- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
gecmiş olsun canım devamlı konturol et canım ihmale gelmez görümcemin oglunda ateşten göz kayması olmuştu dikatli olmamız lazımkızlar miray ateşlendi eşimde yok panik oldum calpol verdim düştü şimdi çıkmaz inşallah:26:
valla sürekli bir huzursuzluk sen diyince bende düşündüm gercekten kandamlasına başladı başlıyalı çok huzursuzlanda ben ilk aylar çok rahatık uykusu emmesi hepsi 3 ayında gitti kandamlasına başladıktan sonra acaba ondanmı :26:yaa acaba demır vıtamını ıstahsızlık falan mı yapıyorr..keske bugun sorsaydım dr a..sımdı aklıma boyle bı ıhtımal geldı ahsenı okuyunca..yanı bebısının bı derdı var canım yaa uzaktan bende nedır dıye dusunmekten kendımı alamıyorum...
bugun emırhanı dr a goturdum bıraz burnu tıkalı ve akıyordu bu sebeple..buraların sevılen doktoru mehmet buyuktıryakıye..hafif soguk algınlıgı dedı..ilaç vermedi.neyse..bu aydan itibaren artık demır vıtamınıne baslama zamanınız geldı dedı..ferrum fort haussman aldım 8damla olarak kullan dedı..bende baslamaya karar verdım bakalım hayırlısı..aklıma gelen soruları sordum.cevız ve bademı verme 9 aydan once dedı..cunku alerjık bır bunyeye zemın hazırlıyormuss..1 kez vermıstım cevızı sızın dr lar ver demıslerdı..ama artık vermeyecegım kızlarr..ondan sonra saglık ocagına da ugrayayım dedım izlemı için..3 hafta önce gıtmıstım bu zamana kadar 500 gr daha almış9400 olmuşş boyuda 74 cm olmuss..uykularımız falan masllah ben emırhandakı bu duzenlı uykuyu doyuyor olmasına baglıyorum kıslar yanı iştahında sorun olmadıgı ıcın uykusuda bölünmüyor dıye dusunuyorum..bebıslerının genelının uyumama sorunu var bende tam 4 ay cektım ama sonra ek gıdalardan sonra duzene gırdı..bırde dun bebelacın bisküvili yulaflı mamasını aldım cok doyurucu. nerden anladım delıksız 8 saat uyudu cunku..ama ayarsız uyuyunca sabah 5 bucukta kalktı orası ayrı dert . deneyın belkı bebeklerınız sever tadı guzel.
maşşalah kuzuma allah düzeninizi bozmasın canım valla 15 gündür filan veriyorum bademi de cevizide 20 gidecem konturole ben sormadan veriyordum kv verdei kendide çocuklarına veriyormuş