- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.441
canım bu arada işinden memnun değilmisin yani neden tekrar dönmeyeceksin bebeğine bakacak birisi yok diyemi yoksa kendin büyütmek için mi
Merhaba annelerrrr
Geçenlerde duvar süsünü paylaşmıştım, bugünde dün kapı süsü yaptım elimde kalan malzemeler ile. Sözümde gelen çiçekten çaldım
Buda artık ne zaman bitireceğimi bilmediğim battaniye. Yeni başladım ilk defa örüyorum, öğrenene kadar annemin sinirini hoplattımBittikten sonra pembişlerle süslenmeye verilecek.
hamilelikten önce öyle yapardım,evde gaviscon vs yoksa sadece 2 yudum ılık süt içerdim anında keserdi...bunu hatemi söylemişti tv.de...çok değil sadece 2 yudum dedi özellikle...biraz sonra tekrar yanarsa yine 2 yudum :)
şimdi hamilelikte ben de içemiyorum süt..midem almıyor...zaten çok ta sevmem...
kıyamammm( çok kötü bişey o yaa..büyük bir acı...biz 12 sene baktık...onunla büyümüştüm yani...evlendim 3 ay sonra öldü yavrum ( o kadar acı çektik ki annem ve ben..herkes anlamıyor onun acısını sadece bakan anlar...o yüzden tahmin edebiliyorum acını..2 hafta da bile alıştırır kendine kıyamam...
bizim ki de öyleydi aynenn...ağladığımızda fln gözyaşlarımızı yalardı
patisiyle dürterdi ne oldu der gibi...bi çok insandan daha insandı...o bakışları,hareketleri herşeyi anlamaları..
elleri kırılsın zehirlemeye kalkanların...!
ben de beyaz çok seviyorum..ya da kırık beyaz-krem vs...ve aynen süslüü :)) çok güzelmiş cnm güle güle giysin bebişin...
ben de benzer bi hastane çıkışı almayı düşünüyorum:) yağmurlarımız güzel güzel giysin inşallahh
bende bebeğime istediğim gibi bi oda yapamıycam şimdilik kızlar çünkü ev kira şimdilik bi yatak bi şifonyer düşünüyorum ama 2 sene sonra falan kendi evime geçersem en güzelinden bi oda alcam bebeğime inş.bu arada ben bu keçe süslere bayıldım.bende yapmak istiyorum ama nerde satılır bu keçe denen malzeme söyler misiniz
kızlar bir sitede şu kapı süsünü buldum bunu yapıcam sanırım ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 695648
Sizinki Rus finosu dımı safkan mı peki benimkide Rus finosu ama daha farklı aynı cins demezsin daha tuylu ve ufak şaşırdım bı ara pc açınca resmini gönderirim
Eki Görüntüle 695699 bunlarda benim canlarım ::) alman kurdu eşimin yıl başı hediyesi idi.. malesef vefat etti
Heeeey, herkes çocuklarının fotoğrafını paylaşmış bugün ne güzeeeeeel, dedim pişusuz ve köpüşsüz olmaz alın bakalım bunlarda benim kızım ve oğlumm
Eki Görüntüle 695800
Bana öyle birşey vermedi canım.
Canım 23 nisanda gittim boyu 28 cm kilosu 700 gr.mış.Benimki benim gibi biraz tombik olacak.
Kızlar çok canım sıkkın.Kardeşim nişanlı.Nişanlısıyla aldığı eşyaları çocuk odam boş olduğu için bize getirmişlerdi.Şimdi kızıma oda yapıcam ama bir duvar kardeşimin eşyalarıyla dolu.Hamile kaldığımda kardeşim odayı ne zaman yapacaksınız , eşyaları alıcaz demişti.nişanlısının evine koyacaklardı.Şimdi araları bozuk.Anneme demişki onların evine bir tane bile eşya gitmicek.Biraz önce annem aradı eşyalar nişanlısının evşine gitmeyecekmiş.Babam yurt dışında.Haftaya izne geliyor.O gelsin bakarız diyor.Dünde ablamla annem diyorki eeee eşyalar burda kalsa nolur.Yığarmışım bir köşeye üzerinede birşey örtermişim.Damat tarafı bu eşyaları nereye koyacakmış.(Delirdim banane ya nereye koyarsa koysun.)Ben baştan beri diyorum kızıma oda yapacağım o zaman eşyaları alırsınız diye.Yani hevesimi kursağımda bırakıyorlar.Çok sinirliyim çok.
bende bebeğime istediğim gibi bi oda yapamıycam şimdilik kızlar çünkü ev kira şimdilik bi yatak bi şifonyer düşünüyorum ama 2 sene sonra falan kendi evime geçersem en güzelinden bi oda alcam bebeğime inş.bu arada ben bu keçe süslere bayıldım.bende yapmak istiyorum ama nerde satılır bu keçe denen malzeme söyler misiniz
Günaydın hepinizeHaftanın son günü bugün muhteşem bir gün ve tabii
FENERBAHÇEM sen çok yaşaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?