2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler ve küçük melekleri...bebeklerimize 1 gün daha yaklaştık:)

Günaydın canlar
kazen abi beni 2 gün mapusa mahkum etti giremedim

Bakalım ilk doğum kaçıncı sayfada olacak

arasta sanırım ilk ben gideceğim çünkü sezeryan olacağım için bir hafta erken olcak doktor temmuzun 25-30u arasında dedi bakalım bekliyoruz :)

benim de yarın
senden 1 saat sonra

özledim oğlumu
renkli renkli görmek istiyorum
inşallah sağlığı de yerindedir

ilk defa dün akşam dışardan hissedilecek şekilde tekme attı oğlum teyzeleri

günaydın bebişim bugün hiç kıpraşmıyor.heralde bahar yorgunluğundan uyuyup duruyor...olsun varlığını bilmek bile harika bir duygu çok şükür ona benm içimde Yaratana :)

kızlar çok canım sıkıldı eşim sürekli bu siteyle dalga geçiyor bunlar seni kandırıyor çok tehlikeli bir site bu diyor hatta örgüt bunlar diyor. Allah kocalarına yardım etsin diyor. siz böyle duvarlarınızı boyayıp mobilya alıyosunuz ya,boşa masraf ne gerek var diyor. sanırım bir öküzle evliyim

herkese merhaba cumanız mübarek olsun inşallah

dün bebeğim çok hareketsizdi bu sabah beni çok güzel tekmelerle uyandırdı babasının elini karnıma koydum uykudan ayılmaya çalışan babasına bi tekme attı eşim de şaşırdı

Eşim uğurlu kızım benim takımına da uğur getirdi diyip öpüyo Benim minik uğur böceğimmm. İnşallah finale de çıkarız kalbim bunu kaldırır mı bilemiyorum Gider miyiz Amsterdama?

Gidersek ben de nasıl dayanıcam bilmiyorum valla Eskiden önemli fener maçlarına yarım saat kala 2 bira içer sakinleşirdim. Şimdi onu yapamıyorum haliyle. Allah bir kolayını verir herhalde Hele bi Amsterdam'a gidelim de

kızlar dün akşam açıkhava da yürüyüş yaptım gece rahat uyudum sabahta erkenden kalktım bundan sonra hava müsait oldugu müddetçe enazından haftanın 3-4 günü yürümeye çalışacağım ben bir türlü düzenli yürüyüş yapamıyordum kalça ağrısından dün ağrımadı inşallah bundan sonrada bişey olmaz bu sabah düne göre baskülümdeki rakamda düşmüştü çok mutlu oldum

Herkese günaydııııın. Cumanız hayırlı olsun canlar. Çabucak geçirversin ve hafta sonu gelsiiiin

sabah sabah güldürdü beni eşin ilahi ona
benimde bazen hareketsiz oluyor ama bugün uyanınca hissettirdi kendini yavrum o yüzden panik yok kızlar daha küçükler büyüyünce daha rahat hissederiz hareketlerini inşallah

günaydın bebişim bugün hiç kıpraşmıyor.heralde bahar yorgunluğundan uyuyup duruyor...olsun varlığını bilmek bile harika bir duygu çok şükür ona benm içimde Yaratana :)

bazı günler bizim bebişde tembelleşiyor biz koşturdukça onlar uyuyor sanırım ben geceleri yada sabahları hissedebiliyorum

ben yarınd açalışıyorum ama herşeye rağmen cuma günü en güzel gün

Yanlış hatırlamıyorsam sen Ankara'da idin. Eğer iş yerin Kızılay'da ise Cumartesi çalışmak bile güzel oluyor yaa. Camdan bakmak kafi. Tecrübeyle sabittir :))

Güldürdün beni canım ya evet burası gizli bir örgüt herkes kendi mobilyacısının reklamını yapıyor. Hep para tuzağı bunlar

Eşlerimiz içer biz koklarız artık yapacak birşey yok

Öyle diyorsa sen de ona anlatma hiçbir şeyi canım.Valla ben eşime anlatıyorum "niye yüzyüze tanışmıyorsunuz, nasıl meraklanmıyorsun yazıştığın kişiler için diyor."Ben de bir gün belki o da olur diyorum.Burda birilerinden fikir almam onun da hoşuna gidiyor.Her gün şöyle olsa daha iyiymiş falan diyorum.O da merakla dinliyor.Evde bilgisayarımız olsaydı eminim yazdıklarımızı o da okurdu boş zamanlarında:)))))
Daha yeni evli sayılırsınız eşinin bu kadar karamsar ve heyecansız olması beni çok şaşırttı canım.:44::44::44:

benimkide diline doladı canım. ama bizim konumuz ben diyorum biri soluna çok yatmış böbreği büyümüş birinin şöyle olmuş böyle olmuş deyince herşeyin en kötüsünü duyup canını sıkıyorsun diye kızıyor.aslında canımı sıktığımdan değil ama o öyle bakıyor işte

Kızlar iş yerine masamın altına tabure getirdim dün akşam ayakalrım bacaklarım şişmişti böyle uzatınca pek rahat oluyormuş yaw

Hep Amerika'nın oyunu bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…