- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.361
Yerim ben onu yaa çok tatlı:)
Ahan da duyun kızlar. Köpek olan eve kayınvalide girmiyor. Kökten çözüm buldum bak size
ben evımde bı hayvan beslemedn duramam...farklı donemlerde bı suru papagan besledm...kopegım vardı terıyer..aynı anda papaganmzda vardı..bıgun kusu agzndan aldık..verdıler kopegımı kucuktm sesm ckmadı..ve 1 hfta snra araba carpmıs olmus..cok uzulmstum..suandada kus beslıyorum..kızımn hayvanlarla ıc ıce buyumesnı ıstıyorumm.gecen sene bı donem sıbırya kurduna baktım...smdı kopek alıcaz ama ne alsak karar veremdk kızmla ıc ıce buyusun ıstıyormm
kızlar bu ense kalınlığı ölçümü her muayenede yapılıyormu ?
detaylı ultrason raporunda ense kalınlığı yazan varmı ? paylaşabilirmisiniz ?
kızlar bu arada normalde hıc cıkolata yemeyen ben bu aralr acayıp dustum cıkolataya...noldukı bana ya :)
Ah ah keske bizde de öyle olsa bizimki biz yemek yerken badem yaramazlık yapıp yemek isteyince ben yemeyi bırakıp onu besleyecekmisim mesela fasulye vermeliymisim :) en son dedim once bir bebeğimi besleyim torundan kıymetli badem yani :)
aynen benim meleğimde göbek deliğinin üstünden tırmanır gibi hareketler yapıyor :) atletizmci olcek herhalde :))Kızlar; kızım 2 gündür mideme çalışıyo. Çok fena tekme atıyo. Yediklerimi beğenmedi de bana mesaj mı vermeye çalışıyor acaba
bir de tüm vücut yer değiştirmeye çalıştığında çok garip his oluyor içi çekiliyor insanın resmen de mi? oluyor mu size?Seninki gene iyi tekme atıyor minicik ayaklarıyla
Benimki koca kafasını vuruyor
Bi baş aşağı döneydi eyiydi
bende bu ara tatlıya çok düştüm canım devamlı istiyorda şekerden ötürü tutuyorum kendimi ah zor ama napalım...kızlar bu arada normalde hıc cıkolata yemeyen ben bu aralr acayıp dustum cıkolataya...noldukı bana ya :)
Bende buna benzer krem renk accık süslübir hastane çıkışı aldım... Tek renk daha çok seviyorum nedense, kızımın çoğu şeyi beyaz ve krem oldu, çamaşır yıkar dururum artık
[/COLOR][/I]
Benim minik meleğim galiba boks yapıyor içerdeyarım saattir kum torbasına çevirdi beni
Galiba acıktık :44: Şimdi eve git yemek yap sonra ye bir sürü iş.... Bari yemeklerimizi yapan biri olsa
benim kontrollerimde ense kalınlığı ölçümü yapılmıyor canım. o değeri 2 li testte ölçmüştü. benim bebişin kafa ve karın çevresi ve uyluk kemiği ölçümleri yapılıyor her seferinde. onun dışında kilosu bir de.
evet canım 2 li testte benimde yapılmıştı. şimdi detaylı ultrason 'a bakınca orada yazılı olan bir değer gördüm. 2'li testteki değere göre artmış. heralde bebişin kafası büyüdükçe oda yükseliyor. o yüzden merak ettim .dr bişey demedi de.
Bence çok şirin şimdiden hayırlı olsun :))kızlar bir sitede şu kapı süsünü buldum bunu yapıcam sanırım ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 695648
ahh bu karasızlık her akşam ne yapsamda doğru olur diye düşenerek yatmaktan lafayı yicem.. düşüncesi bile zor canım 2 çocuklaa.. eğer dönmezsen 3 haftalı kizin paranı vermezler mi sana.. ben arada yıllık iznimden alayı mdiyoru mgünü birlik. şefim kullanma parasını verirler o senin hakkın diyor. ben bide kısmetse tazminatlı ayrılacağım. 1 yıl evlilik hakkım dolmadan... 34. hafta olduğumda 1 yıllık evlilik hakkım bitiyor. o haftaya kalmamam lazım
doğum iznim bittikten sonra tazminatlı çıkış hakkımda bitiyor canım.. temmuz 1 de nikahım vardı. otarihe kadar çıkarsam tazminatımı alıyorum.. doğum parası 3 aylık maaşın bedeli.. ama ben 6 yıllık çalışmamın bedelini tazminatla alacağım kısmetse.. yani o daha mantıklı sanırım.. öbürtürlü doğum paramı alayım da tazminatla çıkayım deme şansım kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?