2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sıkma canını dicem ama ayıp ediyorlar. çek restini

amaannn be kardeş sen de bendenmişsin.bizim de çocuk odası yapacağımız yerde eski ev sahibinin eşyaları var önce evi değiştireceğiz diye umursamıyordum ama artık gücüm yok ev toplamaya yerleştirmeye o nedenle bu evdeyiz o odanın boşalması lazım konuştuk bakalım ne zaman boşaltacaklar?

Çok sinir bozucu ne yani oda yapmaktan vazmıgeçelim.

Kızlar çok canım sıkkın.Kardeşim nişanlı.Nişanlısıyla aldığı eşyaları çocuk odam boş olduğu için bize getirmişlerdi.Şimdi kızıma oda yapıcam ama bir duvar kardeşimin eşyalarıyla dolu.Hamile kaldığımda kardeşim odayı ne zaman yapacaksınız , eşyaları alıcaz demişti.nişanlısının evine koyacaklardı.Şimdi araları bozuk.Anneme demişki onların evine bir tane bile eşya gitmicek.Biraz önce annem aradı eşyalar nişanlısının evşine gitmeyecekmiş.Babam yurt dışında.Haftaya izne geliyor.O gelsin bakarız diyor.Dünde ablamla annem diyorki eeee eşyalar burda kalsa nolur.Yığarmışım bir köşeye üzerinede birşey örtermişim.Damat tarafı bu eşyaları nereye koyacakmış.(Delirdim banane ya nereye koyarsa koysun.)Ben baştan beri diyorum kızıma oda yapacağım o zaman eşyaları alırsınız diye.Yani hevesimi kursağımda bırakıyorlar.Çok sinirliyim çok.[/QUOTE]

Annenlerin veya sizin apartmanınızda depo gibi bu eşyaları koyabilecek biyer varsa kimseyi kırmadan bu işi halledebilirsin.boylelikle sende ufaklığa istediğin odayı yaparsın

bende bebeğime istediğim gibi bi oda yapamıycam şimdilik kızlar çünkü ev kira şimdilik bi yatak bi şifonyer düşünüyorum ama 2 sene sonra falan kendi evime geçersem en güzelinden bi oda alcam bebeğime inş.bu arada ben bu keçe süslere bayıldım.bende yapmak istiyorum ama nerde satılır bu keçe denen malzeme söyler misiniz

Teşekkür ederim canım... :)

hep öyle olur zatennn.. Benim profesyonel fotoğrafçı arkadaşlarım var. 50 kere dedim de bi bana vakit ayıramadılar. Sonra dedim parama geçer sözüm.. Bunlar ne ki daha ne resimlerim var. Buraya yükleyemiyorum mb ı fazla olduğu için..

ben çok çok eşyalarını kapı önüne koyarım canım ne de olsa eski ev sahibim ama senin öyle bir şansın yok kardeşin yani sonuçta

Aynen öyle canım.Sonuçta kardeşim.Ama o kardeş olarak ablasınıda düşünmeli.Ama onda o düşünce nerde.

Annenlerin veya sizin apartmanınızda depo gibi bu eşyaları koyabilecek biyer varsa kimseyi kırmadan bu işi halledebilirsin.boylelikle sende ufaklığa istediğin odayı yaparsın [/QUOTE]

Maalesef canım.Depo tarzı biryer yok ama diğer evli kardeşimin evindede boş oda var.Hem uzakda değil.Ama eşyalar orayada gitmezmiş.Üçüncü kata eşyalar nasıl çıkarmış.Zırt bırt eşyalar yarmi değiştirecekmiş.

Maalesef canım.Depo tarzı biryer yok ama diğer evli kardeşimin evindede boş oda var.Hem uzakda değil.Ama eşyalar orayada gitmezmiş.Üçüncü kata eşyalar nasıl çıkarmış.Zırt bırt eşyalar yarmi değiştirecekmiş.[/QUOTE]

allah allahhhhhh ama sende bebeğin için oda yapacaksın biraz anlayışılı olsunlar...hayret bişi

allah allahhhhhh ama sende bebeğin için oda yapacaksın biraz anlayışılı olsunlar...hayret bişi [/QUOTE]

Valla bende şaşıyorum.Ve bebek odası için nasıl heveslendiğimi biliyorlar.O eşyalar odadayken içim rahat etmeyecek.Evli kardeşime eşyaları sana getirsinler dediğimde bende nereye koyacaksınız dedi.Bende senin çocuk odası boş oraya dedim.Benim odan küçük dedi.Evet odası benimkine göre küçük ama sonuçta bu eşyalar oraya sığar.Offfffff demek istemiyorum ama offfffffffffffffffff offfffffffffffffff.

İnternette çiçek malzemesi online satış var canım.Ordan bulabilirsin.

allah allahhhhhh ama sende bebeğin için oda yapacaksın biraz anlayışılı olsunlar...hayret bişi

Valla bende şaşıyorum.Ve bebek odası için nasıl heveslendiğimi biliyorlar.O eşyalar odadayken içim rahat etmeyecek.Evli kardeşime eşyaları sana getirsinler dediğimde bende nereye koyacaksınız dedi.Bende senin çocuk odası boş oraya dedim.Benim odan küçük dedi.Evet odası benimkine göre küçük ama sonuçta bu eşyalar oraya sığar.Offfffff demek istemiyorum ama offfffffffffffffffff offfffffffffffffff.[/QUOTE]

yok yok bunların hepsi birleşmiş sana oda yaptırmaya niyetleri yok.umarım bir çaresini bulursunda istediğin odayı yaparsın

canım benim kızımda sürekli geziyor maşallah... inan anlattığın gibi bir yukarda toplanıyor bir aşağıda solda sağda falan dönüyor... panik yapma... sancın dinlenince geçen türdense sorun etme :)
ama yatmana rağmen geçmeyen sancı varsa o zaman doktora sormalısın... sancı yoksa sorunda yoktur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…