hımm fil de iyiymişanlat ruyanı hadi nasıl gordun beni? yoksa fil gordun de benlen dalga mı geciyon yine hee? hırrrr!!!
ben geldim devlet hastanesine gittim idrar tahlili verdim sonucu yarın alcamm..
ayyy Allahım yaa gittim öle bi aptal öküz bi doktora dek geldimki anlatamam adam yüzüme bakmıyo sormuyo bekledim bekledim ben dedim en sonunda böle böle alttan bakcam dedi adam öle öküz gibi olunca bende istemedim..ya hayret bişey yaa doktorları anlamıyorum ben..yapamıcaksan yapma bu işi hayret bişi..bi sürü kıza tahlil ismi söledi bana dediki 3lü testi yaptırdınmı evet dedim bu arada kızlar 3lü testimin sonuçları çok iyiymiş ALLAHIMA ŞÜKÜR..
dedimki evet yaptırdım onları şuan sadece idrarımı yaparken kasık ağrım oluyo onun için geldim geçen hafta enfeksiyon vardı geçmedimi diye merak ediyorum dedim..hala suratıma bakmıyo ama sekretere dediki 3lü test istedi tekrar yaptırdım doktor bey dedim ben ne isticeğimi biliyorum hanfendi dedi siz sorularıma cevap verin dedi sanki çok soru sormuş gibi..
delirdim çıktım odadan lab'a sordum doktor ne istemiş alaşkına bana çok ters davrandı dedim
kan syımı 3lü tarama testi kan grubu idrar istemiş hay Allahım dedim yaa hep böle dengesizlermi dek gelir..neyse verdim tahlilleri kan grubunu sorsaydı sölerdim tabi ama şapşal olunca bi insan işte..
yarın çıkacak idrar sonucum beni asıl ilgilendiren o yaa..
ama hala sinirliyim çook hemde..
kıskanmanın ikonunu şuraya eklemediler bi ....
anlat ruyanı hadi nasıl gordun beni? yoksa fil gordunde benlen dalga mı geciyon yine hee? hırrrr!!!!!!!!!!!!!
bakıyorum canım cicim dediğin dr taşınacağın için o gadın olmuş, yoksa yoksa yasak koyar diye mi sinirlendin 'gadın'a
taşınacagıma bi tek onun için uzuluyorum cok seviyorum drumu.
tabikiisinide yasak koyucak die o gadın oluyo bi yasak derse bende o zman yeter uleyynnn deyip bi nida atıcamhani hersey normaldi buna gelince niye yasak dicem yok dicem onun stresini cekmek bana daha kotu gelir en iyisimi yasak koymayın
libidosu cift cizgiyi gordugunden beri tavandan inmeyen tek kişilik ben miyim? ben normal miyim
benim tavanı da deliyo ama kocam artık kocalıktan önce babalığı önemsediğinden olay sırasında bile cnm kızım rahatsız olduysan bi tekme at ben anlayış gösteririm diyo.
en son bağırdım, yeter uleeeyn burda ben varım ben, adamı deli etme
bir ben bir libidom bir de bebek şeklinde yalnız takılıyoz
kızlar,şu siteden bebek şekeri malzemesi alıp kendim yapıcam bebek şekeri süsleme malzemeleri ..zaten canım sıkılıyordu hemde çok uygun oluyor..ben papatya(gerçek gibi),beyaz tül,pembe tül kurdela,uğur böceği,lavanta,mıknatıs,silikon tabancası,isim etiketi(tweety'li),alıcam..hepsi 50 lirayı bulmumuyor...üstelik 100 ad mikemmel bebek şekeri,kalan papatyalardanda kendime taç yapıcamEki Görüntüle 305805
1pk te 144 tane varmış 7tl miş..çook uygun bencee
evet cnm...bende prş günü 2. doz için gidicem..
hoşgeldin cnm...ben bile sabırsızlanıom walla..bakalım kızmı erkekmi, çok merak ediom seninkini
bu arada doktora sordumki ben hala bebeğin hareketlerini hissetmiyorum normalmi dedim vee ne dese beğenirsiniz onu bilemicem dedi aptal şey yaaaaaaa oha dedim resmen
normalde bu haftalarda hissediyo herkes ama sen neden hissedemiyosun bilmiyorum dedi suratı mahkeme duvarına işer bi şekilde
hımm fil de iyiymiş
seninle bi yerde buluşuyoruz sağlık ocağı hastane arası bi yer. meğer sen o hastanede dr'muşsun. ama zırt pırt ultrasona girdiğin için kızdıklarından beni de yanına alıp gizli gizli dolanıyon odalarda. bi odadan şu ultrason için karna sıkılan iletken jel var ya kayganlaştırıcılı onu yürütüyon o sırada bazı dr'lar sana slm veriyo. ben de içimden diyorum ki; bu ne biçim dr, dr dediğin acık ağır davranır cool olur, bu anca iş çeviriyo
sonra muayene olacak kişi benmişim gibi kayıt yaptırdın 20 tl ücreti benden istediler, yine içimden; uleyn parasını da ban ayıktı bu ne biçim dr dedim
o sırada bozuğum yoktu diye sen dur bende bozuk ver diyip ödedin içim rahaladı o kadar da çingene değilmiş dedim
işte böleydi rüyam
meraba cnm... ben linaya gidiyorum..şükran hanım doktorumda.doğumuda şükran hanımla istiyorum..ben çok memnunum şükran hanımdan.tavsiye ederim gitmeyi düşünüyorsan.
aaaaaa
seni doktor yapanı.....
deseydin canım
yaa şu içimdeki hepinize aşure gönderme isteğini nasıl dizginlicem :)
tuniş soyadını gorunce sizin sulaleden biriyle bi husumeti oldugu mu aklına geldi acephayret dogrusu bilemicem yapamıcam yok orana bakıcam bende şimdi carkına......
töbe töbeeee sen yine sakinmişsin guzum :))
maşallah bebişine :)
evet biraz ağır bebek olacak gibi beslenemn nasıl kaç kilo aldın
canım 98 ile hamile kaldım şu an 99,5 gibiyim yemem normal ama ilk 3-3,5 ay tatlı hiç yiyemedim ve çok yemek yiyemiyodum ama iştah şimdi iyi ama detaylıyı yapan dr çok alma 104 ile tamamlamaya bak dedi bende içimden inşallah ama znnetmiyorum didim
sen tarih ve saat ver ben gelirimyıh yıh yıhhh :))
yalnız hastane saglık ocagı drlar jeller falan bende lekenme yasıyorum dedim ya gecenki kanamaydı hatta. o iletken jellerden kullanıyorum ilişkide acaba o mu neden oluyo enfeksiyona lekenmye ama dra gosterdim kullanman daha iyi demişti. paronaya oldum iyice bu hamilelikte ya bu buna mı işaret bu sundan mı oluyo falan..
ne kaaa duzenbaz gormussun beni :) sana beleş köfte ısmarlıcam bu ruyandandan öturu
yavrum sen de adres ver ben uça uça gelirim, çocukluğumdan beri aşureye zafım vardır annem kazanla yapar yaısını bana ayırır. şimdi kilo almıyım diye geciktiriyo apartmandan sadece 2 kişi getirdi. beni yerken görmeliydiniz. cennetten çıkma bişi sankiyaa şu içimdeki hepinize aşure gönderme isteğini nasıl dizginlicem :)
sen tarih ve saat ver ben gelirim
yavrum sen de adres ver ben uça uça gelirim, çocukluğumdan beri aşureye zafım vardır annem kazanla yapar yaısını bana ayırır. şimdi kilo almıyım diye geciktiriyo apartmandan sadece 2 kişi getirdi. beni yerken görmeliydiniz. cennetten çıkma bişi sanki
kendim yapmaya cesaret edemiyorum sabah akşam yapar yapar yerim sonra menzil'e gün doğar
yaa şu içimdeki hepinize aşure gönderme isteğini nasıl dizginlicem :)
dizginleme canım
gönder
sen tarih ve saat ver ben gelirim
yavrum sen de adres ver ben uça uça gelirim, çocukluğumdan beri aşureye zafım vardır annem kazanla yapar yaısını bana ayırır. şimdi kilo almıyım diye geciktiriyo apartmandan sadece 2 kişi getirdi. beni yerken görmeliydiniz. cennetten çıkma bişi sanki
kendim yapmaya cesaret edemiyorum sabah akşam yapar yapar yerim sonra menzil'e gün doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?