- 2 Ocak 2013
- 2.262
- 6
- 88
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.481
günayydınn kızlaaarrr hayırlı cumalarr..
hayırlısı canım maddi sıkıntın yoksa en güzeli kendin bakmann
eşim diyo 1. kızımızla ilgilenemedin bari bunuu kurtaralım
bir de kızımın okul zamanı dersleri falan benimde işe dönmem sıkıntılı
aslında biliyorum ben evde yapamam çok sıkılırım ama öbür türlü de çocuklarımla rezil olucam götür getir babanneye off neyse hayırlısı bakalım 2 ucu boklu değnekkk ...
bu arada odanıza bayıldımmm süperrrr
ben ilk kez babalar günü hediyesi alıcam eşime ve hiç bir fikrim yok erkeğe hediye almak kadar zor bişey yok bu dünyada :)
günaydın kızlarrr boll güneşli havaa ohhhh, böyleykenden iş pek çekilmiyor.. allahtan öğleden sonra çıkacağım 2. doz aşım var. onu yaptırıcaz kızımlaa... Buda dün kocitomla yaptığımız kuşlar. baktı ben sallıyorum bitiremicem. aldı eline keçeyi ve makası işe koyuldumeğersem benden daha yetenekliymiş
Eki Görüntüle 696051 Eki Görüntüle 696053
Günaydın hepinizeHaftanın son günü bugün muhteşem bir gün ve tabii
FENERBAHÇEM sen çok yaşaaa
bizim fıstık da bizle beraber uyuyor... tabii o tek kişilik yerde biz ikimiz diğer tarafta ortada kalıp sıkışan da ben oluyorum. ama olsun canı sağolsun fıstığımın:)
Kızlar babalar gününde eşinize ne almayı düşünüyorsunuz ?? Ben 2 yıldır tişört ve ayakkabı almıştım bu yıl çok farklı olsun istiyorum çok sevdiği klasik araba maketlerinden bir kaç tane alsam üstüne hoş bir not yazarım sizce nasıl fikir ??
Manyak kocişim hep başından savıyor beni. Daha zaman var,o söylediğin çok masraflı olur lnvşub su bpu ipuispu pi<u i................ Sinir etti beni yine. Bende kendi işimi kendim görücem,çocukta doğunca ona sevdirmicem işte
Evde bir bilgisayar masası ve çift kapaklı giysi dolabı var suntalem ya da mdf tam olarak bilmiyorum. Nasıl boyanır bunlar beyaza boyamak istiyorum.
Kızlar babalar gününde eşinize ne almayı düşünüyorsunuz ?? Ben 2 yıldır tişört ve ayakkabı almıştım bu yıl çok farklı olsun istiyorum çok sevdiği klasik araba maketlerinden bir kaç tane alsam üstüne hoş bir not yazarım sizce nasıl fikir ??
günayydınn kızlaaarrr hayırlı cumalarr..
hayırlısı canım maddi sıkıntın yoksa en güzeli kendin bakmann
eşim diyo 1. kızımızla ilgilenemedin bari bunuu kurtaralım
bir de kızımın okul zamanı dersleri falan benimde işe dönmem sıkıntılı
aslında biliyorum ben evde yapamam çok sıkılırım ama öbür türlü de çocuklarımla rezil olucam götür getir babanneye off neyse hayırlısı bakalım 2 ucu boklu değnekkk ...
bu arada odanıza bayıldımmm süperrrr
merhaba kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah yarın haftasonu
hayatımsın bayıldım çok güzel bir fikir yaa merak ettim senin evin herbir odası buşekilde detaylar var mı yoksa kızın için mi tüm bunlar ben bayılıyorum böyle şöylere ama kendi evimde kullanamıyorum gündelik hayatta herşey sade detaysız olacak işin kolayına kaçıyorum herhalde temizlik yaparken ugraşmamak için
Manyak kocişim hep başından savıyor beni. Daha zaman var,o söylediğin çok masraflı olur lnvşub su bpu ipuispu pi<u i................ Sinir etti beni yine. Bende kendi işimi kendim görücem,çocukta doğunca ona sevdirmicem işte
Evde bir bilgisayar masası ve çift kapaklı giysi dolabı var suntalem ya da mdf tam olarak bilmiyorum. Nasıl boyanır bunlar beyaza boyamak istiyorum.
Harika fikir hemen koşuyorum unnado'ya teşekkürler şekerimgüzel fikir canım.. unnado sitesinde bugün kampanyaya girmiş arabalar var bir bak istersen.. üstüne bebişin ağzından not yazarsın süperolur
Var ama bize uzak. Ne tür boya ile boyanır acep? Gidip alsam boyacıdan sprey ya da yağlı boya işimi görür mü ki? :44:
Hayatımsın çok başarılı olmuş yine. Eşin de sen de çok yaratıcısınız. Tebrik ediyorum sizi.
4-0 yeneceğimiz maç direkler yüzünden 1-0 bitti yaaa. 38 maçtır yenilmeyen bir takımı devirmek güzeldi. Nerdeyse tek kale oynadık. Benficanın adam gibi 2 şutu olabildi. Adamları resmen geriye ittik. Nazar değmesin FenerimeRövanşı da alıcaz kısmetse :))))
Hahahahah çok tanıdık geldi bana durum :))
Fikrin güzelmiş canım. Ben ne alsam acaba yaa hiç düşünmedim :26:
saol canım benim yaaa... yok be güzelimm diğer odalarım böyle olsa temizlerken kafayı yerim heralde.. diğer odalarım oldukça sade. misafir odamda öyle konsol aynalık falan bile yoktur. hiç sevmem toz almayı. bi tv ünitesi beyaz koltuklar ve masa. yatak odamda öyle.. oturduğum yerde mutfakla bir mutfağa uygun koltuklar sade ve spor herşey. bi mutfakla yatak odasının tek duvarında duvar kağıdı var.. kızımın kağıt olamsın farklı olsun die böyle yaptık ve cimcimemin odası farklı olsun istedik..
Öyle tabi ben de her özel günde çatlarım ne alıcam diye bu sefer daha da farklı heyecanlıyım ona dünyaları vermek isterim o ayrı
benim 12-13 haftalarda yapilmisti. bizim bebegin ensesi kalin cikti. detayli ultrasona henuz girmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?