- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.121
kızlar kapı süslerine baktım genelde hep tüllü modeller bi site buldum çok hoşuma gitti bebek tasarımları diye her bebeğin üzerine isim harfleri dikilmiş 4 harf 50 5. harften itibaren 10 tl ekleniyormuş eger ahmet eren koyarsak ismini bayag bi masraflı olur eşim vuracak beni kadın sen nerden buluyorsun böyle değişik maliyetli şeyleri diyor
Pasa pasa yatar ckarim bacilarimher hfta birinz gelirsnz dondu sigaraydi getittsnz bndr icerde sze tesbih anahtarlik flan yaparim arastaya fenerbhce anahtarligi yaparm boncuktan
Hapse girecek ilk kişi sensin çekirgem.Sonra da Poli,angy...... En çok aktifler sizsiniz sonuçta:)))) Ben derim nolur hakim amca beni atmayın ben:KADER KURBANIYIM
ne sırtı kız saçından tutmuş götürüyo bakk
Pasa pasa yatar ckarim bacilarimher hfta birinz gelirsnz dondu sigaraydi getittsnz bndr icerde sze tesbih anahtarlik flan yaparim arastaya fenerbhce anahtarligi yaparm boncuktan
Agzina saglik policim yabu nokta nedr bacim her sabh her sabh bi gunaydn diyip gtse daha iyi oluck bebisn gunlugunu okuyup kaciyo
merhaba arkadaşlar,,
güzel güzel haberlerinizi okuyorum minik kuzularımız büyüorlar maşallah
size daha önce bahsetmiştim..çok kanamalarım filan olmuştu. rahim ağzım dikilmişti. allaha bin şükür şimdilik bir sorun yok sadece yatarak geçiyor gebeliğim evde sıkıldım...
bu birkaç gündür kasıklarımın oralarda agrım sızım var sanki. normal bır durum sanırım ama telaş ediyorum işte...
bebeğim büyüdüğünden geriliyorum muhtamelen..
sizlerde de bu tarz sancımsı seyler oluyor mu?
dr uma ayın 23unde gıdıcez ınsallah hersey ıyıdır.
kuzucum kımıl kımıl çok şükür
Agzina saglik policim yabu nokta nedr bacim her sabh her sabh bi gunaydn diyip gtse daha iyi oluck bebisn gunlugunu okuyup kaciyo
kızlar kapı süslerine baktım genelde hep tüllü modeller bi site buldum çok hoşuma gitti bebek tasarımları diye her bebeğin üzerine isim harfleri dikilmiş 4 harf 50 5. harften itibaren 10 tl ekleniyormuş eger ahmet eren koyarsak ismini bayag bi masraflı olur eşim vuracak beni kadın sen nerden buluyorsun böyle değişik maliyetli şeyleri diyor
Ahahahahaaha İLK SATIŞAhh Ahhh ben size ne emekler verdim bu muydu karşılığı menekşem, senden hiçççç beklemezdim, çok kırdın beni kuzum
Siz çok şekersiniz yaaaaaaa
All işte menekşeeeeeee utan kendinden vefalı arkadaşlar da var, çok duygulandım şimdi, saol angelım kader arkadaşım
kızlar biraz sitede geziniyim dedim.2013 nisan annelerinin paylaşım alanına bir göz attım. Ne yazıkki doğursakta dertler hiç bitmiyor
şimdiki dertleride bebeğimin göbeği hala düşmedi,bebeğim sarılık oldu; bebeğin gözleri çapaklanıyo gibi
bazılarıda 40 haftası dolmuş geçmiş hala doğuramıyorum diye yakınıyoo....
bizde böyle olacağız heralde daha bizi neler bekliyor malum
dikkatimi çeken bişey oldu göbeği düşene kadar yıkamıyorlarmış. bizde tam aksine hastaneden getirdiğimiz gibi bebek yıkanır. sonrada 40 'i çıkana kadar hergün yıkarız. benmi yanlış biliyorum acaba ya
bizim arkadaşlarda keçeden yaptırmışlardı çok güzeldi " meleğin eli" sitenin adı
Kızlar ben kızım odasına yaptığım isimliğin bir harfini bitirdim. O kadar zamanda ancak 1 harf yapabildimKaldı 2 harf o da 1-2 aya biter kısmetse
Çok pahalıya gelir canım yaBizimkinin adı 3 harfli allahtan Ben kendim yapıcam kısmetse :) burdan paylaşırım nasıl yaptığımı size de yardımı dokunur belkim
Canım bende şuan gebeliğimi senin gibi yatarak geçiriyorum ;( havalarda o kadar güzel ki evde nasıl sıkılıyorum anlatamam benim çok fazla kanamam olmadığı ve ilk gebeliğim olduğu için ilk etapta dikiş atmak istemedi doktorum rahim ağzı uzunluğum kısa benimde erken doğum riskimiz var mecbur kalırsa dikiş atıcak kasık ağrıları ben de de çok olup bebek aşağıda olduğu için büyüdükçe kasıklara baskı yapıo tuvalete iki büklüm gidiyorum kasılıorum. Ağrılarım çoğaldığında kalçamın altına minder koyuyorum bacaklarımın altına da yastık koyp yükseltiyorum baskı azalıo o zaman canım sende bi dene istersen umarım faydasını görürsünmerhaba arkadaşlar,,
güzel güzel haberlerinizi okuyorum minik kuzularımız büyüorlar maşallah
size daha önce bahsetmiştim..çok kanamalarım filan olmuştu. rahim ağzım dikilmişti. allaha bin şükür şimdilik bir sorun yok sadece yatarak geçiyor gebeliğim evde sıkıldım...
bu birkaç gündür kasıklarımın oralarda agrım sızım var sanki. normal bır durum sanırım ama telaş ediyorum işte...
bebeğim büyüdüğünden geriliyorum muhtamelen..
sizlerde de bu tarz sancımsı seyler oluyor mu?
dr uma ayın 23unde gıdıcez ınsallah hersey ıyıdır.
kuzucum kımıl kımıl çok şükür
Kızlar ben kızım odasına yaptığım isimliğin bir harfini bitirdim. O kadar zamanda ancak 1 harf yapabildimKaldı 2 harf o da 1-2 aya biter kısmetse
kızıma kapı süsü falan yaptırmamıştım şimdi oğluşa yaptırırsam kızıma da yaptırmam gerek çok üzülür hassas alıngan bi çocuk zaten son zamanlarda bebişe aldıklarıma bakarken yüzünün şekli değişiyor bide bütçenin 2 ye bölünmesinden hiç memnun değil
arasta nasıl bişiy resim varsa eklesene canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?