- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.081
Güldürdün beni canım yaevet burası gizli bir örgüt herkes kendi mobilyacısının reklamını yapıyor. Hep para tuzağı bunlar
kızlar çok canım sıkıldıeşim sürekli bu siteyle dalga geçiyor bunlar seni kandırıyor çok tehlikeli bir site bu diyor hatta örgüt bunlar diyor. Allah kocalarına yardım etsin diyor. siz böyle duvarlarınızı boyayıp mobilya alıyosunuz ya,boşa masraf ne gerek var diyor. sanırım bir öküzle evliyim
yaa çekirgeee yaaaaa şu gamzeye bişey söyle yaaa artık bu noktalar beni çok baymaya başladı.....
ama burayı okumuyoki özel msj lazım galibaaaa
Gidersek ben de nasıl dayanıcam bilmiyorum vallaEskiden önemli fener maçlarına yarım saat kala 2 bira içer sakinleşirdim. Şimdi onu yapamıyorum haliyle. Allah bir kolayını verir herhalde Hele bi Amsterdam'a gidelim de
ay benim koca öküzüm çok tatlı ya sabah sabah bi güzel kafa buldu benle,hatta ben onları yazarken yanımda oturuyordu.tutturdu oraya ben bir hintliyim yaz madem ben öküzüm sende hintlisin bana tapıyosun diyor egosunu yidiğim tabi işin espirisinde o da çok heycanlı bebeği için ama işte her erkek gibi ağırdan alıyor. sadece biliyor sizle iyi anlaştığımı onla ilgilenmiyorum diye ilgi çekti sabah sabah. valla tehdit ettim,üstüme gelme face hesabının adını yazarım hamiş saldırısına uğrarsın dedim yooook yaa olur mu öyle şey hamişler bir numara hepsine saygım sonsuz dedi koptummm
kuşum ne bileyim yaa değiştirdim işte accıkta böyle kalıveesinFace hesabını yazma direk adresi ver topikteki kızlar toplanıp gelelim
Bu arada niye resmini değiştirdin canım önceki daha güzeldi
Koyu bi gs li olarak tebrik ediyrm szi aratacm..ama lig bzm insbu arada bn hayatmda hc icki icmedim ama niye kusmaktan acayip korkan biri oldugum icin..hani icip kafayi bulup butun gun kusan tipler var ya onlari gordugmden...bnde canm skkn oldugnda efkarlandgmda bi bira alayim iceym cok istedm ama by korkm bni hep engelledi esim sennle soyle kari koca karsilikli icemedk der
Beyazçekirgem :) çok hoşsun korkma kuzum ben açarım önünüzüDoğuruveririm ne olacak Valla benim bebek ağustos başında gelir ben söylüyorum demedi demeyin.
Kızlar sizlere de ayrı ayrı teşekkürler iyi dilekleriniz ve tatlı sözleriniz için
internetten tatlı badem yağını araştırdım kızlar birsürü marka var hangisini almalıyız o zaman çatlaklar için ?
selamlar kızlarr! aranıza yeni katıldım sayılır. ben de bir ağustos annesi olcam Allah kısmet ederse..erkekim geliyor heyecandan ölüyorum her geçen gün :)) bu arada ne çok mesaj bırakılmış hayretler içinde kaldım. bende tam 2005 sayfa olarak görünüyor ağustos anneleri topiği :)) Herkese sağlıklı sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum..inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Günaydın canlar
kazen abi beni 2 gün mapusa mahkum etti giremedim
QUOTE]
Ne yaptın canım suçun neydibilseydik mapusta olduğunu sana temiz don sigara falan getirirdik
Örgütün en tepesindeki isim de BEYAZÇEKİRGE
Kendileri mobilyacılar kralı olurlar
Anam çok korktum :18: Reddd kocan ne iş yapıyordu canım, örgüt başı bu deyip beni içeri attırmasın :18:
kızlaarr yaa kaz tüğü yorgan yastık alan varmı bebişe bi fikir verin lütfen
Canlarım benim, herkes iyi maşallah, Bizde iyiyiz şükür akşam tekmeler havada uçuşuyordu
Dün otomatik sallanan park yatağım geldi kızlar, tıpkı resimdeki gibi, gayet güzel ben beğendim, sallanan kısmı 6 ay rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum, sonrası klasik park yatak işte, kurulumu çok basit, almak isteyenlere tavsiye ederim...
Red"cim avatarını değiştirmişsin olmamış bence, başkası yazıyormuş gibi geliyor
Ayyy evet birileri önden doğursun ya ben çok korkuyorum :18::18::18:
AAAAAAA birde topik annesi olacaksın çekirge çok ayıpSiz söylemeden ben kızdım kendime
Canım badem yağı kıllanma yapıyor onun yerine saf zeytinyağı sürseniz yada bebeyağı daha iyi, ben lierac aldım 2 haftadır kullanıyorum umarım çatlamam
Hoşgeldin funda, umarım bizlerle güzel vakit geçirirsin...
Evet birçoğumuz aylardır burdayız, acı tatlı, heyecanlı, korkulu birçok şey paylaştık beraber, güzel dostluklar, kardeşlikler kurduk diye düşünüyorum, aramıza herdün yeni biri katılıyor, sürekli büyüyen bir aileyiz ve de Ağustosta sayımız 2 katına çıkacak inşallah
Günaydın canlar
kazen abi beni 2 gün mapusa mahkum etti giremedim
QUOTE]
Ne yaptın canım suçun neydibilseydik mapusta olduğunu sana temiz don sigara falan getirirdik
Anam çok korktum :18: Reddd kocan ne iş yapıyordu canım, örgüt başı bu deyip beni içeri attırmasın :18:
Cnm kod adida cekirge flan tam orgut lideri yani
Canlarım benim, herkes iyi maşallah, Bizde iyiyiz şükür akşam tekmeler havada uçuşuyordu
Dün otomatik sallanan park yatağım geldi kızlar, tıpkı resimdeki gibi, gayet güzel ben beğendim, sallanan kısmı 6 ay rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum, sonrası klasik park yatak işte, kurulumu çok basit, almak isteyenlere tavsiye ederim...
Red"cim avatarını değiştirmişsin olmamış bence, başkası yazıyormuş gibi geliyor
Ayyy evet birileri önden doğursun ya ben çok korkuyorum :18::18::18:
AAAAAAA birde topik annesi olacaksın çekirge çok ayıpSiz söylemeden ben kızdım kendime
Canım badem yağı kıllanma yapıyor onun yerine saf zeytinyağı sürseniz yada bebeyağı daha iyi, ben lierac aldım 2 haftadır kullanıyorum umarım çatlamam
Hoşgeldin funda, umarım bizlerle güzel vakit geçirirsin...
Evet birçoğumuz aylardır burdayız, acı tatlı, heyecanlı, korkulu birçok şey paylaştık beraber, güzel dostluklar, kardeşlikler kurduk diye düşünüyorum, aramıza herdün yeni biri katılıyor, sürekli büyüyen bir aileyiz ve de Ağustosta sayımız 2 katına çıkacak inşallah
Bünyen alışık değilse çarpabilir canım. Ama yarım veya 1 bira içersen kusacağını sanmam. Sadece komik görüntüler oluşturabilirsin
DOKTORDAN GELDİK LOKUMUMU GÖRDÜMAY BEN ONUN TOMBALAK BACAKLARINI YERİM YAA BİR İŞVELİ BİR CİLVELİ . 578 GR OLMUŞ OBUR ŞEY. BEN PEK ANLAMIYORUM ŞU KAVRAMLARI AMA YAZAYIM YİNE DE
BPD : 53mm-22haft,2gün
FL: 42MM 23HAFT,6GÜN
AC: 181MM 23HAFT,0GN VEEE O BİR PRENSESMİİİİŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?