- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.201
bu teyzeler varken ultrasona gerek yok maşallah gözlderi radar gibi
Kişiden kişiye değişiyormuş bu bulantı olaylarının şiddeti kum döktüysen mutlaka idrar yoklarında enfeksiyon da vardır enfeksiyon da artırıyor bu şikayetleri ben taş düşürürken de mide sıkıntıları çekiodum bulantı kusma. Hiç bulantısız geçiren arkadaşlarım vardı benim bünye ile ilgili sanıyorum bide daha önceden mide problemleri varsa da tetikleyebilio eşim ikinci çocuğa hiç sıcak bakmıo bu yaşadıklarım yüzünden Allah bilio canım çektiklerimizi inşallahhhh evlatlarımızın sağlığıyla mukafatlandırır bizi
Çarşaflı börek getiririm sana canım benim
cekırgemız annelıgını gosterdı ve uyarısını yaptı :)vla koca koca kadınların topık annesı oldun yağmurun cok ıyı bı annesı olucak sekerım :) kader arkadsm bn yanndayım merek etme mapus cılesınıde cekerız bosver :)
aynen cnm bnde 75 dolgulu kullanrdm tahta gbı olmayayım dıye..smdı bnde 80 oldum..bde damarları gorunuyo kan dolaşımımı ızlıcem yakında acık tenlı olunca oluyo sanırım varmı szdede böyle bısey :)zaten neden anlamadım hamıle olduk mılletn odak noktası olduk oramıza buramıza bakıp duruyolar :)nazarlık takıyrm bn ...herkes ıyı gözle bakmz ya..kımınnde nazarı değer...
kızlar benim iki gündür belim de ağrı var birde sol boşluğumla sağ boşluğum ağrıyo nedendir yaa
Eki Görüntüle 683763 Eki Görüntüle 683764 Eki Görüntüle 683765 Eki Görüntüle 683766
İ harfiD ve A'yı yapacağım diğer renkler orda gördükleriniz. Kızımın odasına aldığım 1-2 dekoratif eşya. Kirazlı olanlar lohusa tacı ve o tokayı da bandanaya dikicem doğduğunda doğum fotoğrafçısı çağrıcaz kısmetse. Ve ikimizin taçları aynı olacak kızımla. Gecelikleri de onun hastane çıkışına benzer bişeyler bulup almaya çalışıcam bakalım :)
Canım ben İ harfini göremedim onu yüklemedin mi?
Ayyyyy ben bayılırım çarşaf böreğine, yarın yapacağım ondan canım, pazar günü günüm var, buyrun gelin hep birlikte olalım
Canım inşallah iyi bir anne olabilirim, bazen endişe duymuyor değilim, acaba becerebilirmiyiz onu güzel yetiştirip, mutlu bir gelecek sağlayabilirmiyiz diye
Angelim sadece kader arkadaşı değil fiziki olarakta aynı gibiyiz seninle, ama benimkiler o kadar büyümedi daha, ne zaman büyüyecekler yaaaaa, ayyyy nerdeyse doğuracam, acaba benim sütüm azmı :18:
O ağrılar beni de mahvediyor ne yapacağız bilmiyorum, haftaya doktorla konuşacağım,
doktor derdime bul bir çare
Tatlım ordaki kremli kahveli olan İ harfi tabi şimdi diğer harfleri yapmadığım için ortaya çıkmadı. Şimdi çok düz durmuyor ama duvara gerdirerek asılıcak o zaman daha netleşecek. Şimdi bi şeye benzemiyor
Ayyyyy ben bayılırım çarşaf böreğine, yarın yapacağım ondan canım, pazar günü günüm var, buyrun gelin hep birlikte olalım
Canım inşallah iyi bir anne olabilirim, bazen endişe duymuyor değilim, acaba becerebilirmiyiz onu güzel yetiştirip, mutlu bir gelecek sağlayabilirmiyiz diye
Angelim sadece kader arkadaşı değil fiziki olarakta aynı gibiyiz seninle, ama benimkiler o kadar büyümedi daha, ne zaman büyüyecekler yaaaaa, ayyyy nerdeyse doğuracam, acaba benim sütüm azmı :18:
O ağrılar beni de mahvediyor ne yapacağız bilmiyorum, haftaya doktorla konuşacağım,
bu arada geçmişi okuyamadım henüz...birazdan okuycam amaaaaa bugün detaylı ultrasonumuza da girdik kızlarr :))
ALLAH'A BİN KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ki kızımın herşeyi yerli yerinde ve normalmiş...
bütün ölçümleri yapıldı,organları incelendi...hiç bir sorun yok çokkk şükür...erken doğum riski fln var mı diye de sordum rahim ağzına baktı ölçtü yok dedi normalmiş o da....
sezeryan olunca doğum tarihi ne zaman olabilir dedim çünkü normal doğuma göre 26 ağustos,sezeryan da 12 sinden önce almayız dedi...12 si ile 18-19 u arası alınabilir dedi...benimle aynı tarih olanlar aklınızda bulunsun olur mu...
renkli gösterirken de kızım bize kocamannn gülümsediii
dr. da hemen fotoğrafını çektii,şu an önümde çok şekerrr....
onun dışında cd de verdi,,içine bakmadım henüz...
hee kilosu 394 gr.mış...400 dedi...boyu çok önemsemiyoruz ama uyluk kemiğine göre,işte 25 cm.miş...
asıl 24-25.haftadan itibaren hızla kilo alırlarmış...
böyle işte teyzeleri....Yağmur'umu gördüm çok mutluyum bugünn
eliyle yüzünü kapatıyodu hep :)) bir de orda bile hareketliydi...dr. eline bakacak elini kaçırıyor,ayağına bakacak ayağını kaçırıyor:))) ben de aynen hissediyorum içerden pat pat:)))
kızlar bende bebeğimle bana tac yaptırcam fikrinizi almak isteriEki Görüntüle 683811
bu arada geçmişi okuyamadım henüz...birazdan okuycam amaaaaa bugün detaylı ultrasonumuza da girdik kızlarr :))
bütün ölçümleri yapıldı,organları incelendi...hiç bir sorun yok çokkk şükür...erken doğum riski fln var mı diye de sordum rahim ağzına baktı ölçtü yok dedi normalmiş o da....
sezeryan olunca doğum tarihi ne zaman olabilir dedim çünkü normal doğuma göre 26 ağustos,sezeryan da 12 sinden önce almayız dedi...12 si ile 18-19 u arası alınabilir dedi...benimle aynı tarih olanlar aklınızda bulunsun olur mu...
hee kilosu 394 gr.mış...400 dedi...boyu çok önemsemiyoruz ama uyluk kemiğine göre,işte 25 cm.miş...
eliyle yüzünü kapatıyodu hep :)) bir de orda bile hareketliydi...dr. eline bakacak elini kaçırıyor,ayağına bakacak ayağını kaçırıyor:))) ben de aynen hissediyorum içerden pat pat:)))
aminnn canımm...eşin sıcak bakmıyor demek :) bizimki de daha şimdiden hatta ben tam toparlamamışken ikincinin pazalığını yapıyordu...bu kız olacak ya ,ikinci de erkek olurmuş..! ya dedim sakın bana ikinciden bahsetme...gider taşıyıcı anneden yaparsın,neler çektiğimi görmedin mi gözünün önünde yaşadım herşeyi dedimikincide öyle olmazmışş...nerden biliyorsun garantisi mi var dedim...
eşim başka insanların laflarından çok etkilenen biri ben bunu anladım...çok kolay dolduruşa geliyor,gaza geliyor...halbuki neler çektiğimi o da biliyor,ölmek istedim ben resmen...o da bakıp ağladığı olmuştur halime...ama işte bazı boş boğaz insanlar yok ikinci de öyle olmaz bilmm ne diyor kesin o da öyle sanıyor...
benim 2 halam da böyle olmuş hamileliklerinde..hatta birinin 7 ay birinin 9 ay sürmüş...benim allahtan 4.ayda bitti...ama benim şu an gittiğim dr.um sağolsun bunun % 80 psikolojik kaynaklı olduğunu söylemiş ! inanamadım kendim de sordum böyle mi düşünüyorsunuz diye,bana da aynısını söyledi..deli mi ne,,,ne psikolojiyi dedim ne yaşadığımı ben biliyorum...psikolojikti de niye 4.ay da bitti?? halamla konuştum o da şaşırdı,insan psikolojik kendini öyle kusturur mu öyle aç bırakır mı dedi..halamın da eşinin tarafından akrabası var kadın doğumcu,onunla da konuşmuş kadın da hayır öyle şey olur mu demiş var böyle olanlar biz daha beterlerini görüyoruz demiş...işte dr.umu değiştirmek istememin sebeplerinden biri de bu...
tabi dr. böyle söyleyince de eşim de ailesi de haa psikolojik fln diye hafife aldılar olayı...oysa hiçççç öyle değildi...dediğin gibi Allah biliyor çektiğimi,neyin ne olduğunu çok iyi biliyor Allah!
kızlar bende bebeğimle bana tac yaptırcam fikrinizi almak isteriEki Görüntüle 683811
Canım bende şuan gebeliğimi senin gibi yatarak geçiriyorum ;( havalarda o kadar güzel ki evde nasıl sıkılıyorum anlatamam benim çok fazla kanamam olmadığı ve ilk gebeliğim olduğu için ilk etapta dikiş atmak istemedi doktorum rahim ağzı uzunluğum kısa benimde erken doğum riskimiz var mecbur kalırsa dikiş atıcak kasık ağrıları ben de de çok olup bebek aşağıda olduğu için büyüdükçe kasıklara baskı yapıo tuvalete iki büklüm gidiyorum kasılıorum. Ağrılarım çoğaldığında kalçamın altına minder koyuyorum bacaklarımın altına da yastık koyp yükseltiyorum baskı azalıo o zaman canım sende bi dene istersen umarım faydasını görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?