2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizdede yıkanır canım zaten havalar sıcak olacak.. su bebeğin vücuduna ii gelir besler büyür derler ben onların yalancısıyım.. ama kimileride göbeği düşene kadar yıkamayı nder... herkes herşey diyor işteee

poli yaktın beni arastanın eklediği bebek sabundan sonra bide burdaki kapı süsleri aklımdan çıkmaz artık bebeğin bebek şekeri bebek süsleri kapı süslerine sponsor bulabilirmiyim acaba

Kızlar bana ablam hamilelik seni çirkinleştirmiş dedi. Size de böyle diyen oldu mu hiç. Aynaya baktığımda bana hep aynıymışım gibi geliyor. Siz ne alemdesiniz?

Mikrop kapmasın göbeği die yıkanmasın deniyor. Şu bi gerçek ki yıkanan çocuğum göbeği geç düşüyor ama Hergün yıkanan çocukta isilik olmuyor allahım bu ne yaman çelişki :)) kısacası göbeğin bakımından korkmuosanız yıkayın derim nacizane tavsiyem bebişlerimiz sıcaklarda gelicek isilik olmasınlar

ohh iyisin. 3 harfte bitiyor olay. kısa isim koymanın avantajları işte ben mihrimah koyarsam 4 ayda anca bitecek o zaman. daha kısa bir isim mi bulmalıyım acaba

Senin iş baya zormuş canım. O kadar harf olsa hayatta uğraşmazdım ben. Çok sıkıntılıyım bu konularda. İsmin kısaltılmışını yaz sen

Kızlar bana ablam hamilelik seni çirkinleştirmiş dedi. Size de böyle diyen oldu mu hiç. Aynaya baktığımda bana hep aynıymışım gibi geliyor. Siz ne alemdesiniz?

ablan pek açık sözlüymüş canım. bende kendimde bi tuhaflıklar hissediyorum ama daha kimseden duymadım

Senin iş baya zormuş canım. O kadar harf olsa hayatta uğraşmazdım ben. Çok sıkıntılıyım bu konularda. İsmin kısaltılmışını yaz sen

işin kötüsü karar veremedim hala canım heran vazgeçebilirim mihrimahdan ama aklıma daha çok yatan bir isim yok. bakalım artık doğuncaya kadar kararım kesinleşir umarım. bende mihri yazarım artık en kısa böyle olur heralde

poli yaktın beni arastanın eklediği bebek sabundan sonra bide burdaki kapı süsleri aklımdan çıkmaz artık bebeğin bebek şekeri bebek süsleri kapı süslerine sponsor bulabilirmiyim acaba

Kız sen poliye uyma. Ah polim ah niye böyle yapıyorsun.Zaten saçımı da yolmuşsun ben de sırtımı kaşıyorsun sandımVallahi deminden beri bakıyorum saç falan göremiyorum hala sırt kaşma işlemi görüyorum.Sanırım benim sırtım kaşınıyor öyle görüyorum resmi de

ay bende aynı düşünüyorum kızım üzülecek gibi geliyo şimdi yaparsam ama abla oldum yazısı iyi fikir mişş

çok güzeller evt ben yakından gördüm arkadaşın yaptırdığını işyerine gelmişti kargo çok güzel olmuştu gerçekten ama çok pahalı yaaa

oyyy kıyamam kızına yaa hassaslaşmış daha çok demek ki onada küçük birşey yaptır canım gönlü olsun kızınında zaten şimdi bebek görmeye falan gelinip bebeğe hediye alındıkça daha çok hassaslaşacak

hayırlısı olsun canım hakkında bebek ve sen için en iyisi hangisiyse o ayda doğsun erken kavuşacaksın işte bebişine ne güzel

geçmiş olsun inşallah bir an önce sende tehlikeyi atlatırsın dışarı çıkmaya başlarsın canım benim

kız çocuk annenin güzelliğini çalar derler ama bilemedim acaba doğru mu bende kız bebek bekliyorum yüzüm gözümde sivilcelenme falan başladı mesela ergenlikte bile görmemiştim.ama yinede hamile kadınız ne yapalım ayyy güzelleşiriz yine nasıl olsa çıkacak bu beişler bu karında bir gün. doğumdan sonrada güzelleşme sayfası açarız

Ayyyy bende baktım geçen gün epeyce sıkıntılar var gerçekten, doğum hikayeleri anlatılmış, iyi olan var kötü olan var, bebeklerde gaz problemi, annelerin uyku sıkıntısı vs. birsürü şey. Ama 42. haftaya gelmiş hala bekleyenler vardı şok oldum
Allah hepimizin yardımcısı olsun ........

Ben alışık değilim öyle yerlere (sanki siz bir kaç kere girip çıktınız ya) Hem benim kapalı yerde kalma fobim var.Bak ben de size don,vitamin hapları,çerez falan getiririm.Arkadaşlık öldü mü

Oldu canım, Su böreği de getirirsen anlaşabiliriz

Kızlar inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsın, bu zor günlerinizde allah yardımcınız olsun inşallah, bizde topikte mümkün oldukta güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz, sizede yardımcı olabilirsek ne mutlu....
Burdaki bir yazıya gülmek bile bana çok iyi geliyor, bazen üzülsekte herkesin desteği ile yine moral buluyoruz

Arkadaşının yaptırdığı kaç paraydı policim? Ben de keçeden yapıcam canlar kasmayın kalıplarını atarım size gerekirse :) Elde dikicem hem hiç hayatımda dikiş makinesi kullanmadım. Belki kayınvalideme de diktirebilirim

arasta boşver takılma öyle şeylere canım eminimki çok güzel bi bayansındır sen ve bebeğin sağlıklı olda

menekşe sende eşimde haklısınız valla ne diyeyim :26:bende ne yapayım iş başa düştü totoyu sıkıp öğreneceğim nasıl yapılıyormuş bunlar o kadar güzel olmasa da inşallah bi şeyler çıkar ortaya park yatakla kapı süsü aynı para nerdeyse ki kızımada alacagımı düşünürsem ben severim cicili şeyleri inşallah elimdende gelirse sizlerle paylaşırım

helenas bu beşik nerde satılıyor ben çok beğendim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…