- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.101
kuşum ne bileyim yaa değiştirdim işte accıkta böyle kalıveesin
Kız bu resim ne anlama geliyor sırtımımı kaşıyorsun nedir
Hapse girecek ilk kişi sensin çekirgem.Sonra da Poli,angy...... En çok aktifler sizsiniz sonuçta:)))) Ben derim nolur hakim amca beni atmayın ben:KADER KURBANIYIM
iyi fikirmiş canım. Eşim de diyodu bi tahta ayaklık alayım diye ben de tabure alayım bariKızlar iş yerine masamın altına tabure getirdim dün akşam ayakalrım bacaklarım şişmişti böyle uzatınca pek rahat oluyormuş yaw
Kızlar, bi site var bilmiyorum siz keşfettiniz mi, fiyatlar çok uyguna bulunabiliyor. Bebek arabası için şunu gördüm hem de çanta hediyeliymiş, bu markayı bilen gören var mııı?
NEONATO Breeze Glam Puset ve Çanta - Kırmız
NEONATO Breeze Glam Puset ve Çanta - Kırmızı | annelutfen.com
Beyazı da var.. Ama beyaz çok mu çabuk kirlenir diye düşündüm?
Canlarım benim, herkes iyi maşallah, Bizde iyiyiz şükür akşam tekmeler havada uçuşuyordu
Dün otomatik sallanan park yatağım geldi kızlar, tıpkı resimdeki gibi, gayet güzel ben beğendim, sallanan kısmı 6 ay rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum, sonrası klasik park yatak işte, kurulumu çok basit, almak isteyenlere tavsiye ederim...
Red"cim avatarını değiştirmişsin olmamış bence, başkası yazıyormuş gibi geliyor
Ayyy evet birileri önden doğursun ya ben çok korkuyorum :18::18::18:
AAAAAAA birde topik annesi olacaksın çekirge çok ayıpSiz söylemeden ben kızdım kendime
Canım badem yağı kıllanma yapıyor onun yerine saf zeytinyağı sürseniz yada bebeyağı daha iyi, ben lierac aldım 2 haftadır kullanıyorum umarım çatlamam
Hoşgeldin funda, umarım bizlerle güzel vakit geçirirsin...
Evet birçoğumuz aylardır burdayız, acı tatlı, heyecanlı, korkulu birçok şey paylaştık beraber, güzel dostluklar, kardeşlikler kurduk diye düşünüyorum, aramıza herdün yeni biri katılıyor, sürekli büyüyen bir aileyiz ve de Ağustosta sayımız 2 katına çıkacak inşallah
Günaydın canlar
kazen abi beni 2 gün mapusa mahkum etti giremedim
QUOTE]
Ne yaptın canım suçun neydibilseydik mapusta olduğunu sana temiz don sigara falan getirirdik
Anam çok korktum :18: Reddd kocan ne iş yapıyordu canım, örgüt başı bu deyip beni içeri attırmasın :18:
Canlarım benim, herkes iyi maşallah, Bizde iyiyiz şükür akşam tekmeler havada uçuşuyordu
Dün otomatik sallanan park yatağım geldi kızlar, tıpkı resimdeki gibi, gayet güzel ben beğendim, sallanan kısmı 6 ay rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum, sonrası klasik park yatak işte, kurulumu çok basit, almak isteyenlere tavsiye ederim...
Red"cim avatarını değiştirmişsin olmamış bence, başkası yazıyormuş gibi geliyor
Ayyy evet birileri önden doğursun ya ben çok korkuyorum :18::18::18:
AAAAAAA birde topik annesi olacaksın çekirge çok ayıpSiz söylemeden ben kızdım kendime
Canım badem yağı kıllanma yapıyor onun yerine saf zeytinyağı sürseniz yada bebeyağı daha iyi, ben lierac aldım 2 haftadır kullanıyorum umarım çatlamam
Hoşgeldin funda, umarım bizlerle güzel vakit geçirirsin...
Evet birçoğumuz aylardır burdayız, acı tatlı, heyecanlı, korkulu birçok şey paylaştık beraber, güzel dostluklar, kardeşlikler kurduk diye düşünüyorum, aramıza herdün yeni biri katılıyor, sürekli büyüyen bir aileyiz ve de Ağustosta sayımız 2 katına çıkacak inşallah
Cnm kod adida cekirge flan tam orgut lideri yani
kahkaha mı atıyor bana mı öyle geldi yahu? ağzı açık bunun maşallah :))
yoğun istek üzerine avatarımı eski haline getiricem pekiRedd bu ne bacim resmi degstrmisn olmamiso guzeldi sanki smdi birine yaziyorum yogun istek uzerine resmini koy yine avatara
evet lokumum bebeğim resmen kahkaha atıyor annesine çekmiş malesef bi türlü asık suratlı olmayı beceremiyorum.
kocişim atmaz kimseyi içeri bi çare bir öğretmen adamcağız yazık yahu
yaa çekirgeee yaaaaa şu gamzeye bişey söyle yaaa artık bu noktalar beni çok baymaya başladı.....
ama burayı okumuyoki özel msj lazım galibaaaa
Gunaydin annisler, sonunda cuma geldi diyerek bugun. Son bir gayretle ise geldim cunku bu hafta cok yorulmustum. Belim ayakbileklerim ve ayaklarim cok agriyor. Bayagi uzun zamandan beri bu kadar cok agrimamisti. Yine de is yerindekilerden artik tek laf duymadigim icin. Kimseye birsey demiyorum sorsalar bile. Hep iyiyim diyorum dedikce daha cok kurcaliyolar sanki agridan geberiyorum desem mutlu olacaklarmis gibi. Size de boyle oluyor mu. Ozellikle kendime cok dikkat ediyorum salmis vs demesinler diye kilo da almadim cok nerdeyse bi tek gobegim var. Kotu de gorunuyormusum gibi gelmiyor aybaya bakinca ama artik hep ayni kaflar dumaktan cok canim sikildi. Diyolar ki bana sabah sabah bunlar iyi gunlerin, ne kotu gunumu biliyorsunuz ki siz y da daha ne kotu gunlerimiz olacak kizlar anlamiyorum ben. İyi olmaya calistikca her gun ayni olumsu seyleri duymaktan cok yoruldum. Yok iste yorgunmuymusum da yok niye boyleymisim de, asil kendileri ruh gibi sabah sabah .. Sanki onceden neseden eteklerim zik cakiyodu da isyerinde. Aglicam artik getcekten sabah abah sizin de moralinizi bizdum cok ozur dilerim ...karnima agri girdi sinirden uzuntuden..
yahu size bişey diyimmi şimdi ayrıntılı ultrason kağıdına bakıyorum 19+6 yazıyor ben oraya gittiğimde 21+0 dım anlamadım gitti bu doktorları hep banamı denk geliyor.
Veee tatataaam güncel avatarım ve yine beeen
Hem bu defa daha yakın foto
kızlar çok canım sıkıldıeşim sürekli bu siteyle dalga geçiyor bunlar seni kandırıyor çok tehlikeli bir site bu diyor hatta örgüt bunlar diyor. Allah kocalarına yardım etsin diyor. siz böyle duvarlarınızı boyayıp mobilya alıyosunuz ya,boşa masraf ne gerek var diyor. sanırım bir öküzle evliyim
Veee tatataaam güncel avatarım ve yine beeen
Hem bu defa daha yakın foto
Pasa pasa yatar ckarim bacilarimher hfta birinz gelirsnz dondu sigaraydi getittsnz bndr icerde sze tesbih anahtarlik flan yaparim arastaya fenerbhce anahtarligi yaparm boncuktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?