2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ellerinize sağlık canım her zamanki gibi çok güzel olmuş

ohh ohh masallah :) bnmde goguslerım nsı buyuduyse araları terlıyo gece su gıbı :)) bugun gene sudyen alıcmm sıgdıramıyorummm vla :) ama eskıden gogusrım karnımdan buyuktu smdı karnım acık araa onde :)

cok guzel olmus cnm ellerınıze emegıne saglıkk :)

Ellerinize sağlık canım her zamanki gibi çok güzel olmuş

saol canım benim..

ohh ohh masallah :) bnmde goguslerım nsı buyuduyse araları terlıyo gece su gıbı :)) bugun gene sudyen alıcmm sıgdıramıyorummm vla :) ama eskıden gogusrım karnımdan buyuktu smdı karnım acık araa onde :)

hehehe ohh seninkielere maşallah :) benim 75 beden sütyenlerim hala oluyo inatla sığdırıyorum ya da uçları çok şiş ve irileşti bide tatlı kaşınıyor deliricem valla :))

cok guzel olmus cnm ellerınıze emegıne saglıkk :)

teşekkür ederiz teyzesi

maşallah canım eşine

çok güzel olmuş
ay ne kadar güzel görünüyor

ilerde minişinin fotolarını da asarsın o dallara

bizim fıstık da bizle beraber uyuyor... tabii o tek kişilik yerde biz ikimiz diğer tarafta ortada kalıp sıkışan da ben oluyorum. ama olsun canı sağolsun fıstığımın:)

Günaydınnnnnnnn herkese biz bugün erkenden uyandık yürüyüş yaptık öyle işe geldik bebeğimle :))

Canım benim durumun çok zor annenin de sıkıntısını anlıyorum insan bazen bin parçaya bölünmek istiyor ama elimizden pek bir şey gelmiyor herkese yetişemeyiz ... Benim annem de seninki gibi elinden sinir sıkışması nedeniyle operasyon geçirdi hastaneden çıkar çıkmaz bize yemek yaptı
Canım hepsi çok tatlı ellerine sağlık çok marifetlisin maşallah :))
Canım kullanmadığın balkonun varsa koy onları balkona üstünü de güzelce ört yağmur güneş gelmesin olmaz mı ??
kızlaaarrr ay tutulması başladı ayı görenler kaçırmasınnnn
Ayyyy hiç bir tutulmayı izleyemedik eşimle hep uyuduğumuz saatlerde heppp
Off uyuyamiyorum dun bebegimin sadece bir kez hareketini hissettim aksamdan beri hic kimildamiyo saatin 8 olmsini bekliyorum ilk is dr aramak icin cok korkuyorum hemde cok
Canım haber var mı görüştün mü doktorunla ne oldu ??

Hayatımsın harikasınız harikaaaaa ellerinize sağlık yine mükemmel olmuş

Son düzenleme:
Herkese günaydınlar.ayırlı cumalar arkadaşlar.

yok yok bunların hepsi birleşmiş sana oda yaptırmaya niyetleri yok.umarım bir çaresini bulursunda istediğin odayı yaparsın

Bakalım nolucak.Babam bi gelsinde o zaman belli olur.

sağol canım cevap için ama ben kendim elimle alsam diyorum yine çiçekçilerde mi olur acaba

Canım tuhafiyelerde bulabilirsin.Ama her tuhafiye satmaz.

Off uyuyamiyorum dun bebegimin sadece bir kez hareketini hissettim aksamdan beri hic kimildamiyo saatin 8 olmsini bekliyorum ilk is dr aramak icin cok korkuyorum hemde cok

Canım doktoru aradın mı?

Son düzenleme:

Herkese gunaydin.

Hayatımsin yine harikalar yaratmıştınız.

Gunebakan sana ben her konuda katılıyorum nedense :) yasaaaa Fenerbahçe :)

teşekkür ederim kızlar çok saolunn

bence de barınaklardan almak çok önemli... ayrıca bayıldım hepsi birbirinden tatlııı:)

Hayatımsın Harikasın

günayydınn kızlaaarrr hayırlı cumalarr..
hayırlısı canım maddi sıkıntın yoksa en güzeli kendin bakmann
eşim diyo 1. kızımızla ilgilenemedin bari bunuu kurtaralım
bir de kızımın okul zamanı dersleri falan benimde işe dönmem sıkıntılı
aslında biliyorum ben evde yapamam çok sıkılırım ama öbür türlü de çocuklarımla rezil olucam götür getir babanneye off neyse hayırlısı bakalım 2 ucu boklu değnekkk ...
bu arada odanıza bayıldımmm süperrrr

Kızlar babalar gününde eşinize ne almayı düşünüyorsunuz ?? Ben 2 yıldır tişört ve ayakkabı almıştım bu yıl çok farklı olsun istiyorum çok sevdiği klasik araba maketlerinden bir kaç tane alsam üstüne hoş bir not yazarım sizce nasıl fikir ??

ben ilk kez babalar günü hediyesi alıcam eşime ve hiç bir fikrim yok erkeğe hediye almak kadar zor bişey yok bu dünyada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…