- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.061
Bakalım ilk doğum kaçıncı sayfada olacak
Günaydın annişler ve yaşasın CUMAAAAAAA!!!!!
Yarın Ayrıntılı ultrason sırası ben de. Haftasonu 12ye kadar çalışıyorlarmış benim randevum 11.30 erken çıkalım deyip beni 15 dakikada göndermezler inşallah. Çok merak ediyorum nasıl olacak... Umarım herşey iyi çıkar.
Eşim uğurlu kızım benim takımına da uğur getirdi diyip öpüyoBenim minik uğur böceğimmm. İnşallah finale de çıkarız kalbim bunu kaldırır mı bilemiyorum Gider miyiz Amsterdama?
sabah sabah güldürdü beni eşin ilahi onakızlar çok canım sıkıldıeşim sürekli bu siteyle dalga geçiyor bunlar seni kandırıyor çok tehlikeli bir site bu diyor hatta örgüt bunlar diyor. Allah kocalarına yardım etsin diyor. siz böyle duvarlarınızı boyayıp mobilya alıyosunuz ya,boşa masraf ne gerek var diyor. sanırım bir öküzle evliyim
benimde bazen hareketsiz oluyor ama bugün uyanınca hissettirdi kendini yavrum o yüzden panik yok kızlar daha küçükler büyüyünce daha rahat hissederiz hareketlerini inşallahherkese merhaba cumanız mübarek olsun inşallah
dün bebeğim çok hareketsizdi bu sabah beni çok güzel tekmelerle uyandırdı babasının elini karnıma koydum uykudan ayılmaya çalışan babasına bi tekme attı eşim de şaşırdı
günaydın bebişim bugün hiç kıpraşmıyor.heralde bahar yorgunluğundan uyuyup duruyor...olsun varlığını bilmek bile harika bir duygu çok şükür ona benm içimde Yaratana :)
Herkese günaydııııın.Cumanız hayırlı olsun canlar. Çabucak geçirversin ve hafta sonu gelsiiiin
ben yarınd açalışıyorum ama herşeye rağmen cuma günü en güzel gün
kızlar çok canım sıkıldıeşim sürekli bu siteyle dalga geçiyor bunlar seni kandırıyor çok tehlikeli bir site bu diyor hatta örgüt bunlar diyor. Allah kocalarına yardım etsin diyor. siz böyle duvarlarınızı boyayıp mobilya alıyosunuz ya,boşa masraf ne gerek var diyor. sanırım bir öküzle evliyim
Gidersek ben de nasıl dayanıcam bilmiyorum vallaEskiden önemli fener maçlarına yarım saat kala 2 bira içer sakinleşirdim. Şimdi onu yapamıyorum haliyle. Allah bir kolayını verir herhalde Hele bi Amsterdam'a gidelim de
kızlar çok canım sıkıldıeşim sürekli bu siteyle dalga geçiyor bunlar seni kandırıyor çok tehlikeli bir site bu diyor hatta örgüt bunlar diyor. Allah kocalarına yardım etsin diyor. siz böyle duvarlarınızı boyayıp mobilya alıyosunuz ya,boşa masraf ne gerek var diyor. sanırım bir öküzle evliyim
.....................
Eşlerimiz içer biz koklarız artık yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?