2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hapse girecek ilk kişi sensin çekirgem.Sonra da Poli,angy...... En çok aktifler sizsiniz sonuçta:)))) Ben derim nolur hakim amca beni atmayın ben:KADER KURBANIYIM

Pasa pasa yatar ckarim bacilarimher hfta birinz gelirsnz dondu sigaraydi getittsnzbndr icerde sze tesbih anahtarlik flan yaparimarastaya fenerbhce anahtarligi yaparm boncuktan

Gunaydin annisler, sonunda cuma geldi diyerek bugun. Son bir gayretle ise geldim cunku bu hafta cok yorulmustum. Belim ayakbileklerim ve ayaklarim cok agriyor. Bayagi uzun zamandan beri bu kadar cok agrimamisti. Yine de is yerindekilerden artik tek laf duymadigim icin. Kimseye birsey demiyorum sorsalar bile. Hep iyiyim diyorum dedikce daha cok kurcaliyolar sanki agridan geberiyorum desem mutlu olacaklarmis gibi. Size de boyle oluyor mu. Ozellikle kendime cok dikkat ediyorum salmis vs demesinler diye kilo da almadim cok nerdeyse bi tek gobegim var. Kotu de gorunuyormusum gibi gelmiyor aybaya bakinca ama artik hep ayni kaflar dumaktan cok canim sikildi. Diyolar ki bana sabah sabah bunlar iyi gunlerin, ne kotu gunumu biliyorsunuz ki siz y da daha ne kotu gunlerimiz olacak kizlar anlamiyorum ben. İyi olmaya calistikca her gun ayni olumsu seyleri duymaktan cok yoruldum. Yok iste yorgunmuymusum da yok niye boyleymisim de, asil kendileri ruh gibi sabah sabah .. Sanki onceden neseden eteklerim zik cakiyodu da isyerinde. Aglicam artik getcekten sabah abah sizin de moralinizi bizdum cok ozur dilerim ...karnima agri girdi sinirden uzuntuden..

yahu size bişey diyimmi şimdi ayrıntılı ultrason kağıdına bakıyorum 19+6 yazıyor ben oraya gittiğimde 21+0 dım anlamadım gitti bu doktorları hep banamı denk geliyor.

Kızlar iş yerine masamın altına tabure getirdim dün akşam ayakalrım bacaklarım şişmişti böyle uzatınca pek rahat oluyormuş yaw
iyi fikirmiş canım. Eşim de diyodu bi tahta ayaklık alayım diye ben de tabure alayım bari

Canım eğer yaşadığın yer uygunsa çarşıda bi dolaş. Fiyatlar bu civarda zaten bence çok da uygun değil.
Renkli bebek arabaları bile nasıl kirleniyo beyazı düşünemiyorum

yaa çekirgeee yaaaaa şu gamzeye bişey söyle yaaa artık bu noktalar beni çok baymaya başladı.....

ama burayı okumuyoki özel msj lazım galibaaaa

Agzina saglik policim yabu nokta nedr bacim her sabh her sabhbi gunaydn diyip gtse daha iyi oluckbebisn gunlugunu okuyup kaciyo

merhaba arkadaşlar,,

güzel güzel haberlerinizi okuyorum minik kuzularımız büyüorlar maşallah

size daha önce bahsetmiştim..çok kanamalarım filan olmuştu. rahim ağzım dikilmişti. allaha bin şükür şimdilik bir sorun yok sadece yatarak geçiyor gebeliğim evde sıkıldım...

bu birkaç gündür kasıklarımın oralarda agrım sızım var sanki. normal bır durum sanırım ama telaş ediyorum işte...
bebeğim büyüdüğünden geriliyorum muhtamelen..
sizlerde de bu tarz sancımsı seyler oluyor mu?

dr uma ayın 23unde gıdıcez ınsallah hersey ıyıdır.
kuzucum kımıl kımıl çok şükür

Canım sıkma kendini yaaa. Ne günümüz olacakmış ki. Bebişlerimiz sayesinde onların tepikleriyle toparlanırız biz.
Canım hamilelik platesi iyi geliyor bütün ağrılara. Bende cd si var düzenli yapmıyorum ama yaptığım zamanlar çok güzel uyuyorum.
Biraz bel ayak omuz hareketleri yap canım. Sıkma canını Millet anca konuşuyor.
Çoğu bitti azı kaldı

yahu size bişey diyimmi şimdi ayrıntılı ultrason kağıdına bakıyorum 19+6 yazıyor ben oraya gittiğimde 21+0 dım anlamadım gitti bu doktorları hep banamı denk geliyor.

heheheh seninki yine iyiymiş ben 22 haftalık gitmiştim 26 haftalık yazıyooo doktorumda şaşırdı şaşkın doktorr

buarada birkaç sayfa önce bir arkadaşım kabızlık problemınden bahsetmiş. ne yapsam olmuyor dmeıstı. kayısı da yemiş ama kayısı da pek fayda etmedi demiş....

ıkı adet kayısıyı bır su bardagına koyup sabah AC KARNINA yenilip üzerine bir bardak su içildiğinde inanılmaz tekilii oluyor. ben gebeliğimden beri bu şekilde yiyorum ve cokk rahatım. ve aldığım ilaçlara rağmen!! aşırı dozda progestron alıyorum ki bu şiddetli kabızlık yapıyor...

kayısıyı yedikten bir saat sonra filan kahvaltı yapıyrm buda önemli..biraz o midede kalmalı. ve 2-3 gün sonra wcye gidiş saatın bıle aynı oluyor duzene gırılıyor.

istersen bir dene

Erkek veya kadin farketmeksizin sanal paylasimlar herkesi tedirgin eder canim. Helede ulkemizde internet sadece birbirini tuzaga dusurmek icin kullanilan birsey gibi gosterilirya hep esinde hakli olarak tedirgin olmustur. Boyle bir mecrayi icinde olmayanlar bilemez. Buna benzer yuzlerce forum var, esinde kendi ilgi alanlarina uygun bir foruma katilirsa seni o zaman anlayacaktir.

Dusunsene aslinda ne sansliyiz, ayni surecten gecen 100 lerce kadin baska hangi yontemle bir arada toplanabilir, paylasimlar yapabilir. Bence esine, hamilelegini rahat atlanmanda bu mecranin faydalarini siralamalisin... Yoksa evde acabalarla dolasan, kimse bize anlamiyor diye mizmizlanan kadinlar olabilirdik :)))

kızlar kapı süslerine baktım genelde hep tüllü modeller bi site buldum çok hoşuma gitti bebek tasarımları diye her bebeğin üzerine isim harfleri dikilmiş 4 harf 50 5. harften itibaren 10 tl ekleniyormuş eger ahmet eren koyarsak ismini bayag bi masraflı olur eşim vuracak beni kadın sen nerden buluyorsun böyle değişik maliyetli şeyleri diyor

kapı süsü bende istiyorum malum beceri yok yapamam şöyleee simli tüllü pullu bişi olsun bide bebekli olsun üstü mawiş olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…