2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Off uyuyamiyorum dun bebegimin sadece bir kez hareketini hissettim aksamdan beri hic kimildamiyo saatin 8 olmsini bekliyorum ilk is dr aramak icin cok korkuyorum hemde cok

Gunaydin hepimize, bugunun cuma olmasi, baharin gelmesi, gunesin sicakligini hissetirmesi ve sanirim hamilelikte mutluluk hormonunun armasi beni pozitif etkiliyor. Hadi bakalim gune guzel bir resim ile baslayalim.

gunaydın kızlarrrr..ben bugun sabahn korunde kalktım kocamla kahvaltı ettm onu yolcu ettm ...guzel bı gun olsun ıns hepımz ıcınnn..

canım bu arada işinden memnun değilmisin yani neden tekrar dönmeyeceksin bebeğine bakacak birisi yok diyemi yoksa kendin büyütmek için mi

canım şuan kendi annem zaten bi torun bakıyor daha yeni 1 yaşına girdi. ve beli sakat ameliyat olması gerekiyor ama torunu için olamıyor. kayınvalidemde panik telaşlı yalnız bakmaya korkuyor.. eee mecburen bana kalıyor yani. hayırlısı diyorum gene ama en azından 1 yıl ben bakacağım sanırım.. iş yerimde de benim işimi yapan başaksı yok çok fazla idare edemiyorlar oyüzden çıkıcam..

Son düzenleme:

güle güle kullansın bebeişin hepsi cok güzel olmuş. hatta battaniyenin aynısını kayınvalidem kızıma örüyorr

valla eve geçte gittim boğazım hala yanıyordu gaviscon şişesini kafama diktim artık yoksa çıldırıcamm. suratım ekşimik gibiydim.. çok şükür hafifledi.. aynen bende sütü hiç sevmemm. o 2 yudum bile bana 2 bardak gibi gelir.. böğğğ

ay evet canm 2 haftada öyle alışmışım ki ailemiz olmuş. ölünce anlamıştım (( hatta çok ağladığıı duyunca kayınvalidem falan yapma öyle köpek için ağlanırmı dedikçe boğazına yapışasım geliyordu.. yatak içinden çıkmadık ağlamaktan yorganı çekmiştim kafama (

canım ben tuhafiyeden aldım kimi büyük tuhafiyelerde satılıyor

kızlar bir sitede şu kapı süsünü buldum bunu yapıcam sanırım ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 695648

Çok hoş çok farklı canım yap bence :)

Annemmm şımarık seniii

Sizinki Rus finosu dımı safkan mı peki benimkide Rus finosu ama daha farklı aynı cins demezsin daha tuylu ve ufak şaşırdım bı ara pc açınca resmini gönderirim

Canım safkanmı bilmiyoruz eşim onu yolda bulduğu için :) Veteriner rus finosu olduğunu söyledi. Bu fotoğrafta traştan yeni gelmiş hali normalde tüyleri uzun özellikle baş ve boyun bölgesinde baya uzun pamuk pamuk beyaz tüyleri var. 9 yaşında bizim kız ve biraz tombik

Eki Görüntüle 695699 bunlarda benim canlarım ::) alman kurdu eşimin yıl başı hediyesi idi.. malesef vefat etti

Çok üzüldüm canım başın sağolsun Rottweilerın kaç yaşında maşallah pırıl pırıl.

Heeeey, herkes çocuklarının fotoğrafını paylaşmış bugün ne güzeeeeeel, dedim pişusuz ve köpüşsüz olmaz alın bakalım bunlarda benim kızım ve oğlumm

Eki Görüntüle 695800

Hahahah pozlara bak

Kardeşin çok ayıp ediyor canım bunu kendisinin düşünmesi lazım. Sen iyilik yapıyorsun karşılığı bu mu olmalı yani? Düğünleri ne zaman çok mu var?

Süs malzemeleri satan yerlerde oluyor canım. Kurdele, tül, boncuk, düğme vs satan dükkanlar oluyor ya onlarda da bulunabiliyor.

günaydın kızlarrr boll güneşli havaa ohhhh, böyleykenden iş pek çekilmiyor.. allahtan öğleden sonra çıkacağım 2. doz aşım var. onu yaptırıcaz kızımlaa... Buda dün kocitomla yaptığımız kuşlar. baktı ben sallıyorum bitiremicem. aldı eline keçeyi ve makası işe koyuldu meğersem benden daha yetenekliymiş

günaydın herkese hayırlı cumalar çok yoğunum bu hafta bıktım artık çalışmaktan bitse şu haftada hayırlısıyla, papatyaecem arkadaşım naptın gittin mi doktora?

sabaha karşı uyanır gibi oldum, elim göğsüme çarptı ıpıslak hemen kalktım lambayı yaktım.. oda nee sıvımı sütmü akmışta akmış. ohaaa oldum valla göğsüme peçete koydum falan ama geçen akşam 1 damla akan şey dün akşam göğsüm kadar akmış yakında tam sütlenicem galibaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…