2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günayydııııınnn annişleeerrrrr Ankara'da hava çok güzel bugünnnn içim kıpır kıpırrrr içimde biri var sankiiii
hayırlı cumalar cuma heryönden hayırlı bi gün zatennn

Evt bz gizli bi orgutuz kullanici isimlerimzde kod adlarimzay cnm bu erkekleri anlamk cok zor gercekten...bos ver hc bhsetme ona..bosuna canini sıkmasin ...herseye maydonoz olucaklar illa

Kızlar, bi site var bilmiyorum siz keşfettiniz mi, fiyatlar çok uyguna bulunabiliyor. Bebek arabası için şunu gördüm hem de çanta hediyeliymiş, bu markayı bilen gören var mııı?

NEONATO Breeze Glam Puset ve Çanta - Kırmız

NEONATO Breeze Glam Puset ve Çanta - Kırmızı | annelutfen.com

Beyazı da var.. Ama beyaz çok mu çabuk kirlenir diye düşündüm?

ay benim koca öküzüm çok tatlı ya sabah sabah bi güzel kafa buldu benle,hatta ben onları yazarken yanımda oturuyordu. tutturdu oraya ben bir hintliyim yaz madem ben öküzüm sende hintlisin bana tapıyosun diyor egosunu yidiğim tabi işin espirisinde o da çok heycanlı bebeği için ama işte her erkek gibi ağırdan alıyor. sadece biliyor sizle iyi anlaştığımı onla ilgilenmiyorum diye ilgi çekti sabah sabah. valla tehdit ettim,üstüme gelme face hesabının adını yazarım hamiş saldırısına uğrarsın dedim yooook yaa olur mu öyle şey hamişler bir numara hepsine saygım sonsuz dedi koptummm

Koyu bi gs li olarak tebrik ediyrm szi aratacm..ama lig bzm insbu arada bn hayatmda hc icki icmedim ama niye kusmaktan acayip korkan biri oldugum icin..hani icip kafayi bulup butun gun kusan tipler var ya onlari gordugmden...bnde canm skkn oldugnda efkarlandgmda bi bira alayim iceym cok istedm ama by korkm bni hep engellediesim sennle soyle kari koca karsilikli icemedk der

Face hesabını yazma direk adresi ver topikteki kızlar toplanıp gelelim
Bu arada niye resmini değiştirdin canım önceki daha güzeldi

Bünyen alışık değilse çarpabilir canım. Ama yarım veya 1 bira içersen kusacağını sanmam. Sadece komik görüntüler oluşturabilirsin

Canlarım benim, herkes iyi maşallah, Bizde iyiyiz şükür akşam tekmeler havada uçuşuyordu

Dün otomatik sallanan park yatağım geldi kızlar, tıpkı resimdeki gibi, gayet güzel ben beğendim, sallanan kısmı 6 ay rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum, sonrası klasik park yatak işte, kurulumu çok basit, almak isteyenlere tavsiye ederim...

Red"cim avatarını değiştirmişsin olmamış bence, başkası yazıyormuş gibi geliyor

Ayyy evet birileri önden doğursun ya ben çok korkuyorum :18::18::18:
AAAAAAA birde topik annesi olacaksın çekirge çok ayıp Siz söylemeden ben kızdım kendime

internetten tatlı badem yağını araştırdım kızlar birsürü marka var hangisini almalıyız o zaman çatlaklar için ?

Canım badem yağı kıllanma yapıyor onun yerine saf zeytinyağı sürseniz yada bebeyağı daha iyi, ben lierac aldım 2 haftadır kullanıyorum umarım çatlamam

Hoşgeldin funda, umarım bizlerle güzel vakit geçirirsin...
Evet birçoğumuz aylardır burdayız, acı tatlı, heyecanlı, korkulu birçok şey paylaştık beraber, güzel dostluklar, kardeşlikler kurduk diye düşünüyorum, aramıza herdün yeni biri katılıyor, sürekli büyüyen bir aileyiz ve de Ağustosta sayımız 2 katına çıkacak inşallah

kızlaarr yaa kaz tüğü yorgan yastık alan varmı bebişe bi fikir verin lütfen

Almadık ve almayı da asla düşünmüyoruz canım. Elyaf ya da yün alıcaz biz. Sen de öyle yap. Kaz tüyünden ya da kürkten yapılan hiç birşey güzel değil.

Hapse girecek ilk kişi sensin çekirgem.Sonra da Poli,angy...... En çok aktifler sizsiniz sonuçta:)))) Ben derim nolur hakim amca beni atmayın ben:KADER KURBANIYIM

Son düzenleme:
Bünyen alışık değilse çarpabilir canım. Ama yarım veya 1 bira içersen kusacağını sanmam. Sadece komik görüntüler oluşturabilirsin

Evt cnm iste bu kusma korkusundan icemedmhamilykende cok korkuyodm kusmktan o raddeye gelicrmi hissednce gdip ytiyodm gciyodufobi gbi bseymi korkumu blemedm ben

kahkaha mı atıyor bana mı öyle geldi yahu? ağzı açık bunun maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…