2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh canım şimdi sende benim yarama bastın benim annemde kayınvalidem de çok uzaklar, keşke biri bana yakın olsaydı ama kader işte. Kayınvalidem rahatsız doğumda bile gelemezsem diye şimdiden üzülüyor, annemde uyuz babannem var yanında, canından bezdirmiş kadını, bugün telefonda bıktım artık diyor. Annenemde rahatsız o da dayımda kalıyor... Bugün annemi aramış bir sürü beddua etmiş bana bakmıyorsun ölecem ben, sen gez oralarda demiş durmuş.Daha yeni kalp ameliyetı oldu annem 20gün ankara hastanede başını bekledi....Annemde şaşırdı ne yapacağını Burda da ben varım .... Annemi de görsen kendi de rahatsız ama ağrıdan ölse ah uhhh demez, koltuk deyneğiyle bile temizlik yapar yemek yapar Anam benim güzel anammmm çilekeş anammmmm....

cnm ben buldog delısıyım kırıs kırıs bayılıyorum onlara....boxerda cok sevmlı...

evinde hayvan besleyen insanlara hayranım hayvan sevgisi başka bir canlının sorumluluğunu almak harika birşey biz şu andaki yere tayin olurken babamlardaki köpeğim kuşum herşeyimden ayrılmak zorunda kaldım nasıl üzülmüştüm hala içim acır. hepinizin ev arkadaşları çok tatlı çooooook

Ben de anlamıyorum canım. Korkarsın falan o ayrı bişey. Ama sevmemek ne mümkün. Onlar da Allah'ın yarattığı "can"lar. Dediğin gibi birçok insandan merhametliler. Üzgün olursam anlıyo geliyo teselli verir gibi yüzümü yalıyo. Hiç kıyamıyorum. Allah uzun ömürler versin kuzuma.

canım ya senin işin bendende zormuşbenım babaannemde anneme çok çektirmişti zamanında rahmetli . anacığında naapsın kadın kalmış arada of ne zor ya allah yardımcısı olsun başımızdan eksik etmesin onları

ozellıkle bı kopek 1000 tane arkadasa bedeldr..tvde gordm bkac ay once adam kaza gecrmıs yerde yatıyo..mıllet yanndan gelıp gecıyo kımse bakmıyo sokak kopegı adamn basnda beklıyo...kımseyı yaklastrmıyo yanına...ambulans gelınce adamı sedyeye koyup ambulansn kapısı kapanana kdr basnda suruyo...gozlerm dolmustu ızlerken...bı ınsanlık dersı verdı bnce o begenmedıklerı sokak kopegı

kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız
canım en son 11 nisanda gittim o zaman tam 23 haftalıktı. 740 grdı. bizim doktorumuz boyunu söylemiyor ama ultrasonda FL 43,3 YAZIYOR SANIRIM 7 İLE ÇARPILIYORDU. BOY İŞİNİ PEK ANLAMIYORUM.
BU İŞLERDE YAŞIN PEK ÖNEMİ YOK BENCE MENEPOZA GİRENE KADAR HERŞEY ÇOK KOLAY ANCAK O DÖNEMDEN SONRA BİRAZ DAHA ZORLAŞIYOR İŞLER MALUM HORMONLAR KEMİKLERDEKİ SIVI KAYBI VS. AMA O DÖNEMDE BİLE MÜMKÜN BİRAZ DAHA ÇABAYLA BEN 50 YAŞINDAKİ KADINA şpagat yaptırdım.

Sonra da zehirleyerek acı çektire çektire öldürüyolar onları Neyse hiç girmiyim bu konulara çok moralim bozuluyo. Deney hayvanlarına, kürklerini almak için diri diri derileri yüzülen hayvanlar filan gelince çıldırcak gibi oluyorum. İnsandan daha cani bir hayvan yok bence. Allah dünyanın herhangi bi yerinde herhangi bir hayvana acı veren herkesin belasını versin.

Merhaba annelerrrr
Geçenlerde duvar süsünü paylaşmıştım, bugünde dün kapı süsü yaptım elimde kalan malzemeler ile. Sözümde gelen çiçekten çaldım

Buda artık ne zaman bitireceğimi bilmediğim battaniye. Yeni başladım ilk defa örüyorum, öğrenene kadar annemin sinirini hoplattım Bittikten sonra pembişlerle süslenmeye verilecek.

oyyy güle güle kullansın bıcırığın ellerine sağlık annesi

dün doktordaydın 4 boyutlu gördüm kuzumu ama elini yüzünden çekmedi sağolsun. utangaç oğlum benimm. 25 haftalık 860gr olmuş ama boyu bilmiyorum ben de

Ay saol cnmm ben sordum ben sordummm
çok güzelmişşş bunu nerden aldın peki budamı netten markası neee cnmm??

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…