- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.341
canım bi keresinde bebeklerin boy ve kilolarından bahsedilmişti burada bebeğim zayıf mı besleyemiyorum mu diye üzülen arkadaşlar olmuştu buyüzden ben bebeğimin kilosunu yazmıyorum ama eger herkes yazarsa bende yazarım özel mesaj atayım olmadı sana
Policim ne şanslısın, bence de çık biran önce, benimde bir sürü yıllık iznim var ama doğumdan sonra lazım olursa kullanırım diyorum. Doğuma kadar da arada rapor falan almayı düşünüyorum, sıcaklarda dayanamazsam.
Şimdi takvime baktım 26 temmuz doğum tarihi verdi dr. 5 temmuzda izne çıkmam gerekiyor 36. hafta bitmiş oluyor. Doktor 39. hafta bitdin istiyorum dedi, erken doğum riski yokmuş şimdilik umarım öyle olur:44:
Canım ben en son 20 nisan da gittim dr. 25+2 idik 35cm. ve 865gr. dı. Doktor gayet iyi olduğunu söyledi.
Ama bencede boya ve kiloya fazla takılıp sakın moralini bozma, anne ve babanın fiiziki durumu ile ilgili bir durum biraz da, ben minyon tipliyim mesela, kısa boyluyum hep çok zayıf oldum hayatım boyunca(şuan tombikim ama)
eşimde selvi boylu sayılmaz
benim de dönüşüm kesin değil o yüzden erkenden kaçmak istiyorum 1. kızımda son 3 haftaya kadar çalışmıştım sonrasına aktarıyım diye ama bunun sonrasında işe dönüp dönemeyeceğimi bilemiyorum 2 çocukla.
o yüzden izinlerimi yemeyim diyorum ama çokk kararsızım oofff
çok teşekkürler arkadaşım. sizler gibi yetenekli forumdaşlarım kaderdaşlarım varken güzel olacaklar tabiözellikle hayatımsın ve sen süslemeler konusuna takibimdesiniz
Onu görümcesi olanlara sor tatlım. Bende yok ama olsaydı kesin bişeyler bulurdum
Kızlar bir de aklımı çok çok fazla meşgul eden bir problemim var ... Ben Antakya'da oturuyorum annemler de İskenderun'da mesafe 1 saat ... Şimdi doğumu İskenderun'da yapmayı planlıyordum ama eşim ilk günden beri bu fikirden hoşlanmadı ... Ona açıkladım bazı akrabaları var daha önceki düşük yaptığım zaman bahsi geçen akrabası bize geldi yatak odamıza girdi beni sözde avuttu odadan çıkarken de tuvalet aynasının önünde bebek ayakkabısı vardı onu alıp çekmecemize attı o manzarayı görmek beni delirtti kimsenin yatak odamızdaki çekmeceyi açmaya hakkı yok... Sonra mutfağa girdi yemek tencerelerini küçük kaplara boşalttı sığmayınca yemeğin suyunu döktü o gün ciddi bir sinir krizi geçirip eşimin boğazına yapışmıştım ... Daha bunlar basit şeyler bir de arada bilmiş bilmiş duygusuz konuşmaları vardı ki .... Şu an eşim ne onları bize davet ediyor ne de biz gidiyoruz ... Neyse yazarken bile sinir oldum... Benim annemler bana her konuda saygı gösterirler biz böyle yetiştik daha ben bir gün bile annemin babamın dolaplarını karıştırmadım kimsenin işine müdahale etmedim o yüzden garip geliyor... Ay neyse sorun şu ben bu veledi nerde doğurucam annem İskenderun en iyisi diyor eşim de Antakya, ben de evimden çok ayrı kalmak istemiyorum ama üzülüp kırılmak da istemiyorum
canım özel mesaj attım sana, 2327 sayfada bir soru sordum ama sen beni görmedin görmedin ühüüüüüşekerdaşım kestane kebap acil cvp bekliyorum öpüldün
Çok alışıyo insan gerçekten ve onların o masumiyetini görünce sevgi de farklılaşıyo. Melek olmuş senin minik
canım hemşeriyiz:)
sen antakyada doğum yapsan o akrabasımı sana bakıcak annen gelse sen orda dogum yapsan sorun olmasa daha iyi olur bence..
canım ben resmen çölde çalışıyorumbulunduğum yer sanayi ama market açısından kendisini geliştirmemiş. bitane kulube bakkal varr oraya gitmem imkansızz.. dışarsı köpek dolu. hemm maalesef beni süt daha beter yapar dokunuyor yani
eminim bulurdun, senden kaçar mı
yaw koskoca topikte görümcesiyle sorunu olan bir ben değilim dimi
bizede bir çaree bulun malesef atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum...
DEVLET BİZE YARDIM ETSİN
Çok alışıyo insan gerçekten ve onların o masumiyetini görünce sevgi de farklılaşıyo. Melek olmuş senin minik
Doğru gibi de oradaki doktorum da mükemmel sen neredesin canım hangi doktora gidiyorsun ...
ahh bu karasızlık her akşam ne yapsamda doğru olur diye düşenerek yatmaktan lafayı yicem.. düşüncesi bile zor canım 2 çocuklaa.. eğer dönmezsen 3 haftalı kizin paranı vermezler mi sana.. ben arada yıllık iznimden alayı mdiyoru mgünü birlik. şefim kullanma parasını verirler o senin hakkın diyor. ben bide kısmetse tazminatlı ayrılacağım. 1 yıl evlilik hakkım dolmadan... 34. hafta olduğumda 1 yıllık evlilik hakkım bitiyor. o haftaya kalmamam lazım
Canım doğumdan önce işten ayrıldığında tazminatını ve de kullanmadığın izin paralarını alırsın yasal hakkın anladım da, doğum izni sırasında alacağın maaş ne olacak onu alamayacksın o zaman, doğum iznin bittikten sonra ayrılsan ve o süre içinde maaşını da alsan daha iyi olmaz mı
Sanırım dündü sade dantelli tüllü hastane çıkışı soran vardı
gittigidiyorda buldum ; ORGANZE DANTELLİ 11 Lİ HASTANE ÇIKIŞI-KARGOSUZ GittiGidiyor'da 82690607
Bende buna benzer krem renk accık süslübir hastane çıkışı aldım... Tek renk daha çok seviyorum nedense, kızımın çoğu şeyi beyaz ve krem oldu, çamaşır yıkar dururum artık
senin de mi öyle oldu...Allah allah herkese farklı uygulanıyor bu şeker yüklemesi,her hastanenin sistemi farklı demek :44:
ben sordum dr.uma aç tok fark etmez,1 saatlik bişey dedi...şekerli su içip 1 saat bekliyip kan vericen dedi o kadar...
bizim seninle aynı gün takvime göre :)
detaylıya gittiğim dr bana da sezeryan için 12 siyle 18-19 u gibi bir tarih olur demişti...kendi dr.umla da bu gidişimde konuşucam artık..
sana 19 ağustos diye söylenen sezeryan tarihi değil mi??
12 yıl köpek bakmış ve onların sevgisinin nasıl bişey olduğunu çok iyi bilen biri olarak üzüldüm çok(
ne öneride bulanacağımı bilemiyorum sadece Allah yardımcın olsun diyebilirim..umarım o yavrucaktan da ayrılmadan bi çaresini bulursun...
yaa ne güzel bişeymiş o...ben de ilk defa duydum,bana da verilmedi öyle bişey...
çok kötü yaa o,benim de son zamanlarda iyice coştu...hamilelik öncesinde de reflüm vardı zaten...geceleri hele alev alev yanıyor midem yemek borum...yanında taşı bence gavisconu...olmadığı zaman da ılık süt 2 yudum içsen geçiriyor..sütü ben de içemiyorum ama böyle yanınca fazla değil 2 yudum içmeye çalış...en azından acil durumda :)
canım ben ankarada yasıyorum antakyalıyım...
hayırlısı olsun inş senin için akışına bırak bişeyleri sonuçta doğurcan bi yerde
Benim kayınvalidemden allah razı olsun bizim kıza o bakıyorYediği önünde yemediği arkasında valla :) koca göbeklimmm
Eki Görüntüle 695635
Canım doğumdan önce işten ayrıldığında tazminatını ve de kullanmadığın izin paralarını alırsın yasal hakkın anladım da, doğum izni sırasında alacağın maaş ne olacak onu alamayacksın o zaman, doğum iznin bittikten sonra ayrılsan ve o süre içinde maaşını da alsan daha iyi olmaz mı
Sanırım dündü sade dantelli tüllü hastane çıkışı soran vardı
gittigidiyorda buldum ; ORGANZE DANTELLİ 11 Lİ HASTANE ÇIKIŞI-KARGOSUZ GittiGidiyor'da 82690607
Bende buna benzer krem renk accık süslübir hastane çıkışı aldım... Tek renk daha çok seviyorum nedense, kızımın çoğu şeyi beyaz ve krem oldu, çamaşır yıkar dururum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?