- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.521
canım bende ip perde düşündüm ama gördüğüm hep ip perdeler yere kadar olan camlarda güzeldi benim camlarım yere kadar değil birde camların tarafında kaloriferler var peteklerden güzelde durmaz diye düşündüm zebra yaptır dedi bi arkadaşım salonda zebra ofis gibi durur mu acaba gerçi bi arkadaşı yaptırmış süper gözüküyor dedi mekanizmalı stor düz bi tül yaptırsam yanlarınada ince japon perde nasıl durur acaba pöfffff
bence en temizi zebra yaptır kenarlarına ip perde ama fon şeklinde kenarlardan tutturman lazım yani peteğin üzerine gelmez hem zebranın ofis havasından kurtulursun biraz çok şirin ipler var
Siz Kari koca iyice aştınız maşallah. Siz bence süsleme işine girin.
dr şüphelendimi canım kalınlıktan peki ? 2'li test sonucun iyidir inşaalllah
bence en temizi zebra yaptır kenarlarına ip perde ama fon şeklinde kenarlardan tutturman lazım yani peteğin üzerine gelmez hem zebranın ofis havasından kurtulursun biraz çok şirin ipler var
poli olabilir aslında hem kalın stora da gerek kalmaz zebra olunca ama ipler fon olarak zebra perdeyle nasıl görünür acaba
Bu konuda uzman 2 ayrı doktor kesınlikle cvs veya amnıyosentez yaptırmamız gerektıgını söyledi. Biz de 16. Haftada cvs yaptırdık . Allah'a şükür down sendromu çıkmadı . Doktorumuza ensenın kalın çıkmasının başka bor sorun kaynaklı olup olmadıgını sorduk. Kalp kâpakcıgında sorun olabılır dedı. Onun kontrolü olacak yakında
poli olabilir aslında hem kalın stora da gerek kalmaz zebra olunca ama ipler fon olarak zebra perdeyle nasıl görünür acaba
resim sonradan açıldı fena durmamış aslında
canım bende ip perde düşündüm ama gördüğüm hep ip perdeler yere kadar olan camlarda güzeldi benim camlarım yere kadar değil birde camların tarafında kaloriferler var peteklerden güzelde durmaz diye düşündüm zebra yaptır dedi bi arkadaşım salonda zebra ofis gibi durur mu acaba gerçi bi arkadaşı yaptırmış süper gözüküyor dedi mekanizmalı stor düz bi tül yaptırsam yanlarınada ince japon perde nasıl durur acaba pöfffff
Policim;
günayydınn kızlaaarrr hayırlı cumalarr..
hayırlısı canım maddi sıkıntın yoksa en güzeli kendin bakmann
eşim diyo 1. kızımızla ilgilenemedin bari bunuu kurtaralım
bir de kızımın okul zamanı dersleri falan benimde işe dönmem sıkıntılı
aslında biliyorum ben evde yapamam çok sıkılırım ama öbür türlü de çocuklarımla rezil olucam götür getir babanneye off neyse hayırlısı bakalım 2 ucu boklu değnekkk ...
bu arada odanıza bayıldımmm süperrrr
Hamarat karı kocanın hali başka oluyor. Ben de dün keçeden kapı süsüne başladım. Küçük kız bebekler yapmaya çalıştım ama kafaları vücutlarına göre küçük kaldı.günaydın kızlarrr boll güneşli havaa ohhhh, böyleykenden iş pek çekilmiyor.. allahtan öğleden sonra çıkacağım 2. doz aşım var. onu yaptırıcaz kızımlaa... Buda dün kocitomla yaptığımız kuşlar. baktı ben sallıyorum bitiremicem. aldı eline keçeyi ve makası işe koyuldumeğersem benden daha yetenekliymiş
Eki Görüntüle 696051 Eki Görüntüle 696053
bende tüllerden bıktım oturma odama zebra yaptırmak iztiyorum sanki batıyo bana tüller güneşliklerr ayyy sinir oluyorum oturma odama ve çocuk odasına yaptırıyım
sırayla hepsinden kurtulmak istiyorum yeni evlenince kiraydı evimiz klasik tül güneşlik vardııı şimdi batıyo gözüme
metresi ne kadar ki bu zebranınn :26:
Canım ben zebrayı sadece uyumak için kullandığımız odalara yaptırdım. Ama salona asla düşünmedim çünkü manzarayı çok engelliyor. Dışarıya görmek için ayağa kalkıp aralardan bakman gerekiyor. Çünkü diğer türlü yarım yamalak görünüyor. Sen bilirsin tabi beni sıkar dışarıyı tam görememek. Ama yatak odası için zebrayı şiddetle tavsiye ederim. Ben hasır görünümlü yaptırdım. İçerisi loş oluyor, uyumak çok zevkli :)
canım benim iplerde yere kadar değil işte. normal cam boyu ama ben onları katladım camın yarısına kadar duruyor.. yooo benim görümcemin salounuda zebra gayet hoş duruyor.. Eki Görüntüle 696167 resimdekine benziyor canım ama bunun araları dar sankli benimki biraz daha geniş ve camımın yarısına kadar katlı. bi cam boyu uzunluğunda durunca hoş durmuyorlar sanki. üstlerindeki gibi ip yok ama yanında fon olarak uzun ip var.
bir avukat olarak diyorum ki 10 yılı doldurmak şart değil kıdem taminatında hanımlar. 1 yıl aralıksız olarak bir işyerinde çalıştığınız taktirde kıdem tazminatına hak kazanıyorsunuz 1 yılın bedeli de 1 maaşınız kadar. tabi ne kadar uzun süre çalışmışsanız miktarda o kadar artmış oluyor sadececanım eger 10 yıl bilfiil çalıştıysa 3600 günü doldurduysa ssk dan bir yazı alıp işyerine getirip en son çalıştıgı yerden kıdem tazminatını alabilir bizim şirkette bi elemanımız bunu yaptı ve bizde paşa paşa ödedik
canım bencede öyle yap benim o şansım yok bizim kendi işimiz evet çok avantajları var ama dejavantajlarıda hastada olsan dogumda yapsan iş her daim peşinde kafan sürekli işyerinde yılda 3 günden fazla bir yere kaçamıyoruz falan filan senin sansın varken kaç kurtar kendini
ayna deme bana ben nefret ederim aynalardan ama şu yatak odasındaki tavandaki aynaya aklım takılmadı değil
10 yıl değil aman arkadaşım 10 yılını doldurmayanlar da alabilirhıımm 10 yıl detayını atlamışımmm evttt alınıyodu 10 yılda dimi...
o aynalar asıl çocuk olunca başımıza dert oluyo her cam ve aynada 5 parmak izi
canları sağolsun aynalar feda olsunnnn
metresini hatırlayamadım ama mutfakta bizim tek bir penceremize yaptırmıştık 350TL ödemiştik evlenirken.
bende tüllerden bıktım oturma odama zebra yaptırmak iztiyorum sanki batıyo bana tüller güneşliklerr ayyy sinir oluyorum oturma odama ve çocuk odasına yaptırıyım
sırayla hepsinden kurtulmak istiyorum yeni evlenince kiraydı evimiz klasik tül güneşlik vardııı şimdi batıyo gözüme
metresi ne kadar ki bu zebranınn :26:
10 yılı geçeli çok oluyor kızlar
zaten lafını etmezler
verirler tüm haklarımı
çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?