- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.401
herseferinde gavisconu yanıma alayı mdiyorum.. unutuyorum canım ya böyle acı çekincede kendime kızıyorumsüt size iyi mi geliyor. benim daha çok midemi ağrıtıyor gaz yapıyor. bi yudum tatsam bile. zaten sevmemm öyle olunca hepten tiksindim canım
ben golden delisiydim. birgün kocamm bana süpriz yapıp 2 aylık golden almış. nasıl mutlu olmuştum. onu kucağıma alıp sıkıyordum bebek gibi çok tatlıydı.. aşılarını yaptırdık falan özel bi veterinerle anlaştık ama meğersem rahatsızmış köpeğimiz ve bunu veteriner bile anlamaış.. 2 hafta sonra ölmüştüü. kahroldum ağlamaktann gözlerim balon gibi olmuştu. o gece ağlayarak uyumuşum sabah göz kapaklarımı açamamıştım kapanmış okadar ağlamışım bu yüzden işe bile gelmedim çok kötüydüm.. birdaha o oldu köpek almaya korktum gene ölürse gene bişey olursa die. bir iki kere eşim ikna etti niyetlendik amaa o an aklıma geldikçe vazgeçtim..(( 2 haftada bile nasl alışmıştımm
köpeğimden vazgeçmem mümkün değil. o kadar içli bir köpekki ağladığımı görsün hemen gelir yanıma burnuyla gözyaşlarımı siler. evlenmeden önce aynı yatakta uyrduk bildiğin insan gibi gelir sarılır. ama insanlar işte.. zehirlemeye bile kalktılar. ben bu köpek için çok savaştım. ölümden döndürdüm. veterinerler götür evinde ölsün biz bişey yapamayız dedikleri köpeği yaşattım Allah a şükür. bugünlere geldik. elimde olsa kendi ömrümden bile veririm ona. insanlar çok katı.
Canım doğumdan önce işten ayrıldığında tazminatını ve de kullanmadığın izin paralarını alırsın yasal hakkın anladım da, doğum izni sırasında alacağın maaş ne olacak onu alamayacksın o zaman, doğum iznin bittikten sonra ayrılsan ve o süre içinde maaşını da alsan daha iyi olmaz mı
Sanırım dündü sade dantelli tüllü hastane çıkışı soran vardı
gittigidiyorda buldum ; ORGANZE DANTELLİ 11 Lİ HASTANE ÇIKIŞI-KARGOSUZ GittiGidiyor'da 82690607
Bende buna benzer krem renk accık süslübir hastane çıkışı aldım... Tek renk daha çok seviyorum nedense, kızımın çoğu şeyi beyaz ve krem oldu, çamaşır yıkar dururum artık
Ben koydum ismini erkekte de olursa eşim koyacakOnu ismiyle seviyoruz hep, 2. ismi ben istemedim yoksa yanına, nur, melek vs dendi o zaman soy ismiyle birlikte çok uzun oluyor.
ismiyle büyüsün minnoşlar sen çok severek koymuşsun belli canım ben işte eşim isityor diye kıramıyorum kuranda var diye çok beğeniyor bende değişik birşey daha arıyorum yinede
kızlar bu arada normalde hıc cıkolata yemeyen ben bu aralr acayıp dustum cıkolataya...noldukı bana ya :)
selam canım bende aynen öyle şekerli ve çukulatalı yiyecekler istiyorum sanırım.............kan değerlerimiz düştü benimki şeker testinde ölçüldü 11 hemoğram tam sınırdayım yani kan ilacı içtiğim halde
ismiyle büyüsün minnoşlar sen çok severek koymuşsun belli canım ben işte eşim isityor diye kıramıyorum kuranda var diye çok beğeniyor bende değişik birşey daha arıyorum yinede
cnm bnmde esımm eylul olsun dedı..cok ısteynce bnde tamm dedm...hc aklımdan gecen bı ısım degıldı ıkıncı bı ısım hc dusunmedm cnm..cnku bnm ıkı ısmım var ve hep zorlandm bu konuda...nısa ısmı cok hoss adıyla yasasnn prenses...ne pısırdn bu arada:)
ben golden delisiydim. birgün kocamm bana süpriz yapıp 2 aylık golden almış. nasıl mutlu olmuştum. onu kucağıma alıp sıkıyordum bebek gibi çok tatlıydı.. aşılarını yaptırdık falan özel bi veterinerle anlaştık ama meğersem rahatsızmış köpeğimiz ve bunu veteriner bile anlamaış.. 2 hafta sonra ölmüştüü. kahroldum ağlamaktann gözlerim balon gibi olmuştu. o gece ağlayarak uyumuşum sabah göz kapaklarımı açamamıştım kapanmış okadar ağlamışım bu yüzden işe bile gelmedim çok kötüydüm.. birdaha o oldu köpek almaya korktum gene ölürse gene bişey olursa die. bir iki kere eşim ikna etti niyetlendik amaa o an aklıma geldikçe vazgeçtim..(( 2 haftada bile nasl alışmıştımm
En güzel hayvanla iç içe büyümesi zaten canım. Kısa tüylü, oyuncu ve az yer kaplayan bi şey istiyorsan buldog tavsiye ederim. Ve hayvan barınağından olsa çok iyi olur. Bende Boxer var enerjisine yetişmek ne mümkün ama biraz fazla yer kaplıyo söyliyim. Genelde bizim yatakta uyuduğu için iki büklüm yatmaktan her yerim ağrıyo sabahlarıAma onu çok seviyorum canım oğlum o benim :) Şimdi de kız kardeşi olcak
Çok şirinler canım güle güle yapıştırın. Mobilyasını da aldınız mı?
Mobilyaları aldık ufaklığın odası hazır ama aldığımız hiçbirşeyi yerleştiremiyoruz boya kokusu yüzünden( 1-2 ay iyice havalanması gerekiyormuş.
Canım çok zor gerçekten... Ben de 15 yaşındaki terierimi kaybettiğimde 2 sene falan kendime gelememiştim... Ama sonra barınaklardaki köpüşlerin halini görünce dedim ki, ölecekse bile bir ailesi olarak yaşamış olur... Sonra evlenince ilk iş eşimle birlikte barınaktan Behlül oğlumuzu sahiplendik, iyi ki de yapmışız bunu...
Boxer dedin resim eklemeden duramicam, görmemişin (bizim) boxerı olmuş
işte annemin boxer'ı Nene, yanındaki de kedisi Muhittin.
Muhittin sokakta yaralıyken, Nene de barınaktan kurtarıldı.
Eki Görüntüle 695760
Bu da bizim Behlül, o da barınaktan kurtarıldı, gençlik hastalığı vardı tedavi oldu ölümlerden döndü sıpa. Kendisi J.Russel melezi olup dünyadaki en iyi huylu köpüşlerdendir :)
Eki Görüntüle 695762
Köpek alacaksanız satın almayın, barınaklardan bir can kurtarın...
kral gibi kurulmuşlar maşallah
Sanırım dündü sade dantelli tüllü hastane çıkışı soran vardı
gittigidiyorda buldum ; ORGANZE DANTELLİ 11 Lİ HASTANE ÇIKIŞI-KARGOSUZ GittiGidiyor'da 82690607
Bende buna benzer krem renk accık süslübir hastane çıkışı aldım... Tek renk daha çok seviyorum nedense, kızımın çoğu şeyi beyaz ve krem oldu, çamaşır yıkar dururum artık
Ay saol cnmm ben sordum ben sordummm
çok güzelmişşş bunu nerden aldın peki budamı netten markası neee cnmm??
ya kızlar benim bebeğim sürekli karnımın bı taraflarında toplanıyor sertlesıyor daha oncede demıstım. herkese olan bısey mı bu??
dun gece bı toplandı sankı karnım sola kaydı bır yumru gıbı bı cıkıntı yaptı gectı sonra ama benım aklım cıkıyor(((
guzel kızım ıyıdır ıns. yalancı dogum sancıları ıcın 6. aydan sonra baslar dıyor sanırımbu o...
rahım agzım dıkılmıstı ondan mı acaba?
ctesı yede cok var daha yaa
ya kızlar benim bebeğim sürekli karnımın bı taraflarında toplanıyor sertlesıyor daha oncede demıstım. herkese olan bısey mı bu??
dun gece bı toplandı sankı karnım sola kaydı bır yumru gıbı bı cıkıntı yaptı gectı sonra ama benım aklım cıkıyor(((
guzel kızım ıyıdır ıns. yalancı dogum sancıları ıcın 6. aydan sonra baslar dıyor sanırımbu o...
rahım agzım dıkılmıstı ondan mı acaba?
ctesı yede cok var daha yaa
kızlar bu ense kalınlığı ölçümü her muayenede yapılıyormu ?
detaylı ultrason raporunda ense kalınlığı yazan varmı ? paylaşabilirmisiniz ?
Canım benim doktor ilk gittiğim zaman verdi. Muhtemel doğum tarihlerini hesaplayan bir sistem var ya doktorum onu kullanıyor. Bilgisayar anında sezeryan, normal doğum, aşı, şeker yüklemesi, doğum izni vs. bunların hepsini hesaplıyor ve çıktısını veriyor. Size böyle bişey vermediler mi ? Çok iyi oluyor, hiç bir şeyin zamanını karıştırmıyorum çünkü elimde herşeyin zamanı yazılı olarak var.
kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?