bana nie bulaştın şimdi yaaaaaaa
ben ne dedim yaaaaaa
allam yaaa
cık cık ya....
evet arkadaşım aynı duyguları paylaşıyoruz:13:
ilk çocukta insan daha fazla şişermiş baksende de durum aynı o zaman ne yapıyoruz hevesimizi ikinci çocuğa saklıyor kilolardan dert yanmıyoruz
menzil seni rüyamda gördüm geenlerde
alacagınız olsun insanın en hassaslastıgı konuda ustune gidilir mi bu kadargercekten takmıyodum ama su an kompleks haline geldi napcam ben yaa ya hep böyle şişko kalırsam veremezsem hiç? zayıflama ilacı kullanıcam kardeşim 1 ayda 7
kilo verdi maurex mi ne onunla. arkamdan gelenler nefrazen petunyapet ve digerleri beni gececeksiniz benden söylemesi hıhhhhhh..
hiiiiiiiiiiiç moralını bozma son aylarda nasıl kılo aldıgımızı bıle anlamıciz doğumdan hemen sonrada emzırdıkçe pufff sonucez gıdıcek kılolar
bu arada çatlaklar ne alemde başladımı ılk çatlaklar daha erken ama benım eski çatlaklar var fazla değil allahtan bundada olursa harıtaya dönerım herhalde
canım göbegim cok cıkmadı o yuzden catlamadı ama goguslerim 75ti su an 100u buldu o yuzden alttan ustten mor mor catlak içinde ten rengim gorunmeyecek derecede nerdeyse cok fena catladı ve alev alev yanıyo atesi hiç sonmuyoo. ondan mutevelliiiitt kocam daha asık oldu sanırım :)
ya ya ya...hiiiiiiiiiiiç moralını bozma son aylarda nasıl kılo aldıgımızı bıle anlamıciz doğumdan hemen sonrada emzırdıkçe pufff sonucez gıdıcek kılolar
bu arada çatlaklar ne alemde başladımı ılk çatlaklar daha erken ama benım eski çatlaklar var fazla değil allahtan bundada olursa harıtaya dönerım herhalde
kk'ya girincee 'yaaa off yaa' dedigimde bile ''yine petuş sana ne dedi'' diyen bi kocam varburda benle ugrasan bana bulasan sensin hıhh..
götun göbeeenn buyuyunce bulusma yapalımşaka bi yana hepinizi cok seviyorum kızlar..
hassasiyet derecen kilondan fazla artmış hep beraber gördükalacagınız olsun insanın en hassaslastıgı konuda ustune gidilir mi bu kadargercekten takmıyodum ama su an kompleks haline geldi napcam ben yaa ya hep böyle şişko kalırsam veremezsem hiç? zayıflama ilacı kullanıcam kardeşim 1 ayda 7 kilo verdi maurex mi ne onunla. arkamdan gelenler nefrazen petunyapet ve digerleri beni gececeksiniz benden söylemesi hıhhhhhh..
ama ama ben hayaller kurduydumben ılk çocumda 17 kılo felan almıştım, bunda şuana kadar 7 kılo aldım ama hızla ılerlıyorum bunye ile alakalı bırazda zayıf hamıle kalmakla tabisi yanı boşuna umıtlenme
petu damarına ben bastım arada seni de tırmaladıbana nie bulaştın şimdi yaaaaaaa
ben ne dedim yaaaaaa allam yaaa cık cık ya....
çokmu kaşıdın tatlım yaneyse en guzel yönunu düşün emzırırken bol bol sütün olurda boşuna buyumemiş olurlar inşallahkı bukadar buyume ona işret edıyo olabılır
sen beni bi de oğluma hamileyken görücektinn yewrım
engin tecrübelerim sonucunda 2. gebişliğim eyi gidiyo maşallah
canım göbegim cok cıkmadı o yuzden catlamadı ama goguslerim 75ti su an 100u buldu o yuzden alttan ustten mor mor catlak içinde ten rengim gorunmeyecek derecede nerdeyse cok fena catladı ve alev alev yanıyo atesi hiç sonmuyoo. ondan mutevelliiiitt kocam daha asık oldu sanırım :)
ben geldim devlet hastanesine gittim idrar tahlili verdim sonucu yarın alcamm..
ayyy Allahım yaa gittim öle bi aptal öküz bi doktora dek geldimki anlatamam adam yüzüme bakmıyo sormuyo bekledim bekledim ben dedim en sonunda böle böle alttan bakcam dedi adam öle öküz gibi olunca bende istemedim..ya hayret bişey yaa doktorları anlamıyorum ben..yapamıcaksan yapma bu işi hayret bişi..bi sürü kıza tahlil ismi söledi bana dediki 3lü testi yaptırdınmı evet dedim bu arada kızlar 3lü testimin sonuçları çok iyiymiş ALLAHIMA ŞÜKÜR..
dedimki evet yaptırdım onları şuan sadece idrarımı yaparken kasık ağrım oluyo onun için geldim geçen hafta enfeksiyon vardı geçmedimi diye merak ediyorum dedim..hala suratıma bakmıyo ama sekretere dediki 3lü test istedi tekrar yaptırdım doktor bey dedim ben ne isticeğimi biliyorum hanfendi dedi siz sorularıma cevap verin dedi sanki çok soru sormuş gibi..
delirdim çıktım odadan lab'a sordum doktor ne istemiş alaşkına bana çok ters davrandı dedim
kan syımı 3lü tarama testi kan grubu idrar istemiş hay Allahım dedim yaa hep böle dengesizlermi dek gelir..neyse verdim tahlilleri kan grubunu sorsaydı sölerdim tabi ama şapşal olunca bi insan işte..
yarın çıkacak idrar sonucum beni asıl ilgilendiren o yaa..
ama hala sinirliyim çook hemde..
ben 85B'den 100D'ye terfi ettim hatta onun bile büyüğü var mıdır diye düşünür oldumcanım göbegim cok cıkmadı o yuzden catlamadı ama goguslerim 75ti su an 100u buldu o yuzden alttan ustten mor mor catlak içinde ten rengim gorunmeyecek derecede nerdeyse cok fena catladı ve alev alev yanıyo atesi hiç sonmuyoo. ondan mutevelliiiitt kocam daha asık oldu sanırım :)
yavrum ben geçen eşime diyorum ki sağ göğsüm bizim kızın olsun sol göğüsle de bi kreşle anlaşıp 10 çocuk beslerimçokmu kaşıdın tatlım yaneyse en guzel yönunu düşün emzırırken bol bol sütün olurda boşuna buyumemiş olurlar inşallahkı bukadar buyume ona işret edıyo olabılır
bakıyorum canım cicim dediğin dr taşınacağın için o gadın olmuş, yoksa yoksa yasak koyar diye mi sinirlendin 'gadın'atunicim oluyo bazen böyle sacma insanlar stres yapma boş yere sinirlenme. gecmiş olsun benim enfeksiyonda kullandııgm fitillere ragmen gecmedi.
kızlar bu arada gecen ilişkiden sonraki gun lekelenme oldu persembe dra gdicem söylesem mi ki? normal diyo herseye ama buna kesin yasak koyar o gadın!!!!!!
oooff gizli çekim gerek bu devlet hastanesi dr'larınaben geldim devlet hastanesine gittim idrar tahlili verdim sonucu yarın alcamm..
ayyy Allahım yaa gittim öle bi aptal öküz bi doktora dek geldimki anlatamam adam yüzüme bakmıyo sormuyo bekledim bekledim ben dedim en sonunda böle böle alttan bakcam dedi adam öle öküz gibi olunca bende istemedim..ya hayret bişey yaa doktorları anlamıyorum ben..yapamıcaksan yapma bu işi hayret bişi..bi sürü kıza tahlil ismi söledi bana dediki 3lü testi yaptırdınmı evet dedim bu arada kızlar 3lü testimin sonuçları çok iyiymiş ALLAHIMA ŞÜKÜR.. dedimki evet yaptırdım onları şuan sadece idrarımı yaparken kasık ağrım oluyo onun için geldim geçen hafta enfeksiyon vardı geçmedimi diye merak ediyorum dedim..hala suratıma bakmıyo ama sekretere dediki 3lü test istedi tekrar yaptırdım doktor bey dedim ben ne isticeğimi biliyorum hanfendi dedi siz sorularıma cevap verin dedi sanki çok soru sormuş gibi.. delirdim çıktım odadan lab'a sordum doktor ne istemiş alaşkına bana çok ters davrandı dedim. kan syımı 3lü tarama testi kan grubu idrar istemiş hay Allahım dedim yaa he böle dengesizlermi dek gelir..neyse verdim tahlilleri kan grubunu sorsaydı sölerdim tabi ama şapşal olunca bi insan işte.. yarın çıkacak idrar sonucum beni asıl ilgilendiren o yaa.. ama hala sinirliyim çook hemde..
hadi güzel haberler gelirde inş. cnm..
o dr lar öyle cnm ya...yaptıkları mesleğin bilinciyle değil ne kadar ekmek o kadar köfte hesabıyla çalışyolar...oysaki sen oraya gittiğin için o o koltukta oturma hakkına sahip, bunu idrak edemiolar...
ben geldim devlet hastanesine gittim idrar tahlili verdim sonucu yarın alcamm..
ayyy Allahım yaa gittim öle bi aptal öküz bi doktora dek geldimki anlatamam adam yüzüme bakmıyo sormuyo bekledim bekledim ben dedim en sonunda böle böle alttan bakcam dedi adam öle öküz gibi olunca bende istemedim..ya hayret bişey yaa doktorları anlamıyorum ben..yapamıcaksan yapma bu işi hayret bişi..bi sürü kıza tahlil ismi söledi bana dediki 3lü testi yaptırdınmı evet dedim bu arada kızlar 3lü testimin sonuçları çok iyiymiş ALLAHIMA ŞÜKÜR..
dedimki evet yaptırdım onları şuan sadece idrarımı yaparken kasık ağrım oluyo onun için geldim geçen hafta enfeksiyon vardı geçmedimi diye merak ediyorum dedim..hala suratıma bakmıyo ama sekretere dediki 3lü test istedi tekrar yaptırdım doktor bey dedim ben ne isticeğimi biliyorum hanfendi dedi siz sorularıma cevap verin dedi sanki çok soru sormuş gibi..
delirdim çıktım odadan lab'a sordum doktor ne istemiş alaşkına bana çok ters davrandı dedim
kan syımı 3lü tarama testi kan grubu idrar istemiş hay Allahım dedim yaa hep böle dengesizlermi dek gelir..neyse verdim tahlilleri kan grubunu sorsaydı sölerdim tabi ama şapşal olunca bi insan işte..
yarın çıkacak idrar sonucum beni asıl ilgilendiren o yaa..
ama hala sinirliyim çook hemde..
tunicim oluyo bazen böyle sacma insanlar stres yapma boş yere sinirlenme. gecmiş olsun benim enfeksiyonda kullandııgm fitillere ragmen gecmedi.
kızlar bu arada gecen ilişkiden sonraki gun lekelenme oldu persembe dra gdicem söylesem mi ki? normal diyo herseye ama buna kesin yasak koyar o gadın!!!!!!
bakıyorum canım cicim dediğin dr taşınacağın için o gadın olmuş, yoksa yoksa yasak koyar diye mi sinirlendin 'gadın'a
oooff gizli çekim gerek bu devlet hastanesi dr'larınaçok meraklılar milletin orasına burasına boş yere bakmaya!!!
ben de cuma gitcem ama alttan muayene derse yeter uleeeeyn diye bi nida çınlar koridorlarda
bakıyorum canım cicim dediğin dr taşınacağın için o gadın olmuş, yoksa yoksa yasak koyar diye mi sinirlendin 'gadın'a
taşınacagıma bi tek onun için uzuluyorum cok seviyorum drumu.
tabikiisinide yasak koyucak die o gadın oluyo bi yasak derse bende o zman yeter uleyynnn deyip bi nida atıcamhani hersey normaldi buna gelince niye yasak dicem yok dicem onun stresini cekmek bana daha kotu gelir en iyisimi yasak koymayın
libidosu cift cizgiyi gordugunden beri tavandan inmeyen tek kişilik ben miyim? ben normal miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?