2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bebişimin odasına zebra perde yaptırıyorum şimdi fon olarak da kumaşı seçtim japon fon dedikleri bişi var dümdüz kesimli bir fon. bir de ona bakın isterseniz

inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım bebişini.. her zaman pozitif düşün bebeğine de hissettir güzel duygularını

Canım inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin. Allah hepimizin bebeğini korusun amin

merhaba arkadaşlar...depresyonun dibinden sesleniyorum size..:)))

şaka bir yana, 23+6 dayım ve 40 gün içinde yaklaşık 10 kg aldım..delireceğim..kan hapımı değiştirmiştim..kan hapı sebep olmuş olabilir mi..

ne yapacağım bilmiyorum...çok moralim bozuldu..

Hayırlı Cumalar Annişler
Butik Bebedeki Bu Bodye Bayıldım Ben, Ama Kalmamış. Takip Ediyorum Devamlı Stoğa Girdiği Dikkatinizi Çekerse Haber Verirseniz Sevinirim.

hahahah her yerim boya oldu benim
kızlar boya yapacaksanız kapaklar sprey diğer düz yüzeyler rulo fırçayla olsun. akıyor çünkü. damla damla oldu bazı yerler.

Canım bizde seni seviyoruz Bende çok yoğunum bu aralar gün içinde okumaya çalışıyorum ama fazla yazamıyorum. Ama burası sayesinde bazen üzülsekte mutlu oluyorum, çok gülüyorum, eğleniyorum

Policim gerçekten 2 çocukla birlikte çalışmak çok zor, ama hemen karar verme canım zamana bırak biraz.. Önce izinlerini kullan rahat rahat sonra biraz idare edersin, baktın olmuyor o zaman işi bırakmayı düşün.
Biz çalışmaya alışmış kadınlar için işsiz kalmak çok zor canım yaa.
Hem kayınvaliden bakıyor çocuklara, gözün arkada değil, ben yavrumu bakıcılara nasıl bırakacağım onu düşünüyorum kara kara:44:
Benim ablamda 2. çocukta işi bıraktı, ilkine doyamadım 2. nin her anını yaşamak istiyorum diye... Ama sonra çok maddi sıkıntı çektiler, hep biz destek olduk. Sonra 3. ye hamile kalmasın mı süpriz oldu, zaetn eşiyle boşanmak üzereydi ama yapamadı.

şimdi eşiyle araları iyi, 2 kızı genç kız oldu liseye gidiyorlar , oğluda bu sene okula başladı. Ablamda dayanamayıp işe tekrar başladı yıllar sonra. Hayat şartları zor, büyük kız bu sene üniversiteye başlayacak, ona daha iyi imkanlar sağlayabilmek için yine fedakarlık yapıyor, gününü doldurup emekli olmaya çalışıyor.

Yani canım insanın başına ne geleceği hiç belli değil bu hayatta, bugün var olana yarın muhtaç kalabiliriz, allah esirgesin ...
Tam tersi de olabilir tabi. Ama ben gençken ve de sağlıklı iken çalışmak vede birikim yapıp çocuklarımıza da güzel bir gelecek bırabşlmek taraftarıyım, en azından iyi bir eğitim vede meslek sahibi olsunlar kendilerini nasılsa kurtarırlar diye düşünüyorum ...

Nazichane fikirlerim böyle.

Bizimde durumumuz iyi çok şükür, eşim bazen istersen çalışma diyor ama ben şuan asla böyle birşey düşünmüyorum...

canım bazı kocişler biraz üşengeç olabiliyor maaleseff (bkz benimkii:) 10 gündür klozetin borusu su akıtıyordu banyo batıyordu tabi. sürekli kurutmaktan bi hal olmuştum. çağır birini diyorum "yeaa ne gerek var ben yaparım 5 dk.lık iş" dedi. her işten gelişinde aaa malzeme alacaktım bak yine unuttum niye hatırlatmıyosun diye bide beni suçlu çıkardı (ki hatırlatıyodum) en sonunda ben çağırdım bi tesisatçı da hallettik nihayet :)) iş başa düşüyor bazen napalım

slm,kızlarr tecrubelı annişler size bişey sorcam 24+3 olduk bugun doktora gıttıgımde kafası assagıda demişti hatta doktora alt tarafımda gıdıklanma oluyor bazen demıstım oda ellerını kafasına goturuyordur demişti...artık buyudukce kasıklarıma dırsek fln ındırıyor sanırım acıtıyor bazen sol tarafımda bacagımmı kıvırdıgım yerde hısedıyorum bole devamlı bısı hareket edıyor kasık bacak aramda ne zmn değişir yeri ? yürürken korkuyorum zarar verıorumdur dıe ... alalah nıe gobegımın ustunde hıssedemıom ben bu sıpayı

fotolaaaar bu arada kapaklar turuncu renkteydi. ortadaki krem renkli kısım henüz boyanmadı.

Eklentiler

• $DSC00953.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC00955.webp
    4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Selam kızlar
Bu sabah sağlık ocağımızda gebelik ve lohusalık eğitimi vardı...
Sağlık ocağında kayıtlı tüm gebeler eğitim için gelmişlerdi
10 haftalıktan 37 haftalığa kadar bir sürü hamiş yani...
Ebe hanımı soru yağmuruna tuttuk, çok hoştu
Ben amaan benim ilk gebeliğim değil ne öğrecekmiş diye önyargılı gittim ama
walla dediğime pişman oldum
çok güzel bilgiler veriyorlar
Kızlar çoğunuz çalışıyorsunuz sizin için pek uygun olmuyor biliyorum ama
eğer fırsatınız olursa bu gebelik ve lohusalık eğitimlerini kaçırmayın derim
Bu arada tetonoz aşımızın ikinci dozunuda yaptırdık
anaaam kolum gitti, gitti :18:
şaka bir yana biz hamilelikteki aşılarımızı tamamladık
darısı başınızaaa

sende biz çalışanalrı bilgilendir canımcım.. mümkün olmaz ki gitmek hem bizimkiler hiç arayıpta bilgi bile vermezler pehhhh... bende 1 saat sonra çıkıyorum 2.doz tetanozumu olmaya tırsıyorum açıkçası ilki kötüydü sonrada kocamla gezicez kızıma halı bakıcaz bakalım hafta sonunuz bomba gibi geçsin vee mümkünseee hemencik geçmesin

hahahah her yerim boya oldu benim
kızlar boya yapacaksanız kapaklar sprey diğer düz yüzeyler rulo fırçayla olsun. akıyor çünkü. damla damla oldu bazı yerler.

cnm dıkkat et ağzını burnunu ıyı kapat zarar vermesın bayalar sana :26::26:

avukat hanımcım bişey sormak istiyorum kendimiz çıkarsak da alabiliyormuyuz tazminatı

mmlkk canım benimde öyle sanki afedersin pırtlayıp çıkıvercek gibi dün yemek yaparken az ayakta dikildim iyice aşagıda hareket etti hapşırsam düşüverecek gibi Allah korusun zaten erken dogum korkusu oluyor ama doktorum normal dedi sebebide 2.hamilelikte karın kaslarım gevşekmiş aşagıda taşıyabilirmişim falan falan ama gel görki bende senin gibi endişelenmeden duramıyorum

5N1Ke canım hayırlısıyla inşallah Rabbim tamamına erdirsin saglıcakla bebeğini kucagına almayı nasip etsin

RED gayet güzel olmuş canım elelrine saglık

haklı bir sebep olmadan istifa edersen kıdem tazminatını alamıyorsun ama mesela maaşını vs.. haklarını ödemiyorlar o durumda haklı nedenle iş aktini noter aracılığıyla feshedersen yine de kıdem ve ihbara hak kazanabiliyorsun. ama onun dışında işverenlerce zorla imzalatılan istifalara yargıtay itibar etmiyor.

benimde suyum azdı önceden ama her gün 1 soda ve en az 10 bardak su içtim son gittiğim kontrolde normal seviyeye gelmişti canım sende soda ve su içmeye dikkat et aklını da suya takma düzelir merak etme

avukat hanımcım bişey sormak istiyorum kendimiz çıkarsak da alabiliyormuyuz tazminatı

haklı bir sebep olmadan istifa edersen kıdem tazminatını alamıyorsun ama mesela maaşını vs.. haklarını ödemiyorlar o durumda haklı nedenle iş aktini noter aracılığıyla feshedersen yine de kıdem ve ihbara hak kazanabiliyorsun. ama onun dışında işverenlerce zorla imzalatılan istifalara yargıtay itibar etmiyor.

inşallah oda iyi çıkar canım. benimde kalp 'te beyaz bir nokta var dediler. ama çok karşılaşılan bir durummuş. doğuma kadar geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…