2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar salon perdeleri için fikirlerinizi bekliyorum bu arada salonu oturma odası olarak kullanıyorum sizin zevkinize güveniyorum maşallah herkes çok zevkli bizim topicte

bence en temizi zebra yaptır kenarlarına ip perde ama fon şeklinde kenarlardan tutturman lazım yani peteğin üzerine gelmez hem zebranın ofis havasından kurtulursun biraz çok şirin ipler var

Son düzenleme:

bence en temizi zebra yaptır kenarlarına ip perde ama fon şeklinde kenarlardan tutturman lazım yani peteğin üzerine gelmez hem zebranın ofis havasından kurtulursun biraz çok şirin ipler var

poli olabilir aslında hem kalın stora da gerek kalmaz zebra olunca ama ipler fon olarak zebra perdeyle nasıl görünür acaba

dr şüphelendimi canım kalınlıktan peki ? 2'li test sonucun iyidir inşaalllah

Bu konuda uzman 2 ayrı doktor kesınlikle cvs veya amnıyosentez yaptırmamız gerektıgını söyledi. Biz de 16. Haftada cvs yaptırdık . Allah'a şükür down sendromu çıkmadı . Doktorumuza ensenın kalın çıkmasının başka bor sorun kaynaklı olup olmadıgını sorduk. Kalp kâpakcıgında sorun olabılır dedı. Onun kontrolü olacak yakında

canım inşallah Allahın izniyle bişiy çıkmaz detaylı için çok iyi bi doktora gidersin inşallah güzel haberler alırsın belkide ense kalınlıgı tamamen iskelet sistemindendir yapısal bişiydir

poli olabilir aslında hem kalın stora da gerek kalmaz zebra olunca ama ipler fon olarak zebra perdeyle nasıl görünür acaba

resim sonradan açıldı fena durmamış aslında

bende tüllerden bıktım oturma odama zebra yaptırmak iztiyorum sanki batıyo bana tüller güneşliklerr ayyy sinir oluyorum oturma odama ve çocuk odasına yaptırıyım
sırayla hepsinden kurtulmak istiyorum yeni evlenince kiraydı evimiz klasik tül güneşlik vardııı şimdi batıyo gözüme
metresi ne kadar ki bu zebranınn :26:

Canım ben zebrayı sadece uyumak için kullandığımız odalara yaptırdım. Ama salona asla düşünmedim çünkü manzarayı çok engelliyor. Dışarıya görmek için ayağa kalkıp aralardan bakman gerekiyor. Çünkü diğer türlü yarım yamalak görünüyor. Sen bilirsin tabi beni sıkar dışarıyı tam görememek. Ama yatak odası için zebrayı şiddetle tavsiye ederim. Ben hasır görünümlü yaptırdım. İçerisi loş oluyor, uyumak çok zevkli :)

canım benim iplerde yere kadar değil işte. normal cam boyu ama ben onları katladım camın yarısına kadar duruyor.. yooo benim görümcemin salounuda zebra gayet hoş duruyor.. resimdekine benziyor canım ama bunun araları dar sankli benimki biraz daha geniş ve camımın yarısına kadar katlı. bi cam boyu uzunluğunda durunca hoş durmuyorlar sanki. üstlerindeki gibi ip yok ama yanında fon olarak uzun ip var.

Kizlar simdi doktordan geldim allaha sukur bebisimin kalbi atiyordu dr suyun azligindan suphelendi sonra normal dedi ama yinede baska bir doktora yolladi kagitta dopler yaziyodu dopler ultrason icin baska bir yerden randevu alacaz baklim... simdi internetten arastiracgim bende ne oldugunu bilmiyorum

Aman ya güne ne güzel başlamıştım kahvaltımı yaptığımdan beri midem ağrıyor gece uyumadan dondurma yemiştim ondan mı oldu ki yemek yiyince geçer inşallah

benim yuzum bozulmaya basladı sanki lekelenmeler var kırmızı sarı her renk var(((((( gerci sivilce izlerimde vardı onceden siz ne kullanıyorsunuz nemlendirici falan

Günaydın hanımlar ve tabii ki yaşasın Cumaaaaa
Maşallah yaza yaza bi hal olmuşsunuz . Okudum hepsini. Eşimle dün barıştık. Geldi özür diledi. Akrabaların yanında gerildiği için öyle davrandığını falan söyledi. Önce 2-3 saat nazlandım sonra barıştım. aslında daha küs kalırdım da. bebeğime dua etsin :)
Hayatımsın canım sen sormuştun burcunu galiba. Eşim kova burcu ama bana sorarsan yükseleni kesin ikizler. Çok çabuk sinirlenir. Bi anı bi anını tutmaz. Küsme huyu var ne yazık ki. Hiç sevmezdim küsen erkekleri. Allah küseni nasip etti bana. Çocuk işidir bence küsmek. Ama onu küsmekten vazgeçiremeyince ben de küsüyorum artık. Hayat mottom kısasa kısastır. Uzun zamandır tartışmıyorduk , nazar değdi bize diyor.

Policim;
Ben memur olup olmadığını hatırlamıyorum ama memursan lütfen işten ayrılmadan ücretsiz izin al. 2 yıl maaş almazsın. Sonra dönersin işine. Yok memur değilim ücretsiz izin alamam diyorsan bi süre babanneyle idare edin olmazsa işten ayrıl. Tüm çabanı göster bence. Senin şimdi çekeceğin zorluklar ilerde kızlar büyüdüğünde yine onlara avantaj olarak geri dönecek. Senin maaşın olduğu için daha iyi bir dershaneye gidecek, arkadaşıyla aynı telefonu alabilecek, kıyafet alışverişinizde zorlanmayacaksınız, belki üniversitede özel yurtta kalabilecek senin maaşın sayesinde. Babam bi çorap almıştır bize en fazla. onun maaşı ev kredisine giderdi. Ki hala kredi ödüyorlar. Anneminki ile yaşadık biz valla.
Ha bu arada maddi imkanlarınız iyiyse yukarıda yazdıklarımın bi anlamı yok. İçin rahat gönlün rahat ayrılabilirsin. Evde yapacak bişeyler bulursun kendine. Keçe işine sararsın sen de :))

Hamarat karı kocanın hali başka oluyor. Ben de dün keçeden kapı süsüne başladım. Küçük kız bebekler yapmaya çalıştım ama kafaları vücutlarına göre küçük kaldı. Hiç de buraya kanulacak gibi olmadı. Benim içimde cevher yokmuş anacım. ben anladım. Yetenek işi bu iş.

Canım benim salonumda stor perde üzerine kruvaze perde var. Rahat kullanıyorum. Bi yıkadıktan sonra takması problem . onu da eşime hallettiriyorum Fikir olsun sana da

canım benimde yeni evlendiğimdeki evim çok büyüktü oraya göreydi şimdiki evim daha küçük tüller camdan cama birde yere kadar resmen daral geliyor zaten salon çokta büyük değil bu yüzden rahat ferah dursun diye tüm evi beyaz laminat yaptırdım kapılar falan beyaz duvarlan açık renk ama buna ragmen tüller odayı kapatıyor zebranın fiyatını bilmiyorum ama yerli olanı değil ithal olanı alın diyorlar kenarları atmıyormuş arasta daha iyi bilir yatak odaları zebraymış

evet yatak odalarında çok kullanışlı zebralar temizliği nasıl oluyor arasta kuru temizlemeye mi veriyorsun

ben onları katladım derken anlayamadım canım görümcen zebralarının yanında fon kullanıyor mu kullanıyorsa nasıl bişiy canım çünkü b

bir avukat olarak diyorum ki 10 yılı doldurmak şart değil kıdem taminatında hanımlar. 1 yıl aralıksız olarak bir işyerinde çalıştığınız taktirde kıdem tazminatına hak kazanıyorsunuz 1 yılın bedeli de 1 maaşınız kadar. tabi ne kadar uzun süre çalışmışsanız miktarda o kadar artmış oluyor sadece

hıımm 10 yıl detayını atlamışımmm evttt alınıyodu 10 yılda dimi...

o aynalar asıl çocuk olunca başımıza dert oluyo her cam ve aynada 5 parmak izi
canları sağolsun aynalar feda olsunnnn
10 yıl değil aman arkadaşım 10 yılını doldurmayanlar da alabilir

metresini hatırlayamadım ama mutfakta bizim tek bir penceremize yaptırmıştık 350TL ödemiştik evlenirken.

10 yılı geçeli çok oluyor kızlar

zaten lafını etmezler
verirler tüm haklarımı
çok şükür

aman kızlar o kadar çalışmışsınız muhakkak haklarınızı alın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…