- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.461
günaydın kızlarrr boll güneşli havaa ohhhh, böyleykenden iş pek çekilmiyor.. allahtan öğleden sonra çıkacağım 2. doz aşım var. onu yaptırıcaz kızımlaa... Buda dün kocitomla yaptığımız kuşlar. baktı ben sallıyorum bitiremicem. aldı eline keçeyi ve makası işe koyuldumeğersem benden daha yetenekliymiş
Eki Görüntüle 696051 Eki Görüntüle 696053
sabaha karşı uyanır gibi oldum, elim göğsüme çarptı ıpıslak hemen kalktım lambayı yaktım.. oda neesıvımı sütmü akmışta akmış. ohaaa oldum valla göğsüme peçete koydum falan ama geçen akşam 1 damla akan şey dün akşam göğsüm kadar akmış yakında tam sütlenicem galibaaaa
günaydın kızlarrr boll güneşli havaa ohhhh, böyleykenden iş pek çekilmiyor.. allahtan öğleden sonra çıkacağım 2. doz aşım var. onu yaptırıcaz kızımlaa... Buda dün kocitomla yaptığımız kuşlar. baktı ben sallıyorum bitiremicem. aldı eline keçeyi ve makası işe koyuldumeğersem benden daha yetenekliymiş
Ellerinize sağlık canım her zamanki gibi çok güzel olmuş
ohh ohh masallah :) bnmde goguslerım nsı buyuduyse araları terlıyo gece su gıbı :)) bugun gene sudyen alıcmm sıgdıramıyorummm vla :) ama eskıden gogusrım karnımdan buyuktu smdı karnım acık araa onde :)
cok guzel olmus cnm ellerınıze emegıne saglıkk :)
HAYATIMSIN FİKİRLER ÇOK ORJİNAL YAAA :)
Her zamanki gibi süper olmus. Ellerinize sağlık...
maşallah canım eşine
çok güzel olmuş
ay ne kadar güzel görünüyor
ilerde minişinin fotolarını da asarsın o dallara
En güzel hayvanla iç içe büyümesi zaten canım. Kısa tüylü, oyuncu ve az yer kaplayan bi şey istiyorsan buldog tavsiye ederim. Ve hayvan barınağından olsa çok iyi olur. Bende Boxer var enerjisine yetişmek ne mümkün ama biraz fazla yer kaplıyo söyliyim. Genelde bizim yatakta uyuduğu için iki büklüm yatmaktan her yerim ağrıyo sabahlarıAma onu çok seviyorum canım oğlum o benim :) Şimdi de kız kardeşi olcak
Canım benim durumun çok zor annenin de sıkıntısını anlıyorum insan bazen bin parçaya bölünmek istiyor ama elimizden pek bir şey gelmiyor herkese yetişemeyiz ... Benim annem de seninki gibi elinden sinir sıkışması nedeniyle operasyon geçirdi hastaneden çıkar çıkmaz bize yemek yaptıAhh canım şimdi sende benim yarama bastınbenim annemde kayınvalidem de çok uzaklar, keşke biri bana yakın olsaydı ama kader işte. Kayınvalidem rahatsız doğumda bile gelemezsem diye şimdiden üzülüyor, annemde uyuz babannem var yanında, canından bezdirmiş kadını, bugün telefonda bıktım artık diyor. Annenemde rahatsız o da dayımda kalıyor... Bugün annemi aramış bir sürü beddua etmiş bana bakmıyorsun ölecem ben, sen gez oralarda demiş durmuş.Daha yeni kalp ameliyetı oldu annem 20gün ankara hastanede başını bekledi....Annemde şaşırdı ne yapacağını Burda da ben varım .... Annemi de görsen kendi de rahatsız ama ağrıdan ölse ah uhhh demez, koltuk deyneğiyle bile temizlik yapar yemek yapar Anam benim güzel anammmm çilekeş anammmmm....
Canım hepsi çok tatlı ellerine sağlık çok marifetlisin maşallah :))Merhaba annelerrrr
Geçenlerde duvar süsünü paylaşmıştım, bugünde dün kapı süsü yaptım elimde kalan malzemeler ile. Sözümde gelen çiçekten çaldım
Buda artık ne zaman bitireceğimi bilmediğim battaniye. Yeni başladım ilk defa örüyorum, öğrenene kadar annemin sinirini hoplattımBittikten sonra pembişlerle süslenmeye verilecek.
Canım kullanmadığın balkonun varsa koy onları balkona üstünü de güzelce ört yağmur güneş gelmesin olmaz mı ??Bana öyle birşey vermedi canım.
Canım 23 nisanda gittim boyu 28 cm kilosu 700 gr.mış.Benimki benim gibi biraz tombik olacak.
Kızlar çok canım sıkkın.Kardeşim nişanlı.Nişanlısıyla aldığı eşyaları çocuk odam boş olduğu için bize getirmişlerdi.Şimdi kızıma oda yapıcam ama bir duvar kardeşimin eşyalarıyla dolu.Hamile kaldığımda kardeşim odayı ne zaman yapacaksınız , eşyaları alıcaz demişti.nişanlısının evine koyacaklardı.Şimdi araları bozuk.Anneme demişki onların evine bir tane bile eşya gitmicek.Biraz önce annem aradı eşyalar nişanlısının evşine gitmeyecekmiş.Babam yurt dışında.Haftaya izne geliyor.O gelsin bakarız diyor.Dünde ablamla annem diyorki eeee eşyalar burda kalsa nolur.Yığarmışım bir köşeye üzerinede birşey örtermişim.Damat tarafı bu eşyaları nereye koyacakmış.(Delirdim banane ya nereye koyarsa koysun.)Ben baştan beri diyorum kızıma oda yapacağım o zaman eşyaları alırsınız diye.Yani hevesimi kursağımda bırakıyorlar.Çok sinirliyim çok.
Ayyyy hiç bir tutulmayı izleyemedik eşimle hep uyuduğumuz saatlerde hepppkızlaaarrr ay tutulması başladı ayı görenler kaçırmasınnnn
Canım haber var mı görüştün mü doktorunla ne oldu ??Off uyuyamiyorum dun bebegimin sadece bir kez hareketini hissettim aksamdan beri hic kimildamiyo saatin 8 olmsini bekliyorum ilk is dr aramak icin cok korkuyorum hemde cok
yok yok bunların hepsi birleşmiş sana oda yaptırmaya niyetleri yok.umarım bir çaresini bulursunda istediğin odayı yaparsın
sağol canım cevap için ama ben kendim elimle alsam diyorum yine çiçekçilerde mi olur acaba
Off uyuyamiyorum dun bebegimin sadece bir kez hareketini hissettim aksamdan beri hic kimildamiyo saatin 8 olmsini bekliyorum ilk is dr aramak icin cok korkuyorum hemde cok
Çok hoş çok farklı canım yap bence :)
Annemmm şımarık seniii
Canım safkanmı bilmiyoruz eşim onu yolda bulduğu için :) Veteriner rus finosu olduğunu söyledi. Bu fotoğrafta traştan yeni gelmiş hali normalde tüyleri uzun özellikle baş ve boyun bölgesinde baya uzun pamuk pamuk beyaz tüyleri var. 9 yaşında bizim kız ve biraz tombik
Çok üzüldüm canım başın sağolsunRottweilerın kaç yaşında maşallah pırıl pırıl.
Canım ellerinize sağlık.Karı koca hamaratsınız valla.
Günaydınnnnnnnn herkese biz bugün erkenden uyandık yürüyüş yaptık öyle işe geldik bebeğimle :))
Canım benim durumun çok zor annenin de sıkıntısını anlıyorum insan bazen bin parçaya bölünmek istiyor ama elimizden pek bir şey gelmiyor herkese yetişemeyiz ... Benim annem de seninki gibi elinden sinir sıkışması nedeniyle operasyon geçirdi hastaneden çıkar çıkmaz bize yemek yaptı
Canım hepsi çok tatlı ellerine sağlık çok marifetlisin maşallah :))
Canım kullanmadığın balkonun varsa koy onları balkona üstünü de güzelce ört yağmur güneş gelmesin olmaz mı ??
Ayyyy hiç bir tutulmayı izleyemedik eşimle hep uyuduğumuz saatlerde heppp
Canım haber var mı görüştün mü doktorunla ne oldu ??
Hayatımsın harikasınız harikaaaaa ellerinize sağlık yine mükemmel olmuş
Herkese gunaydin.
Hayatımsin yine harikalar yaratmıştınız.
Gunebakan sana ben her konuda katılıyorum nedense :) yasaaaa Fenerbahçe :)
Bakalım nolucak.Babam bi gelsinde o zaman belli olur.
Canım tuhafiyelerde bulabilirsin.Ama her tuhafiye satmaz.
Canım doktoru aradın mı?
Çok hoş çok farklı canım yap bence :)
Annemmm şımarık seniii
Canım safkanmı bilmiyoruz eşim onu yolda bulduğu için :) Veteriner rus finosu olduğunu söyledi. Bu fotoğrafta traştan yeni gelmiş hali normalde tüyleri uzun özellikle baş ve boyun bölgesinde baya uzun pamuk pamuk beyaz tüyleri var. 9 yaşında bizim kız ve biraz tombik
Çok üzüldüm canım başın sağolsunRottweilerın kaç yaşında maşallah pırıl pırıl.
Canım ellerinize sağlık.Karı koca hamaratsınız valla.
saol canım :) sanırım hamaratlığımız bitti artık. kocam diyor kızımızın odası bitti galiba. dedim bi ampul yanmazsa şimdilik bitti
Canım çok zor gerçekten... Ben de 15 yaşındaki terierimi kaybettiğimde 2 sene falan kendime gelememiştim... Ama sonra barınaklardaki köpüşlerin halini görünce dedim ki, ölecekse bile bir ailesi olarak yaşamış olur... Sonra evlenince ilk iş eşimle birlikte barınaktan Behlül oğlumuzu sahiplendik, iyi ki de yapmışız bunu...
Boxer dedin resim eklemeden duramicam, görmemişin (bizim) boxerı olmuş
işte annemin boxer'ı Nene, yanındaki de kedisi Muhittin.
Muhittin sokakta yaralıyken, Nene de barınaktan kurtarıldı.
Eki Görüntüle 695760
Bu da bizim Behlül, o da barınaktan kurtarıldı, gençlik hastalığı vardı tedavi oldu ölümlerden döndü sıpa. Kendisi J.Russel melezi olup dünyadaki en iyi huylu köpüşlerdendir :)
Eki Görüntüle 695762
Köpek alacaksanız satın almayın, barınaklardan bir can kurtarın...
Hayatımsın Harikasın
canım şuan kendi annem zaten bi torun bakıyor daha yeni 1 yaşına girdi. ve beli sakat ameliyat olması gerekiyor ama torunu için olamıyor. kayınvalidemde panik telaşlı yalnız bakmaya korkuyor.. eee mecburen bana kalıyor yani. hayırlısı diyorum gene ama en azından 1 yıl ben bakacağım sanırım.. iş yerimde de benim işimi yapan başaksı yok çok fazla idare edemiyorlar oyüzden çıkıcam..
sabaha karşı uyanır gibi oldum, elim göğsüme çarptı ıpıslak hemen kalktım lambayı yaktım.. oda neesıvımı sütmü akmışta akmış. ohaaa oldum valla göğsüme peçete koydum falan ama geçen akşam 1 damla akan şey dün akşam göğsüm kadar akmış yakında tam sütlenicem galibaaaa
ben ilk kez babalar günü hediyesi alıcam eşime ve hiç bir fikrim yok erkeğe hediye almak kadar zor bişey yok bu dünyada :)Kızlar babalar gününde eşinize ne almayı düşünüyorsunuz ?? Ben 2 yıldır tişört ve ayakkabı almıştım bu yıl çok farklı olsun istiyorum çok sevdiği klasik araba maketlerinden bir kaç tane alsam üstüne hoş bir not yazarım sizce nasıl fikir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?