2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende geçen haftalarda heves ettim gittim eminönüne :)
bir sürü keçe boncuk süs neler neler aldım. internetten beğendiğim keçe kapı süsleri, keçeyle süslenmiş avize modelleri bebek çerçeveleri ve şekerleri gibi beğendiğim herşeyi yazdırdım.
evde ufak ufak bişeyler yapmaya çalışıyorum. ama gerçekten çok zor artık doğuma kadar neler yaparım bilemiyorum ama bittikçe eklerim sizede fikir vermiş olur

bak şimdi 1.bebekte kızın saçları 2 kulak yapmışlar yanındaki de 1. kulaktan tutup çekiyooo anlatabildim mi :)

canım çok memnun olurum benim arkadaşın makinası var seve seve yardım eder bana biliyorum aklıma değişik fikirlerde geldi bayag heyecanlandım polininkini bilmemde benim gördüğüm o sitedekiler 130-170 arası değişiyor ama çok güzeller yaaaa

Bende tam bunu soracaktım plates yapan var mı acaba diye :44:

Canım bende 40 gün yıkanır biliyorum yıkadıkça büyürmüş :44:

Kızlar bana ablam hamilelik seni çirkinleştirmiş dedi. Size de böyle diyen oldu mu hiç. Aynaya baktığımda bana hep aynıymışım gibi geliyor. Siz ne alemdesiniz?

kız hamıle kadına denırmı o :)zaten genıslıyoruz gıyım kusam desen bellı baslı seyler :)sen aynanya baktığında aynı kadını goruyasan sorun yok...bn 1.55 boynda gobuslu bı kadın goruyorum o yüzden boy aynalarından bıraz uzağım :)ama yuzum aynı ya ayyy guzelımmm mılllet bızı ıncelıcene kendıne baksn:)banada gecen gun babaannem memelerın nası buyumus dedı :) cok dıkkat cekıyrz kızlar herkesn gozu ustumuzde kıcımızda basımzda :)

ablan pek açık sözlüymüş canım. bende kendimde bi tuhaflıklar hissediyorum ama daha kimseden duymadım

Öyledir sağolsun. Beni çok sevmesine rağmen bazen garip davranıyor. Hani kardeş kardeşin ne öldüğünü, ne olduğunu derler ya o türden :)

Kız çocuğu annenin güzelliğini alırmış derler canım. Ben koca karıların yalancısıyım :))

Alsın şekerim alsın. Bütün güzelliğim onun olsun. Feda olsun ona herşeyler.

Ama gerçekten Mihrimah ismi çok hoş canım. Ben mahidevran ismini de çok beğeniyorum. Ne güzel isimler koymuşlar zamanında :)

Sen çok soluklaştın diyorlar bana allığa bulanıp çıkıcam evden :)

Yaz geliyor canım azcık güneşleniriz gider solukluğumuz :)

Güzelleşiriz tabiki de. Şimdi ne gerekiyorsa alsın benden Doğduğu zaman yine eski Arasta olucam nasılsa :))

Ayy evet şikerim biz doğurunca malzeme de kalmıycak millete yazık olcak :)) Koca memeli seniii Çirkin suratlı beniiiii

poli yaktın beni arastanın eklediği bebek sabundan sonra bide burdaki kapı süsleri aklımdan çıkmaz artık bebeğin bebek şekeri bebek süsleri kapı süslerine sponsor bulabilirmiyim acaba

Narincim; bebbek tasarımları sitesindeki bulut bebek kapı süsünü yakından inceledin mi? El işi dikilmiş. Bulutları birleştirmek için düğme kullanmış. Yani biz de istesek yapabiliriz bence el işini dikemez miyiz ayol? çok heveslendim. İlla kendim yapmak istiyorum ben de

cekırgemız annelıgını gosterdı ve uyarısını yaptı :)vla koca koca kadınların topık annesı oldun yağmurun cok ıyı bı annesı olucak sekerım :) kader arkadsm bn yanndayım merek etme mapus cılesınıde cekerız bosver :)

Ayy evet şikerim biz doğurunca malzeme de kalmıycak millete yazık olcak :)) Koca memeli seniii Çirkin suratlı beniiiii

dırek memelerın buyumus dıyınce kal geldı :)hayr tamm bılıyrm da ınsann yüzüne vurulunca bı garıp oluyo:)kocacım bıle demıyo ya memelerın buyudu dıye :) alan memnun satan memnun yanı :)bugun bnm gene çenem açıldı fena :)

canım çok memnun olurum benim arkadaşın makinası var seve seve yardım eder bana biliyorum aklıma değişik fikirlerde geldi bayag heyecanlandım polininkini bilmemde benim gördüğüm o sitedekiler 130-170 arası değişiyor ama çok güzeller yaaaa

Hazırla bohçanı , yaptığın tespihleri, boncukları geliyorum angyyyyyyyyyy.

arastacım 20 dakıkada halldıcen bu ısı 21.dakıka olursa gelmem yanı hberın olsun :)ama senn anahtarlığı yapmadan çıkmam ordan vefa borcu gbı dusun bnı mapustan cıkarıcan bı hedıye olsun arabann dıkz aynasına takarsn :)

Millet bi tomar verip silikon taktırıyo babaanne deseydin. Benimkiler doğal, Pamela'nın Türkiye şubesiyim ben deseydin. Hıhhh

19.5 dakikada o iş tamam canım Dikiz aynasına baktıkça seni hatırlıycam. Evet

angelcım büyüsün memişlerin ne güzel işte doğal süt depomuz benimkilerde büyüdü 75 tam dolgulu kullanırdım şimdi 80 dolgusuz düz sütyeni dolduruyorum ohhh vallahi güzel oldularbanada aaaaaa senin karnın yanlara doğru mu genişliyor diyor komşum eşimle merdivenden inerken sanki nereme doğru genişleyecekse eşimde ağzından çıkması lazım karnının yana doğru genişlmesi hata diyor gülerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…