- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.501
tahmin ediyordum biliyormusun zevk sahibi biri oldugunu zaten hepimiz anladık ama sade şeylerden hoşlandıgından bahsetmiştin tahminim dogruymuş evde olsak belkide çalışırken insan ugraşmıyacagı elinin altında kalabalık yapmıyacak şekilde dizayn ediyor benim konsollar var ayna yokta şimdi tüm eşyaları elden çıkarım bi sade tv ünitesi bi kullanışlı koltuk bide 6 kişilik bi yemek masası alacagım ohhh rahat ferah perdelere karar veremedim nasıl yaptırsam salonum çok büyük değil salonu ferah gösterecek bi tarz döşemek istiyorum zaten salonda oturuyoruz sürekli
poli bende büyük bir ihtimalle doğum sonrası çalışmıcam
söylerken bile öyle tuhaf ki
ünide okurken dahil hep çalıştım ben
10 seneden fazladır burdayım
nasıl olacak çok merak ediyorum
inşallah tazminatımı alırım tabi
babalar günü hediyeleri konuşulmuş
ben daha önce eşime hiç babalar gününde hediye almadım
ama bu sefer bişey alabilirim aslında
ne olabilir acaba
üfff erkeklere hediye almak zor
canım eger imkanların biraz müsaitse evde bir müddet büyütüp öyle dönebilirsin birde kızın seneye ilkokula başlayacaksa o dönemde biraz stresli geçebiliyor hem bebeğin büyüme dönemi hem kızının okula adaptasyon zamanı evde olmak çok iyi olabilir. hatırladıgım kadarıyla babaanneye bırakıp almakta senin için sıkıntılıydı değil mi hemen çocugu alıp eve geçemiyordun
canım haftasonu mudo consepti gezdim çok orjinal maket arabalar motosikletler var nettende bakabilirsin sayfasına girip istersen online satışta varmış sanırım
Manyak kocişim hep başından savıyor beni. Daha zaman var,o söylediğin çok masraflı olur lnvşub su bpu ipuispu pi<u i................ Sinir etti beni yine. Bende kendi işimi kendim görücem,çocukta doğunca ona sevdirmicem işte
Evde bir bilgisayar masası ve çift kapaklı giysi dolabı var suntalem ya da mdf tam olarak bilmiyorum. Nasıl boyanır bunlar beyaza boyamak istiyorum.
poli bende büyük bir ihtimalle doğum sonrası çalışmıcam
söylerken bile öyle tuhaf ki
ünide okurken dahil hep çalıştım ben
10 seneden fazladır burdayım
nasıl olacak çok merak ediyorum
inşallah tazminatımı alırım tabi
Var ama bize uzak. Ne tür boya ile boyanır acep? Gidip alsam boyacıdan sprey ya da yağlı boya işimi görür mü ki? :44:
Ay saol cnmm ben sordum ben sordummm
çok güzelmişşş bunu nerden aldın peki budamı netten markası neee cnmm??
Manyak kocişim hep başından savıyor beni. Daha zaman var,o söylediğin çok masraflı olur lnvşub su bpu ipuispu pi<u i................ Sinir etti beni yine. Bende kendi işimi kendim görücem,çocukta doğunca ona sevdirmicem işte
Evde bir bilgisayar masası ve çift kapaklı giysi dolabı var suntalem ya da mdf tam olarak bilmiyorum. Nasıl boyanır bunlar beyaza boyamak istiyorum.
Ay nasıl da unuttum babamız dün ilk defa bebişi hissetti karnımın üst kısımlarında eşimin eline sağlam bir tekme attı oğlum eşim de havalara uçtu mutluluktanAllah isteyen herkese versin ...
canım kendi isteğinle çıkınca tazminat alamazsın ki doğum paranı alırsın bu arada raporlarını ihmal etme eğer işe dönmeyeceksen sende 32. haftada ayrılabilirsin
aahh ahh sorma aynen öyleee canımmm annem de vardı arada ona kaçıyodum şimdi oda yazları memlekete gitmeye karar verdi sıkışınca kacacak yerim de yok
neyse ben evimin kadını çocuklarımın anası olayımmmm bariii
kendime yandaş arıyorum farkındaysanız tatmin olmaya çalışıyorum iş konusunda
canım yaaa çok saol ne güzel yazmışsın.. evet sadeliği daha çok seviyorum gözümü yormasını istemem öyle baktığım yerin eşim bendende sade.. tv üniteme çeyiz sermemde renkli birşeyler koymuşalrtdı eşim onları arazi etti ortadan bu oda siyah ve beyaz demiştizaten herşeyi ben çalışıyorum bunlarla uğraşamam diye almıştım herşeyi :))) en güzelini yaparsın canım çok rahat oluyor... bizim ayna var ama duvara asılı uzun bi ayna dolap falan yoktur salonumda.. evimizde heryerimiz ayna ama eşim ayne döşedi birçok yere girişte yuvarlak küçük büyük aynalar.. bi karşılıklı duvarda ikeadaki kıvrımlı uzun aynalar. yaka odasında tavanda ayna yatağın yanında aynaa eee yatak odası mobilyasında aynaa silmekten nefret ediyorum diyebilirim.. benim salonumda perdeler ip ama adını bilemiyorum dümdüz inmiyor. yarım ay yarım ay öyle beyaz renk. yanında siyah düz ip fon var okadar.. bide stor..
Günaydın güzel annecikler ve minnoşları.
Kızım sabah 6 da uyandı bugün, tekmeleriyle beni de uyandırdı. Çok acıkmısız sabahın köründe kalkıp birşeyler atıştırdım ve yine yattım, tam bebiş uyudu azcık daha uyayaım derken alarm çaldı, işe geldim, çokkkkkkkkk uykum var....
Bu minnaklar neler yapıyor bize yahu
Canım ben bunu almadım, ben bir magazadan buna benzer bir hastane çıkışı almıştım. Benimki krem üstüne altın sarı çiçek işlemeli...
BUnu görünce paylaşmak istedim.
ORGANZE DANTELLİ 11 Lİ HASTANE ÇIKIŞI-KARGOSUZ GittiGidiyor'da 82690607
burdan bakabilirsin canım.
Ben gittigidiyor sitesinden sürekli alışveriş yapıyorum bir sorun yaşamadım. Hatta dünde bir sürü şey sipariş ettim.
Canım boya satan yerlere sor uygun olanı vereceklerdir sana, ama boyayı kendin yapacaksan eğer uygun birde maske al çünkü boya içindeki kimyasalların kokusu ve içerdiği solventler bebişin için çok zararlı
Hayatımsın, kuşlar yine süper olmuş, mulbery nin üstüne fotoğraf asma fikrine de bayıldım... Eşime sizden bahsettim, bende istiyorum bebek odası, kızıma özel süslemek istiyorum diye, şu taşınma işini halledelim ne istersen yaparız diyor, çok istiyorsan ben boyarım sen üzülme diyormantıklı tabeeee ama ben dayanamıyorum bazen, şimdi yapasım ver herşeyi çok heyecanlıyım
Nisanın annesi, süsler çok güzel olmuş, battaniyenin aynısından bende başladımyarı ya geldim, üstüne de papatyalar örüp süsleyececim Nisa ismini bende çok seviyorum, yeğenim var adı nisa, bir görseniz o kadar tatlı bir çocukki,anlatmaya kelimeler yetmez. Huyu güzel kenid güzel bir prenses.
Kayınvalidemler beni istemeye geldiklerinde Nisacımı görür görmez döndü bana; "evlenir evlenmez bunu aynısından yapın dedi" daha yüzükleri takmamıştıkhepimiz şok olduk bir anda, sonra çok güldük. Biz yaptık bir tane prenses bakalım kime benzeyecek yavrum, önce sağlıklı olsunda, ama cici bici bir kızım olsun yaaaaaaaaa
canım eger 10 yıl bilfiil çalıştıysa 3600 günü doldurduysa ssk dan bir yazı alıp işyerine getirip en son çalıştıgı yerden kıdem tazminatını alabilir bizim şirkette bi elemanımız bunu yaptı ve bizde paşa paşa ödedik
canım bencede öyle yap benim o şansım yok bizim kendi işimiz evet çok avantajları var ama dejavantajlarıda hastada olsan dogumda yapsan iş her daim peşinde kafan sürekli işyerinde yılda 3 günden fazla bir yere kaçamıyoruz falan filan senin sansın varken kaç kurtar kendini
ayna deme bana ben nefret ederim aynalardan ama şu yatak odasındaki tavandaki aynaya aklım takılmadı değil
Ya ne güzel maşallah küçüğüne...
dün benim meleğimde karnımın üst kısmına çalıştı hep dedim herhalde maça çıkacak kızım antrenman yapıyor... :))
ama babamız şehir dışında ne yazıkki o hissedemedi bu güzel hareketleri...
TAKVİMİME GÖRE BEBEĞİN KALP ATIŞLARI DIŞARDAN DUYULABİLİRMİŞ... KARNIMA KULAĞIMI DAYAMA ŞANSIM OLSAYDI KEŞKE :))
günaydın kızlarrr boll güneşli havaa ohhhh, böyleykenden iş pek çekilmiyor.. allahtan öğleden sonra çıkacağım 2. doz aşım var. onu yaptırıcaz kızımlaa... Buda dün kocitomla yaptığımız kuşlar. baktı ben sallıyorum bitiremicem. aldı eline keçeyi ve makası işe koyuldumeğersem benden daha yetenekliymiş
Eki Görüntüle 696051 Eki Görüntüle 696053
bende merak edip netten araştırmıştım bi bayanın blogunda görmüştüm hatta videosunu çekmiş yaparken püf noktalarını anlatmıştı rulo ile boyuyordu ama blogun adı aklıma gelmiyor
canım 10 sene hiç aralıksız çalıştıysan en son çalıştıgın yerden tazminatını alıp çıkabiliyorsun bizim şirkette bi elemanımız öyle yapmıştı kıdem tazminatını almıştı
canım normal boyaların bu iş için olanları var ama üstüne vernik atılmasını kesinlikle tafsiye etmiyorlar beyaz sarı gözüküyormuş çünkü
canım eger 10 yıl bilfiil çalıştıysa 3600 günü doldurduysa ssk dan bir yazı alıp işyerine getirip en son çalıştıgı yerden kıdem tazminatını alabilir bizim şirkette bi elemanımız bunu yaptı ve bizde paşa paşa ödedik
canım bencede öyle yap benim o şansım yok bizim kendi işimiz evet çok avantajları var ama dejavantajlarıda hastada olsan dogumda yapsan iş her daim peşinde kafan sürekli işyerinde yılda 3 günden fazla bir yere kaçamıyoruz falan filan senin sansın varken kaç kurtar kendini
ayna deme bana ben nefret ederim aynalardan ama şu yatak odasındaki tavandaki aynaya aklım takılmadı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?