günaydın kızlar, herkese güzel bir hafta diliyorum ama ben haftaya güzel başlayamadım, kızım 2 gündür yine aşırı huysuz, gece uyumadı, sabahta 5te uyandı, haliyle bende uyumadığım için sabah çok sinirliydim, kız elimde kalacaktı neredeyse ve babasının yanında bıraktım gittim diğer odaya uyumaya, artık çok sertleştim bebeğime karşı, bende onun huysuzluğu ilgisizlik yaratmaya başladı

kendimde güç bulamıyorum sanki, psikolojim bozuk, bir çocuk hiç kendi kendine oynamazmı ya, akşama kadar ağlıyor, bilmiyorum bir sıkıntısımı var, tek dileğim Rabbimden sabır sabır..sabah kahvaltıda oturdum kendim ağladım artık, yemiyor, her taraf battı, eşim geç kaldık diye mızmızlanıyor,,,resmen herşeyden nefret eder hale geldim..birde çalışınca çok zor oluyor, afedersiniz ama evimi resmen bok götürüyor, yemek falan yapamıyorum, o uyursa bende hemen yatıyorum yoksa çok bitkin ve sinirli oluyorum..resmen eridim ben, kilo falan yok, yemek yemeyede fırsat kalmıyor

(( kızlar gerçekten çok mutsuzum ben, acaba bebeğim emmediği içinmi böyle hırçın oldu

başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin..