2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydııınnn tüm hamişlere... artık ben pek giremiyorum nete. haftayada tatile çıkıyorum epey uzak kalacağız kulübümüzden. anneannemizi görmeye gideceğiz yarın :)

canım yaaa çok saol ne güzel yazmışsın.. evet sadeliği daha çok seviyorum gözümü yormasını istemem öyle baktığım yerin eşim bendende sade.. tv üniteme çeyiz sermemde renkli birşeyler koymuşalrtdı eşim onları arazi etti ortadan bu oda siyah ve beyaz demişti zaten herşeyi ben çalışıyorum bunlarla uğraşamam diye almıştım herşeyi :))) en güzelini yaparsın canım çok rahat oluyor... bizim ayna var ama duvara asılı uzun bi ayna dolap falan yoktur salonumda.. evimizde heryerimiz ayna ama eşim ayne döşedi birçok yere girişte yuvarlak küçük büyük aynalar.. bi karşılıklı duvarda ikeadaki kıvrımlı uzun aynalar. yaka odasında tavanda ayna yatağın yanında aynaa eee yatak odası mobilyasında aynaa silmekten nefret ediyorum diyebilirim.. benim salonumda perdeler ip ama adını bilemiyorum dümdüz inmiyor. yarım ay yarım ay öyle beyaz renk. yanında siyah düz ip fon var okadar.. bide stor..

Son düzenleme:
canlarım günaydın bol tekmeli bir gününüz olsun inşallah benim minnoşla uyuyamıyoruz uykuya zor dalıyoruz sabahda horul horul uyuyoruz ayyy ne olacak sonumuuuuz

canım kendi isteğinle çıkınca tazminat alamazsın ki doğum paranı alırsın bu arada raporlarını ihmal etme eğer işe dönmeyeceksen sende 32. haftada ayrılabilirsin

aahh ahh sorma aynen öyleee canımmm annem de vardı arada ona kaçıyodum şimdi oda yazları memlekete gitmeye karar verdi sıkışınca kacacak yerim de yok

neyse ben evimin kadını çocuklarımın anası olayımmmm bariii
kendime yandaş arıyorum farkındaysanız tatmin olmaya çalışıyorum iş konusunda

Son düzenleme:
Ay nasıl da unuttum babamız dün ilk defa bebişi hissetti karnımın üst kısımlarında eşimin eline sağlam bir tekme attı oğlum eşim de havalara uçtu mutluluktan Allah isteyen herkese versin ...

bende merak edip netten araştırmıştım bi bayanın blogunda görmüştüm hatta videosunu çekmiş yaparken püf noktalarını anlatmıştı rulo ile boyuyordu ama blogun adı aklıma gelmiyor

canım 10 sene hiç aralıksız çalıştıysan en son çalıştıgın yerden tazminatını alıp çıkabiliyorsun bizim şirkette bi elemanımız öyle yapmıştı kıdem tazminatını almıştı

Var ama bize uzak. Ne tür boya ile boyanır acep? Gidip alsam boyacıdan sprey ya da yağlı boya işimi görür mü ki? :44:

canım normal boyaların bu iş için olanları var ama üstüne vernik atılmasını kesinlikle tafsiye etmiyorlar beyaz sarı gözüküyormuş çünkü

Günaydın güzel annecikler ve minnoşları.
Kızım sabah 6 da uyandı bugün, tekmeleriyle beni de uyandırdı. Çok acıkmısız sabahın köründe kalkıp birşeyler atıştırdım ve yine yattım, tam bebiş uyudu azcık daha uyayaım derken alarm çaldı, işe geldim, çokkkkkkkkk uykum var....
Bu minnaklar neler yapıyor bize yahu

Ay saol cnmm ben sordum ben sordummm
çok güzelmişşş bunu nerden aldın peki budamı netten markası neee cnmm??

Canım ben bunu almadım, ben bir magazadan buna benzer bir hastane çıkışı almıştım. Benimki krem üstüne altın sarı çiçek işlemeli...
BUnu görünce paylaşmak istedim
.
ORGANZE DANTELLİ 11 Lİ HASTANE ÇIKIŞI-KARGOSUZ GittiGidiyor'da 82690607
burdan bakabilirsin canım.
Ben gittigidiyor sitesinden sürekli alışveriş yapıyorum bir sorun yaşamadım. Hatta dünde bir sürü şey sipariş ettim.

Canım boya satan yerlere sor uygun olanı vereceklerdir sana, ama boyayı kendin yapacaksan eğer uygun birde maske al çünkü boya içindeki kimyasalların kokusu ve içerdiği solventler bebişin için çok zararlı

Hayatımsın, kuşlar yine süper olmuş, mulbery nin üstüne fotoğraf asma fikrine de bayıldım... Eşime sizden bahsettim, bende istiyorum bebek odası, kızıma özel süslemek istiyorum diye, şu taşınma işini halledelim ne istersen yaparız diyor, çok istiyorsan ben boyarım sen üzülme diyor mantıklı tabeeee ama ben dayanamıyorum bazen, şimdi yapasım ver herşeyi çok heyecanlıyım

Nisanın annesi, süsler çok güzel olmuş, battaniyenin aynısından bende başladım yarı ya geldim, üstüne de papatyalar örüp süsleyececim Nisa ismini bende çok seviyorum, yeğenim var adı nisa, bir görseniz o kadar tatlı bir çocukki,anlatmaya kelimeler yetmez. Huyu güzel kenid güzel bir prenses.

Kayınvalidemler beni istemeye geldiklerinde Nisacımı görür görmez döndü bana; "evlenir evlenmez bunu aynısından yapın dedi" daha yüzükleri takmamıştık hepimiz şok olduk bir anda, sonra çok güldük. Biz yaptık bir tane prenses bakalım kime benzeyecek yavrum, önce sağlıklı olsunda, ama cici bici bir kızım olsun yaaaaaaaaa

Ay nasıl da unuttum babamız dün ilk defa bebişi hissetti karnımın üst kısımlarında eşimin eline sağlam bir tekme attı oğlum eşim de havalara uçtu mutluluktan Allah isteyen herkese versin ...

Ya ne güzel maşallah küçüğüne...
dün benim meleğimde karnımın üst kısmına çalıştı hep dedim herhalde maça çıkacak kızım antrenman yapıyor... :))
ama babamız şehir dışında ne yazıkki o hissedemedi bu güzel hareketleri...

TAKVİMİME GÖRE BEBEĞİN KALP ATIŞLARI DIŞARDAN DUYULABİLİRMİŞ... KARNIMA KULAĞIMI DAYAMA ŞANSIM OLSAYDI KEŞKE :))

Son düzenleme:

canım eger 10 yıl bilfiil çalıştıysa 3600 günü doldurduysa ssk dan bir yazı alıp işyerine getirip en son çalıştıgı yerden kıdem tazminatını alabilir bizim şirkette bi elemanımız bunu yaptı ve bizde paşa paşa ödedik

canım bencede öyle yap benim o şansım yok bizim kendi işimiz evet çok avantajları var ama dejavantajlarıda hastada olsan dogumda yapsan iş her daim peşinde kafan sürekli işyerinde yılda 3 günden fazla bir yere kaçamıyoruz falan filan senin sansın varken kaç kurtar kendini

ayna deme bana ben nefret ederim aynalardan ama şu yatak odasındaki tavandaki aynaya aklım takılmadı değil

evet canım bızdıklar bize acımıyor. bende hafta sonu bari uyuyayım diyorum ama sabahın 8 inde en geç kalkıyorum

Saol canım benim evet bende mulberry in fikrine bayıldım kocamla paylaşıcağım bunu seninde inşallah gönlüne göre olur bebeişinin odası. insan çok hevesleniyor heyecanlanıyor. bide yapmaya başladıkça daha çok kıpır kıpır oluyor için..

Son düzenleme:

offf kocam bide zımbk gibi şeyler buldu yapıştırdı imkanı yok sökülmez yaaa deli oluyorum. azcık leke görsem elimde bezle geziyorum. bulanık bulanık oluyor bazen bezden offfff... eve gelen cocuk oldugunda parmaklarınla yapışıo ya gözlerim büyüooo.. hehee tavandaki ayna süper amaa

Az önce steteskopla dinledim hiç bi şey duyulmuyo. Kulakla duymak imkansız sanırım bu durumda:)

Siz Kari koca iyice aştınız maşallah. Siz bence süsleme işine girin.

hıımm 10 yıl detayını atlamışımmm evttt alınıyodu 10 yılda dimi...

o aynalar asıl çocuk olunca başımıza dert oluyo her cam ve aynada 5 parmak izi
canları sağolsun aynalar feda olsunnnn

Günaydın kızlar çok yorulduk dün ama işimiz bitmedi hala hepinize kolaylık dilekleriniz için teşekkür ediyorum bugün de dua edin bize.
Hamileliğinde dişlerini temizleten var mı aramızda ? Temizletebiliyormuyuz hamileyken dişlerim sızlıyor dünden beri .

Reddcim bende bekarlığımda kullandığım 3 kapılı dolabı ve 5 ki şifonyeri boyamaya karar verdim. Sprey mobilya boyası ile bir çekmeceyi denedim gayet güzel oldu kolay kapandı ama dayanıklı olmuo üzerine mat vernik geçmek gerekiyor ve kokusu keskin sen yapıcaksan mutlaka maske ile koçtaşta var bu boyalar ama mobilyan parlak ise zımpara yapman gerekir canım benim de şu yerleşme işim bitsin başlayıp bitircem bu boya işini

Kızlar günaydın ben 23 haftalık hamileyim kızım hareketlerini hissedemiyorum bu haftalarda etrafımdakiler normal olduğnu yavaşlıyacağını sölüyolar korkuyorum bişey olacak diye (((

canım bende ip perde düşündüm ama gördüğüm hep ip perdeler yere kadar olan camlarda güzeldi benim camlarım yere kadar değil birde camların tarafında kaloriferler var peteklerden güzelde durmaz diye düşündüm zebra yaptır dedi bi arkadaşım salonda zebra ofis gibi durur mu acaba gerçi bi arkadaşı yaptırmış süper gözüküyor dedi mekanizmalı stor düz bi tül yaptırsam yanlarınada ince japon perde nasıl durur acaba pöfffff

bebeği için endişe eden anneler saglık ocagında bebek kalp seslerini dinlemek için ufak bi cihaz var oraya gidip dinleyebilirler benim hemşirem ne zaman istersen gel dedi inşallah ihtiyacımız olmaz baglı oldugunuz saglık ocagına gidebilirsiniz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…