- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.541
evet yatak odalarında çok kullanışlı zebralar temizliği nasıl oluyor arasta kuru temizlemeye mi veriyorsun
10 yılı geçeli çok oluyor kızlar
zaten lafını etmezler
verirler tüm haklarımı
çok şükür
Canım zebra maalesef sadece siliniyor. Kuru temizleme , yıkama söz konusu değil. Plastikimsi bir yapısı var sıcağa dayanıklı değil. Buharlı falan da temizlenmiyor. Ben koyu renk yaptırdım ve yatak odalarını uyumaktan uyumaya kullanıyoruz, kolay kolay batmaz:) Ama sürekli kullanılan bir alanda batar. Hele de açık renkler.
Kızlar babalar gününde eşinize ne almayı düşünüyorsunuz ?? Ben 2 yıldır tişört ve ayakkabı almıştım bu yıl çok farklı olsun istiyorum çok sevdiği klasik araba maketlerinden bir kaç tane alsam üstüne hoş bir not yazarım sizce nasıl fikir ??
Günaydın hanımlarve tabii ki yaşasın Cumaaaaa
Maşallah yaza yaza bi hal olmuşsunuz . Okudum hepsini. Eşimle dün barıştık. Geldi özür diledi. Akrabaların yanında gerildiği için öyle davrandığını falan söyledi. Önce 2-3 saat nazlandım sonra barıştım. aslında daha küs kalırdım da. bebeğime dua etsin :)
Hayatımsın canım sen sormuştun burcunu galiba. Eşim kova burcu ama bana sorarsan yükseleni kesin ikizler. Çok çabuk sinirlenir. Bi anı bi anını tutmaz. Küsme huyu var ne yazık ki. Hiç sevmezdim küsen erkekleri. Allah küseni nasip etti bana. Çocuk işidir bence küsmek. Ama onu küsmekten vazgeçiremeyince ben de küsüyorum artık. Hayat mottom kısasa kısastır. Uzun zamandır tartışmıyorduk , nazar değdi bize diyor.
Policim;
Ben memur olup olmadığını hatırlamıyorum ama memursan lütfen işten ayrılmadan ücretsiz izin al. 2 yıl maaş almazsın. Sonra dönersin işine. Yok memur değilim ücretsiz izin alamam diyorsan bi süre babanneyle idare edin olmazsa işten ayrıl. Tüm çabanı göster bence. Senin şimdi çekeceğin zorluklar ilerde kızlar büyüdüğünde yine onlara avantaj olarak geri dönecek. Senin maaşın olduğu için daha iyi bir dershaneye gidecek, arkadaşıyla aynı telefonu alabilecek, kıyafet alışverişinizde zorlanmayacaksınız, belki üniversitede özel yurtta kalabilecek senin maaşın sayesinde. Babam bi çorap almıştır bize en fazla. onun maaşı ev kredisine giderdi. Ki hala kredi ödüyorlar. Anneminki ile yaşadık biz valla.
Ha bu arada maddi imkanlarınız iyiyse yukarıda yazdıklarımın bi anlamı yok. İçin rahat gönlün rahat ayrılabilirsin. Evde yapacak bişeyler bulursun kendine. Keçe işine sararsın sen de :))
Hamarat karı kocanın hali başka oluyor. Ben de dün keçeden kapı süsüne başladım. Küçük kız bebekler yapmaya çalıştım ama kafaları vücutlarına göre küçük kaldı.Hiç de buraya kanulacak gibi olmadı. Benim içimde cevher yokmuş anacım. ben anladım. Yetenek işi bu iş.
Canım benim salonumda stor perde üzerine kruvaze perde var. Rahat kullanıyorum. Bi yıkadıktan sonra takması problem . onu da eşime hallettiriyorumFikir olsun sana da
Günaydın hanımlarve tabii ki yaşasın Cumaaaaa
Maşallah yaza yaza bi hal olmuşsunuz . Okudum hepsini. Eşimle dün barıştık. Geldi özür diledi. Akrabaların yanında gerildiği için öyle davrandığını falan söyledi. Önce 2-3 saat nazlandım sonra barıştım. aslında daha küs kalırdım da. bebeğime dua etsin :)
Hayatımsın canım sen sormuştun burcunu galiba. Eşim kova burcu ama bana sorarsan yükseleni kesin ikizler. Çok çabuk sinirlenir. Bi anı bi anını tutmaz. Küsme huyu var ne yazık ki. Hiç sevmezdim küsen erkekleri. Allah küseni nasip etti bana. Çocuk işidir bence küsmek. Ama onu küsmekten vazgeçiremeyince ben de küsüyorum artık. Hayat mottom kısasa kısastır. Uzun zamandır tartışmıyorduk , nazar değdi bize diyor.
Policim;
Ben memur olup olmadığını hatırlamıyorum ama memursan lütfen işten ayrılmadan ücretsiz izin al. 2 yıl maaş almazsın. Sonra dönersin işine. Yok memur değilim ücretsiz izin alamam diyorsan bi süre babanneyle idare edin olmazsa işten ayrıl. Tüm çabanı göster bence. Senin şimdi çekeceğin zorluklar ilerde kızlar büyüdüğünde yine onlara avantaj olarak geri dönecek. Senin maaşın olduğu için daha iyi bir dershaneye gidecek, arkadaşıyla aynı telefonu alabilecek, kıyafet alışverişinizde zorlanmayacaksınız, belki üniversitede özel yurtta kalabilecek senin maaşın sayesinde. Babam bi çorap almıştır bize en fazla. onun maaşı ev kredisine giderdi. Ki hala kredi ödüyorlar. Anneminki ile yaşadık biz valla.
Ha bu arada maddi imkanlarınız iyiyse yukarıda yazdıklarımın bi anlamı yok. İçin rahat gönlün rahat ayrılabilirsin. Evde yapacak bişeyler bulursun kendine. Keçe işine sararsın sen de :))
Hamarat karı kocanın hali başka oluyor. Ben de dün keçeden kapı süsüne başladım. Küçük kız bebekler yapmaya çalıştım ama kafaları vücutlarına göre küçük kaldı.Hiç de buraya kanulacak gibi olmadı. Benim içimde cevher yokmuş anacım. ben anladım. Yetenek işi bu iş.
Canım benim salonumda stor perde üzerine kruvaze perde var. Rahat kullanıyorum. Bi yıkadıktan sonra takması problem . onu da eşime hallettiriyorumFikir olsun sana da
canım benimde yeni evlendiğimdeki evim çok büyüktü oraya göreydi şimdiki evim daha küçük tüller camdan cama birde yere kadar resmen daral geliyor zaten salon çokta büyük değil bu yüzden rahat ferah dursun diye tüm evi beyaz laminat yaptırdım kapılar falan beyaz duvarlan açık renk ama buna ragmen tüller odayı kapatıyor zebranın fiyatını bilmiyorum ama yerli olanı değil ithal olanı alın diyorlar kenarları atmıyormuş arasta daha iyi bilir yatak odaları zebraymış
evet yatak odalarında çok kullanışlı zebralar temizliği nasıl oluyor arasta kuru temizlemeye mi veriyorsun
ben onları katladım derken anlayamadım canım görümcen zebralarının yanında fon kullanıyor mu kullanıyorsa nasıl bişiy canım çünkü b
Manyak kocişim hep başından savıyor beni. Daha zaman var,o söylediğin çok masraflı olur lnvşub su bpu ipuispu pi<u i................ Sinir etti beni yine. Bende kendi işimi kendim görücem,çocukta doğunca ona sevdirmicem işte
Evde bir bilgisayar masası ve çift kapaklı giysi dolabı var suntalem ya da mdf tam olarak bilmiyorum. Nasıl boyanır bunlar beyaza boyamak istiyorum.
narincim benim önceki evimde mutfağıma zebra perde yaptırmıştım. Krem rengi. Çok heveslenmiştim. Çok rahat kullandım. Temizleme derdi sıkıntılı ama onu da silerek hallediyorsun. Gerçi ocaktan uzaktı cam belki ondan o kadar kirlenmemiştir. Zebra perde salonda da hoş durur. Güzel bi fon perde yaptırdın mı harika olur bence. Zebra perdenin en büyük rahatlığı pratikliği. Ben çok severek kullandım.işte bende bu temizleme derdinden dolayı mutfaga hiç sokmayı düşünmüyorum senin dediğin gibi jaluzi tarzı bişiy yada ip perde gibi bişiy yaptıracagım ama salonda koyu renk zaten olmaz karanlık olur açık renginde temizleme derdi
sprey boya aldım ama cidden ağzıma etti
bu arada kanal d yemek programında annemin üst komşusu varyemek pişiriyo
canım odanın içinde yaptım heryeri açtım ama yine de kokusu ve ve boya çok rahatsız etti. bahçede ya da balkonda yapmak lazım tecrübesizlik işteNeden canım benimde beyaza boyamam gereken turuncu bir kitaplığım var. Tecrubelerinden bende faydalanayım. Zor is mı?
canım benim kızımda sürekli geziyor maşallah... inan anlattığın gibi bir yukarda toplanıyor bir aşağıda solda sağda falan dönüyor... panik yapma... sancın dinlenince geçen türdense sorun etme :)
ama yatmana rağmen geçmeyen sancı varsa o zaman doktora sormalısın... sancı yoksa sorunda yoktur...
canım ben bu takımı görümcemin doğacak bebeğine aldım malı dokusu çok güzeldi fiyatıda netteki fiyatla aynıydı hatta bebifox marka
markası bebifox canım
canım benimkide öyle bi tarafta toplanıyor sonra kendiliğinden normale dönüyor benimde son 1 haftadır rahimimde hareketler hissediyorum nasıl desem sanki birden ayagı falan pırtlayıp çıkacakmış gibihatta biraz önce yemek yaparken zıplattı beni resmen ama pazartesi doktorum herşey normal diyince erken dogum olayını aklıma getirmemeye çalışıyorum sende endişelenme inşallah bişey olmaz
cnm bendede oluyor o durumm toplanıo kasılıo toplandıgı taraf sısıo bıraz sonraa yavas yavas dagılıo gibi oluo:)) o anda kas katı kalıom .. toplanma ara ara doktora dedım normal dedı ,annemde olur ole seyler dıyor sagdce doktorum fazlalasırsa bu durum önemlı dedi..
çok saolun cevaplarınız için teşekkür ederim. gün içersinde 10 u buluyor sanırımz anlattıgım durum. amnıyon sıvısıda en son azdı bebeğimin ondan dolayı cokk ama cok korkuyorum sanırım. bebeğim toplandıgında ole yuzum gözüm kıpkırmızı oluyr...
sol atardamarımda da direnç çıktı yarın kontorlum var allahım ınsallah bu cuma gununun yuzu suyu hurmetıne guzel seyler duyarız...
herkese hayırlı cumalar diliyorum
canım su içmeyi arttır günde 3-3,5 lt yi sakın düşmesin su içmen inşallah güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?