..
11 günde 1,5 kilo almışım ya...ama k.validem geldi ondan oldu ya..ondan olmuştur dimi ya
90 ı görmeden doğurmak istiom ben...89 olim ama 90 olmim ya

kadis bide demişsin sen kaç kilo aldın o arada..bebek 200 gr alırken bende 1,5 kilo almışım işte cnm

canm benimde 22 haftam bitti ve halen hissedemiyorm bebisimi.bazen hisseder gibi oluyorm ama hic net degil.ne zaman hissedicez biz yaaa.hep kafama takiliyo.
bir ben kaldm herkez hissetti bebegini dyorum

evet cnm...bende prş günü 2. doz için gidicem..
tunaydin kizlar.ben geldimm.ay cok yoruldm ya.malum haftabasi temizlik yaptm.daha yemek yapicam.maasallah herkez haftasonu ayrintili ultrasona girmis.
benimde yarn kontrolum var.cok ozledim bebisimi.

hoşgeldin cnm...ben bile sabırsızlanıom walla..bakalım kızmı erkekmi, çok merak ediom seninkini

meraba cnm... ben linaya gidiyorum..şükran hanım doktorumda.doğumuda şükran hanımla istiyorum..ben çok memnunum şükran hanımdan.tavsiye ederim gitmeyi düşünüyorsan.

canım ılkınde hamıleyken ıkı doz hamılelıkten sonra bır doz vuruluyo sonra seneden senye vuruluyodu, bılmıyorum sen kaçıncıyı vuruluyosun , ama benımkı şöyle kızıma hamıleyken ıkı doz vuruldum hamılelıkten sonra 3. doz şimdi tekra hamıleyım 4. doz vuruldum son yanı 5. dozuda seneye aralıkta vurulcam, ama ılk defa vurulanları 1 ay aralıklarla çağırıyorlar cnm ...

sen git bi yaa gözüm gormesin ne göbegiiii canım ya gram kilo almamış gorunuyosun. maşallah nazarlar degmesinn inşallahh..
çok sinir bozucu bi yapın var bu arada hıh!!

canımmm yaaa ne güzel iltifat etmiş,seni seviorum mezill

canımmm yaaa ne güzel iltifat etmiş,seni seviorum mezill

sana bi kaç öpücük gonderirdim ama ifade kullanamıyorum bende seni seviyorummm yafrumm fıstık gibi hatunsun. ben gecen gece şişko oldum diye 1 bucuk saat durmadan bögure bögure agladım kocişim ne yapacagını nasıl iltifatlarda bulunacagını sasırdı. ööğğğğ diye aglıyorum o konusmaya baslayınca volumum azalıyoo canım şişko degilsin cok guzelsin bu haline daha bi asık oldum die o susuncaa ben tekrar ööööğğğğğğ yalan atmaa öğğğğğğ ay allahım hatırladıkca guluyorum cok. yazık ya su kocişime kurban olurum cok üzülüyorum napacagını bilemiyo garibim :))

işte 65tim en basta en son 75tim haftada 2şer kilo almaya baslamıştım :) son 20 gundur baskul gormedim gormek istemiyorum :)
sen ne alemdesin? başa baş gidiyoduk senle gectin mi geride mi kaldın haci :)
senden 17 gün ilerideyim vee 62 ile başlayıp 72,5 oldum.
seni geçmek ne mümkün :13:

sen git bi yaa gözüm gormesin ne göbegiiii canım ya gram kilo almamış gorunuyosun. maşallah nazarlar degmesinn inşallahh..
çok sinir bozucu bi yapın var bu arada hıh!!
evet arkadaşım aynı duyguları paylaşıyoruz:13:

sen beni bi de oğluma hamileyken görücektinn yewrım
engin tecrübelerim sonucunda 2. gebişliğim eyi gidiyo maşallah

ilk çocukta insan daha fazla şişermiş baksende de durum aynı o zaman ne yapıyoruz hevesimizi ikinci çocuğa saklıyor kilolardan dert yanmıyoruz

menzil seni rüyamda gördüm geenlerde

aynı ben yaaaa
geçen gün dedim ki sen benden soğudun dimii
tabi g.t,göbek,göğüs şişince,sende gittt başka manken gibi kızlara fln bakk dışarlardaa...bakıosun dimeeeeeeeeeeee
yaa yok aşkım walla aynısın sen,niyee böyle oldun fln diyoo..
gitt dedim,gittttt beni yanlız bırak..dön totonuu yattt....
offf aysun yaa,kendi söylediğine kendin inanıp kendini üzüyosun ne diyim ben sana dedi banaaa

senden 17 gün ilerideyim vee 62 ile başlayıp 72,5 oldum.
seni geçmek ne mümkün :13:

alacagınız olsun insanın en hassaslastıgı konuda ustune gidilir mi bu kadar gercekten takmıyodum ama su an kompleks haline geldi napcam ben yaa ya hep böyle şişko kalırsam veremezsem hiç? zayıflama ilacı kullanıcam kardeşim 1 ayda 7 kilo verdi maurex mi ne onunla. arkamdan gelenler nefrazen petunyapet ve digerleri beni gececeksiniz benden söylemesi hıhhhhhh..

ben ılk çocumda 17 kılo felan almıştım, bunda şuana kadar 7 kılo aldım ama hızla ılerlıyorum bunye ile alakalı bırazda zayıf hamıle kalmakla tabisi yanı boşuna umıtlenme

bana nie bulaştın şimdi yaaaaaaa
ben ne dedim yaaaaaa
allam yaaa
cık cık ya....

hiiiiiiiiiiiç moralını bozma son aylarda nasıl kılo aldıgımızı bıle anlamıciz doğumdan hemen sonrada emzırdıkçe pufff sonucez gıdıcek kılolar

bu arada çatlaklar ne alemde başladımı ılk çatlaklar daha erken ama benım eski çatlaklar var fazla değil allahtan bundada olursa harıtaya dönerım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…