- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.221
bu arada geçmişi okuyamadım henüz...birazdan okuycam amaaaaa bugün detaylı ultrasonumuza da girdik kızlarr :))
ALLAH'A BİN KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ki kızımın herşeyi yerli yerinde ve normalmiş...
bütün ölçümleri yapıldı,organları incelendi...hiç bir sorun yok çokkk şükür...erken doğum riski fln var mı diye de sordum rahim ağzına baktı ölçtü yok dedi normalmiş o da....
sezeryan olunca doğum tarihi ne zaman olabilir dedim çünkü normal doğuma göre 26 ağustos,sezeryan da 12 sinden önce almayız dedi...12 si ile 18-19 u arası alınabilir dedi...benimle aynı tarih olanlar aklınızda bulunsun olur mu...
renkli gösterirken de kızım bize kocamannn gülümsediii
dr. da hemen fotoğrafını çektii,şu an önümde çok şekerrr....
onun dışında cd de verdi,,içine bakmadım henüz...
hee kilosu 394 gr.mış...400 dedi...boyu çok önemsemiyoruz ama uyluk kemiğine göre,işte 25 cm.miş...
asıl 24-25.haftadan itibaren hızla kilo alırlarmış...
böyle işte teyzeleri....Yağmur'umu gördüm çok mutluyum bugünn
eliyle yüzünü kapatıyodu hep :)) bir de orda bile hareketliydi...dr. eline bakacak elini kaçırıyor,ayağına bakacak ayağını kaçırıyor:))) ben de aynen hissediyorum içerden pat pat:)))
Eki Görüntüle 683763 Eki Görüntüle 683764 Eki Görüntüle 683765 Eki Görüntüle 683766
İ harfiD ve A'yı yapacağım diğer renkler orda gördükleriniz. Kızımın odasına aldığım 1-2 dekoratif eşya. Kirazlı olanlar lohusa tacı ve o tokayı da bandanaya dikicem doğduğunda doğum fotoğrafçısı çağrıcaz kısmetse. Ve ikimizin taçları aynı olacak kızımla. Gecelikleri de onun hastane çıkışına benzer bişeyler bulup almaya çalışıcam bakalım :)
Kusura bakma canım ya ben onu saç bandı olarak algılamıştımSen duvar süsü olarak yapıyorsun yani bunu anladım şimdi :)
oy oyyy ne şirin süsleri var minnoşunun böyle tacını yesinler onun çok güzel hepsi canım [/COLOR][/SIZE][/FONT]
Bizim babamız da fenerlî ama biz ana oğul Aslan burcuyuz ve tabikisi koyu galatasaraylıyız :))) fenerbahçeyi tebrik ediyoruz sönük bi maçtı mahalle maçı gibi kadıköydeki maçtan daha iyi oynadılar ama fener iyi oynayınca yenemio :)) artık fener bu sene almalı bu kupayı şampiyon olamıcak en azından kupayı alsın :)))
Gunaydin herkese! Dun gece gergin yatmistim bebegim cok hareket etmedigi icin ama sabah tekmelerle uyandim. Her yeni gune boyle uyanmamiz dilegimle...
Tesekkur ederim canim, ben el doppler i almistim gecen haftalarda, burada da paylasmistim, kullanan baska arkadaslarda varmis. Ozellikle bebegi hissetmeden onceki aylarda kalp atislarinin takibi icin oneriliyor ama ben daha gec aldim.
benimkide diline doladı canım. ama bizim konumuz ben diyorum biri soluna çok yatmış böbreği büyümüş birinin şöyle olmuş böyle olmuş deyince herşeyin en kötüsünü duyup canını sıkıyorsun diye kızıyor.aslında canımı sıktığımdan değil ama o öyle bakıyor işte
kızlar biraz sitede geziniyim dedim.2013 nisan annelerinin paylaşım alanına bir göz attım. Ne yazıkki doğursakta dertler hiç bitmiyor
şimdiki dertleride bebeğimin göbeği hala düşmedi,bebeğim sarılık oldu; bebeğin gözleri çapaklanıyo gibi
bazılarıda 40 haftası dolmuş geçmiş hala doğuramıyorum diye yakınıyoo....
bizde böyle olacağız heralde daha bizi neler bekliyor malum
dikkatimi çeken bişey oldu göbeği düşene kadar yıkamıyorlarmış. bizde tam aksine hastaneden getirdiğimiz gibi bebek yıkanır. sonrada 40 'i çıkana kadar hergün yıkarız. benmi yanlış biliyorum acaba ya
Gözünaydın canım ne güzel görmüşsün meleğini,bu arada ayrıntılıda aşağıdan muayne ediyolar mı
maşallah cnm bebısınıe cok sevndım:)bu arada sennle gunlerımz aynı sezeryan olursam bnmde o tarıhlerde olur sanırım bnm doktor bu konularda pek açıklama yapmıyo:)
Canım ailede var ise kalıtsal da olabiliyor benim annem bende 9 ay çekmiş çok kötüymüş babam beni aldırmaya kalkmış bunlamı ığraşıcaz die :) ben annemin yanında kalıyorum hamilelikten beri annem bakıo bana hakkını ödeyemem annemizde babamında eşiminde gözümün içine baktılar hep bişi İsteyim de yiyeyim die kaynana kayınpederi hiç takma düğünümü burnumdan getirdiler yaptıklarıyla hamileliğimde buna asla izin vermedim vermicem neticede eşimin hatırı var çünkü hiç şikayetim yok eşimden ama gerçekten inanamıyorum onun ailesi olduğuna hatta diorum gidip DNA testi yaptıralım anan baban değilse hiç ığraşmayalım die :)) benim eşim de kız çocuk hastası ama ikinciyi pek istemio tek istio bende kardeşi olmasından yanayım kardeşlik başka bişey çünkü bi insan kardeşi olmazsa yalnız gibi gelio bana
Ben yapmaya çalışıyorum canım. kIZLARRR PLATES YAPAN VAR MIII :44:Bende tam bunu soracaktım plates yapan var mı acaba diye :44:
Canım bende 40 gün yıkanır biliyorum yıkadıkça büyürmüş :44:
bu arada geçmişi okuyamadım henüz...birazdan okuycam amaaaaa bugün detaylı ultrasonumuza da girdik kızlarr :))
ALLAH'A BİN KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN ki kızımın herşeyi yerli yerinde ve normalmiş...
bütün ölçümleri yapıldı,organları incelendi...hiç bir sorun yok çokkk şükür...erken doğum riski fln var mı diye de sordum rahim ağzına baktı ölçtü yok dedi normalmiş o da....
sezeryan olunca doğum tarihi ne zaman olabilir dedim çünkü normal doğuma göre 26 ağustos,sezeryan da 12 sinden önce almayız dedi...12 si ile 18-19 u arası alınabilir dedi...benimle aynı tarih olanlar aklınızda bulunsun olur mu...
renkli gösterirken de kızım bize kocamannn gülümsediii
dr. da hemen fotoğrafını çektii,şu an önümde çok şekerrr....
onun dışında cd de verdi,,içine bakmadım henüz...
hee kilosu 394 gr.mış...400 dedi...boyu çok önemsemiyoruz ama uyluk kemiğine göre,işte 25 cm.miş...
asıl 24-25.haftadan itibaren hızla kilo alırlarmış...
böyle işte teyzeleri....Yağmur'umu gördüm çok mutluyum bugünn
eliyle yüzünü kapatıyodu hep :)) bir de orda bile hareketliydi...dr. eline bakacak elini kaçırıyor,ayağına bakacak ayağını kaçırıyor:))) ben de aynen hissediyorum içerden pat pat:)))
kızlar bende bebeğimle bana tac yaptırcam fikrinizi almak isteriEki Görüntüle 683811
Önemli değil canım. Bunu makyaja ilk başladığın zaman gibi algıla. Hani ilk başta bişeye benzemiyor insan ama bitince güzel oluyor ya öyle işte. Şuan ayrı ayrı anlamsız duruyor. Ben aslında tamamen bittikten ve odayı hazırladığım zaman paylaşıcaktım. Burda 1-2 arkadaş ısrar edince paylaştım. Bir de hazır alıp asmak çok kolay geldi bana kendim bişeyler yapabilmek istedim. Güzel bişey çıkmazsa ortaya o zaman hazır ısmarlıycam. Değişik dekorasyonları seviyorum. Şuan kafamda çok güzel fikirler var onları yapmaya çalışıyorum. Bakalım hayalimdeki ellerime yansıycak mı :)
ya benim bebeğim tüp bebek ve ikizdiler birinin kalbı durdu ondan dolaı cok sıkıntılı gunler gceirdik. ama bugunumuze bınlerce kez sukurolsun....
şimdi bu kasıklarımın ordakı agrı (sürekli olan bişey değil) rahimimin bole bazen zonklaması telas yaptırıor. eve zaten hasta yatagı aldık ben de onda yatıyorum ayakalrımı kaldırıyorum ama bıraz evın ıcınde dolansam sımdı bu cıktı. acaba randevumu one mı ceksemm:44:
baska boyle kasıklarında baskı sancı hısseden var mı arkadaslar ??? normal dımı bunlar...
rabarbaa allah sana da kolaylık versın saol cevabın ıcın
cıdden ya kolaymı can tasıyorz..gecen gun akrabaların ıcıne dustum dıyım ..anneme toplanmışlar kazara bnde ordaydım..yas ortalaması 60-65 ...herkes bana bakıyo bırı karnın soyle dıgerı yuzun soyle..cnsıyetını sordu kız dedım..ben yüzünden anladım zaten dedı:)nası oluyokı:)
Ben de kendi el emeğim olsun istiyorum çok özendim inşallah becerebilirim. Yapınca ben de paylaşıcam güzel olmazsa bi siz görürsünüz asmam o zaman
Canım bende anneme kızıyordum nie üçüncüyü yapmadın die şimdi anladın mı Dio
bizde de eşim fenerli...ben galatasaraylıyım :) kızım da gs.li olacak valla hiç anlamam :))
ve aslan burcu olacak Allah'ın izniyle....
ilk defa duydum canım...önerildiğini falan hiç duymamıştım...
aynen ya bakış açıları değişik...benim eşim de burda her okuduğumdan etkilendiğimi,kafama taktığımı fln sanıyor...
evet göbek düşene kadar yıkanmaz,yıkanmamalı...oraya su deymemesi lazım...enfeksiyon olabilir...ben yıkamam yıkatmam şahsen...
çok sağol canım....yok be alttan fln yok :))) benim de en korktuğum şeyyy:26:
çok sağol canımm..uzun zamandır keyfimi yerine getiren hiç bişey olmuyordu,mutsuzdum hep ama bugün mutluyum çok şükür..onun gülümsemesini görmek yetti bana :)) evet senin de o tarihler olur büyük ihtimal...ben de kendi dr.umla konuşmadım bunu hiç sormayı unuttum hep,bugün detaylıya gittim dr.a bi sorayım dedim...
ben de tek çocuğum,hiç öyle hissetmedim :)
onca sıkıntıyı çektikten sonrada ikinciye hiç cesaret edemem ben...ha büyük konuşmam tabi öyle dersin başına gelir çünkü:) ama çok insan tanıyorum böyle olup bebeği aldıran...ben de ölmek istedim dayanamıyorum dedim ama biri o teklifle gelseydi kesinlikle kabul etmezdim...bekarken oturduğum evde üst komşumuz kadının 1 oğlu var,koca adam hatta onun da çocuğu var fln ,neyse işte kadın o oğluna hamileyken de böyle olmuş bi şekilde doğurmuş,sonra tekrar tekrar hamile kalmış her seferinde böyle olmuş,serumlar,kusmalar vs hepsini de aldırmış düşün....hani diyorlar ya ikincide üçüncü de olmaz vs al işte örnek...herkes uzman,herkes müneccim zaten...insan ne yaşadığını kendi biliyor,dışardan bakmak kolay,oturduğun yerden ahkam kesmek oohhh...
ilk defa duydum canım...önerildiğini falan hiç duymamıştım...
.
Canlarım benim, herkes iyi maşallah, Bizde iyiyiz şükür akşam tekmeler havada uçuşuyordu
Dün otomatik sallanan park yatağım geldi kızlar, tıpkı resimdeki gibi, gayet güzel ben beğendim, sallanan kısmı 6 ay rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum, sonrası klasik park yatak işte, kurulumu çok basit, almak isteyenlere tavsiye ederim...
Red"cim avatarını değiştirmişsin olmamış bence, başkası yazıyormuş gibi geliyor
Ayyy evet birileri önden doğursun ya ben çok korkuyorum :18::18::18:
AAAAAAA birde topik annesi olacaksın çekirge çok ayıpSiz söylemeden ben kızdım kendime
Canım badem yağı kıllanma yapıyor onun yerine saf zeytinyağı sürseniz yada bebeyağı daha iyi, ben lierac aldım 2 haftadır kullanıyorum umarım çatlamam
[/COLOR][/I]Günaydın canlar
kazen abi beni 2 gün mapusa mahkum etti giremedim
QUOTE]
Ne yaptın canım suçun neydibilseydik mapusta olduğunu sana temiz don sigara falan getirirdik
hehe sağol çekirgem eksik olma
birisiyle baya bi kapıştık bdvde
kazen abide affetmedi :)
yedik banı
hepsi aynı bunların :)bazıları bana kızmı diyor evet nerden anladın diyorum ben anlarım diyor. kimileri cinsiyeti ne diyor kız diyorum aaa popon büyümemiş karnında sivri diyorlar şimdi ne alakaaaaaa dimii... bu büyüyen ne yaaa kocaman oldu popomgıcık işte hepsiiciğii
merhaba güzel anne adaylari nasilsiniz bugün iyimisiniz.
hazirliklariniz ne alemde neler yaptiniz . bizim üclü bebek arabamiz ve onun icinde olan anakucagimiz eksik bi. bir iki de ufak tefek iste sisesi biberonu filan.
dogum hakkinda ne düsünüyorsunuz ? kacinci dogumunuz ? birbirimize fikir verebiliriz mesela kolay dogumla ilgili.
merhaba canım
benimde bi eksiğim kalmadı
nevresim takımı ve pişik kremi pudrası falan kaldı eksik
nevresimi bi şekilde kvye aldırıcam ama nasıl yapcam onu düşünüyorum elini değdiği yok bişeye
herşeyi annem yapmaya çalışıyo
benim 2. doğumum
ilki sezeryan oldu kendim istedim normalden korktum
canım baya tatlıda
ama çok kolay oldu çok şükür aynı gün kalktım ayağa
2.sini epidural düşünüyorum ama ben çok heyecanlı bi insanım burda epidural doğum hikayelerini bile okurken midem bulanıyo bayılcak gibi oluyorum sanırım dayanamam
Niçin korkacaksın ki benim 2 epüdüralle sezeryanım oldu bunda da epüdüral olacağım hiç zor değil canım.Asıl genel anestezi daha zor ayılması falan.Benim arkadaşım ilkini genel anesteziyle yapmıştı sezeryanının sonrakini ise epüdüralle yaptı o da çok korkuyordu epidüralden ama olup bitince bana hak verdi.
canım bendeki korku öyle böyle değil
çok heyecanlı birisiyim
burda okuyorum epiduralla doğum yapanları
nasıl olduğunu ne hissettiklerini falan anlatıyorlar
sanırım biraz hassasım
midem bulanmaya başlıyor başım dönüyor bayıldım bayılcam oluyorum yani
hemen kapatıyorum okuyamıyorum
annemde epidural ol diyor ama bilmiyorum
ne yapcam bilmiyorum çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?