2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ya öyle ii deil ama bu halimize şükür en azından kira derdimiz yok.. yoksa eşimin aldığı hiçten yetmez.. gidebildiği yere kadar bakayım bebeğime sonrası allah kerim. bende evde oturamam gibi gelio. çünkü hiç oturmadım mezun oldum 5 ay içinde işe bi başladım başlayış o başlayış
evet seninde çok zor olur canım hayırlısı olsun hepimiz için..

Saol canım benim

ben ilk kez babalar günü hediyesi alıcam eşime ve hiç bir fikrim yok erkeğe hediye almak kadar zor bişey yok bu dünyada :)

Öyle tabi ben de her özel günde çatlarım ne alıcam diye bu sefer daha da farklı heyecanlıyım ona dünyaları vermek isterim o ayrı

merhaba kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah yarın haftasonu

hayatımsın bayıldım çok güzel bir fikir yaa merak ettim senin evin herbir odası buşekilde detaylar var mı yoksa kızın için mi tüm bunlar ben bayılıyorum böyle şöylere ama kendi evimde kullanamıyorum gündelik hayatta herşey sade detaysız olacak işin kolayına kaçıyorum herhalde temizlik yaparken ugraşmamak için

Manyak kocişim hep başından savıyor beni. Daha zaman var,o söylediğin çok masraflı olur lnvşub su bpu ipuispu pi<u i................ Sinir etti beni yine. Bende kendi işimi kendim görücem,çocukta doğunca ona sevdirmicem işte
Evde bir bilgisayar masası ve çift kapaklı giysi dolabı var suntalem ya da mdf tam olarak bilmiyorum. Nasıl boyanır bunlar beyaza boyamak istiyorum.

Hayatımsın çok başarılı olmuş yine. Eşin de sen de çok yaratıcısınız. Tebrik ediyorum sizi.

Günaydın hepinize Haftanın son günü bugün muhteşem bir gün ve tabii
FENERBAHÇEM sen çok yaşaaa

4-0 yeneceğimiz maç direkler yüzünden 1-0 bitti yaaa. 38 maçtır yenilmeyen bir takımı devirmek güzeldi. Nerdeyse tek kale oynadık. Benficanın adam gibi 2 şutu olabildi. Adamları resmen geriye ittik. Nazar değmesin Fenerime Rövanşı da alıcaz kısmetse :))))

bizim fıstık da bizle beraber uyuyor... tabii o tek kişilik yerde biz ikimiz diğer tarafta ortada kalıp sıkışan da ben oluyorum. ama olsun canı sağolsun fıstığımın:)

Hahahahah çok tanıdık geldi bana durum :))

Fikrin güzelmiş canım. Ben ne alsam acaba yaa hiç düşünmedim :26:

Sakinn canım bulunduğun yerde yapı market varsa onlara danışabilirsin sana uygun malzemeleri verirler

Günaydın canlarım

Harika bir gün. Hava pırıl pırıl, Fener yenmiş, güzel güzel haberler almışım. Çok mutluyum çooooook. Ve herkesin de mutlu olmasını istiyorum.

güzel fikir canım.. unnado sitesinde bugün kampanyaya girmiş arabalar var bir bak istersen.. üstüne bebişin ağzından not yazarsın süperolur

poli bende büyük bir ihtimalle doğum sonrası çalışmıcam
söylerken bile öyle tuhaf ki
ünide okurken dahil hep çalıştım ben
10 seneden fazladır burdayım
nasıl olacak çok merak ediyorum

inşallah tazminatımı alırım tabi

babalar günü hediyeleri konuşulmuş
ben daha önce eşime hiç babalar gününde hediye almadım
ama bu sefer bişey alabilirim aslında
ne olabilir acaba

üfff erkeklere hediye almak zor

saol canım benim yaaa... yok be güzelimm diğer odalarım böyle olsa temizlerken kafayı yerim heralde.. diğer odalarım oldukça sade. misafir odamda öyle konsol aynalık falan bile yoktur. hiç sevmem toz almayı. bi tv ünitesi beyaz koltuklar ve masa. yatak odamda öyle.. oturduğum yerde mutfakla bir mutfağa uygun koltuklar sade ve spor herşey. bi mutfakla yatak odasının tek duvarında duvar kağıdı var.. kızımın kağıt olamsın farklı olsun die böyle yaptık ve cimcimemin odası farklı olsun istedik..

Var ama bize uzak. Ne tür boya ile boyanır acep? Gidip alsam boyacıdan sprey ya da yağlı boya işimi görür mü ki? :44:

canım eger imkanların biraz müsaitse evde bir müddet büyütüp öyle dönebilirsin birde kızın seneye ilkokula başlayacaksa o dönemde biraz stresli geçebiliyor hem bebeğin büyüme dönemi hem kızının okula adaptasyon zamanı evde olmak çok iyi olabilir. hatırladıgım kadarıyla babaanneye bırakıp almakta senin için sıkıntılıydı değil mi hemen çocugu alıp eve geçemiyordun

canım kocam ne boyadıysa priz hasır sandalye avize falan sprey boya ile boyadı.. ama mobilyalar için sprey boya yetiştirmen biraz sıkıntı olabilir.. yada mobilya boyası alıp birde rulo fırça o şekilde boyaya bilirsin. ama fırçan kesinlikle rulo olsun ki fırça izi falan kalmasın

güzel fikir canım.. unnado sitesinde bugün kampanyaya girmiş arabalar var bir bak istersen.. üstüne bebişin ağzından not yazarsın süperolur
Harika fikir hemen koşuyorum unnado'ya teşekkürler şekerim
Var ama bize uzak. Ne tür boya ile boyanır acep? Gidip alsam boyacıdan sprey ya da yağlı boya işimi görür mü ki? :44:

Canım madem boyacıya gideceksin ona tarif et mobilyalarını o sana yardım eder ...

saol canım benim

Günaydın Kızlar kaç gündür geçmişi okuya okuya bitiremedim tam bitiyor işyerinde işim cıkıo bu sefer yorum yapamıyorum.... alıntı yaparak yapmak ıstıom bi o sayfa bbi bu sayfa zamanımı alıyor.... hatırladıklarım kadarıyla yorum yazıorum sımdı....çocuk odası döşeyenler süs yapanlar resimlere baktıkca yapasım geliyor.... hepiniz harika yapmıssınız ellerinize sağlık..... ben daha hiçbişey yapmadım hala karar veremedım nasıl alsam diye....kızkardesımle yarın cıkıp bakıcaz... bu arada hamilelikte sıkıntı ceken arkadaslar da var korkmayın Allahın izniyle bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alıcaz....Babalar gününe gelince önce anneler günü geliyor onlar alsın bizde düşünürüz bişeyler.... Erkeklere de giyim - parfüm vs.dan baska bişey aklımıza gelmiyorki...ben her yıl eşime ve babama mutlaka alırım bişeyler. eşim pek alamaz çünkü maaşı olduğu gibi ev kredisi ve kendi yol parasına gider... hatırlaması ve öperek kutlaması yetiyor zaten....

tahmin ediyordum biliyormusun zevk sahibi biri oldugunu zaten hepimiz anladık ama sade şeylerden hoşlandıgından bahsetmiştin tahminim dogruymuş evde olsak belkide çalışırken insan ugraşmıyacagı elinin altında kalabalık yapmıyacak şekilde dizayn ediyor benim konsollar var ayna yokta şimdi tüm eşyaları elden çıkarım bi sade tv ünitesi bi kullanışlı koltuk bide 6 kişilik bi yemek masası alacagım ohhh rahat ferah perdelere karar veremedim nasıl yaptırsam salonum çok büyük değil salonu ferah gösterecek bi tarz döşemek istiyorum zaten salonda oturuyoruz sürekli

canım haftasonu mudo consepti gezdim çok orjinal maket arabalar motosikletler var nettende bakabilirsin sayfasına girip istersen online satışta varmış sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…