- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.181
Evde yatarken tek avuntum bu topik çekirgecim üzüntümüze üzülüp sevincimizle seviniyoruz. Rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallahAyyyy bende baktım geçen gün epeyce sıkıntılar var gerçekten, doğum hikayeleri anlatılmış, iyi olan var kötü olan var, bebeklerde gaz problemi, annelerin uyku sıkıntısı vs. birsürü şey. Ama 42. haftaya gelmiş hala bekleyenler vardı şok oldum
Allah hepimizin yardımcısı olsun ........
Oldu canım, Su böreği de getirirsen anlaşabiliriz
Kızlar inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsın, bu zor günlerinizde allah yardımcınız olsun inşallah, bizde topikte mümkün oldukta güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz, sizede yardımcı olabilirsek ne mutlu....
Burdaki bir yazıya gülmek bile bana çok iyi geliyor, bazen üzülsekte herkesin desteği ile yine moral buluyoruz
angelcım büyüsün memişlerin ne güzel işte doğal süt depomuz benimkilerde büyüdü 75 tam dolgulu kullanırdım şimdi 80 dolgusuz düz sütyeni dolduruyorum ohhh vallahi güzel oldularbanada aaaaaa senin karnın yanlara doğru mu genişliyor diyor komşum eşimle merdivenden inerken sanki nereme doğru genişleyecekse eşimde ağzından çıkması lazım karnının yana doğru genişlmesi hata diyor gülerek
angelcım büyüsün memişlerin ne güzel işte doğal süt depomuz benimkilerde büyüdü 75 tam dolgulu kullanırdım şimdi 80 dolgusuz düz sütyeni dolduruyorum ohhh vallahi güzel oldularbanada aaaaaa senin karnın yanlara doğru mu genişliyor diyor komşum eşimle merdivenden inerken sanki nereme doğru genişleyecekse eşimde ağzından çıkması lazım karnının yana doğru genişlmesi hata diyor gülerek
19.5 dakikada o iş tamam canımDikiz aynasına baktıkça seni hatırlıycam. Evet
bu arada resmını koyucan bugun dmı arastacım bak kaytarma beklıyrz ha :)
Ben liseye gidene kadar tahta kurusu gibiydim resmen. Bütün arkadaşlarımda vardı bende yoktu. Nasıl üzülüyodum ağlıyodum. Pamuk dolduruyodum okula giderkenSonra bi çıktılar ki sorma. 85 kullanıyordum şuan 90 dan taşıyolar biraz Hiç şikayetçi değilim ama seviyorum onları canlarım benim, kızımın mamaları onlar :))
canım çok memnun olurum benim arkadaşın makinası var seve seve yardım eder bana biliyorum aklıma değişik fikirlerde geldi bayag heyecanlandım polininkini bilmemde benim gördüğüm o sitedekiler 130-170 arası değişiyor ama çok güzeller yaaaa
aynen cnm bnde 75 dolgulu kullanrdm tahta gbı olmayayım dıye..smdı bnde 80 oldum..bde damarları gorunuyo kan dolaşımımı ızlıcem yakında acık tenlı olunca oluyo sanırım varmı szdede böyle bısey :)zaten neden anlamadım hamıle olduk mılletn odak noktası olduk oramıza buramıza bakıp duruyolar :)nazarlık takıyrm bn ...herkes ıyı gözle bakmz ya..kımınnde nazarı değer...
arkadaşım harf başına 50 tl verdi sanırım
yaa hürreem boşuna mı gerim geriliyo gebeyimmm diyeee hamile olunca bazı insanlar severek bakıyo bazıları bi kusur arıyoo ay yüzün gözün şişmişş ayy popon büyümüş zıkkımın kökü
evrim geçiriyo vücüdümuz allahın mucizesini taşıyoruz borumu ayolll
bnde tahtaydımmm nası buyuttn anam :) bnm bı arkadsm bunu kendıne takıntı yapmıştı ınternetten hbıre arastırıyodu yok yılan yag ıyı gelırmıs yok bılmem ne otu ne dedılerse yaptı..hıcbısey olmadı tabı..bıgın bırısı bunlarla ugrasma evlennce buyur demıs ...bu yaz evlenıcek bu kızda..ben kıdemlıyım ya bna soruyo nası buyuyo evlennce dıye...farklı bıseyler kastetmıs sanırım cnm ama bosver takma dedım :)
iyi demişsin. Hay Allahım yaa sesli güldüm
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yawrularımızı. Benimde bakılmamıştı geçtiğimiz hafta lekelenmem oldu bide kasıklarım çok ağrıodu bebeği hep aşağıda hissediodum lekelenmem olunca acile gittik doktor o zaman baktı
geçen gün eşimle dışardayız teyzenin biri kızmı erkekmi dedi kız dedim aaa senin yüzün lekelenmemiş dedi lekelenmesimi lazım dedimama daha küçük (5 aylıgız) lekelenir dedi sinir oldum
kızlar çok canım sıkıldıeşim sürekli bu siteyle dalga geçiyor bunlar seni kandırıyor çok tehlikeli bir site bu diyor hatta örgüt bunlar diyor. Allah kocalarına yardım etsin diyor. siz böyle duvarlarınızı boyayıp mobilya alıyosunuz ya,boşa masraf ne gerek var diyor. sanırım bir öküzle evliyim
vitamin eksikliği olabilir diyor doktor yazılarında ama ben yürüyüş yapıyorum bunun için iyi geliyor birde güneş iyi geliyor.... gece uykumda oluyor banada...
ayakta çok kaldığımda ayaklarımda şişme oluyor ödem şimdi oturduğum yerde yukarı kaldırdım ayaklarımı şişliği alırmış bu... sizde ödem var mı?
birde yine ayakta çok kalırsam kasık ağrısı oluyor işte bu beni korkutuyor benim randovüm 6 gün sonra...
cıdden ya kolaymı can tasıyorz..gecen gun akrabaların ıcıne dustum dıyım ..anneme toplanmışlar kazara bnde ordaydım..yas ortalaması 60-65 ...herkes bana bakıyo bırı karnın soyle dıgerı yuzun soyle..cnsıyetını sordu kız dedım..ben yüzünden anladım zaten dedı:)nası oluyokı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?