- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.581
inşallah oda iyi çıkar canım. benimde kalp 'te beyaz bir nokta var dediler. ama çok karşılaşılan bir durummuş. doğuma kadar geçer inşallah.
inşallah oda iyi çıkar canım. benimde kalp 'te beyaz bir nokta var dediler. ama çok karşılaşılan bir durummuş. doğuma kadar geçer inşallah.
merhaba kızlar... deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.. köpeğim olduğundan bahsetmiştim. şuan kızgınlıkta. malesef kanı koltuk örtüsünü aşmış ve koltuğa sızmış. acaba kan lekesi nasıl çıkar? fikri olan var mı?
policim
canım ücretsiz izin hakkım sadce 6 ayy
çookk haklısın yazdıklarında.
biz de kredi ödüyoruz daha 5 yılımız var tamda yazdıkların benim kafamı karıştıranlar bam telime dokundunnn
durumum çok iyi olsa hiç düşünmezdim ayrıca bakıcı alırdım evime gelir giderdim en azından
zaten ücretsiz izinde tam kararımı vericemm
bakalım hayırlısı şuan istifa etmiyorum ve kimseye bişey söylemiyorum iznine normal çıkıcam yaniii
fotolaaaarbu arada kapaklar turuncu renkteydi. ortadaki krem renkli kısım henüz boyanmadı.
policim
en iyisini düşünmüşsün. Ücretsiz izinde buna karar vermen daha doğru. Bence yine işine dön bir süre babanneyle deneyin. Olmazsa o zaman istifa edersin. Yazdıklarım benim ailemin yaşadığı şeyler. Seni çok iyi anlıyorum belki bebek doğduktan sonra bana da bırakması zor gelecek ama hep annemin yaşadıklarını düşünerek teselli ediyorum kendimi. Babanne bakacağı için şanslısın aslında. İçin rahat olacak. 3 sene sıkıntı çekersin. Küçüğü kreşe başlayınca kendi evinizde yemeğinizi de yersiniz düzeninizi de oturtursunuz. Büyük kızın zaten büyümüş olacak o sırada.
Annem hep anlatır. Ben küçükken komşumuzun oğlunun bisikleti varmış. Hep yalvarıyormuşum çocuğa nolursun bi kere de ben bineyim diye. Ne çocuk ne annesi izin vermiyormuş. Döne döne ağlıyormuşum bisiklet için. Annem kızarmış yalvarma alıcam diye. Ben çocuk aklı tabii nasıl yalvarıyorum nasıl istiyorum bi kere binmeyi. Annem o maaş günü gelene kadar akla karayı seçtim diye anlatır. İlk işi gidip bana bisiklet almak olmuş. Bu arada iyice sezerciğe bağladım olayı farkındayımAma napıyım senin kızları düşününce kardeşimle ben geliyoruz aklıma. En iyisini yine sen bilirsin canım. Allah hakkınızda hayırlı olanı göstersin. Hangi kararı verirsen ver allah pişman etmesin.
redcim harika olmuş. Becerikli kadınların elinden ne kurtulmuş ki. Bravo sana.
kıyamaammmm nasıl yani kızgınlıkta derken onlardamı adet oluyolarrr çok şaşırdımmm...
kan lekesi taze iken soğuk suyla çıkar bu arada
Ne Kadar Eneteresan İlk Defa Duydum Böyle Birşeyi :) Nasıl Oluyor Peki Yani O Günlerde Özel Bir Kıyafeti Mi Oluyor :44:evet adetleri 21 gün sürüyor hemdesenede 2 kere olmaları gerekiyor ama benim kız çok koca meraklısı o yüzden senede 3 kez adet oluyor yok taze olsa iyi kurumuş
merhaba kızlar... deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum.. köpeğim olduğundan bahsetmiştim. şuan kızgınlıkta. malesef kanı koltuk örtüsünü aşmış ve koltuğa sızmış. acaba kan lekesi nasıl çıkar? fikri olan var mı?
evet adetleri 21 gün sürüyor hemdesenede 2 kere olmaları gerekiyor ama benim kız çok koca meraklısı o yüzden senede 3 kez adet oluyor yok taze olsa iyi kurumuş
selam kızlar..dün bir konferansa katıldım,humana ürünlerini üreten mamsel adlı firma bir profesör getirtip anne sütünün önemini anlattırdı...adam tabi ki normal doğumu öneriyor ve ne olursa olsun anne sütü verin bebişlere diyor...bunlar hepimizin malumu...sizce sezaryen anne sütünü etkiliyor mu?daha önce doğum yapmışlar daha iyi gözlemlemiştir....bir de mamalarda şeker tadı var,aslında bu olmamalı çünkü yeni doğanın damak tadı olmaz,yurt dışındaki mamaları hiç tattınız mı?daha tatsız tuzsuz,anne sütü gibi...bağımlılık yapabilir şeker tadı,anne sütü gelmezse mama seçiminde de çok dikkatli olmak lazım...ben büyük ihtimalle sezaryen olacağım,vajinal floranın yararlı bakterilerinden mahrum kalacak bebiş bu durumda ama en azından anne sütü sorunu yaşamasam diye dua ediyorum...
canım bazı kocişler biraz üşengeç olabiliyor maaleseff (bkz benimkii:) 10 gündür klozetin borusu su akıtıyordu banyo batıyordu tabi. sürekli kurutmaktan bi hal olmuştum. çağır birini diyorum "yeaa ne gerek var ben yaparım 5 dk.lık iş" dedi. her işten gelişinde aaa malzeme alacaktım bak yine unuttum niye hatırlatmıyosun diye bide beni suçlu çıkardı (ki hatırlatıyodum)en sonunda ben çağırdım bi tesisatçı da hallettik nihayet :)) iş başa düşüyor bazen napalım
fotolaaaarbu arada kapaklar turuncu renkteydi. ortadaki krem renkli kısım henüz boyanmadı.
evet adetleri 21 gün sürüyor hemdesenede 2 kere olmaları gerekiyor ama benim kız çok koca meraklısı o yüzden senede 3 kez adet oluyor yok taze olsa iyi kurumuş
Ne Kadar Eneteresan İlk Defa Duydum Böyle Birşeyi :) Nasıl Oluyor Peki Yani O Günlerde Özel Bir Kıyafeti Mi Oluyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?