2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu ense kalınlığı ölçümü her muayenede yapılıyormu ?
detaylı ultrason raporunda ense kalınlığı yazan varmı ? paylaşabilirmisiniz ?

Benim minik meleğim galiba boks yapıyor içerde yarım saattir kum torbasına çevirdi beni
Galiba acıktık :44: Şimdi eve git yemek yap sonra ye bir sürü iş.... Bari yemeklerimizi yapan biri olsa

Ahan da duyun kızlar. Köpek olan eve kayınvalide girmiyor. Kökten çözüm buldum bak size

Ah ah keske bizde de öyle olsa bizimki biz yemek yerken badem yaramazlık yapıp yemek isteyince ben yemeyi bırakıp onu besleyecekmisim mesela fasulye vermeliymisim :) en son dedim once bir bebeğimi besleyim torundan kıymetli badem yani :)

En güzel hayvanla iç içe büyümesi zaten canım. Kısa tüylü, oyuncu ve az yer kaplayan bi şey istiyorsan buldog tavsiye ederim. Ve hayvan barınağından olsa çok iyi olur. Bende Boxer var enerjisine yetişmek ne mümkün ama biraz fazla yer kaplıyo söyliyim. Genelde bizim yatakta uyuduğu için iki büklüm yatmaktan her yerim ağrıyo sabahları Ama onu çok seviyorum canım oğlum o benim :) Şimdi de kız kardeşi olcak

benim kontrollerimde ense kalınlığı ölçümü yapılmıyor canım. o değeri 2 li testte ölçmüştü. benim bebişin kafa ve karın çevresi ve uyluk kemiği ölçümleri yapılıyor her seferinde. onun dışında kilosu bir de.

belli bir haftada bakılıyordu ona canım şuan tam haftayı hatırlamıyorum ama 10. 12. haftalardaydı galiba..
Detaylı ultrasonda yazıp yazmadığını hatırlamıyorum

Ne tatlıymış kayınvaliden canım. Hayvansever insandan zarar gelmez. Hep gelsin o size bence

Kızlar; kızım 2 gündür mideme çalışıyo. Çok fena tekme atıyo. Yediklerimi beğenmedi de bana mesaj mı vermeye çalışıyor acaba
aynen benim meleğimde göbek deliğinin üstünden tırmanır gibi hareketler yapıyor :) atletizmci olcek herhalde :))

Seninki gene iyi tekme atıyor minicik ayaklarıyla
Benimki koca kafasını vuruyor
Bi baş aşağı döneydi eyiydi
bir de tüm vücut yer değiştirmeye çalıştığında çok garip his oluyor içi çekiliyor insanın resmen de mi? oluyor mu size?

kızlar bu arada normalde hıc cıkolata yemeyen ben bu aralr acayıp dustum cıkolataya...noldukı bana ya :)
bende bu ara tatlıya çok düştüm canım devamlı istiyorda şekerden ötürü tutuyorum kendimi ah zor ama napalım...

2 li taramada ölçülür sonrasında ölçülmez o da 12. haftaya denk gelir...

bayıldım bende beyaz krem vs çok severim kız diye illa pembe olmasından hoşlanmam bende beyaz düşünüyorum hastane çıkışı kıyafetini:)

Benim minik meleğim galiba boks yapıyor içerde yarım saattir kum torbasına çevirdi beni
Galiba acıktık :44: Şimdi eve git yemek yap sonra ye bir sürü iş.... Bari yemeklerimizi yapan biri olsa

ah canım yarama bastın resmen ben şuan çalışmıyorum evdeyım ama son bı haftadır halsizlik geri geldi bacaklarım belim o kadar ağrıyorkı bide annemler tekirdağda ben istanbulda yaşıyorum annem bugün haftaya gelebilirim bi kaç günlüğüne dedi o 'gelebilirim' demesi bile o kadar iyi geldiki bana biraz dinlenebileceğim için nasıl duygulandım anlatamamaileden ayrı yaşamak yalnızlık çok zor

evet canım 2 li testte benimde yapılmıştı. şimdi detaylı ultrason 'a bakınca orada yazılı olan bir değer gördüm. 2'li testteki değere göre artmış. heralde bebişin kafası büyüdükçe oda yükseliyor. o yüzden merak ettim .dr bişey demedi de.

evet bebiklerin herbiryerleri büyüyor çok şükür canım

Sizinki Rus finosu dımı safkan mı peki benimkide Rus finosu ama daha farklı aynı cins demezsin daha tuylu ve ufak şaşırdım bı ara pc açınca resmini gönderirim

canım bu arada işinden memnun değilmisin yani neden tekrar dönmeyeceksin bebeğine bakacak birisi yok diyemi yoksa kendin büyütmek için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…