- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.161
Kız sen poliye uyma. Ah polim ah niye böyle yapıyorsun.Zaten saçımı da yolmuşsun ben de sırtımı kaşıyorsun sandımVallahi deminden beri bakıyorum saç falan göremiyorum hala sırt kaşma işlemi görüyorum.Sanırım benim sırtım kaşınıyor öyle görüyorum resmi de
Arkadaşının yaptırdığı kaç paraydı policim? Ben de keçeden yapıcam canlar kasmayın kalıplarını atarım size gerekirse :) Elde dikicem hem hiç hayatımda dikiş makinesi kullanmadım. Belki kayınvalideme de diktirebilirim
Canım sıkma kendini yaaa. Ne günümüz olacakmış ki. Bebişlerimiz sayesinde onların tepikleriyle toparlanırız biz.
Canım hamilelik platesi iyi geliyor bütün ağrılara. Bende cd si var düzenli yapmıyorum ama yaptığım zamanlar çok güzel uyuyorum.
Biraz bel ayak omuz hareketleri yap canım. Sıkma canını Millet anca konuşuyor.
Çoğu bitti azı kaldı
kızlar biraz sitede geziniyim dedim.2013 nisan annelerinin paylaşım alanına bir göz attım. Ne yazıkki doğursakta dertler hiç bitmiyor
şimdiki dertleride bebeğimin göbeği hala düşmedi,bebeğim sarılık oldu; bebeğin gözleri çapaklanıyo gibi
bazılarıda 40 haftası dolmuş geçmiş hala doğuramıyorum diye yakınıyoo....
bizde böyle olacağız heralde daha bizi neler bekliyor malum
dikkatimi çeken bişey oldu göbeği düşene kadar yıkamıyorlarmış. bizde tam aksine hastaneden getirdiğimiz gibi bebek yıkanır. sonrada 40 'i çıkana kadar hergün yıkarız. benmi yanlış biliyorum acaba ya
helenas bu beşik nerde satılıyor ben çok beğendim?
Kızlar bana ablam hamilelik seni çirkinleştirmiş dedi. Size de böyle diyen oldu mu hiç. Aynaya baktığımda bana hep aynıymışım gibi geliyor. Siz ne alemdesiniz?
ablan pek açık sözlüymüş canım. bende kendimde bi tuhaflıklar hissediyorum ama daha kimseden duymadım
Kız çocuğu annenin güzelliğini alırmış derler canım. Ben koca karıların yalancısıyım :))
işin kötüsü karar veremedim hala canım heran vazgeçebilirim mihrimahdan ama aklıma daha çok yatan bir isim yok. bakalım artık doğuncaya kadar kararım kesinleşir umarım. bende mihri yazarım artık en kısa böyle olur heralde
Sen çok soluklaştın diyorlar bana allığa bulanıp çıkıcam evden :)
kız çocuk annenin güzelliğini çalar derler ama bilemedim acaba doğru mu bende kız bebek bekliyorum yüzüm gözümde sivilcelenme falan başladı mesela ergenlikte bile görmemiştim.ama yinede hamile kadınız ne yapalım ayyy güzelleşiriz yine nasıl olsa çıkacak bu beişler bu karında bir gün. doğumdan sonrada güzelleşme sayfası açarız
kız hamıle kadına denırmı o :)zaten genıslıyoruz gıyım kusam desen bellı baslı seyler :)sen aynanya baktığında aynı kadını goruyasan sorun yok...bn 1.55 boynda gobuslu bı kadın goruyorum o yüzden boy aynalarından bıraz uzağım :)ama yuzum aynı ya ayyy guzelımmm mılllet bızı ıncelıcene kendıne baksn:)banada gecen gun babaannem memelerın nası buyumus dedı :) cok dıkkat cekıyrz kızlar herkesn gozu ustumuzde kıcımızda basımzda :)
poli yaktın beniarastanın eklediği bebek sabundan sonra bide burdaki kapı süsleri aklımdan çıkmaz artık bebeğin bebek şekeri bebek süsleri kapı süslerine sponsor bulabilirmiyim acaba
Ahahahahaaha İLK SATIŞAhh Ahhh ben size ne emekler verdim bu muydu karşılığı menekşem, senden hiçççç beklemezdim, çok kırdın beni kuzum
Siz çok şekersiniz yaaaaaaa
All işte menekşeeeeeee utan kendinden vefalı arkadaşlar da var, çok duygulandım şimdi, saol angelım kader arkadaşım
Kendisini uyardım kızlar, kontrol bende
Geçmiş olsun canım, kuzucuğun ve senin iyi olmanıza sevindim, tekrar hoşgeldin aramıza
bak şimdi 1.bebekte kızın saçları 2 kulak yapmışlar yanındaki de 1. kulaktan tutup çekiyooo anlatabildim mi :)
ay kuzum benmmmm kaçır oralarda doğururum fılmlerde oluyo ya tahtalara vurun :)arasta güzel bı plan yap ama 20 dakıkaaaa :)
Ayy evet şikerim biz doğurunca malzeme de kalmıycak millete yazık olcak :)) Koca memeli seniiiÇirkin suratlı beniiiii
Arkadaşının yaptırdığı kaç paraydı policim? Ben de keçeden yapıcam canlar kasmayın kalıplarını atarım size gerekirse :) Elde dikicem hem hiç hayatımda dikiş makinesi kullanmadım. Belki kayınvalideme de diktirebilirim
helenas bu beşik nerde satılıyor ben çok beğendim?
Hazırla bohçanı , yaptığın tespihleri, boncukları geliyorum angyyyyyyyyyy.
dırek memelerın buyumus dıyınce kal geldı :)hayr tamm bılıyrm da ınsann yüzüne vurulunca bı garıp oluyo:)kocacım bıle demıyo ya memelerın buyudu dıye :) alan memnun satan memnun yanı :)bugun bnm gene çenem açıldı fena :)
Millet bi tomar verip silikon taktırıyo babaanne deseydin. Benimkiler doğal, Pamela'nın Türkiye şubesiyim ben deseydin. Hıhhh
arastacım 20 dakıkada halldıcen bu ısı 21.dakıka olursa gelmem yanı hberın olsun :)ama senn anahtarlığı yapmadan çıkmam ordan vefa borcu gbı dusun bnı mapustan cıkarıcan bı hedıye olsun arabann dıkz aynasına takarsn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?