2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evde yatarken tek avuntum bu topik çekirgecim üzüntümüze üzülüp sevincimizle seviniyoruz. Rabbim hepimizin bebeğini korusun inşallah

aynen cnm bnde 75 dolgulu kullanrdm tahta gbı olmayayım dıye..smdı bnde 80 oldum..bde damarları gorunuyo kan dolaşımımı ızlıcem yakında acık tenlı olunca oluyo sanırım varmı szdede böyle bısey :)zaten neden anlamadım hamıle olduk mılletn odak noktası olduk oramıza buramıza bakıp duruyolar :)nazarlık takıyrm bn ...herkes ıyı gözle bakmz ya..kımınnde nazarı değer...

kızlar merhaba... dünkü a101 yorgunluğundan ancak kendime gelebildim 5 tane a101 gezdim büyükçekmecede eşimle yürüyerek...o da şansa izinliydi.ama çok komiktik bi oraya bi oraya...ordan da detaylı ultrasona gittik çok güzeldi. 45 dk sürdü ama 10 dakika yüzünün fotoğrafı için uğraştı doktorumuz bizimkinin elleri hep yüzündeydi,doktor tepikledikçe eliyle hep kapattı yüzünü bi de dondurma yiyip gittim o kadar:) ama yandan çok güzel fotolar çekti.bir ay sonra falan yine gel önden çekeriz fotoğrafçı olduk zaten dedi altan bey saolsun çok ilgilendi.ama çok güzeldi bol bol pipisini gösterdi arsız çocuk

a101 e de gelince 1 batmanli birde scobby doo lu bady aldım.kumaşıda çok güzel.
arabayı da aldım aynısını sonra 260 tlye sorduk bi yerde o da iyi oldu yani baktım rahat kullanımı kalitesizde değildi.
snoppyli nevresim bulamadım ama çakmaktaşlı aldım.
küvetini,kovasını,maşrapasını da aldım.bi de cici abbi aldık ben beğendim yani.
a 101 den aldıklarım 180 tl tuttu.
sonrada dilim dışarda eve geldim:)

Ben liseye gidene kadar tahta kurusu gibiydim resmen. Bütün arkadaşlarımda vardı bende yoktu. Nasıl üzülüyodum ağlıyodum. Pamuk dolduruyodum okula giderken Sonra bi çıktılar ki sorma. 85 kullanıyordum şuan 90 dan taşıyolar biraz Hiç şikayetçi değilim ama seviyorum onları canlarım benim, kızımın mamaları onlar :))

bnde tahtaydımmm nası buyuttn anam :) bnm bı arkadsm bunu kendıne takıntı yapmıştı ınternetten hbıre arastırıyodu yok yılan yag ıyı gelırmıs yok bılmem ne otu ne dedılerse yaptı..hıcbısey olmadı tabı..bıgın bırısı bunlarla ugrasma evlennce buyur demıs ...bu yaz evlenıcek bu kızda..ben kıdemlıyım ya bna soruyo nası buyuyo evlennce dıye...farklı bıseyler kastetmıs sanırım cnm ama bosver takma dedım :)

arkadaşım harf başına 50 tl verdi sanırım

yaa hürreem boşuna mı gerim geriliyo gebeyimmm diyeee hamile olunca bazı insanlar severek bakıyo bazıları bi kusur arıyoo ay yüzün gözün şişmişş ayy popon büyümüş zıkkımın kökü
evrim geçiriyo vücüdümuz allahın mucizesini taşıyoruz borumu ayolll

cıdden ya kolaymı can tasıyorz..gecen gun akrabaların ıcıne dustum dıyım ..anneme toplanmışlar kazara bnde ordaydım..yas ortalaması 60-65 ...herkes bana bakıyo bırı karnın soyle dıgerı yuzun soyle..cnsıyetını sordu kız dedım..ben yüzünden anladım zaten dedı:)nası oluyokı:)

geçen gün eşimle dışardayız teyzenin biri kızmı erkekmi dedi kız dedim aaa senin yüzün lekelenmemiş dedi lekelenmesimi lazım dedim ama daha küçük (5 aylıgız) lekelenir dedi sinir oldum

iyi demişsin. Hay Allahım yaa sesli güldüm

amin :) kolay değil canım ama az kaldı şükür dayan sabırlı ol :)
bende baktırabilirim aslında detaylı taramada bakılmazsa tedbirde fayda var....
sağol canım

Merhaba arkadaşlar
Hayırlı cumalar dilerim herkese
Geçmişe çok bakamadım çok hızlı ilerliyor sayfalarımız :)
Bugün çok yakın arkadaşım doğum yaptı.Sabah 9da onun heyecanıyla uyandım.Çok şükür sağlıkla doğdu paşam.Resminide gönderdi hemen aman Allahım böyle bir tatlılık olamaz.Allah nazarlardan korusun.
Rabbim bizede hayırlısı ile göstersin o günleri inş.

Bende birazdan kuaföre gidicem kaş,fön filan sonrasında alışveriş merkezine gezmeye.:) e-bebek mağ.gidicem bakalım neler var,ne kadar araştırma yapayım sonrasında kocişle gidip alırız. :)

Hepinize çok güzel bir gün geçirmenizi diliyorum...

geçen gün eşimle dışardayız teyzenin biri kızmı erkekmi dedi kız dedim aaa senin yüzün lekelenmemiş dedi lekelenmesimi lazım dedim ama daha küçük (5 aylıgız) lekelenir dedi sinir oldum

bende olsam sinir olurdum....
banada ödemin erken başlamış diyorlar halbuki 20. haftadan itibaren hamilelikte ödem çok normalmiş... hurafelere inanmam hiç bir zaman bırak kim ne derse desin...

valla çok güldüm :))
benimkide seninkinden geri değil :) evde tel. den gizli okuyorum , iştede fırsat bulursam

bu çok güzelmiş :)

bu arada benimde erken olabilir doğum, sata göre 8 ağustos ama sezeryan olacağı için 29 temmuz da evlilik yıldönümümüzde olsun istiyorum hayırlısıyla bi aksilik olmazsa

yaa evt yaa biraz iş yapsam kasıklarım ağrıyo 3 kez düşük yapmışbiri olarak çok korkuyorum hiç iş yapmıcakmıyız biz yaa ben söyledim doktoruma tahlil yaptı iltihap falan olabilir diye bişe çıkmadı ama kasık ağrım devam ediyo bide sen sor bakalım benide haberdar et olurmu?

İ harfi D ve A'yı yapacağım diğer renkler orda gördükleriniz. Kızımın odasına aldığım 1-2 dekoratif eşya. Kirazlı olanlar lohusa tacı ve o tokayı da bandanaya dikicem doğduğunda doğum fotoğrafçısı çağrıcaz kısmetse. Ve ikimizin taçları aynı olacak kızımla. Gecelikleri de onun hastane çıkışına benzer bişeyler bulup almaya çalışıcam bakalım :)

bu teyzeler varken ultrasona gerek yok maşallah gözlderi radar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…