2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım valla o işleri sen daha ii biliyorsun (( ben anlamıyorum ki.. bu yasa çıkamaz yaa noldu gene tık yok. bu yasa yüzünden ben 32. hafta işi bırakacağım.. bir sene kadar bebeğime bakıp sonra gene iş aramaya dönerim. kısmet olursa..

herseferinde gavisconu yanıma alayı mdiyorum.. unutuyorum canım ya böyle acı çekincede kendime kızıyorum süt size iyi mi geliyor. benim daha çok midemi ağrıtıyor gaz yapıyor. bi yudum tatsam bile. zaten sevmemm öyle olunca hepten tiksindim canım

benim de dönüşüm kesin değil o yüzden erkenden kaçmak istiyorum 1. kızımda son 3 haftaya kadar çalışmıştım sonrasına aktarıyım diye ama bunun sonrasında işe dönüp dönemeyeceğimi bilemiyorum 2 çocukla.
o yüzden izinlerimi yemeyim diyorum ama çokk kararsızım oofff

kızlaarr 3 hafta yıllık iznim var 32. haftada da doğum izni hakkım var istersem 24 Mayısta izne ayrılabiliyorummmmm
sizin izinler ne durumda 32 haftalık ayrılacak var mı?

Policim ne şanslısın, bence de çık biran önce, benimde bir sürü yıllık iznim var ama doğumdan sonra lazım olursa kullanırım diyorum. Doğuma kadar da arada rapor falan almayı düşünüyorum, sıcaklarda dayanamazsam.
Şimdi takvime baktım 26 temmuz doğum tarihi verdi dr. 5 temmuzda izne çıkmam gerekiyor 36. hafta bitmiş oluyor. Doktor 39. hafta bitdin istiyorum dedi, erken doğum riski yokmuş şimdilik umarım öyle olur:44:

kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız

Canım ben en son 20 nisan da gittim dr. 25+2 idik 35cm. ve 865gr. dı. Doktor gayet iyi olduğunu söyledi.

Ama bencede boya ve kiloya fazla takılıp sakın moralini bozma, anne ve babanın fiiziki durumu ile ilgili bir durum biraz da, ben minyon tipliyim mesela, kısa boyluyum hep çok zayıf oldum hayatım boyunca(şuan tombikim ama )
eşimde selvi boylu sayılmaz

Ahan da duyun kızlar. Köpek olan eve kayınvalide girmiyor. Kökten çözüm buldum bak size

ben golden delisiydim. birgün kocamm bana süpriz yapıp 2 aylık golden almış. nasıl mutlu olmuştum. onu kucağıma alıp sıkıyordum bebek gibi çok tatlıydı.. aşılarını yaptırdık falan özel bi veterinerle anlaştık ama meğersem rahatsızmış köpeğimiz ve bunu veteriner bile anlamaış.. 2 hafta sonra ölmüştüü. kahroldum ağlamaktann gözlerim balon gibi olmuştu. o gece ağlayarak uyumuşum sabah göz kapaklarımı açamamıştım kapanmış okadar ağlamışım bu yüzden işe bile gelmedim çok kötüydüm.. birdaha o oldu köpek almaya korktum gene ölürse gene bişey olursa die. bir iki kere eşim ikna etti niyetlendik amaa o an aklıma geldikçe vazgeçtim.. (( 2 haftada bile nasl alışmıştımm

Çok alışıyo insan gerçekten ve onların o masumiyetini görünce sevgi de farklılaşıyo. Melek olmuş senin minik

Of bir kopek sahibi olarak çok iyi anlıyorum seni istanbulda ne tarafta oturacaksın. Muhakkak Bahçeli terası en azından kapalı balkonu bir ev vardır. Araştırmak lazım nolur hemen vazgecme

köpeğimden vazgeçmem mümkün değil. o kadar içli bir köpekki ağladığımı görsün hemen gelir yanıma burnuyla gözyaşlarımı siler. evlenmeden önce aynı yatakta uyrduk bildiğin insan gibi gelir sarılır. ama insanlar işte.. zehirlemeye bile kalktılar. ben bu köpek için çok savaştım. ölümden döndürdüm. veterinerler götür evinde ölsün biz bişey yapamayız dedikleri köpeği yaşattım Allah a şükür. bugünlere geldik. elimde olsa kendi ömrümden bile veririm ona. insanlar çok katı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…