2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
anlat ruyanı hadi nasıl gordun beni? yoksa fil gordun de benlen dalga mı geciyon yine hee? hırrrr!!!
hımm fil de iyiymiş
seninle bi yerde buluşuyoruz sağlık ocağı hastane arası bi yer. meğer sen o hastanede dr'muşsun. ama zırt pırt ultrasona girdiğin için kızdıklarından beni de yanına alıp gizli gizli dolanıyon odalarda. bi odadan şu ultrason için karna sıkılan iletken jel var ya kayganlaştırıcılı onu yürütüyon o sırada bazı dr'lar sana slm veriyo. ben de içimden diyorum ki; bu ne biçim dr, dr dediğin acık ağır davranır cool olur, bu anca iş çeviriyo
sonra muayene olacak kişi benmişim gibi kayıt yaptırdın 20 tl ücreti benden istediler, yine içimden; uleyn parasını da ban ayıktı bu ne biçim dr dedim
o sırada bozuğum yoktu diye sen dur bende bozuk ver diyip ödedin içim rahaladı o kadar da çingene değilmiş dedim

işte böleydi rüyam

amaaan boşver şu salakları yaa,bana diyolarki devlete sağlık ocağına niye gitmiyosun...gitmem arkadaşş,babamın oğlumu devlet
özel sigortam varken bana devlete git diyene kıll oluyorummm,sanki bana küfür etmiş gibi sinirleniyorum cevap verirken
bu arada test sonucuna sevindim tunimm

kıskanmanın ikonunu şuraya eklemediler bi ....

anlat ruyanı hadi nasıl gordun beni? yoksa fil gordunde benlen dalga mı geciyon yine hee? hırrrr!!!!!!!!!!!!!

ayy çook güldüm delimmm yaa

bu arada doktora sordumki ben hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum normalmi dedim vee ne dese beğenirsiniz onu bilemicem dedi aptal şey yaaaaaaa oha dedim resmen
normalde bu haftalarda hissediyo herkes ama sen neden hissedemiyosun bilmiyorum dedi suratı mahkeme duvarına işer bi şekilde

hade yapda koy bakalım resmini...benimde bugünlerde tek uğraşım bebek şekeri bakmak araştırmak...
şuraya 2 dk yazı yazmıosam bilinki nette şeker bakıorum

aaaaaa

seni doktor yapanı.....
deseydin canım

yıh yıh yıhhh :))
yalnız hastane saglık ocagı drlar jeller falan bende lekenme yasıyorum dedim ya gecenki kanamaydı hatta. o iletken jellerden kullanıyorum ilişkide acaba o mu neden oluyo enfeksiyona lekenmye ama dra gosterdim kullanman daha iyi demişti. paronaya oldum iyice bu hamilelikte ya bu buna mı işaret bu sundan mı oluyo falan..

ne kaaa duzenbaz gormussun beni :) sana beleş köfte ısmarlıcam bu ruyandandan öturu

meraba cnm... ben linaya gidiyorum..şükran hanım doktorumda.doğumuda şükran hanımla istiyorum..ben çok memnunum şükran hanımdan.tavsiye ederim gitmeyi düşünüyorsan.

mistrall ben zaten en baştan beri linaya gidiyorum.aslında bende memnunum şimdiye kadar.benim doktorum güzin hanım.sağolsun çok ilgili.ama doğum konusunda kararsızım ya.her kafadan bir ses çıkıyor kafamı karıştırıyorlar.sen hrs de mi yapmayı düşünüyorsun daha doğrusu sana nereyi önerdi şükran hanım?ayy çok sordum ya kusuruma bakma:)

tuniş soyadını gorunce sizin sulaleden biriyle bi husumeti oldugu mu aklına geldi acep hayret dogrusu bilemicem yapamıcam yok orana bakıcam bende şimdi carkına......
töbe töbeeee sen yine sakinmişsin guzum :))

tuniş soyadını gorunce sizin sulaleden biriyle bi husumeti oldugu mu aklına geldi acep hayret dogrusu bilemicem yapamıcam yok orana bakıcam bende şimdi carkına......
töbe töbeeee sen yine sakinmişsin guzum :))

valla anlamadım dediğin gibi vaktinde bizden kız istedide onumu vermedik (öleyse iykide verilmemiş) yada nebiliyim dediğin gibi başka bir husumetimi var anlamadım bildiğin dangalak yaaaniii...
ne poka yararsın pardon dicektim onu bilme şunu bilme nereye kadar dicektim sustum çünkü yalnız gitmiştim hahaha

sen tarih ve saat ver ben gelirim

yaa şu içimdeki hepinize aşure gönderme isteğini nasıl dizginlicem :)
yavrum sen de adres ver ben uça uça gelirim, çocukluğumdan beri aşureye zafım vardır annem kazanla yapar yaısını bana ayırır. şimdi kilo almıyım diye geciktiriyo apartmandan sadece 2 kişi getirdi. beni yerken görmeliydiniz. cennetten çıkma bişi sanki
kendim yapmaya cesaret edemiyorum sabah akşam yapar yapar yerim sonra menzil'e gün doğar

ye guzum ye yavrumm ben sana yapıp fıcı fıcı gonderiyim sen yeterki ye

yaa şu içimdeki hepinize aşure gönderme isteğini nasıl dizginlicem :)

bak aşure dedin tüylerim tiken tiken oldu..
kayınvalidemi dün akşam yolcu ettik..
ilk defa böyle oldum yani 5 senedir..
hep dediki çok güzel hiç şişmemişsin hiç şişmemeişsin.
dün akşam gidecekti, eşim dedei anne aşure malzemesi varmı evde(ilk geldiği gün yapmıştı söylmesi ayıptır)
k. validemde var dedi...eşimde bana aşkım yaparsın didmi dedi..dedim hiç yapmadım ama kıvırrız bi şekilde didim..
k. validem ne didi bilyonuzmuuuuuuuuu
benim aklıma geldi yapıp gidecektim ama zaten kilo probleminiz var o nedenle yapmadım didi
ben resmen böyle oldum..
banamı dedi aceba
bide bi ara arızaya bağladı...sürekli bebek nasıl yetiştirilir kursuna gitmeliymişim..
yoga kursuna gitmeliymişim..dr um bana sağlıklı beslenme, kiloya dikkat etme konusunda koçluk yapmalıymış..
bebek nasıl yıkanır nasıl beslenir konusunda seminerlere kurslara gitmeliymişim..
allam ya sen ne bilion onun semineri olduğunu kursu olduğunu...
bende semiriodum o sırada taam anne bakarım diom hala üstelio
taam anne sorarım hastanenein vardır heralde giderim diom, hala söylüo
offffffff oldum

dizginleme canım
gönder

:) ya ne çok isterdim getirebilmeyi, ben izmir'deyim, komşum bile yok burda. Baktım kimse getirmeyecek kendim yapayım dedim ama çok oldu ya. İzmir'de olan varsa aşure yemeye bekleriim umarım bugün biri getirir size kızlar ya aklınıza soktum özür :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…