2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende park yatak düşünüyorumda nasıl park yatağın memnunum demişsin çok da hoş görünüyor güle güle kullanın. merak ettiğim sallanıyor mu. sağlam mı birde kapanma riski var deyip korkutuyorlar beni ama park yataktan başka birşey düşünemiyorum şu anda bir sorayım dedim sana

Canım bende eğer sezeryan olursam genel anestezi isterim. Seni etkilemek istemem ama epiduralde anestezici çok önemli ben bekarken bi ameliyat oldum ve epidural oldum ardından çok sıkıntılar çektim omiriliğe yaptıkları için iğneyi ufak bi kaydırmada beyne sıvı kaçağı oluo ki bende bı oldu 10 gün yattım sırf bu sebepten yatarken sıkıntı yok ama kafanı kaldırdığın anda beyine baskı yapıo sanki kafanı koparoyorlar herkes yaşamıyor bu durumu ama doktoruna danış istersen ben yaşadığım için biliorum tekrar düşünmüyorum bu sebepten temiz temiz bayıltsınlar :) zaten yarım saate bi saate ayılıosun ki senin genel anestezi tecrübende varmış

İyi insan tan da lafın üstüne dönüş yaparmış :) Çok güzel tatlım güle güle kullan. Mışıl mışıl uyusun bıcırık onun içinde :)

ilahi arastacim:) saol teyzesii optuk kocaman seni

cnm 15sene oncede park yatakta kardesim buyudu hi ole kapanma fln olmamisti simdikilrr daha iyiler ole bisy olmaz bn ilk defa duydum ztn demirlerioluo kapanmasi mumkun degil,sallanmasi icin ayri ayaklari var takiosun ,titresimi var ,muzik mp3calari var gece lambasi var bide bez degisme aparati var tek sorunu kapilardan gecmedi dier odaya tasirkn ama sabit durck ztn odamda tasirknde hafif kapatip gecircem ,kraftlara git incele cnm bakarsin

Merhaba kızlar biz geldik geçmişi okuyordum ama bitiremedim Arasta bebek odanıza bayıldım harika güle güle kullanın

Canım çok güzelmiş hayırlı olsun güle güle uyansın bebeğin içinde :)

Bimdeki 130 liraya satılan bebek arabası çok güzelmiş aldım allah binmeye nasip etsin
zıbını yok giymeye arabası var gezmeye:) bebeğimin ilk eşyası bebek arabası oldu gezmeyi seven biri olcak galiba:)

bende beğendim a101 dekini
ama ablamızdan kalan var diye alamadım, güzeldi ama kadınlar hiç bırakmamış son 1 tane kalmıştı

işte diyorum ya herkes çektiğini bilir :) hem dediğim gibi bu hamilelik ve doğum işi herkeste farklılık gösteriyor,senin ilkinde olup 2.de 3.de olmamıştır ama bi başkasının ( örnek verdiğim gibi üst komşumuz mesela) her hamileliğinde olabilir,olabiliyor...bunun garantisi yok yani...ha hayırlısı tabi o ayrı ama benim düşüncem de şu an ikinci yok...zaten yaşımda 32 büyük ihtimal de yapmam gibi geliyor...kısmet...

eh yani bhcg hormonu olduğunu,bazı hamileliklerde bunun böyle olabildiğini yedi dünya bilir zaten cnm ama işte bilmeyenler çoook bir de benim dr.um sağolsun o da ne halt yemeye böyle konuştuysa ! dr.un her dediğine inananlar da hemen aaa öyleymiş diyiveriyor işte...ben her dr.a güvenmem ve dr.dedi diye de her lafa inanmam...

kızlar cotton box marka nevresim kullananız oldu mu? butikbebe de kampanyası var ve fiyatları çok uygun. var mı tavsiye edebilecek olan. bi de çarşafları lastikli mi yoksa normal midir acep?:26::26:

Çok güzel düşünmüşsün canım bayıldım :)

Ben de kapı süsüne başlayayım diyorum. Sanırsam 1,3mmlik keçelerden almam gerek. Bir de strafor simit :)

Başla sen de tabi ki:) Paylaşırsın biz de görürüz :) Benim kapı süsünü ablamın kızı yapacak. Lise 1e gidiyor. Kuzenime hediye yapıcam dedi ben de peki dedim. Nasıl bişey yapacak merakla bekliyorum :)

Teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

Yerim ben onun papiklerini. Aren ne şanslıymış annanesi çok zevkli kesin annesi de öyledir :)

Haklısın canım anneannesi çok zevkli genelde alışverişe hep annemle giderim gidememişsem de alır ona gösteririm mutlaka gözü iyidir annemin

sizlerden gaza aldım :))) el becerim varmı bilmiyorumda keçeden kızım adını yapmaya karar verdim. şimdi excelden güzel yazı karakteride çıkardım. bakalım keçeleri nezaman alırım

Ben şimdi yelek örüyorum bebişime bu bitsin kapı süsüne başlarız

ellerine sağlık canım.. Ben öyle örme işlerinden çok sıkılıyorum hemen bitmeli benim yaptığım bakalım şimdi odamızın boya işi bittiğinde duvara farklı şeyler yapmak istiyoruz.. duvar boyasıyla mesela... bi duvarımız pembe diğer duvarları gri yaptık. pembe duvarın üstüne yuvarlaklar yapıcaz gri boya ile bakalım nasıl olacak bi duvarada tavşan figürü çıkardım gri duvara pembe tavşan bıyıklarınıda siyah keçeli kalemle çizerim diye düşünüyoum inş. duvarın içine etmemmmm içini boşlattığım resim ve üstündeki bitmiş hali.. yapabilirsem duvardaki halini paylaşırım :) sanırım kocamla değişik neler yapabiliriz diye düşünmekten tımarhaneyi boylucazz :):):):)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…