- 27 Haziran 2012
- 758
- 1
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.561
bu arada bitsin kurusun güzel olursa foto çekip koyarım
inşallah canımm...öyle kıymetli ki bu bebek hepiniz için oledır tabı ama 4. tüp bebek tedavısı ıle allahım nasıp ettı. aklımı oynatmadan hayırlısıyla bı doğursam....
bol su ıcıyorum mutlaka. süt içmezdım yarım lıtrede süt içiyorum. 30. haftayı gormemız lazım kızımla. mayısı bir çıkartsak çokk rahtalıycam...
çok saolun cevaplarınız için teşekkür ederim. gün içersinde 10 u buluyor sanırımz anlattıgım durum. amnıyon sıvısıda en son azdı bebeğimin ondan dolayı cokk ama cok korkuyorum sanırım. bebeğim toplandıgında ole yuzum gözüm kıpkırmızı oluyr...
sol atardamarımda da direnç çıktı yarın kontorlum var allahım ınsallah bu cuma gununun yuzu suyu hurmetıne guzel seyler duyarız...
herkese hayırlı cumalar diliyorum
Selam KIZLAR Yaa kızlar ben selam verip giriyorum ve iyi akşamlar bile diyemeden mesai bitiyor.Bu günlerde işlerim çook yoğun sizi bile okuyamıyorum ama canım gidiyor ne paylaşıyorlar diye. Hepinizi görmeden bile ÇOK SEVDİM ve HAYATIMDA iLK KEZ TANMADIĞIM İNSANLARI ÖZLÜYORUM
SIMSIKI SARARAK ÖPÜYORUM HEPİNİZİ ARKADAŞLARIM
canım ücretsiz izin hakkım sadce 6 ayy
çookk haklısın yazdıklarında.
biz de kredi ödüyoruz daha 5 yılımız var tamda yazdıkların benim kafamı karıştıranlar bam telime dokundunnn
durumum çok iyi olsa hiç düşünmezdim ayrıca bakıcı alırdım evime gelir giderdim en azından
zaten ücretsiz izinde tam kararımı vericemm
bakalım hayırlısı şuan istifa etmiyorum ve kimseye bişey söylemiyorum iznine normal çıkıcam yaniii
Manyak kocişim hep başından savıyor beni. Daha zaman var,o söylediğin çok masraflı olur lnvşub su bpu ipuispu pi<u i................ Sinir etti beni yine. Bende kendi işimi kendim görücem,çocukta doğunca ona sevdirmicem işte
Evde bir bilgisayar masası ve çift kapaklı giysi dolabı var suntalem ya da mdf tam olarak bilmiyorum. Nasıl boyanır bunlar beyaza boyamak istiyorum.
Hayırlı Cumalar Annişler
Butik Bebedeki Bu Bodye Bayıldım Ben, Ama Kalmamış. Takip Ediyorum Devamlı Stoğa Girdiği Dikkatinizi Çekerse Haber Verirseniz Sevinirim.
Eki Görüntüle 696221
fotolaaaarbu arada kapaklar turuncu renkteydi. ortadaki krem renkli kısım henüz boyanmadı.
Selam kızlar
Bu sabah sağlık ocağımızda gebelik ve lohusalık eğitimi vardı...
Sağlık ocağında kayıtlı tüm gebeler eğitim için gelmişlerdi
10 haftalıktan 37 haftalığa kadar bir sürü hamiş yani...
Ebe hanımı soru yağmuruna tuttuk, çok hoştu
Ben amaan benim ilk gebeliğim değil ne öğrecekmiş diye önyargılı gittim ama
walla dediğime pişman oldum
çok güzel bilgiler veriyorlar
Kızlar çoğunuz çalışıyorsunuz sizin için pek uygun olmuyor biliyorum ama
eğer fırsatınız olursa bu gebelik ve lohusalık eğitimlerini kaçırmayın derim
Bu arada tetonoz aşımızın ikinci dozunuda yaptırdık
anaaam kolum gitti, gitti :18:
şaka bir yana biz hamilelikteki aşılarımızı tamamladık
darısı başınızaaa
hahahah her yerim boya oldu benim
kızlar boya yapacaksanız kapaklar sprey diğer düz yüzeyler rulo fırçayla olsun. akıyor çünkü. damla damla oldu bazı yerler.
bir avukat olarak diyorum ki 10 yılı doldurmak şart değil kıdem taminatında hanımlar. 1 yıl aralıksız olarak bir işyerinde çalıştığınız taktirde kıdem tazminatına hak kazanıyorsunuz 1 yılın bedeli de 1 maaşınız kadar. tabi ne kadar uzun süre çalışmışsanız miktarda o kadar artmış oluyor sadece
10 yıl değil aman arkadaşım 10 yılını doldurmayanlar da alabilir
metresini hatırlayamadım ama mutfakta bizim tek bir penceremize yaptırmıştık 350TL ödemiştik evlenirken.
aman kızlar o kadar çalışmışsınız muhakkak haklarınızı alın
haklı bir sebep olmadan istifa edersen kıdem tazminatını alamıyorsun ama mesela maaşını vs.. haklarını ödemiyorlar o durumda haklı nedenle iş aktini noter aracılığıyla feshedersen yine de kıdem ve ihbara hak kazanabiliyorsun. ama onun dışında işverenlerce zorla imzalatılan istifalara yargıtay itibar etmiyor.canım eger kendi isteğinle ayrılıyorsan yine de kıdem tazminatını alabiliyor musun kanuna göre bugüne kadar ancak şirket kendi işakdini fesh ederse kıdem + ihbar tazminatını verdik kendi istifasıyla gidenler kıdemlerini alamadılar yeni yasa falan mı bu
benimde suyum azdı önceden ama her gün 1 soda ve en az 10 bardak su içtim son gittiğim kontrolde normal seviyeye gelmişti canım sende soda ve su içmeye dikkat et aklını da suya takma düzelir merak etmeçok saolun cevaplarınız için teşekkür ederim. gün içersinde 10 u buluyor sanırımz anlattıgım durum. amnıyon sıvısıda en son azdı bebeğimin ondan dolayı cokk ama cok korkuyorum sanırım. bebeğim toplandıgında ole yuzum gözüm kıpkırmızı oluyr...
sol atardamarımda da direnç çıktı yarın kontorlum var allahım ınsallah bu cuma gununun yuzu suyu hurmetıne guzel seyler duyarız...
herkese hayırlı cumalar diliyorum
avukat hanımcım bişey sormak istiyorum kendimiz çıkarsak da alabiliyormuyuz tazminatı
Bu konuda uzman 2 ayrı doktor kesınlikle cvs veya amnıyosentez yaptırmamız gerektıgını söyledi. Biz de 16. Haftada cvs yaptırdık . Allah'a şükür down sendromu çıkmadı . Doktorumuza ensenın kalın çıkmasının başka bor sorun kaynaklı olup olmadıgını sorduk. Kalp kâpakcıgında sorun olabılır dedı. Onun kontrolü olacak yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?