2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamilelikten önce öyle yapardım,evde gaviscon vs yoksa sadece 2 yudum ılık süt içerdim anında keserdi...bunu hatemi söylemişti tv.de...çok değil sadece 2 yudum dedi özellikle...biraz sonra tekrar yanarsa yine 2 yudum :)
şimdi hamilelikte ben de içemiyorum süt..midem almıyor...zaten çok ta sevmem...

kıyamammm ( çok kötü bişey o yaa..büyük bir acı...biz 12 sene baktık...onunla büyümüştüm yani...evlendim 3 ay sonra öldü yavrum ( o kadar acı çektik ki annem ve ben..herkes anlamıyor onun acısını sadece bakan anlar...o yüzden tahmin edebiliyorum acını..2 hafta da bile alıştırır kendine kıyamam...

bizim ki de öyleydi aynenn...ağladığımızda fln gözyaşlarımızı yalardı
patisiyle dürterdi ne oldu der gibi...bi çok insandan daha insandı...o bakışları,hareketleri herşeyi anlamaları..
elleri kırılsın zehirlemeye kalkanların...!

ben de beyaz çok seviyorum..ya da kırık beyaz-krem vs...ve aynen süslüü :)) çok güzelmiş cnm güle güle giysin bebişin...
ben de benzer bi hastane çıkışı almayı düşünüyorum:) yağmurlarımız güzel güzel giysin inşallahh

kızlar bu arada normalde hıc cıkolata yemeyen ben bu aralr acayıp dustum cıkolataya...noldukı bana ya :)

selam canım bende aynen öyle şekerli ve çukulatalı yiyecekler istiyorum sanırım.............kan değerlerimiz düştü benimki şeker testinde ölçüldü 11 hemoğram tam sınırdayım yani kan ilacı içtiğim halde

cnm bn oyle cıkolta seven bırı degıldm..kucuck bı parca yesem tıkardı benı...smdı yedıkce yıyesm gelıyo ve canm ıstıyo resmenn

kızlar dün şeker yüklemem yapıldı bugün sonucu aldım iyi çıktı 3 hafta sonra kontrole gel dedi yine test filan varmı acaba 3 hafta sonra gidince yine kan filan vercemmi ki 23+5 günlüğüm bugün

ya kızlar benim bebeğim sürekli karnımın bı taraflarında toplanıyor sertlesıyor daha oncede demıstım. herkese olan bısey mı bu??
dun gece bı toplandı sankı karnım sola kaydı bır yumru gıbı bı cıkıntı yaptı gectı sonra ama benım aklım cıkıyor(((
guzel kızım ıyıdır ıns. yalancı dogum sancıları ıcın 6. aydan sonra baslar dıyor sanırımbu o...
rahım agzım dıkılmıstı ondan mı acaba?
ctesı yede cok var daha yaa

Canım çok zor gerçekten... Ben de 15 yaşındaki terierimi kaybettiğimde 2 sene falan kendime gelememiştim... Ama sonra barınaklardaki köpüşlerin halini görünce dedim ki, ölecekse bile bir ailesi olarak yaşamış olur... Sonra evlenince ilk iş eşimle birlikte barınaktan Behlül oğlumuzu sahiplendik, iyi ki de yapmışız bunu...

Boxer dedin resim eklemeden duramicam, görmemişin (bizim) boxerı olmuş
işte annemin boxer'ı Nene, yanındaki de kedisi Muhittin.
Muhittin sokakta yaralıyken, Nene de barınaktan kurtarıldı.

Bu da bizim Behlül, o da barınaktan kurtarıldı, gençlik hastalığı vardı tedavi oldu ölümlerden döndü sıpa. Kendisi J.Russel melezi olup dünyadaki en iyi huylu köpüşlerdendir :)

Köpek alacaksanız satın almayın, barınaklardan bir can kurtarın...

Ayyy canlarım yaa. Oğlumun arkadaşları onlar :)) Evet hayvan sahiplenmek isteyen arkadaşlar mutlaka barınaktan almalı. Eşya değil onlar parayla almak doğru değil. Barınakta kötü şartlarda yaşıyolar. Bir can kurtarmak gibisi var mı :)

Heeeey, herkes çocuklarının fotoğrafını paylaşmış bugün ne güzeeeeeel, dedim pişusuz ve köpüşsüz olmaz alın bakalım bunlarda benim kızım ve oğlumm

canım ben bu takımı görümcemin doğacak bebeğine aldım malı dokusu çok güzeldi fiyatıda netteki fiyatla aynıydı hatta bebifox marka

Ay saol cnmm ben sordum ben sordummm
çok güzelmişşş bunu nerden aldın peki budamı netten markası neee cnmm??

markası bebifox canım

canım benimkide öyle bi tarafta toplanıyor sonra kendiliğinden normale dönüyor benimde son 1 haftadır rahimimde hareketler hissediyorum nasıl desem sanki birden ayagı falan pırtlayıp çıkacakmış gibi hatta biraz önce yemek yaparken zıplattı beni resmen ama pazartesi doktorum herşey normal diyince erken dogum olayını aklıma getirmemeye çalışıyorum sende endişelenme inşallah bişey olmaz

cnm bendede oluyor o durumm toplanıo kasılıo toplandıgı taraf sısıo bıraz sonraa yavas yavas dagılıo gibi oluo:)) o anda kas katı kalıom .. toplanma ara ara doktora dedım normal dedı ,annemde olur ole seyler dıyor sagdce doktorum fazlalasırsa bu durum önemlı dedi..

Bana öyle birşey vermedi canım.

kızlarrr son günlerde dr gıdenlerrden rica etsem hafta+gun olarak = bebek kılolarınızı yazabılırmısınız

Canım 23 nisanda gittim boyu 28 cm kilosu 700 gr.mış.Benimki benim gibi biraz tombik olacak.

Kızlar çok canım sıkkın.Kardeşim nişanlı.Nişanlısıyla aldığı eşyaları çocuk odam boş olduğu için bize getirmişlerdi.Şimdi kızıma oda yapıcam ama bir duvar kardeşimin eşyalarıyla dolu.Hamile kaldığımda kardeşim odayı ne zaman yapacaksınız , eşyaları alıcaz demişti.nişanlısının evine koyacaklardı.Şimdi araları bozuk.Anneme demişki onların evine bir tane bile eşya gitmicek.Biraz önce annem aradı eşyalar nişanlısının evşine gitmeyecekmiş.Babam yurt dışında.Haftaya izne geliyor.O gelsin bakarız diyor.Dünde ablamla annem diyorki eeee eşyalar burda kalsa nolur.Yığarmışım bir köşeye üzerinede birşey örtermişim.Damat tarafı bu eşyaları nereye koyacakmış.(Delirdim banane ya nereye koyarsa koysun.)Ben baştan beri diyorum kızıma oda yapacağım o zaman eşyaları alırsınız diye.Yani hevesimi kursağımda bırakıyorlar.Çok sinirliyim çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…