2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim arkadaşlarda keçeden yaptırmışlardı çok güzeldi " meleğin eli" sitenin adı

Son düzenleme:
Hapse girecek ilk kişi sensin çekirgem.Sonra da Poli,angy...... En çok aktifler sizsiniz sonuçta:)))) Ben derim nolur hakim amca beni atmayın ben:KADER KURBANIYIM

Ahahahahaaha İLK SATIŞ Ahh Ahhh ben size ne emekler verdim bu muydu karşılığı menekşem, senden hiçççç beklemezdim, çok kırdın beni kuzum
ne sırtı kız saçından tutmuş götürüyo bakk

Siz çok şekersiniz yaaaaaaa

Pasa pasa yatar ckarim bacilarimher hfta birinz gelirsnz dondu sigaraydi getittsnzbndr icerde sze tesbih anahtarlik flan yaparimarastaya fenerbhce anahtarligi yaparm boncuktan

All işte menekşeeeeeee utan kendinden vefalı arkadaşlar da var, çok duygulandım şimdi, saol angelım kader arkadaşım

Agzina saglik policim yabu nokta nedr bacim her sabh her sabhbi gunaydn diyip gtse daha iyi oluckbebisn gunlugunu okuyup kaciyo

Kendisini uyardım kızlar, kontrol bende

Geçmiş olsun canım, kuzucuğun ve senin iyi olmanıza sevindim, tekrar hoşgeldin aramıza

Kızlar ben kızım odasına yaptığım isimliğin bir harfini bitirdim. O kadar zamanda ancak 1 harf yapabildim Kaldı 2 harf o da 1-2 aya biter kısmetse

Çok pahalıya gelir canım ya Bizimkinin adı 3 harfli allahtan Ben kendim yapıcam kısmetse :) burdan paylaşırım nasıl yaptığımı size de yardımı dokunur belkim

canlar günaydıııın nasılsınız bebeişlerinizi öperim bol bol göbişten. benimki annesiyel iş yapmaktan harap düştü :)

redquenn bu resmin daha güzle olmuş.

kızlar benim eşimde bugün işten izin aldı viziteye çıktı bacaklarının ağrısından iltihaplı romatizma varmış evde sürekli acı çekiyor. ilçeden merkeze gidecek diye benide götüremedi minibüsler çok kötü gidiyor diye çok üzüldüm eşime

bebek arabası paylaşmış bir arkadaş çok uygun geldi fiyat ama acaba sağlam mıdır bebek arabası keşke şöyle yakından görebilsek alanlar varsa araba bu ya da başka bilgi versinler canlar bizde alırız netten görme imkanı olmayanlara fikir olur

kızlar biraz sitede geziniyim dedim.2013 nisan annelerinin paylaşım alanına bir göz attım. Ne yazıkki doğursakta dertler hiç bitmiyor

şimdiki dertleride bebeğimin göbeği hala düşmedi,bebeğim sarılık oldu; bebeğin gözleri çapaklanıyo gibi

bazılarıda 40 haftası dolmuş geçmiş hala doğuramıyorum diye yakınıyoo....

bizde böyle olacağız heralde daha bizi neler bekliyor malum

dikkatimi çeken bişey oldu göbeği düşene kadar yıkamıyorlarmış. bizde tam aksine hastaneden getirdiğimiz gibi bebek yıkanır. sonrada 40 'i çıkana kadar hergün yıkarız. benmi yanlış biliyorum acaba ya

kızıma kapı süsü falan yaptırmamıştım şimdi oğluşa yaptırırsam kızıma da yaptırmam gerek çok üzülür hassas alıngan bi çocuk zaten son zamanlarda bebişe aldıklarıma bakarken yüzünün şekli değişiyor bide bütçenin 2 ye bölünmesinden hiç memnun değil

Ben alışık değilim öyle yerlere (sanki siz bir kaç kere girip çıktınız ya) Hem benim kapalı yerde kalma fobim var.Bak ben de size don,vitamin hapları,çerez falan getiririm.Arkadaşlık öldü mü

Benim hastanem de yıkatmıyor. Pamukla siliniyormuş, doğduğunda göbeği düşene kadar olan bi tabaka olurmuş o tabaka onu korurmuş. Sakın yakamayın da dediler.

bizim arkadaşlarda keçeden yaptırmışlardı çok güzeldi " meleğin eli" sitenin adı

hemen inceleyeceğim canım teşekkürler,

Kızlar ben kızım odasına yaptığım isimliğin bir harfini bitirdim. O kadar zamanda ancak 1 harf yapabildim Kaldı 2 harf o da 1-2 aya biter kısmetse

arasta nasıl bişiy resim varsa eklesene canım

Çok pahalıya gelir canım ya Bizimkinin adı 3 harfli allahtan Ben kendim yapıcam kısmetse :) burdan paylaşırım nasıl yaptığımı size de yardımı dokunur belkim

bende nerde o yetenek ve sabır canım çok özenirim ama elimden gelmiyor maalesef ki

merhaba kızlar,yazdıklarınızı okudukça doğum için sabırsızlığım ve heyecanım artıyor...son kontrolümde doktorum senin bebiş ağustosu beklemeyecek gibi duruyor dedi...ama artık bu topiğe alıştım....:)sanırım temmuz annesi olacağım...24. haftama girdim,malesef kabızlık derdim bitmedi....bir de benimki dondurulmuş embriyo ile tüp bebek,büyük ihtimal sezaryen ile doğum yapacağım...tüp bebek olup normal doğum yapanı duymuş muydunuz?

Canım bende şuan gebeliğimi senin gibi yatarak geçiriyorum ;( havalarda o kadar güzel ki evde nasıl sıkılıyorum anlatamam benim çok fazla kanamam olmadığı ve ilk gebeliğim olduğu için ilk etapta dikiş atmak istemedi doktorum rahim ağzı uzunluğum kısa benimde erken doğum riskimiz var mecbur kalırsa dikiş atıcak kasık ağrıları ben de de çok olup bebek aşağıda olduğu için büyüdükçe kasıklara baskı yapıo tuvalete iki büklüm gidiyorum kasılıorum. Ağrılarım çoğaldığında kalçamın altına minder koyuyorum bacaklarımın altına da yastık koyp yükseltiyorum baskı azalıo o zaman canım sende bi dene istersen umarım faydasını görürsün

ohh iyisin. 3 harfte bitiyor olay. kısa isim koymanın avantajları işte ben mihrimah koyarsam 4 ayda anca bitecek o zaman. daha kısa bir isim mi bulmalıyım acaba

Canım benim ablamda kızında yapmamıştı daha doğrusu o zaman böle çok moda değildi bu tarz şeyler ikinci çocuğuna yaptı üzerine de bi tane abla oldum yazısı aldı kızınında gönlünü almış oldu :))

kapi suslerinizi nerden ornek aldiniz kizlar hangi siteden bende kendim yapayim diyorum

bu hafta bebegime nevresim ve emzirme yastigi dikecez teyzemle bitince ekliycem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…