2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

hepsine saygım sonsuz ama hiç biri melek değil hepsi arıza..

Kızlar ablam sona erecek yarın inşallah... doğuma gidiyor

anaaaam şaştım kaldım kendi koçu kimmiş acaba merak ettim :)

çok komiksin yav, sen de aaa benim ihtiyacım yok diyeydin keşke
benim kaynanada her fırsatta sakın diyet miyet yapıp sonra küçücük çocuk doğurma diye ama aynı kadın farklı aralıklarla bana fazla kilo alırsan kolay doğuramazsın keser biçerler seni çok zorlanırsın da diyo!!!
kocama dedim bi daha saçmalasın alır ağzının payını yiter yaaaa

ye guzum ye yavrumm ben sana yapıp fıcı fıcı gonderiyim sen yeterki ye

kızlar gecenlerde burda konsuuldu ama konuyu bulamadım ve hatırlamıyorum. hani şu aventin anne memesine benzer ucu olan biberonu vardı ya yeni doganlar için biberonla emince anne memesini bırakmamayı saglıyodu. o hangisiydi avent die yazınca bir suru biberon cıkıyo hanginiz demiştiniz onu? bide avent dr brown cam degil cam olmaması sıkıntı degil mi? bide emziklerde biberon uclarında kaucuk yada silikon secenekleri var ya ne işe yarıyo farkı ne hangisi iyi? yardııımm...!!!

hepsine saygım sonsuz ama hiç biri melek değil hepsi arıza..

anaaaam şaştım kaldım kendi koçu kimmiş acaba merak ettim :)
ve bunu o kaa çok söylediki..
sürekli hastanenin varmı, sen baktınmı, nasıl yıkanır nasıl gaz çıkarılır
kilo aşağı, zor doğum olur yukarı..poffff
anam öğretir yani demi..taşın kovuğunda büyümedik bizde nitekim

cnm numara vs. bilmom daha araştırmadım ama avent ve dr. brown en iisiymiş.
bende avent alıcam...mağazalara sormak gerek onlar anlatırlar satış temsilcileri..
cam olmaması daha mantıklıymış..0 bdp yazanlardan alınmalıymış..cam olanlarda zamanla camda gözle görülemeyen çizikler oluomuş ve o çiziklerde bakteri birikiomuş...ama numara vs. bilmom cnm...sbh bensibel senin bu soruna yanıt yazmıştı ama oda tam hatırlayamamış

hadi cevappp?????

cnm şükran hanım dediki, eğer normal olursa hrs'ye gidelim sezeryan olursa medicana'ya...bende ona göre hareket edicem..bu gidişle normal olacak sanırım çok gaz veriyo bana :) seni normal doğurtcam deyip duruyo...

gözunuz aydın Allah aynı heyecanı bizlere de yasatsın. keşke yarın doguma giden ben olsaydım su 4 ay gecmiş bitmiş olsaydıı.. ayyyyhhh cıldırıyorum o gunu dusundukce :)

Çok teşekkürler cnmlarım bende diyorum darısı bizleree inşallahhhhhhh 3.çocuğu ama bugün telde ağladı 2 si de sezeryanla oldu ama her seferinde hastaneye gitmeden önce kötü oluyorum diyor offff biz ne yapcaz bilmiyorum

yok petuş burda o kadar cok bebe magazası varki hepsine girdim sordum ya avent yok yada avent var ama anne memesini andıran ucu yok hepsi aynı yani. dr brownun içindeki o hortum gercekten işe yarıyosa oda iyi ama aslında calısan anneler için anne memesine benzeyen uclar cok işe yarıcak işten geldiginizde bigun cocuk biberona alısmıs ve memenizi almıyo olabilecek bence calısanlar kesinlikle onu tercih etsin. ve bu arada kesinlikle internet alışverişi cok mantıklı cok pahalı magazalar.

slm fıstıklar :) dün hemşire bir arkadaşımla konuştum o da 28 haftalık hamile. bütün malzemeleri sebamed almış bütün doktorlar falan çocuklarına bundan kullanıyor dedi. ben normalde bübchen almaya karar vermştm şimdi sebamede döndüm. şimdi büyük bir sabırla ayın 15'ini bekliyorum sonra hemen alışverişe:))

bu arada sebemed ürünlerini geçen mağazadaki bayanla da konuşmuştum. 4 ürün almak yeterli dedi. şampuan, sabun, pişikkremi, bakım sütü-losyonu-yağı. süt losyon ve yağ aynı işleve sahip banyodan sonra cildine sürülecek. pişik krami de ara ara önlem olarak pişik olmadan sürülmeli. şampuan ve sabun da biliyonuz zaten :)) bana böyle dediler :)) ben de bakım sütü, sabun, şampuan ve sabun alamaya karar verdm

Çok sabırlısın ya maşallah ben öle sabırlı değilimdir, hem o kursla mı büyütmüş çocuklarını, bizde yapcaz en güzelinden büyütcez inşallah çocuklarımızı :))))

cnm şükran hanım dediki, eğer normal olursa hrs'ye gidelim sezeryan olursa medicana'ya...bende ona göre hareket edicem..bu gidişle normal olacak sanırım çok gaz veriyo bana :) seni normal doğurtcam deyip duruyo...

ayyy çok korkuyorum ben normal deme mistrall......
ben ilk gittiğimde söyledim valla ben normal doğuramam ne olur ısrar etmeyin falan:)
seni takdir ettim doğrusu,hayırlısı olsun hakkımızda canım

anladım cnm..zaten bende netten alırımda..hani o temsilciler anlatıo ya..denk gelen biri olsa anlattırırım..
ama en kötü netten bakarım alacak zmn, severim ben araştırma yapmayı bilon:))
heee bende bunlara ek olarak banyo köpüğü aldım, bilmom ama napcam:)
krem , losyon ve yağ da ..sbh yazmıştım onuda napcam bilmom:) 7 parça oldu benimki..aman ya..şanım yürüsn napim:))

Çok sabırlısın ya maşallah ben öle sabırlı değilimdir, hem o kursla mı büyütmüş çocuklarını, bizde yapcaz en güzelinden büyütcez inşallah çocuklarımızı :))))

evet ya demi yani...
neyse bu anlaşıldıki bu bebik yetiştirme konusunda bi ters düşcez ya hayırlısı..
bide komedi..benim iş yeri ev arası 2 saat git gel..işte anlatıorum süt sağcamda sen bakarken verirsinde felan.
dioki aaaa o nedenmiş ben getirrim bebeği iş yerine emzirirsin sen..
anne olurmu öyle şey..3 aylık bebek her gün 2 saat yola gidip gelirmi.
aaaa nevarki ben getirir götürrüm..dedim sen getirir götürürsünde ben istemem yani..
demekki neymiş..biz bu bakım konusunda kesin papaz olcaz :))

evet galiba sende kaynanasına gıcık olanlar grubuna katılacaksın canım
aman yaaa onlar her zaman bir anneden daha ok bebeği sevip bakacaklarına inanıyorlar sanırım

çok mu genelleme yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…