- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.301
kızlaarr 3 hafta yıllık iznim var 32. haftada da doğum izni hakkım var istersem 24 Mayısta izne ayrılabiliyorummmmm
sizin izinler ne durumda 32 haftalık ayrılacak var mı?
Yok yok hayvan düşmanı bir toplumuz biz . Öyle ters ters bakanları bir gun alıp parcaliycam. Birde yok kopek giren eversek girmez demiyorlarmı o an kan beynime sıçrıyor köpeğim evimde olduguna gore demekki ben buna inanmıyorum daha ne b.k yemeye konuşuyorsun bak yine kan beynime sıçradı.
Birde ev arayan arkadasım köpeğimden çekiniyorum köpeği evde tutamam demişsiniz kopek kapıları var onlar ısınızı görmez mi
Kedicikim bi de çok ilginç bir psikolojileri var, bunun nededini bir türlü çözemedim. Sokakta başıboş köpeklerin yanından geçerken gıkları çıkmıyo, çoğu zaman farketmiyolar bile. Ama senin tasmayla gezdirdiğin köpeği görünce ciyak ciyak oluyolar. Sokak köpişleri heryere yapıyo, ama senin köpeğin yapınca ve üstelik dışkısını toplayınca bile laf ediyolar. Geçen çanakkalede biriyle tartıştım. Allahın merasına köpeklerin tuvaletini yaptırdık, adam çıktı çocuğumun sağlığı bozuluyo, oraya yaptırmayın dedi. Görsen bildiğin mera, koyunlar otluyo, sokak köpekleri geziyo, atlar eşekler otluyoAdamın sitesinin bahçesiyle arada yol var ve o mera 2-3 dönüm yer. Bu nasıl bir psikolojidir anlamadım gitti.
Aynı durumdayız tatlım ben de ofise 200 ml sütlerden aldım fırsat bulunca su ısıtıcısının üstüne koyuyorum buhardan hafif ılıyor öyle içebiliyorum o bile beni mahvediyor dünden beri de diyete başladım domates salatalık serbest diye bol bol salatalık yiyorum açlıktan ölmek üzereyim karnım da fena şişti salatalık sağlam gaz yapıyorİki ucu pis değnek ne yesek zarar bir doğsun da Aren beyimiz popisine vurucam
Estağfurullah taş gibi de sayılmazdım ama inceydim
Ama ama ben de siz ortaokulda lisede taş gibiyken sıskacıktım :2:
Napim diyetini ödedim beaaaaaaaaaaaaaaaa 25 yıl ay çok zayıfsın ay çok sıskasın deyip durdular of ne çektim ben be
Doğumdan sonrası için hiçbi fikrim yok valla, nolcaz bakalım
kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız
kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız
Canım bir bardak ılık suya 2-3 tane küp şeker varsa 1-2 damla limon at ve hızlıca iç... geçmezse 2 bardak iç...
Ağır reflü geçirmiş biri olarak tavsiye ediyorum bir süre sonra rahatlayacaksın.
Meyve, sebze, süt gibi mide asitini arttıracak şeylerden birkaç saat uzak dur. Birde kepek ekmeği yemeni tavsiye ederim canım, geçmiş olsun
Sevgisiz ve problemli insanlar onlar.
Köpek giren eve melek girmez=Azrail de bir melek olduğuna göre, hiç evden çıkmazsak ölümsüzüz kızlarrrr
Bu lafı ben üniversite mezunlarından bile duyuyorum
canım madem ilacın evde bir marketten soğuk süt al iç. çok iyi geliyor soğuk süt yanmalara
nerlerdesin kızçe senn bakimm...
Kısmetse ben 32. haftamda ayrılıcam..
Kedicik o değil de köpek aldığımızdan beri kayınvalidem bize gelmiyo. Kadın çok titiz köpek olan eve asla girmiyo. Acaba kayınvalidem bir melek mi
slm kızlar bugün şeker yüklememiz vardı iğrenç birşey 3 bardak şekerli su iç iki saat bekle 3 defa kan ver allahtan bitti öğleden sonra tahlil sonuçlarımız çıkacakmış umarım düşük çıkar sorun olmaz. hemen takvimimize bakalım kızım ne durumdaymış doktor iyi dedi 673 gr olmuş kızım:)
mayıs ayı cıktımı cabuk gecer ıns...bnm dogum tarıhı 19 agustosa cekıldı....bde sezeryan olunca tarıh ne olucakkı...bnm doktor konusmuyo bu konuları...allahm saglıkla kavustrsn hepımızı yavrularımıza tanıyıp tanımadıgımz butun hamıslerıde
merhaba kızlar. çok dardayım. bir akıla ihtiyacım var. benim 2.5 yaşında rottweiler cinsi bir köpeğim var. eşimle tanışmıyordum bile aldığımda. evlenmekte yoktu aklımda. ç.kalede bahçeli bi evim vardı. orda mutluydu. şimdi evliyim hamileyim apartmana daireye kapattım. ama taşınmak zorundayım bebek için uygun bir ev değil. teraslı dublex evler buluyorum fakat köpek kabul etmiyorlar. en azından terasa koyarım diye düşündüm. ama olmuyor. çok sıkştım. kayınvalidem 1 senedir benden köpeğimi istiyordu aralıksız. geçen gün aradım al sen bahçene diye yok istemiyom dedi bu sefer. siz olsanız naparsınız. yavrun mu köpeğin mi derseniz tabi ki de yavrum ama köpeğim de benim eşimden sonra en iyi dostum. evde bebekle olmaz kıskanıp ısırabilir. eşimden bile kıskanıyor beni. dişi olduğu için kızgınlığa giriyor. senede 2 kere fena bi şekilde birde sitrese bağlı tüy döküyor. 2 arada kaldım. ayın 1. de kontrat bitiyor ve benim bir an önce ev bulup çıkmam lazım. nolur akıl verin siz olsanız ne yapardınız?onu verebilme korkusuyla ona bakıp bakıp ağlyorum
Canım benim doktor ilk gittiğim zaman verdi. Muhtemel doğum tarihlerini hesaplayan bir sistem var ya doktorum onu kullanıyor. Bilgisayar anında sezeryan, normal doğum, aşı, şeker yüklemesi, doğum izni vs. bunların hepsini hesaplıyor ve çıktısını veriyor. Size böyle bişey vermediler mi ? Çok iyi oluyor, hiç bir şeyin zamanını karıştırmıyorum çünkü elimde herşeyin zamanı yazılı olarak var.
yemek borum çokk yanıyorrrrrrr.. nerde benim ilacım evde (( pöfff çok kötüyüm kızlarrr. midemi yakacak bir yemekte yemedim ama yanıyorum yaaa yemek borum yandıkça öksürük tutuyor
O çok zayıfsın muhabbetlerinden ben de çok çektim. Ben göbişi 25ten sonra yaptım. Ondan önceki resimlere bakıyorum da somalili gibiydim. Hiç bir pantolon ayağımda durmuyodu. Yaz sıcağında pantolon altına tayt giymek hiç hoş değildiEvlenirken 1.75 boya, 48 kiloydum düşün. Gece yatarken yemek bile yiyodum, sabah kahvaltısında çikolata cips Etek giyenlere çok özenirdim. Çırpı gibi bacaklarda etek yüzüyodu resmen çünkü. Çalışıyordum evlenene kadar, sonra evde oturmaya başlayınca göbiş yaptım ama bu 29 yaşımdayken filan oldu. Sonra 2 ayda bir göbek oldu ve kayboldu. Şimdi mesela sadece karnım var top yutmuş gibi ama cildim sıkı değil doğumdan sonrası için endişeliyim. Muhtemelen göbişte sarkma olacak. Çatlak da olabilir.
Kedicik o değil de köpek aldığımızdan beri kayınvalidem bize gelmiyo. Kadın çok titiz köpek olan eve asla girmiyo. Acaba kayınvalidem bir melek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?