2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aminnn canımm...eşin sıcak bakmıyor demek :) bizimki de daha şimdiden hatta ben tam toparlamamışken ikincinin pazalığını yapıyordu...bu kız olacak ya ,ikinci de erkek olurmuş..! ya dedim sakın bana ikinciden bahsetme...gider taşıyıcı anneden yaparsın,neler çektiğimi görmedin mi gözünün önünde yaşadım herşeyi dedim ikincide öyle olmazmışş...nerden biliyorsun garantisi mi var dedim...

eşim başka insanların laflarından çok etkilenen biri ben bunu anladım...çok kolay dolduruşa geliyor,gaza geliyor...halbuki neler çektiğimi o da biliyor,ölmek istedim ben resmen...o da bakıp ağladığı olmuştur halime...ama işte bazı boş boğaz insanlar yok ikinci de öyle olmaz bilmm ne diyor kesin o da öyle sanıyor...

benim 2 halam da böyle olmuş hamileliklerinde..hatta birinin 7 ay birinin 9 ay sürmüş...benim allahtan 4.ayda bitti...ama benim şu an gittiğim dr.um sağolsun bunun % 80 psikolojik kaynaklı olduğunu söylemiş ! inanamadım kendim de sordum böyle mi düşünüyorsunuz diye,bana da aynısını söyledi..deli mi ne,,,ne psikolojiyi dedim ne yaşadığımı ben biliyorum...psikolojikti de niye 4.ay da bitti?? halamla konuştum o da şaşırdı,insan psikolojik kendini öyle kusturur mu öyle aç bırakır mı dedi..halamın da eşinin tarafından akrabası var kadın doğumcu,onunla da konuşmuş kadın da hayır öyle şey olur mu demiş var böyle olanlar biz daha beterlerini görüyoruz demiş...işte dr.umu değiştirmek istememin sebeplerinden biri de bu...

tabi dr. böyle söyleyince de eşim de ailesi de haa psikolojik fln diye hafife aldılar olayı...oysa hiçççç öyle değildi...dediğin gibi Allah biliyor çektiğimi,neyin ne olduğunu çok iyi biliyor Allah!

Çarşaflı börek getiririm sana canım benim

Ayyyyy ben bayılırım çarşaf böreğine, yarın yapacağım ondan canım, pazar günü günüm var, buyrun gelin hep birlikte olalım

Canım inşallah iyi bir anne olabilirim, bazen endişe duymuyor değilim, acaba becerebilirmiyiz onu güzel yetiştirip, mutlu bir gelecek sağlayabilirmiyiz diye

Angelim sadece kader arkadaşı değil fiziki olarakta aynı gibiyiz seninle, ama benimkiler o kadar büyümedi daha, ne zaman büyüyecekler yaaaaa, ayyyy nerdeyse doğuracam, acaba benim sütüm azmı :18:

kızlar benim iki gündür belim de ağrı var birde sol boşluğumla sağ boşluğum ağrıyo nedendir yaa

O ağrılar beni de mahvediyor ne yapacağız bilmiyorum, haftaya doktorla konuşacağım,
doktor derdime bul bir çare

Canım ben İ harfini göremedim onu yüklemedin mi?

Canım ben İ harfini göremedim onu yüklemedin mi?

Tatlım ordaki kremli kahveli olan İ harfi tabi şimdi diğer harfleri yapmadığım için ortaya çıkmadı. Şimdi çok düz durmuyor ama duvara gerdirerek asılıcak o zaman daha netleşecek. Şimdi bi şeye benzemiyor

bu arada geçmişi okuyamadım henüz...birazdan okuycam amaaaaa bugün detaylı ultrasonumuza da girdik kızlarr :))

ALLAH'A BİN KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ki kızımın herşeyi yerli yerinde ve normalmiş...

bütün ölçümleri yapıldı,organları incelendi...hiç bir sorun yok çokkk şükür...erken doğum riski fln var mı diye de sordum rahim ağzına baktı ölçtü yok dedi normalmiş o da....

sezeryan olunca doğum tarihi ne zaman olabilir dedim çünkü normal doğuma göre 26 ağustos,sezeryan da 12 sinden önce almayız dedi...12 si ile 18-19 u arası alınabilir dedi...benimle aynı tarih olanlar aklınızda bulunsun olur mu...

renkli gösterirken de kızım bize kocamannn gülümsediii

dr. da hemen fotoğrafını çektii,şu an önümde çok şekerrr....

onun dışında cd de verdi,,içine bakmadım henüz...

hee kilosu 394 gr.mış...400 dedi...boyu çok önemsemiyoruz ama uyluk kemiğine göre,işte 25 cm.miş...

asıl 24-25.haftadan itibaren hızla kilo alırlarmış...

böyle işte teyzeleri....Yağmur'umu gördüm çok mutluyum bugünn

eliyle yüzünü kapatıyodu hep :)) bir de orda bile hareketliydi...dr. eline bakacak elini kaçırıyor,ayağına bakacak ayağını kaçırıyor:))) ben de aynen hissediyorum içerden pat pat:)))

Daha şimdiden sütüm az mı derdine düşme çekirgecim ya büyürler merak etme herkesinki aynı oranda büyümüyor. Kuzeniminkiler çok az büyüdü ama baya verimli 1 yaşında kızı hala emiyor 7-8 ayda ek gıdalara zorla başladı anne sütü yetiyordu tombiş tombiş maşallah

Kusura bakma canım ya ben onu saç bandı olarak algılamıştım Sen duvar süsü olarak yapıyorsun yani bunu anladım şimdi :)

cnm sutun memenn buyumesıyle ılgısı yok...hc buyumuz memen ama cok sutun olur kafam kadar buyur fos çıkar hc sut olmaz ..ıns hepımz sutu bol bol olsun ...bnce ıyı bakıcaz onlara her bayan anne olarak dogarmıs...ıcgudusel bısey ...bırıbırıze yardım edıcez burda yıne aynı sekılde fıkır alıcaz tecrubelı anneler bıze destek olucak anlatıcak...bı bakmısz 1 yasına gelmısler :)allahım sağlıkla kucagımza versnde gerısını yıne hallederz :)

Gözünaydın canım ne güzel görmüşsün meleğini,bu arada ayrıntılıda aşağıdan muayne ediyolar mı

selam kızlar,

hayırlı cumalar hepimize inşallah çoook güzel bi gün geçiririz yine...

Size bi kaç bebek şekeri göstereceğim. ben yelkenli den alcam ya da yapacağım bakalım..

Son düzenleme:

maşallah cnm bebısınıe cok sevndım:)bu arada sennle gunlerımz aynı sezeryan olursam bnmde o tarıhlerde olur sanırım bnm doktor bu konularda pek açıklama yapmıyo:)

Canım ailede var ise kalıtsal da olabiliyor benim annem bende 9 ay çekmiş çok kötüymüş babam beni aldırmaya kalkmış bunlamı ığraşıcaz die :) ben annemin yanında kalıyorum hamilelikten beri annem bakıo bana hakkını ödeyemem annemizde babamında eşiminde gözümün içine baktılar hep bişi İsteyim de yiyeyim die kaynana kayınpederi hiç takma düğünümü burnumdan getirdiler yaptıklarıyla hamileliğimde buna asla izin vermedim vermicem neticede eşimin hatırı var çünkü hiç şikayetim yok eşimden ama gerçekten inanamıyorum onun ailesi olduğuna hatta diorum gidip DNA testi yaptıralım anan baban değilse hiç ığraşmayalım die :)) benim eşim de kız çocuk hastası ama ikinciyi pek istemio tek istio bende kardeşi olmasından yanayım kardeşlik başka bişey çünkü bi insan kardeşi olmazsa yalnız gibi gelio bana

iki gündür bu ağrılar mahfediyo beni yarın renkli ultrasona gidicem orda sorucam olmadı dr arıycam

Kız çocukları işte anne karnında bile cilveli oluyo yerim ben onu ya ))

kızlar bende bebeğimle bana tac yaptırcam fikrinizi almak isteriEki Görüntüle 683811

Bende yaptırmak istiyor-dum. Ama bir tacın fiyatı 30 tl arası olunca Kendim keçe alıp yapıcam, daha lohusa bardakları süslemeleri, lohusa tacları, bebeğime bandanalar, odasına adının yazıldığı süsler vs yapıcam. Burada önemli olan çizim, 50 tl ye dünyanın ürününü alır yaparım

ya benim bebeğim tüp bebek ve ikizdiler birinin kalbı durdu ondan dolaı cok sıkıntılı gunler gceirdik. ama bugunumuze bınlerce kez sukurolsun....

şimdi bu kasıklarımın ordakı agrı (sürekli olan bişey değil) rahimimin bole bazen zonklaması telas yaptırıor. eve zaten hasta yatagı aldık ben de onda yatıyorum ayakalrımı kaldırıyorum ama bıraz evın ıcınde dolansam sımdı bu cıktı. acaba randevumu one mı ceksemm
:44:

baska boyle kasıklarında baskı sancı hısseden var mı arkadaslar ??? normal dımı bunlar...

rabarbaa allah sana da kolaylık versın saol cevabın ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…