- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.321
süperrrrr olmuş canım ellerine sağlık. kaptı nsen bu işi aldın başını gidiyorsun valla
burdayım canım ama yazamıyorum okuyorum muhabbeti geriden takip ediyorum çok yoğunum bu aralar.
biz 32 haftalıkken izne ayrılsak sonra 24 hafta yasası çıksa 24-8=16 yani bizim doğum sonrası iznimiz 16 haftamıı kalacak:26::26:
Kedicik o değil de köpek aldığımızdan beri kayınvalidem bize gelmiyo. Kadın çok titiz köpek olan eve asla girmiyo. Acaba kayınvalidem bir melek mi
senin de mi öyle oldu...Allah allah herkese farklı uygulanıyor bu şeker yüklemesi,her hastanenin sistemi farklı demek :44:
ben sordum dr.uma aç tok fark etmez,1 saatlik bişey dedi...şekerli su içip 1 saat bekliyip kan vericen dedi o kadar...
bizim seninle aynı gün takvime göre :)
detaylıya gittiğim dr bana da sezeryan için 12 siyle 18-19 u gibi bir tarih olur demişti...kendi dr.umla da bu gidişimde konuşucam artık..
sana 19 ağustos diye söylenen sezeryan tarihi değil mi??
12 yıl köpek bakmış ve onların sevgisinin nasıl bişey olduğunu çok iyi bilen biri olarak üzüldüm çok(
ne öneride bulanacağımı bilemiyorum sadece Allah yardımcın olsun diyebilirim..umarım o yavrucaktan da ayrılmadan bi çaresini bulursun...
yaa ne güzel bişeymiş o...ben de ilk defa duydum,bana da verilmedi öyle bişey...
çok kötü yaa o,benim de son zamanlarda iyice coştu...hamilelik öncesinde de reflüm vardı zaten...geceleri hele alev alev yanıyor midem yemek borum...yanında taşı bence gavisconu...olmadığı zaman da ılık süt 2 yudum içsen geçiriyor..sütü ben de içemiyorum ama böyle yanınca fazla değil 2 yudum içmeye çalış...en azından acil durumda :)
hahaha bu iyiydi cicim hemen ben de alayım o vakit
biz de vde köpek besliyoruz aynı durum bizde de söz konusu :)
Kedicik o değil de köpek aldığımızdan beri kayınvalidem bize gelmiyo. Kadın çok titiz köpek olan eve asla girmiyo. Acaba kayınvalidem bir melek mi
canım valla o işleri sen daha ii biliyorsun(( ben anlamıyorum ki.. bu yasa çıkamaz yaa noldu gene tık yok. bu yasa yüzünden ben 32. hafta işi bırakacağım.. bir sene kadar bebeğime bakıp sonra gene iş aramaya dönerim. kısmet olursa..
Hemide çok güzel olmuş canım
Ahan da duyun kızlar. Köpek olan eve kayınvalide girmiyor. Kökten çözüm buldum bak size
kızlaarr 3 hafta yıllık iznim var 32. haftada da doğum izni hakkım var istersem 24 Mayısta izne ayrılabiliyorummmmm
sizin izinler ne durumda 32 haftalık ayrılacak var mı?
kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız
Ellerine sağlık çok şirin olmuş tamamlanınca da fotosunu bekliyoruz
Fıstıklar size doyum olmaz görüşürüz... Saat 5 olmuş, daha çamaşır asıcam ben
Ahan da duyun kızlar. Köpek olan eve kayınvalide girmiyor. Kökten çözüm buldum bak size
yaşaaa
kayınvalideleri öğrendik tamam da
görümceler için ne alıyorduk canım
ben golden delisiydim. birgün kocamm bana süpriz yapıp 2 aylık golden almış. nasıl mutlu olmuştum. onu kucağıma alıp sıkıyordum bebek gibi çok tatlıydı.. aşılarını yaptırdık falan özel bi veterinerle anlaştık ama meğersem rahatsızmış köpeğimiz ve bunu veteriner bile anlamaış.. 2 hafta sonra ölmüştüü. kahroldum ağlamaktann gözlerim balon gibi olmuştu. o gece ağlayarak uyumuşum sabah göz kapaklarımı açamamıştım kapanmış okadar ağlamışım bu yüzden işe bile gelmedim çok kötüydüm.. birdaha o oldu köpek almaya korktum gene ölürse gene bişey olursa die. bir iki kere eşim ikna etti niyetlendik amaa o an aklıma geldikçe vazgeçtim..(( 2 haftada bile nasl alışmıştımm
Of bir kopek sahibi olarak çok iyi anlıyorum seni istanbulda ne tarafta oturacaksın. Muhakkak Bahçeli terası en azından kapalı balkonu bir ev vardır. Araştırmak lazım nolur hemen vazgecme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?