2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy ben bu bıcırları yerımm.. yerrr yok cnm herseyı rabbımız bılır ne kadr dogcaklaır bıle bellı sımdıden onun katında, o yuzden hıc bozmuyorum bole seylere moralımıı benımde 23+3 =605 gr dedi..bende mınyon dogmusumm 2700 flnmısım hala mınyomum ama eşim prameture doğmus maşşalahı var göbek desen boy desen 1,75 yanı rabbımız bılır kımse bozmasın moral o yuzden burda paylaşıoz sonucta hersyımızı

ahh bu karasızlık her akşam ne yapsamda doğru olur diye düşenerek yatmaktan lafayı yicem.. düşüncesi bile zor canım 2 çocuklaa.. eğer dönmezsen 3 haftalı kizin paranı vermezler mi sana.. ben arada yıllık iznimden alayı mdiyoru mgünü birlik. şefim kullanma parasını verirler o senin hakkın diyor. ben bide kısmetse tazminatlı ayrılacağım. 1 yıl evlilik hakkım dolmadan... 34. hafta olduğumda 1 yıllık evlilik hakkım bitiyor. o haftaya kalmamam lazım

çok teşekkürler arkadaşım. sizler gibi yetenekli forumdaşlarım kaderdaşlarım varken güzel olacaklar tabi özellikle hayatımsın ve sen süslemeler konusuna takibimdesiniz

çok marifetlisin valla canım helall olsunn.. benim keçe süsleride her akşam fırsat bulamadığımdan yarım beni bekliyor. artık 1 mayısta evde olursam onuda ozaman yaparım ay canım benim yaa süpersin valla teşekkür ederiz yetenekli anne tarafından takipte olmakta güzel

canım hemşeriyiz:)

sen antakyada doğum yapsan o akrabasımı sana bakıcak annen gelse sen orda dogum yapsan sorun olmasa daha iyi olur bence..

canım özel mesaj attım sana, 2327 sayfada bir soru sordum ama sen beni görmedin görmedin ühüüüüü şekerdaşım kestane kebap acil cvp bekliyorum öpüldün

Annnaaammmm anmıyoruz böyle şeyleri Bundan sonra hep kepekli ekmek hep salatalık domates hep tatsız şekersiz şekersiz gıdalar

amaniiiinn :))) süt dokunuyorsa içme tabi ki canım. bünyeye göre farkediyor işte kimine iyi geliyor kimine dokunuyor bu meret

eminim bulurdun, senden kaçar mı
yaw koskoca topikte görümcesiyle sorunu olan bir ben değilim dimi
bizede bir çaree bulun malesef atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum...
DEVLET BİZE YARDIM ETSİN

canım ikitane görümcem var. biri fazla bilmiş bazen gösteriş delisi olduğundan çok kızıyorum nevrim dönüyor ama bana bi zararı yok küçük görümcemle aynıyız diyebilirim. huyumuz suyumuz çok bnziyor. hatta yanyana durunca bizi birbirimize bile benzetiyorlar. bi onun gözler maviş benim elaa.. onu çok seviyorum hattaaa

Çok alışıyo insan gerçekten ve onların o masumiyetini görünce sevgi de farklılaşıyo. Melek olmuş senin minik

ben evımde bı hayvan beslemedn duramam...farklı donemlerde bı suru papagan besledm...kopegım vardı terıyer..aynı anda papaganmzda vardı..bıgun kusu agzndan aldık..verdıler kopegımı kucuktm sesm ckmadı..ve 1 hfta snra araba carpmıs olmus..cok uzulmstum..suandada kus beslıyorum..kızımn hayvanlarla ıc ıce buyumesnı ıstıyorumm.gecen sene bı donem sıbırya kurduna baktım...smdı kopek alıcaz ama ne alsak karar veremdk kızmla ıc ıce buyusun ıstıyormm

Canım doğumdan önce işten ayrıldığında tazminatını ve de kullanmadığın izin paralarını alırsın yasal hakkın anladım da, doğum izni sırasında alacağın maaş ne olacak onu alamayacksın o zaman, doğum iznin bittikten sonra ayrılsan ve o süre içinde maaşını da alsan daha iyi olmaz mı

Sanırım dündü sade dantelli tüllü hastane çıkışı soran vardı
gittigidiyorda buldum ; ORGANZE DANTELLİ 11 Lİ HASTANE ÇIKIŞI-KARGOSUZ GittiGidiyor'da 82690607

Bende buna benzer krem renk accık süslü bir hastane çıkışı aldım... Tek renk daha çok seviyorum nedense, kızımın çoğu şeyi beyaz ve krem oldu, çamaşır yıkar dururum artık

ay ama ama ama bu çok güzel of doğursamda giydirsem biran önce

cok cnm bnmkı beklenen dogum tarıhı....ama sezeryan ne zamn olur smdılık bsey soylemıyo doktorum

doğum iznim bittikten sonra tazminatlı çıkış hakkımda bitiyor canım.. temmuz 1 de nikahım vardı. otarihe kadar çıkarsam tazminatımı alıyorum.. doğum parası 3 aylık maaşın bedeli.. ama ben 6 yıllık çalışmamın bedelini tazminatla alacağım kısmetse.. yani o daha mantıklı sanırım.. öbürtürlü doğum paramı alayım da tazminatla çıkayım deme şansım kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…