2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ancak gelebildim kilolardan bahsedilmiş ben eskiden çok zayıftım yesemde asla kilo alamıyordum sonra üniversite biterken bi rahatsızlıktan dolayı bi ilaç tedavi dönemim oldu bi kilo aldım ozaman alış o alış metabolizmamın işleyişi değişti sanki 3 yıl önce 24 kilo verip yeniden normal kiloma döndüm ama ne zaman dikkat etmeyi azıcık bıraksam hemen kilolar geliyor yani hayatı boyunca dikkat etmek zorunda olanlardan biriyim birde en büyük eksiğim hareketsizlik spor yok maalesefki heryere araba mecburen

red bu işin uzmanı olarak sana sorayım 32 yaşından sonrada fit bi vücuda sahip olunabilir mi sence

Sevgisiz ve problemli insanlar onlar.

Köpek giren eve melek girmez=Azrail de bir melek olduğuna göre, hiç evden çıkmazsak ölümsüzüz kızlarrrr

Bu lafı ben üniversite mezunlarından bile duyuyorum

offf canım çok zor valla işimiz.. bende yanıma ne getireceğimi şaşırdım artık. bi ara süt getiriyodum ama sütten nefret ederim öğürerek içiyordum allahtan doktor zorlama dedi bıraktım. burda öğlen çorba salata bile yesem midem oluyor taş eeee boğaz yanmasıda cabası işte şuan mahfoldummm... yanımda ceviz bdem fındık oluyor oda hep ye ye nereye kadar.. ahh bu bızdıklarrr ahhh

O çok zayıfsın muhabbetlerinden ben de çok çektim. Ben göbişi 25ten sonra yaptım. Ondan önceki resimlere bakıyorum da somalili gibiydim. Hiç bir pantolon ayağımda durmuyodu. Yaz sıcağında pantolon altına tayt giymek hiç hoş değildi Evlenirken 1.75 boya, 48 kiloydum düşün. Gece yatarken yemek bile yiyodum, sabah kahvaltısında çikolata cips Etek giyenlere çok özenirdim. Çırpı gibi bacaklarda etek yüzüyodu resmen çünkü. Çalışıyordum evlenene kadar, sonra evde oturmaya başlayınca göbiş yaptım ama bu 25 yaşımdayken filan oldu. Sonra 2 ayda bir göbek oldu ve kayboldu. Şimdi mesela sadece karnım var top yutmuş gibi ama cildim sıkı değil doğumdan sonrası için endişeliyim. Muhtemelen göbişte sarkma olacak. Çatlak da olabilir.

Son düzenleme:
kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız

canım bi keresinde bebeklerin boy ve kilolarından bahsedilmişti burada bebeğim zayıf mı besleyemiyorum mu diye üzülen arkadaşlar olmuştu buyüzden ben bebeğimin kilosunu yazmıyorum ama eger herkes yazarsa bende yazarım özel mesaj atayım olmadı sana

kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız

Canım biz 17 nisanda gittik boy 28 cm kilo 600 gr Biraz iri bir bebek doktor da buna istinaden şeker testini erken yaptırdı ve diyabet çıktı o yüzden bebek kilo alıyormuş ...

cumartesi doktordaydım canım... 24+0 iken yani.. 700 gram boyuda 32 cm di.. boyunu yanlış hatırlamıyorsam öyleydi çünkü boyunu söylemiyorlar ya ultrason kağıdına bakıp ben hesaplıyorum..

hemennn deniyorum canım benimm çok saoll... süt içemem zaten daha beter yapıyor benide, öncedende reflü hastası olaraktan

Sevgisiz ve problemli insanlar onlar.

Köpek giren eve melek girmez=Azrail de bir melek olduğuna göre, hiç evden çıkmazsak ölümsüzüz kızlarrrr

Bu lafı ben üniversite mezunlarından bile duyuyorum

Hea zaten münker ve nekir melekleri de giremeyeceğinden sevap ve günahlarımız da yazılmayacak. Yaşadık dostum yaa :

Kedicik o değil de köpek aldığımızdan beri kayınvalidem bize gelmiyo. Kadın çok titiz köpek olan eve asla girmiyo. Acaba kayınvalidem bir melek mi

canım madem ilacın evde bir marketten soğuk süt al iç. çok iyi geliyor soğuk süt yanmalara

canım ben resmen çölde çalışıyorum bulunduğum yer sanayi ama market açısından kendisini geliştirmemiş. bitane kulube bakkal varr oraya gitmem imkansızz.. dışarsı köpek dolu. hemm maalesef beni süt daha beter yapar dokunuyor yani

nerlerdesin kızçe senn bakimm...

Kısmetse ben 32. haftamda ayrılıcam..

burdayım canım ama yazamıyorum okuyorum muhabbeti geriden takip ediyorum çok yoğunum bu aralar.
biz 32 haftalıkken izne ayrılsak sonra 24 hafta yasası çıksa 24-8=16 yani bizim doğum sonrası iznimiz 16 haftamıı kalacak:26::26:

senin de mi öyle oldu...Allah allah herkese farklı uygulanıyor bu şeker yüklemesi,her hastanenin sistemi farklı demek :44:
ben sordum dr.uma aç tok fark etmez,1 saatlik bişey dedi...şekerli su içip 1 saat bekliyip kan vericen dedi o kadar...

bizim seninle aynı gün takvime göre :)

detaylıya gittiğim dr bana da sezeryan için 12 siyle 18-19 u gibi bir tarih olur demişti...kendi dr.umla da bu gidişimde konuşucam artık..

sana 19 ağustos diye söylenen sezeryan tarihi değil mi??

12 yıl köpek bakmış ve onların sevgisinin nasıl bişey olduğunu çok iyi bilen biri olarak üzüldüm çok (
ne öneride bulanacağımı bilemiyorum sadece Allah yardımcın olsun diyebilirim..umarım o yavrucaktan da ayrılmadan bi çaresini bulursun...

yaa ne güzel bişeymiş o...ben de ilk defa duydum,bana da verilmedi öyle bişey...

yemek borum çokk yanıyorrrrrrr.. nerde benim ilacım evde (( pöfff çok kötüyüm kızlarrr. midemi yakacak bir yemekte yemedim ama yanıyorum yaaa yemek borum yandıkça öksürük tutuyor

çok kötü yaa o,benim de son zamanlarda iyice coştu...hamilelik öncesinde de reflüm vardı zaten...geceleri hele alev alev yanıyor midem yemek borum...yanında taşı bence gavisconu...olmadığı zaman da ılık süt 2 yudum içsen geçiriyor..sütü ben de içemiyorum ama böyle yanınca fazla değil 2 yudum içmeye çalış...en azından acil durumda :)

Eki Görüntüle 695608

kapı süsüyle birleşecek daha... ama güzel mi oldu ne : )

Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ben de çoooook sıskaydım, aynen ben de 25ten sonra azıcık kalınlaştım (normalleştim). Gene de çok zayıfsın ye biraz derlerdi. (Sana ne, ben sana çok şişmansın az ye diyo muyum ne ayıp şey ama )
Şimdi 32 yaşındayım, gebelik olmasaydı ancak normal görünmeye başladıydım tüh

Ben de etek giyenlere hep imrenirdim, hala da tombul bacaklara bakınca içim gider imrenirim...
Hep alışverişe çıkınca kabinlerde ağlardım pantolonlar bana olmuyo diye
Ay çok zordu geçti çok şükür...

Kedicik o değil de köpek aldığımızdan beri kayınvalidem bize gelmiyo. Kadın çok titiz köpek olan eve asla girmiyo. Acaba kayınvalidem bir melek mi

Kesin öyle!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…