- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.381
Ahh canım şimdi sende benim yarama bastınah canım yarama bastın resmen ben şuan çalışmıyorum evdeyım ama son bı haftadır halsizlik geri geldi bacaklarım belim o kadar ağrıyorkı bide annemler tekirdağda ben istanbulda yaşıyorum annem bugün haftaya gelebilirim bi kaç günlüğüne dedi o 'gelebilirim' demesi bile o kadar iyi geldiki bana biraz dinlenebileceğim için nasıl duygulandım anlatamamaileden ayrı yaşamak yalnızlık çok zor
ay ört bakim edep yerlerinihehe
En güzel hayvanla iç içe büyümesi zaten canım. Kısa tüylü, oyuncu ve az yer kaplayan bi şey istiyorsan buldog tavsiye ederim. Ve hayvan barınağından olsa çok iyi olur. Bende Boxer var enerjisine yetişmek ne mümkün ama biraz fazla yer kaplıyo söyliyim. Genelde bizim yatakta uyuduğu için iki büklüm yatmaktan her yerim ağrıyo sabahlarıAma onu çok seviyorum canım oğlum o benim :) Şimdi de kız kardeşi olcak
cok tatlıııı bu :) yerım ben onuuuu...su sevmlı seylerı sevmeyenlerı anlayamıyrm duygu yok bnce onlarda...bı cok ınsandan daha ınsandan merhametlıler..hayvanları sevmeyen ınsanlarıda sevemezzz kendını hc sevemezzz
Ahh canım şimdi sende benim yarama bastınbenim annemde kayınvalidem de çok uzaklar, keşke biri bana yakın olsaydı ama kader işte. Kayınvalidem rahatsız doğumda bile gelemezsem diye şimdiden üzülüyor, annemde uyuz babannem var yanında, canından bezdirmiş kadını, bugün telefonda bıktım artık diyor. Annenemde rahatsız o da dayımda kalıyor... Bugün annemi aramış bir sürü beddua etmiş bana bakmıyorsun ölecem ben, sen gez oralarda demiş durmuş.Daha yeni kalp ameliyetı oldu annem 20gün ankara hastanede başını bekledi....Annemde şaşırdı ne yapacağını Burda da ben varım .... Annemi de görsen kendi de rahatsız ama ağrıdan ölse ah uhhh demez, koltuk deyneğiyle bile temizlik yapar yemek yapar Anam benim güzel anammmm çilekeş anammmmm....
Ben de anlamıyorum canım. Korkarsın falan o ayrı bişey. Ama sevmemek ne mümkün. Onlar da Allah'ın yarattığı "can"lar. Dediğin gibi birçok insandan merhametliler. Üzgün olursam anlıyo geliyo teselli verir gibi yüzümü yalıyo. Hiç kıyamıyorum. Allah uzun ömürler versin kuzuma.
canım en son 11 nisanda gittim o zaman tam 23 haftalıktı. 740 grdı. bizim doktorumuz boyunu söylemiyor ama ultrasonda FL 43,3 YAZIYOR SANIRIM 7 İLE ÇARPILIYORDU. BOY İŞİNİ PEK ANLAMIYORUM.kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız
BU İŞLERDE YAŞIN PEK ÖNEMİ YOK BENCE MENEPOZA GİRENE KADAR HERŞEY ÇOK KOLAY ANCAK O DÖNEMDEN SONRA BİRAZ DAHA ZORLAŞIYOR İŞLER MALUM HORMONLAR KEMİKLERDEKİ SIVI KAYBI VS. AMA O DÖNEMDE BİLE MÜMKÜN BİRAZ DAHA ÇABAYLAselam kızlar ancak gelebildim kilolardan bahsedilmiş ben eskiden çok zayıftım yesemde asla kilo alamıyordum sonra üniversite biterken bi rahatsızlıktan dolayı bi ilaç tedavi dönemim oldu bi kilo aldım ozaman alış o alış metabolizmamın işleyişi değişti sanki 3 yıl önce 24 kilo verip yeniden normal kiloma döndüm ama ne zaman dikkat etmeyi azıcık bıraksam hemen kilolar geliyor yani hayatı boyunca dikkat etmek zorunda olanlardan biriyim birde en büyük eksiğim hareketsizlik spor yok maalesefki heryere araba mecburen
red bu işin uzmanı olarak sana sorayım 32 yaşından sonrada fit bi vücuda sahip olunabilir mi sence
ozellıkle bı kopek 1000 tane arkadasa bedeldr..tvde gordm bkac ay once adam kaza gecrmıs yerde yatıyo..mıllet yanndan gelıp gecıyo kımse bakmıyo sokak kopegı adamn basnda beklıyo...kımseyı yaklastrmıyo yanına...ambulans gelınce adamı sedyeye koyup ambulansn kapısı kapanana kdr basnda suruyo...gozlerm dolmustu ızlerken...bı ınsanlık dersı verdı bnce o begenmedıklerı sokak kopegı
oyyy güle güle kullansın bıcırığın ellerine sağlık annesiMerhaba annelerrrr
Geçenlerde duvar süsünü paylaşmıştım, bugünde dün kapı süsü yaptım elimde kalan malzemeler ile. Sözümde gelen çiçekten çaldım
Buda artık ne zaman bitireceğimi bilmediğim battaniye. Yeni başladım ilk defa örüyorum, öğrenene kadar annemin sinirini hoplattımBittikten sonra pembişlerle süslenmeye verilecek.
Canım doğumdan önce işten ayrıldığında tazminatını ve de kullanmadığın izin paralarını alırsın yasal hakkın anladım da, doğum izni sırasında alacağın maaş ne olacak onu alamayacksın o zaman, doğum iznin bittikten sonra ayrılsan ve o süre içinde maaşını da alsan daha iyi olmaz mı
Sanırım dündü sade dantelli tüllü hastane çıkışı soran vardı
gittigidiyorda buldum ; ORGANZE DANTELLİ 11 Lİ HASTANE ÇIKIŞI-KARGOSUZ GittiGidiyor'da 82690607
Bende buna benzer krem renk accık süslübir hastane çıkışı aldım... Tek renk daha çok seviyorum nedense, kızımın çoğu şeyi beyaz ve krem oldu, çamaşır yıkar dururum artık
Ay saol cnmm ben sordum ben sordummm
çok güzelmişşş bunu nerden aldın peki budamı netten markası neee cnmm??
Merhaba annelerrrr
Geçenlerde duvar süsünü paylaşmıştım, bugünde dün kapı süsü yaptım elimde kalan malzemeler ile. Sözümde gelen çiçekten çaldım
benimde eşim nisa ismine hayran kesin bir ismi nisa olacak ama ben yanına bir tane daha isim koymak istiyorum
Merhaba annelerrrr
benimde eşim nisa ismine hayran kesin bir ismi nisa olacak ama ben yanına bir tane daha isim koymak istiyorum
Ben koydum ismini erkekte de olursa eşim koyacakOnu ismiyle seviyoruz hep, 2. ismi ben istemedim yoksa yanına, nur, melek vs dendi o zaman soy ismiyle birlikte çok uzun oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?