2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın güzel haberler almana çok sevindim. detaylında güzel geçmiş takma ikinci çocuk falan kafaya bebeğinin keyfini çıkar bugün

oy oyyy ne şirin süsleri var minnoşunun böyle tacını yesinler onun çok güzel hepsi canım

Kusura bakma canım ya ben onu saç bandı olarak algılamıştım Sen duvar süsü olarak yapıyorsun yani bunu anladım şimdi :)

Önemli değil canım. Bunu makyaja ilk başladığın zaman gibi algıla. Hani ilk başta bişeye benzemiyor insan ama bitince güzel oluyor ya öyle işte. Şuan ayrı ayrı anlamsız duruyor. Ben aslında tamamen bittikten ve odayı hazırladığım zaman paylaşıcaktım. Burda 1-2 arkadaş ısrar edince paylaştım. Bir de hazır alıp asmak çok kolay geldi bana kendim bişeyler yapabilmek istedim. Güzel bişey çıkmazsa ortaya o zaman hazır ısmarlıycam. Değişik dekorasyonları seviyorum. Şuan kafamda çok güzel fikirler var onları yapmaya çalışıyorum. Bakalım hayalimdeki ellerime yansıycak mı :)

oy oyyy ne şirin süsleri var minnoşunun böyle tacını yesinler onun çok güzel hepsi canım [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Teşekkür ederiz teyzesi. Tam yaz bebeği ya, yazı yansıtsın istedim. Dal dal kiraz hava sıcak yaz canım :)))))

bizde de eşim fenerli...ben galatasaraylıyım :) kızım da gs.li olacak valla hiç anlamam :))

ve aslan burcu olacak Allah'ın izniyle....

ilk defa duydum canım...önerildiğini falan hiç duymamıştım...

aynen ya bakış açıları değişik...benim eşim de burda her okuduğumdan etkilendiğimi,kafama taktığımı fln sanıyor...

evet göbek düşene kadar yıkanmaz,yıkanmamalı...oraya su deymemesi lazım...enfeksiyon olabilir...ben yıkamam yıkatmam şahsen...

Gözünaydın canım ne güzel görmüşsün meleğini,bu arada ayrıntılıda aşağıdan muayne ediyolar mı

çok sağol canım....yok be alttan fln yok :))) benim de en korktuğum şeyyy:26:

maşallah cnm bebısınıe cok sevndım:)bu arada sennle gunlerımz aynı sezeryan olursam bnmde o tarıhlerde olur sanırım bnm doktor bu konularda pek açıklama yapmıyo:)

çok sağol canımm..uzun zamandır keyfimi yerine getiren hiç bişey olmuyordu,mutsuzdum hep ama bugün mutluyum çok şükür..onun gülümsemesini görmek yetti bana :)) evet senin de o tarihler olur büyük ihtimal...ben de kendi dr.umla konuşmadım bunu hiç sormayı unuttum hep,bugün detaylıya gittim dr.a bi sorayım dedim...

ben de tek çocuğum,hiç öyle hissetmedim :)

onca sıkıntıyı çektikten sonrada ikinciye hiç cesaret edemem ben...ha büyük konuşmam tabi öyle dersin başına gelir çünkü:) ama çok insan tanıyorum böyle olup bebeği aldıran...ben de ölmek istedim dayanamıyorum dedim ama biri o teklifle gelseydi kesinlikle kabul etmezdim...bekarken oturduğum evde üst komşumuz kadının 1 oğlu var,koca adam hatta onun da çocuğu var fln ,neyse işte kadın o oğluna hamileyken de böyle olmuş bi şekilde doğurmuş,sonra tekrar tekrar hamile kalmış her seferinde böyle olmuş,serumlar,kusmalar vs hepsini de aldırmış düşün....hani diyorlar ya ikincide üçüncü de olmaz vs al işte örnek...herkes uzman,herkes müneccim zaten... insan ne yaşadığını kendi biliyor,dışardan bakmak kolay,oturduğun yerden ahkam kesmek oohhh...

Bende tam bunu soracaktım plates yapan var mı acaba diye :44:

Canım bende 40 gün yıkanır biliyorum yıkadıkça büyürmüş :44:
Ben yapmaya çalışıyorum canım. kIZLARRR PLATES YAPAN VAR MIII :44:

Çok sevindim canım ultrasonun iyi geçmesine. Ben hüzrana uğradım ama sizinkileri okudukça hevesleniyorum.
Bebişime sakıncalı olabilir diye tekrar gitmek istemiyorum.

Bimdeki 130 liraya satılan bebek arabası çok güzelmiş aldım allah binmeye nasip etsin
zıbını yok giymeye arabası var gezmeye:) bebeğimin ilk eşyası bebek arabası oldu gezmeyi seven biri olcak galiba:)

Ben de kendi el emeğim olsun istiyorum çok özendim inşallah becerebilirim. Yapınca ben de paylaşıcam güzel olmazsa bi siz görürsünüz asmam o zaman

canım geçmiş olsun zor günler atlatmışsın vücudunu en iyi sen tanırsın dayanılmaz bir ağrı ise g,t ne de olsa doktorlar kasık ağrısını sürekli devam ederse önemli görüp çağırıyorlar.birde sorduğum acını hatırlattığım için yanlış anlama sakın sadece merak ettim kaybettiğin bebeğin içeride nasıl aldılar

hepsi aynı bunların :)bazıları bana kızmı diyor evet nerden anladın diyorum ben anlarım diyor. kimileri cinsiyeti ne diyor kız diyorum aaa popon büyümemiş karnında sivri diyorlar şimdi ne alakaaaaaa dimii... bu büyüyen ne yaaa kocaman oldu popom gıcık işte hepsiiciğii

Ben de kendi el emeğim olsun istiyorum çok özendim inşallah becerebilirim. Yapınca ben de paylaşıcam güzel olmazsa bi siz görürsünüz asmam o zaman

Ne kadar uğraşırsak uğraşalım hazır kadar düzgün olmaz. Ben onları el dikişiyle diktim, makina dikişi daha düzgün olur haliyle. Olsun yamuk yumuk, çarpık çurpuk olsun napayım:) Önemli olan emek vermek. Şirin duruyor hem çarpık çurpuk olunca sanki. Ya da bana öyle geliyor. Durma başla sen de :)

Canım bende anneme kızıyordum nie üçüncüyü yapmadın die şimdi anladın mı Dio ) Allah hepimizin gönlüne göre versin ben istiyorum kardeşi olsun :))

merhaba güzel anne adaylari nasilsiniz bugün iyimisiniz.

hazirliklariniz ne alemde neler yaptiniz . bizim üclü bebek arabamiz ve onun icinde olan anakucagimiz eksik bi. bir iki de ufak tefek iste sisesi biberonu filan.

dogum hakkinda ne düsünüyorsunuz ? kacinci dogumunuz ? birbirimize fikir verebiliriz mesela kolay dogumla ilgili.

ilk defa duydum canım...önerildiğini falan hiç duymamıştım...

.

Cok pardon canim, sanirim anlatim bozuklugu yapmisim :) ilk aylarda el doppler i kullanimi oneriliyor demek istemedim. Bu aleti aliyorsak ilk aylar icin kullanimi oneriliyor, cunku ileriki aylarda bebegi zaten hissediyoruz. Hissedemedigimiz 2-4 ay arasi kalp atislarini dinleyerek rahatlamak acisindan :)

az önce idarecim senin hiçbiyerin değil popon büyümüş dedi. bende benim bebek orda dedim :) ufff napiiimm amaa yaaa büyüyorum elimde değil işte.göğüslerim burnuma girecek nerdeyse popo bi tarafa gitti. hadi göbeğimde bebek var, göğsümde süt var anlıyorumda bu popom ne var nie büyüyo çözemedim ((

merhaba canım
benimde bi eksiğim kalmadı
nevresim takımı ve pişik kremi pudrası falan kaldı eksik
nevresimi bi şekilde kvye aldırıcam ama nasıl yapcam onu düşünüyorum elini değdiği yok bişeye
herşeyi annem yapmaya çalışıyo

benim 2. doğumum
ilki sezeryan oldu kendim istedim normalden korktum
canım baya tatlıda
ama çok kolay oldu çok şükür aynı gün kalktım ayağa
2.sini epidural düşünüyorum ama ben çok heyecanlı bi insanım burda epidural doğum hikayelerini bile okurken midem bulanıyo bayılcak gibi oluyorum sanırım dayanamam

Niçin korkacaksın ki benim 2 epüdüralle sezeryanım oldu bunda da epüdüral olacağım hiç zor değil canım.Asıl genel anestezi daha zor ayılması falan.Benim arkadaşım ilkini genel anesteziyle yapmıştı sezeryanının sonrakini ise epüdüralle yaptı o da çok korkuyordu epidüralden ama olup bitince bana hak verdi.

canım bendeki korku öyle böyle değil
çok heyecanlı birisiyim
burda okuyorum epiduralla doğum yapanları
nasıl olduğunu ne hissettiklerini falan anlatıyorlar
sanırım biraz hassasım
midem bulanmaya başlıyor başım dönüyor bayıldım bayılcam oluyorum yani
hemen kapatıyorum okuyamıyorum
annemde epidural ol diyor ama bilmiyorum
ne yapcam bilmiyorum çok kararsızım

bende de korku heyecan var ama onu kucağıma aldığımım düşününce kendimden geçiyorum diyorum o zamanlar gelsede hayırlısıylaaa alsak kucağımıza sağlıklaaa meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…