- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.261
Eki Görüntüle 683911
kızlar yatagımın yanına kraftın bu dısney modelını aldık hafta sonu cok guzle ben cok begendım..
bu arada kızlar bnm sıpa bu vajınamla kasıgımın rasında dolanıo tepıkleyıp duruo oralarda ne zaman yukarılara cıkacak bu bıcırıklarrr :))))) aşşagılarda dönup duruyorr hıssedıyorum döndüğünüüü bı gerılıo oralar cımdıklıo gıbı
Canım bende eğer sezeryan olursam genel anestezi isterim. Seni etkilemek istemem ama epiduralde anestezici çok önemli ben bekarken bi ameliyat oldum ve epidural oldum ardından çok sıkıntılar çektim omiriliğe yaptıkları için iğneyi ufak bi kaydırmada beyne sıvı kaçağı oluo ki bende bı oldu 10 gün yattım sırf bu sebepten yatarken sıkıntı yok ama kafanı kaldırdığın anda beyine baskı yapıo sanki kafanı koparoyorlar herkes yaşamıyor bu durumu ama doktoruna danış istersen ben yaşadığım için biliorum tekrar düşünmüyorum bu sebepten temiz temiz bayıltsınlar :) zaten yarım saate bi saate ayılıosun ki senin genel anestezi tecrübende varmışaslında doğum rahat geçerse doğum sonrası çok sorun olmuyo hemen ayağa kalkmış her işimi kendim yapmıştım
kendi sütünden emerse çocuğun sarılık olma ihtimali az
lohusa dönemi önemli depresyona giriyor çoğu kişi Allah korusun
bu konuda eşlerin tutumu çok önemli ve tabiki ailelerin
ben 3.yü düşünmüyorum
manevi olarak kaldıramam
çok sabırlı biri değilim
ama isterdim çocuklarımın çok kardeşi olsun
ama bakabilmek ilgilenebilmek adına 2tane yeter Allah onlara sağlıklı uzun ömürler versin
ama bakabilecek olan varsa 3üde yapsın 4üde valla ne güzel olur
eşim çok ilgili biri değil
tek başıma ancak ilgilenirim diye düşünüyorum 2siyle
Teşekkür ederiz teyzesi. Tam yaz bebeği ya, yazı yansıtsın istedim. Dal dal kiraz hava sıcak yaz canım :)))))
İyi insan tan da lafın üstüne dönüş yaparmış :) Çok güzel tatlım güle güle kullan. Mışıl mışıl uyusun bıcırık onun içinde :)
canım bende park yatak düşünüyorumda nasıl park yatağın memnunum demişsin çok da hoş görünüyor güle güle kullanın. merak ettiğim sallanıyor mu. sağlam mı birde kapanma riski var deyip korkutuyorlar beni ama park yataktan başka birşey düşünemiyorum şu anda bir sorayım dedim sana
Eki Görüntüle 683911
kızlar yatagımın yanına kraftın bu dısney modelını aldık hafta sonu cok guzle ben cok begendım..
bu arada kızlar bnm sıpa bu vajınamla kasıgımın rasında dolanıo tepıkleyıp duruo oralarda ne zaman yukarılara cıkacak bu bıcırıklarrr :))))) aşşagılarda dönup duruyorr hıssedıyorum döndüğünüüü bı gerılıo oralar cımdıklıo gıbı
Bimdeki 130 liraya satılan bebek arabası çok güzelmiş aldım allah binmeye nasip etsin
zıbını yok giymeye arabası var gezmeye:) bebeğimin ilk eşyası bebek arabası oldu gezmeyi seven biri olcak galiba:)
Canım tabi sıkıntılarını sen daha iyi bilirsin ama hakikaten ilk gebelik daha sıkıntılı oluyor , tabi simdi ikinciyi düşünmek icin erken ama benim 2. Ve 3. Gebeliklerim 1. Yle kıyaslanmaz bile, gerçi senin kadar sıkıntılarım olmadı ama bulantilarim diğer gebeliklere gore coook fazlaydı ilkinde . Bende bi daha cocuk yapmam diyodum ama bak 3. Yü dogurcam :)) kısmet , hakkına hayırlısı
Canım hic psikolojik olurmu, b HCG hormonunun yükselişinden oluyor
Canlarım benim, herkes iyi maşallah, Bizde iyiyiz şükür akşam tekmeler havada uçuşuyordu
Dün otomatik sallanan park yatağım geldi kızlar, tıpkı resimdeki gibi, gayet güzel ben beğendim, sallanan kısmı 6 ay rahatlıkla kullanılabilir diye düşünüyorum, sonrası klasik park yatak işte, kurulumu çok basit, almak isteyenlere tavsiye ederim...
Red"cim avatarını değiştirmişsin olmamış bence, başkası yazıyormuş gibi geliyor
Ayyy evet birileri önden doğursun ya ben çok korkuyorum :18::18::18:
AAAAAAA birde topik annesi olacaksın çekirge çok ayıpSiz söylemeden ben kızdım kendime
Canım badem yağı kıllanma yapıyor onun yerine saf zeytinyağı sürseniz yada bebeyağı daha iyi, ben lierac aldım 2 haftadır kullanıyorum umarım çatlamam
[/COLOR][/I]Günaydın canlar
kazen abi beni 2 gün mapusa mahkum etti giremedim
QUOTE]
Ne yaptın canım suçun neydibilseydik mapusta olduğunu sana temiz don sigara falan getirirdik
hehe sağol çekirgem eksik olma
birisiyle baya bi kapıştık bdvde
kazen abide affetmedi :)
yedik banı
kazen abi nedemek dersem çok ayıp olurmu?
Çok güzel düşünmüşsün canım bayıldım :)
Ben de kapı süsüne başlayayım diyorum. Sanırsam 1,3mmlik keçelerden almam gerek. Bir de strafor simit :)
Merhaba kızlar biz geldik geçmişi okuyordum ama bitiremedim Arasta bebek odanıza bayıldım harika güle güle kullanın
Annemin bebişe hediyesi ben bayıldım bakalım siz de beğenecek misiniz ?? Eki Görüntüle 684020
Teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
Yerim ben onun papiklerini. Aren ne şanslıymış annanesi çok zevkli kesin annesi de öyledir :)
sizlerden gaza aldım :))) el becerim varmı bilmiyorumdakeçeden kızım adını yapmaya karar verdim. şimdi excelden güzel yazı karakteride çıkardım. bakalım keçeleri nezaman alırım Eki Görüntüle 684040 Eki Görüntüle 684041 Eki Görüntüle 684042
Annemin bebişe hediyesi ben bayıldım bakalım siz de beğenecek misiniz ?? Eki Görüntüle 684020
Ben kartondan yapmayı planlıyordum ama keçe de pek tatlı görünüyormuş canım ufkumu açtın Hayatımsın
Ben şimdi yelek örüyorum bebişime bu bitsin kapı süsüne başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?