2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet yatak odalarında çok kullanışlı zebralar temizliği nasıl oluyor arasta kuru temizlemeye mi veriyorsun

Canım zebra maalesef sadece siliniyor. Kuru temizleme , yıkama söz konusu değil. Plastikimsi bir yapısı var sıcağa dayanıklı değil. Buharlı falan da temizlenmiyor. Ben koyu renk yaptırdım ve yatak odalarını uyumaktan uyumaya kullanıyoruz, kolay kolay batmaz:) Ama sürekli kullanılan bir alanda batar. Hele de açık renkler.

canım eger kendi isteğinle ayrılıyorsan yine de kıdem tazminatını alabiliyor musun kanuna göre bugüne kadar ancak şirket kendi işakdini fesh ederse kıdem + ihbar tazminatını verdik kendi istifasıyla gidenler kıdemlerini alamadılar yeni yasa falan mı bu

Selam KIZLAR Yaa kızlar ben selam verip giriyorum ve iyi akşamlar bile diyemeden mesai bitiyor.Bu günlerde işlerim çook yoğun sizi bile okuyamıyorum ama canım gidiyor ne paylaşıyorlar diye. Hepinizi görmeden bile ÇOK SEVDİM ve HAYATIMDA iLK KEZ TANMADIĞIM İNSANLARI ÖZLÜYORUM

SIMSIKI SARARAK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ARKADAŞLARIM

işte bende bu temizleme derdinden dolayı mutfaga hiç sokmayı düşünmüyorum senin dediğin gibi jaluzi tarzı bişiy yada ip perde gibi bişiy yaptıracagım ama salonda koyu renk zaten olmaz karanlık olur açık renginde temizleme derdi

Cevap: Anneler günü daha önce olduğu için onun bana aldığına bakarak karar vermeyi düşünüyorum

canım ücretsiz izin hakkım sadce 6 ayy
çookk haklısın yazdıklarında.
biz de kredi ödüyoruz daha 5 yılımız var tamda yazdıkların benim kafamı karıştıranlar bam telime dokundunnn
durumum çok iyi olsa hiç düşünmezdim ayrıca bakıcı alırdım evime gelir giderdim en azından
zaten ücretsiz izinde tam kararımı vericemm
bakalım hayırlısı şuan istifa etmiyorum ve kimseye bişey söylemiyorum iznine normal çıkıcam yaniii

kesin bu anlattıkalrın gibiyse yükseleni ikizlerdir canım eşim öyleee. yüzü birden anlamadan bi düşürür yanındaki herkese trip atarmış gibi durur gıcık olurum ama garip huyu işte. sonradan oda pişman oluyorum nasıl biriyim ya diye ama iş işten geçiyor. kırıla kırıla bi hal oluyoruz der zaten ii katlanıosun idare ediosun die. hemen özür dilerde yalama gibi olduk diorum hep yap hep özür dile. olsun ama dilioırum en azından suçumu bilip dior. ama hep özür dilemekten sıradan laf gibi geliyor artık

oda için saol canım.. yaparsın yaaa yapılmayacak bir iş değil. bebekleri kendi elinle çizme netten kalıplarını bul ozaman küçük olmaz uyumlu olur

yani şekerim aralarda daha koyuluk görüyorsun yaa onların arkasında ip varrr büzdürüyorsun her dilimini yukarı doğru. ksmetse unutmazsa resmini çekip göndermeye çalışırım. hayır canım gayet sade kullanıyor. fon falan yok.. zebranın yanına ip fonu pek yakıştırmıyorum açıkçası. kendi sade haliyle sanki zebrayı gösteriyor..

Canım ben de elbise dolabımın rengini değiştirmek istemiştim hamile kalmadan önce ve püskürtme makinesi lazım tiner ve yağlı boya ama şimdi sen hamilesin boya bebeğine zarar verir bence sen onu doğumdan sonra düşün derim...ÖNCE BEBEĞİMİZ

narincim benim önceki evimde mutfağıma zebra perde yaptırmıştım. Krem rengi. Çok heveslenmiştim. Çok rahat kullandım. Temizleme derdi sıkıntılı ama onu da silerek hallediyorsun. Gerçi ocaktan uzaktı cam belki ondan o kadar kirlenmemiştir. Zebra perde salonda da hoş durur. Güzel bi fon perde yaptırdın mı harika olur bence. Zebra perdenin en büyük rahatlığı pratikliği. Ben çok severek kullandım.

10 yılı geçeli çok oluyor kızlar

zaten lafını etmezler
verirler tüm haklarımı
çok şükür

inşallah hayırlısı olur bizim için

zebra yanında fon olarak ip benimde pek hoşuma gitmedi biri yatay çizgili biri dikine ipler biraz karışık gibi geldi netten bakayım birde begendiklerimi sizlerle paylaşırım kızlar

çok saolun cevaplarınız için teşekkür ederim. gün içersinde 10 u buluyor sanırımz anlattıgım durum. amnıyon sıvısıda en son azdı bebeğimin ondan dolayı cokk ama cok korkuyorum sanırım. bebeğim toplandıgında ole yuzum gözüm kıpkırmızı oluyr...
sol atardamarımda da direnç çıktı yarın kontorlum var allahım ınsallah bu cuma gununun yuzu suyu hurmetıne guzel seyler duyarız...

herkese hayırlı cumalar diliyorum

canım su içmeyi arttır günde 3-3,5 lt yi sakın düşmesin su içmen inşallah güzel haberler alırsın

canım su içmeyi arttır günde 3-3,5 lt yi sakın düşmesin su içmen inşallah güzel haberler alırsın

inşallah canımm...öyle kıymetli ki bu bebek hepiniz için oledır tabı ama 4. tüp bebek tedavısı ıle allahım nasıp ettı. aklımı oynatmadan hayırlısıyla bı doğursam....

bol su ıcıyorum mutlaka. süt içmezdım yarım lıtrede süt içiyorum. 30. haftayı gormemız lazım kızımla. mayısı bir çıkartsak çokk rahtalıycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…